- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domez78
újonc
válasz
kelzsoca #757 üzenetére
Nekem egy vega D7124h készülékem van android 4.2.2 fut rajta. Egyre többször kapok olyan hibaüzenetet "no external storage available" Galériát sem tudom megnyitni például, hanem ilyen hibaüzenet jelenik meg,meg a kameránál is ez a helyzet. Illetve még egy pár progi sem megy szerintem emiatt. Valami ehhez hasonlóról illetve megoldásáról írt kelzsoca a 755-ös illetve a 757-es[link] hozzászólásban. Kérdésem, hogy az a megoldás, amit írt, az nekem is jó lenne-e? Ha igen, akkor honnét tudom letölteni a fájlokat, mert azon az oldalon, ami anno be lett linkelve, a fájl már nincs ott.
Ui: A vega-s forumon már írtam kétszer is, de még nem reagált rá senki sem, azért írtam ide. -
Rauros1
csendes tag
válasz
kelzsoca #348 üzenetére
SZiasztok
Jelentkezett egy olyan probléma, hogy bizonyos szoftverek futása közben (többféle angol nyelvoktató) az elhangzott mondatok elejét és végét nem hallani. Ti találkoztatok ilyennel ennél a tabletnél?
Valamilyan audio iba lehet? ICS 1.2 van telepítve - lehet h ez már túl régi a friss alkalmazásokhoz?
-
-
-
DMG
senior tag
válasz
kelzsoca #2953 üzenetére
Még valami, megkíséreltem bekapcsolni, mondom hátha, nem ment, aztán hagytam, most néztem rá, tűz forró, nincs rádugva a töltőre, hogy tudom kiiktatni, hogy ne gyulladjon ki amíg alszom?
Nem emlékszem hogy a reset gomb az mit is csinál, leállítja, vagy csak újra indítja? -
snorbis2
tag
válasz
kelzsoca #2931 üzenetére
De ez már kicsit sok nekem.
Állandóan rom reset,wipe
Nincs olyan nap mikor nem fagyna le kivéve amikor ki van kapcsolva
Meg itt van az is hogy 100% este az akku reggel full le van merülve..
Esküszom elviszem a wayteq-hez és ott visszakérem a pénzt. Vagy cseréljék ki.
Így is már 1 hónapja árulom de semmi.
Szoval én is csak azt tudom mondani hogy wayteq soha többet. (Max ingyen)
Nincs valami végleges megoldás erre? -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2860 üzenetére
Hát csak két megoldás van ott, az egyik a Naptár alkalmazás letiltása és az értesítési hangok kikapcsolása. Az első sajnos nem segít más gépeken, a második meg - ha segít is - csak tüneti kezelés, mert az akksi attól még lemerül. Ja, valaki szerint a levél ellenőrzés miatt van, de ez ki van zárva, mert wifi nélkül, a szinkronizálás teljes tiltása mellett is csinálja. De azért köszi a tippet, egyelőre a saját megoldásom működött.
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2857 üzenetére
Na úgy néz ki kiderült mi okozza a jelenséget. Volt egy megérzésem, hogy talán a képernyőlezáró app-hoz vagy az ahhoz szükséges Eszköz adminisztrátorok beállításhoz lehet köze a pattogásnak, és úgy néz ki, hogy tényleg. Mert ugye a legszélesebb körben a Screen Off and Lock képernyőlezáró dívik, a legtöbben azt használják. Én is ezt tettem fel. De tegnap mondom leszedem. De ahhoz, hogy le lehessen installálni, ki kellett kapcsolni az Eszköz adminisztrorokat erre az app-ra. Kikapcsoltam, leszedtem, majd feltettem a Screen Lock Widget-et, amit régen is használtam. Hogy az új működjön, aktiválni kell és visszakapcsolni az Eszköz adminisztrátorokat. Amióta ez megvan, nem pattog, nem merül, és sokkal gyorsabban is hallgat el a hangszóró sistergése miután megnyomom a zöld lakatot. Tehát úgy néz ki, hogy itt kell keresgélni. Vagy a széles körben elterjedt app a hibás, vagy az Eszköz adminisztrátorok beállítással van valami, és csak azt kell kikapcsolni, majd vissza, tehát lehet, hogy az is elég lett volna.
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2728 üzenetére
De miért? Ezt nem tudod esetleg? Mert ez új tabom is evvel szórakozik, másnak meg egy Galaxy-ja, úgyhogy elég elterjedt problémáról van szó. A Naptár letiltása sajnos más típusú tab-oknál nem segít, nem tudom itt végérvényesen bevált-e, és hogy tényleg megoldotta-e.. úgy emlékszem itt hangzott el ez a tipp.
(#2857) kelzsoca
A legfőbb gond nem is ez lenne, hanem hogy ténylegesen felébred a tab, ezt az akksi grafikonja is feltünteti, ugyanis az "Awake" csík szaggatott egy 8 órás, elvileg alvó üzemmód alatt, és emiatt fogy az akksi ezerrel! -
kovabor
tag
válasz
kelzsoca #2844 üzenetére
hát pedig nekem alapból felteszi.
Már bocsánat, de amikor teljesen új telepítést hajtok végre, akkor belépek a programokhoz, és ott van: file kezelő, street , maps, earth, gmail,nem vagyok teljesen hülye. Bár feladom, akkor szerintem nekem vannak látomásaim az üggyel kapcsolatban. Na erről ennyit.
-
kovabor
tag
válasz
kelzsoca #2840 üzenetére
A legújabb, 1.2 es ics van fennt. nekem nem úgy tűnik, hogy ezekj a hibák javítva vannak. nekem eddig mindig előjöttek, kb 2-3 hetente. na de mindegy. Ettől eltekintve jó, és hozzá lehet szokni, csak jó lenne, ha ezek sem lennének.
köszönöm az információt a cwm ről. hát reméljük, egyszer csak kiadják.
Üdv, szép estét.
na de kiegészítem:
Ha adatkábellel másolok, akkor harmadik-negyedikre bedől az egész...
Hibakeresés egyszerűen sokáig tart 2 hét után.
(majd folytatom, de sajnos most mennem kell.üdv
-
kameraman77
tag
válasz
kelzsoca #2488 üzenetére
Mondjuk én sem félek ettől, csak rákérdeztem, hátha.
(a 2003-ban vásárolt Yakumo PDA-m gomjai sem vástak még el, pedig azokat nyomkodtam rendesen.)
Spiritex: De használom! Talán éppen Te ajánlottad. (beszéltünk is róla, hogy így is alig fogyaszt akku-t és valóban, egy éjszaka alatt 1-3% megy le...)
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2451 üzenetére
Pontosan!
Így jártam én a Navon-nal! Még a hibát sem ismerték el, visszaküldték avval, hogy a gép hibátlan! Közben pedig folyton lefagyott. Még az ED-ban is rögtön a bekapcsolás után... Na mindegy, én a WayteQ-el meg vagyok elégedve, és az én készülékemet úgy javították meg, hogy semmi külsérelmi nyom nem látszik a gépen. -
babaganoosh
csendes tag
válasz
kelzsoca #2267 üzenetére
Hát csak az a probléma hogy már eleve meg volt bontva, már írtam hogy a 4 hátsó csavarból 2 csak körbe körbeforgott, illetve a belsejében hiányzott 2. Szal valaki biztos már megbontotta előttem. Most hogy hitettem volna el a szervizzel hogy nem én voltam. Szerintem ez is egy szervizbe visszaküldött cucc volt, aztán valamit kicseréltek benne, majd újra eladták. És pont engem találtak meg vele....
-
barnade95
tag
válasz
kelzsoca #2245 üzenetére
jelentkezem wifi-szakadásra.
ha kikapcsolom a kijelzőt, pár perc után megszakad a kapcsolat. jobb esetben teljesen kikapcsol a wifi, ami a kijelző bekapcsolását követően magától aktiválódik. Rosszabb, és gyakoribb esetben pedig a wifi ikon elszürkül, ilyenkor ugyan aktív a wifi, de kapcsolat nincs. és akármennyit várok, nem kékül vissza, úgyhogy wifi ki-be. nem épp user friendly -
kameraman77
tag
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2190 üzenetére
Nálam is furcsa dolog jött elő tegnap, a 0807-es hosszú hetek óta hibátlan működése után. Reggeltől délutánig a hátizsákomban volt a tablet, és amikor du. kivettem, csak a fizikai gombokra reagált, de azok közül mind az ötre, de ha a hangerőt 2-nek számoljuk, akkor mind a hatra. Az érintőképernyő teljesen érzéketlen volt, még a Kikapcsol? Ok-ra se tudtam rányomni, csak tartani tovább a bekapcsoló gombot. Amire gondolok, hogy talán attól hülyült meg, hogy a táskában valamelyik fizikai gomb nyomódhatott percekig, órákig, mert sima otthoni használat mellett, tehát amikor nem viszem sehova nem volt semmi ilyen gondom.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #2164 üzenetére
"Ami érdekes, hogy hangszóróhibát itt még tudtommal nem jelzett senki (de javítsatok ki ha tévedek)"
Ebben szerintem semmi érdekes nincs.
Sajnálatos de mondjuk bát ez lenne a legnagyobb gond.Remélem a következő már jó lesz.
Kicsit unalmas,hogy mindig kifogok egy hibásat. -
minikahona
tag
válasz
kelzsoca #2065 üzenetére
Hát mivel nincs más ötletem letesztelek mindent. Szoftverből a legújabb van fent, a 0807. Leteszteltem HD Sentinel-el a tárolót, de nem talált hibát, így ez kilőve. Nem tudom hogy a Total Commander lenne-e a gond. Amióta számítógépekkel foglalkozom mindig használtam TC-t. Számomra ez a kényelmes, mivel minek nyissak meg 2 ablakot és szenvedjek az egérrel, ha egyszer itt gyorsbillentyűkkel lehet navigálni a meghatók között. USB portból már próbáltam 4-et (még jó hogy van kb 8-10 a gépen). Nem mondom hogy wifi használatakor nem jön elő ez, mivel még nem másoltam vele nagyobb adatmennyiséget, a sebesség miatt. Most mindent kipróbálok, ha jutok valami majd írok. Amúgy gondolkodtam azon is nem-e valamelyik app miatt van ez. Gondolok itt arra hogy van pár olyan app-om, amit a Play-ről nem tudtam leszedni, mert nem kompatibilis, de amúgy meg működi, csak a név miatt nem engedi telepíteni. Például a FaceBook Messenger. Azt nem engedi leszedni, viszont amúgy tökéletesen működik. De ha amiatt van hát akkor letörlöm. na mondom, ha van valami akkor majd írok, addig pedig szenvedek...
-
barnade95
tag
válasz
kelzsoca #1927 üzenetére
És az én problémámra?
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1847 üzenetére
Az a nulla azért van 2-3 is!
De akkor most már világos minden, és szót fogadok, nem szedem szét, csak az lenne jó, ha nem csak a tünetet kezelnék a szervizben, hanem az okot is. Erre legutóbb külön megkértem őket, hogy jó lenne, ha a hiba forrását is orvosolnák, de ezek szerint nem sikerült.. Legközelebb talán már odafigyelnek erre. -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1839 üzenetére
Na de most ha evvel arra utalsz, hogy nem lehet kitakarítani, mert össze van ragasztva, akkor az ellentmond annak, amit múltkor írtál a (#1478)-ban, hogy megtudtad, hogy a szervizben nem azért cserélték ki a kijelzőmet, mert máshogy nem lehet takarítani, hanem valami más miatt..
Most már akkor teljesen össze vagyok zavarodva. Lehet takarítani belülről ezt a kijelzőt vagy nem? -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1829 üzenetére
De akkor mi a fene dolog ez nálam, miben más, mitől egyedi? Segíts, ha már a szerviz megvonta a vállát! Holnap reggel felrakom az új állapotot, hogy lássátok. Egyébként meg olyan szépen működik... sajnálni fogok megválni tőle.
(#1830) jercsi
Avval nem értek egyet, hogy ami elektromos az porosodik, mert éppen felül soroltam fel milyen cuccaimat vettem szemügye ilyen szempontból, és egyiknél sincs semmi hasonló.(#1832) FET-MEN
Én is épületben használom, de nappal világos van.. Úgyhogy amikor lemegy a nap és lámpát kell kapcsolni, utána válik csak kevésbé érzékelhetővé. -
albinolynx
senior tag
válasz
kelzsoca #1685 üzenetére
Belekeveredtem...
1. Felrakom a 0807 teljest az első hozzászólás alapján
2. utána wipe data, -cache, -media
3. reboot, majd apply update from sdcard? Itt pedig már csak az update.zip van a kártyán?Van egy hiba:
format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft8p1 (1)
Media wipe failed. -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1478 üzenetére
Köszi, hogy utána jártál! De jó, hogy ilyen bennfentes ismerősei vannak az embernek! Ez azért megnyugtató a tekintetben, hogy nem fognak elhajtani a búsba, ha újra rá fogok szorulni egy tisztításra, mert az enyém valamiért hajlamosabb rá, pedig ha nem használom mindig tokban van... A 0807-es pedig azóta hibátlanul teszi a dolgát! Minden megjavult, stabil, nem fagy, jó az akksi és idő kijelzése. Csak az alvó wifi dolog zavar egy icipicit, de már így is együtt tudnék élni vele.
-
Tomi155
tag
válasz
kelzsoca #1478 üzenetére
Igen, ettől féltem. Nem nagyon akarok rootolni vagy build.prop módosítást csinálni, mert tegnapelőtt mindezt megcsináltam, és amyilik játék korábban nem indult el, az ezek után sem indult. Sőt, elromlott utána a böngésző is. Nem tudom mi lehetett a baj, lehet én csináltam rosszul. De épp ezért lenne jó megtudni, hogy melyik menne (alapon) mert akkor csak azt tölteném le.
-
spsxt
csendes tag
válasz
kelzsoca #1341 üzenetére
Igazam volt. A Build.Version.RESOURCES_SDK_INT 16, ami a Jelly Bean kódja, a Build.Version.SDK_INT 15, ami az Ice Cream Sandwiché. Belevágtam a képbe egy (SonyEricsson) ICS telefon képét ugyanerről a diag alkalmazásból, és ott jó: 15 mindkettő. Tehát ezen a rendszeren a YouTube indításakor a Jelly Bean erőforrásokat akarja betölteni: ha megnézzük a stack trace-t, az ok-okozati sorban InflateException az első exception, vagyis a view xml betöltő szállt el, mert nem megfelelő view xml-t próbált megnyitni, mert a Build.Version.RESOURCES_SDK_INT értéke nem helyes.
A Google nem fogja javítani, mert nem a Google rontotta el. A WayteQ-es supportos elküldte a fejlesztőknek azt, amit írtam, bár a supportos még mindig szkeptikus volt, ezt utánaküldöm.
-
kameraman77
tag
válasz
kelzsoca #1319 üzenetére
Akkor, ha nem gond vegyük át mégegyszer a frissítést...
Mivel én próbáltam reggel, de nem sikerült. Vadonatúj microSHDC kártyám van, 4 gb-os, ehhez a géphez vettem. Sandisk (Class 4-es) - nem tudom számít-e.
Formáztam Windows XP alatt, FAT32-re, majd rámásoltam az innen letöltött 0807-es, legfrissebb romot ZIP-ként, gyökérre, tehát semmilyen módosítás, vagy kicsomagolás.Mindezt Total Commander alatt. Majd szabályosan leválasztottam a kártyaolvasóba helyezett microSD-t, és betettem a kikapcsolt tabletbe. Utána hangerő fel + bekapcsoló gomb, wayteq felirat, majd zöld feliratnál elengedtem. bejött a menü, kiválasztottam, hogy frissítés kártyáról és megkerestem a zip-et és elindítottam. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy megszakadt a frissítés.... ezért is kérdeztem, hogy mit kell még ezen kívül csinálni?
Amúgy ugyanolyan stabil mint volt, ma egész nap nyúztam... Nem értem mi lehetett vele, miért rágott be a kártyára, mondjuk most telepítettem először rá nem a playstore-ból származó programot. NEM warezt, hanem ingyenes programot, melynek van fileja az interneten.
SPIRITEX: Én összefoglalom, mivel ma reggel tapasztaltam meg
Fullra letöröl mindent ez a három dolog és úgy indul a géped, mint amikor megvetted - legalábbis nálam, mivel nekem még az eredeti 0720-as rom van rajta. Tehát jönnek a "hint"-ek az elején, meg újra be kell állítani jelszókat, szóval minden visszaáll a dobozból kivett állapotra.
-
spsxt
csendes tag
válasz
kelzsoca #1341 üzenetére
Nem kívánom kétségbe vonni, a xoomos felhasználó szavait, de meglehet, hogy nem stock OS-szel dolgozik, és akkor az elméletem továbbra is fennáll. A többi bejegyzés nem a 4.0.23-as verziót használja, ezért itt nem releváns.
Mindenesetre ha hazaérek, utánajárok, hogy RESOURCES_SDK_INT tényleg SDK_INT+1-gyel egyenlő-e, és akkor kiderül
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1319 üzenetére
Egy kérdés:
Egy javító patch-el vagy egy későbbi rom verzióval ki lehetne szedni, hogy a jobb-alsó sarokból eltűnjön a mobil hálózat ikonja ill. hogy az Akkumulátor adatainál ne is jelezze piros folyamatos csíkkal ha a grafikonra kattintok, hogy Mobil hálozat jele? Csak azért, mert talán evvel extra akku időt nyerhetnénk. -
FET-MEN
veterán
válasz
kelzsoca #1216 üzenetére
Tehát. Rádugtam a modemet a vasra, természetesen a világító főképernyőnél. Megjelent alul a térerő szürkén, de nem írta hogy 3g csak annyit hogy nincs internet. Beállítások/wifi/továbbiak/mobilinternet/hozzáférési pontok/ opciók gomb új hozzáadása/ megadjuk a nevet és az apn-t amelyet google ról megtalálunk, szolgáltatónak megfelelően, opciók gomb ,mentés. Utána megjelenik hogy 3g nekem telenor Hu val ha odakattintok, és van is net. A modem is megfelelően villog.
-
Tarcsajana
csendes tag
válasz
kelzsoca #1212 üzenetére
akkor egyedi dolog lesz ez?van egy mobilxes video a youtubeon a kodek felrakasarol es ott mutatja milyen, ott masodpercenkent csinalja,es nalam is hasonlo, olyan mintha hibas lenne a hangfajl az ertesito hangnal, de ugye a skype es a nimbuzz is sajat hangokat hasznal.mar toroltem egysuer a particiokat es ugyanez maradt de ha torlom megint es felrakom a 0807es update-et valtozik valami?meg valami, folyamatosan megszakad a net kb minden 5 percben de a wifi jo az nem tunik el csak nem kek az ikon hanem szurke.de semmi nem jon be.wifinki be es ujra jo csak skype kozben meg youtubeon idegesito.ez is csak valami szoftveres marhasag lesz.koszonom
-
oszlopos
tag
válasz
kelzsoca #1191 üzenetére
Na most akkor mi az igazság az újabb romokkal kapcsolatban, wipe-oljak vagy ne. Mondjuk két napja hoztam el a szervizből egy cserélt új darabot, és ezen az első rom van és az az érdekes, hogy hibátlan, és még egyszer sem fagyott le. Egyébként mi a véleményetek az android assistant progiról, én ezt használom takarításra is a háttérben futó dolgokra, illetve van neki egy backup-restore része, azzal gyorsan le lehet menteni a progikat, illetve új romnál csak felmásolom a backup mappáját, és már tudom is telepíteni a hőn szeretett progijaimat.
-
jercsi
tag
válasz
kelzsoca #1189 üzenetére
Mit itt az elso hozzaszolasban meg lehet talalni azt tettem fel...
De most feltettem ujra most megy de neha eldobja igy is az oldalt. Esetleg lehet a gmailos cimemen kellene allitani valamit? A sajat bongeszo ami fent van az nekem jobban tetszik barmelyiknel eredeti pc oldalak jonnek be es ezt lehet is allitani.
Visszaterve--- lehet a google play oldal is ludas lehet ebben?
Nem akarok addig feltenni semmit mig nem lesz teljesen stabil a rendszer ,talan megkellene varni a kov update zip et talan az egy kicsivel csiszoltabb lesz.
Vagy esetleg van vakinek valmi fozott rom ja?
De mindenestre meg vagyok ezzel a keszulekkel elegedve. -
jercsi
tag
válasz
kelzsoca #1130 üzenetére
Így van ED boltocska remélem lesz olyan kedves és kicseréli nekem ma ...
Amúgy sztem meg a töltője halhatott meg , de ez csak tipp , akkor jól tudom hogy 3 napos csere garancia van minden készülékre független a hibától ?
De különben meg ez az én formám , eddig 10 készülékből 10 x ki fogtam a rosszat -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1090 üzenetére
Azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy amikor kikapcsolt állapotában tölti az ember, akkor ne csak 0-ról menjen az animáció 100-ig körbe-körbe, hanem az aktuális töltöttségi szintjéről induljon csak felfelé, tehát hogy a töltött rész ne mozogjon, hanem az legyen teli zöld? Esetleg szám ill. %-os kijelzés nem varázsolható rá?
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #1077 üzenetére
Kiegészítettem a WayteQ xTAB-70w tippek, trükkök, hasznos infók c. személyes bejegyzésemet (új pontok: 57-66). Az új pontok között szerepel számos technikai/műszaki jellegű infó is.
Továbbra is várom a javaslataitokat, ötleteiteket.2 hangcsatornánál többet ki tud adni a tab HDMI-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest