- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
barnade95 #2980 üzenetére
3x leadod szervizben, és ha megint elromlik, akkor tudtommal lehet kérni róla papírt, hogy a boltban ahol vásároltad, vagy levásárlod a készülék árát, vagy visszaadják a pénzt.
Ez természetesen csak garanciális termék esetén érvényes.(#2981) tomee007007
Lásd a hozzászólás első része.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tomee007007 #2904 üzenetére
Pontosan mi hozta helyre?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tomee007007 #2901 üzenetére
Factory reset is volt már, esetleg a romot újrahúztad?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tomee007007 #2898 üzenetére
Nem az SD kártyával lehet probléma véletlenül?
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #2891 üzenetére
Akkor húzd újra a szoftvert.
A másik kérdésre a választ Neked kell megtalálni, kismillió alkalmazás létezik Androidra (ráadásul Rajtad kívül senki sem tudja, hogy mit használsz) de általánosságban a widgetek, időjárás alkalmazások, közösségi alkalmazások (facebook, skype stb..) is okozhatnak ilyet. -
kelzsoca
félisten
válasz
spiritex #2859 üzenetére
A màsik topicban, ha jól emlékszem valaki rájött, hogy mi okozza a pattogást, mobilrol vagyok, nem tudom megkeresni, keress rá a pattogás szóra az xPAD-70-es topicban.
(#2858) kovabor
Nem szedtem le, így nem tudom milyen verzióban van fent, de az update.zip elegendő, tehát a másik 4 fájl nem szükséges, ami a gyári csomag része.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kovabor #2849 üzenetére
Én írtam, de ezek szerint összekevertem egy másik géppel.
A kész csomagot pedig, mint mondtam testkey-el alá lehet írni, arra figyelj, hogy a META-INF mappában csak a com mappa (és tartalma) legyen bent, a CERT.RSA, CERT.SF, MANIFEST.MF fájlokat töröld ki, mielőtt újra aláírnád.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Lépj be recoverybe, és végezz el egy wipe cache, wipe media formázást, ha az után sem javulna meg, akkor egy wipe data is mehetne (bár itt minden telepített alkalmazás el fog tűnni a készülékről, visszaáll gyári állapotra)
Amennyiben ez sem segít, újra kell húzni a szoftvert.
-
kelzsoca
félisten
válasz
rachmaninoff #2499 üzenetére
Nem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kameraman77 #2486 üzenetére
Szerintem attól nem kell félni hogy elhalna a power gomb, ha mégis garanciális történet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tarcsajana #2463 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
kadarpisti #2419 üzenetére
Lehet elkerülte a figyelmem, de kértél itt esetleg segítséget ezzel kapcsolatosan?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tomi155 #2413 üzenetére
Nem cserélik, és ez nem garanciális javítás sajnos.
Hogy pontosan mennyi, arról a szerviz tudna pontos infót adni.
(#2412) snorbis2
Google szerintem segít Neked, pl: fullHD wallpaper, full HD wallpaper, 1920x108 wallpaper stb.. viszont a tablet felbontása "csak" 1024x600, tehát ezekkel a nagy méretű képekkel nem sokra mész.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mattitjahu #2410 üzenetére
Szia!
A frissítés a gyári rendszer hibáinak javítását tartalmazza, tehát érdemes felrakni.
Szakértelmet nem igényel, bárki meg tudja csinálni.
Kezdésnek olvasd végig az 1. hsz-t, abban sok hasznos információt megtalálsz.
-
kelzsoca
félisten
A garanciális javítás arról szól, hogy garanciában térítésmentesen javítják a készüléket, és ezt minden esetben a szakszerviz végzi el, tehát értenek hozzá, és nem fog látszani, hogy szét volt szedve a készülék.
ui: a napokban olvastam, hogy valaki iphone5-öt vett, majd másnap visszavitte hogy rossz a wifi, és nem cserélték ki új készülékre, megy szervizbe javításra, pedig ott ~200k-s összegről van szó.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Általában a 8gb-nál nagyobb SD kártyákkal szokott probléma lenni a frissítés során, így csak ez miatt nem kell egy másik kártyát beszerezned.
(#2337) Bingoo
Ezzel kapcsolatos biztos választ az e.digital ügyfélszolgálata tudna adni, szerintem hívd fel őket.
(#2338) anglergab
16gb-os kártyákkal már többször voltak problémák.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sandman1129 #2318 üzenetére
Próbáld meg újra felrakni a gyári utolsó szoftvert, ha a hba továbbra is jelentkezik, keresd fel a szervizt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
babaganoosh #2266 üzenetére
Igazából kár volt megbontani, mert akkor kicserélték volna.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #2248 üzenetére
A topic első hozzászólásában megtalálod a friss romot, vagy a WayteQ oldalán=>WayteQ_xTAB_70w_20120807
-
kelzsoca
félisten
válasz
babaganoosh #2219 üzenetére
Build.prop-ot kell kicsit szerkeszteni, és már azok is indulnak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tomee007007 #2189 üzenetére
Valami pedig beragadt ezek szerint...
-
kelzsoca
félisten
válasz
kameraman77 #2180 üzenetére
Mint azt már feljebb is elmondták, a rootolás garanciavesztést okozhat, ettől függetlenül még ez miatt senkinek nem lett ebből problémája, illetve szervizbe küldés előtt erősen ajánlott gyári szoftverrel leadni a készüléket. (amennyiben még elindul a tablet értelemszerűen)
Egyébként jelentek már meg más WayteQ gépek, gyárilag rootolva is, tehát nincs ebből probléma, rootold meg nyugodtan, és használd, ahogy szeretnéd.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2166 üzenetére
Reméljük a következővel már minden rendben lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2163 üzenetére
Szerviz=>kérj cserét
Ami érdekes, hogy hangszóróhibát itt még tudtommal nem jelzett senki (de javítsatok ki ha tévedek)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2153 üzenetére
A hangerő az alapból hangosabb mint egy xPAD-70-nél.
-
kelzsoca
félisten
válasz
minikahona #2060 üzenetére
Esetleg ha kihagynád a TC-t a műveletből, és megpróbálnád mondjuk sajátgépből végezni a másolást?
Én a helyedben leellenőriznék mindent, kezdve a windows-tól, a PC usb portját, az usb kábelt stb..
Ugyanis ha wifi-vel másolsz, szintén a belső tárra, és a másolás ez esetben hibátlan, akkor biztos hogy nem a belső NAND sérült, illetve lehet korábban már írtad, de pontosan melyik szoftver van fent?
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1925 üzenetére
Nem tudok ezzel kapcsolatosan semmit sem mondani, nincs információm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1845 üzenetére
A kijelző és a touch panelt nézted már?
(#1843) spiritex
Az szerviz, Te magad meg otthon vagy nulla hozzáértéssel és felszereléssel
Továbbá az ESD fogalmát se árt ismerni.
(#1846) jercsi
Mivel azt szerviz végzi, így az garanciális javítás.
Megkérek mindenkit, jól gondolja át, hogy szétszedi -e a készülékét, mert az a garancia megvonásával jár.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1840 üzenetére
Egybe van ragasztva, azt roncsolás nélkül nem szeded szét=>gari és készülék ugrott is.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
minikahona #1778 üzenetére
NOVA launcher?
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #1751 üzenetére
Először is pár jótanács, kerüld a sormintákat (smiley) mert repülsz a topicból, nem én doblak ki, hanem egy moderátor aki erre jár, erre kérlek figyelj (a saját érdekedben)
Továbbá kérlek írd le hol vásároltad a készüléket, és kérnék egy sorozatszámot is. (készülék hátsó felén)
Iletve NE kiabálj
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1742 üzenetére
Az audio részt kapcsolgatja ilyenkor.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1724 üzenetére
A sorrend először a formázások, aztán csak az update.zip telepítése lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- iPad Air - 16 GB
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest