- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszka12
csendes tag
válasz
kovabor #2966 üzenetére
kovabor rom-ját megpróbáltam feltenni a gépre de még mielőtt bejött volna a recovery menü eltűnt minden és azóta nem lehet bekapcsolni a gépet. nem az első műveletem volt csináltam már rom cserét többször is..ilyenkor mit lehet tenni? még garanciális a készülék...próbáltam a neten rákeresni de rajtam kívül talán egy embernél volt hasonló eset de nem válaszolt neki senki...remélem tudtok segíteni, üdv
-
Tarcsajana
csendes tag
válasz
kovabor #2967 üzenetére
csak nalam fordul elo hogy a plyarol meg a gmailt sem engedi leszedni?meg van meg egy halom alapeto program amire azt irja nem kompatibilis...ez nem lehet azert mert a build.prop-ban a Samsung nagybetuvel van?probaltam atirni,csak eszre sem veszi a valtozast a play akarmire irom, de ezzel mar szorakoztam regebben is..van egy biztos recepted?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
kovabor #2858 üzenetére
feltettem, es azota nem tart percekig a boot, es nem restartol allando jelleggel (inditas utan sokadik alkalommal allt talpra ezelott, es ha el is ndult, percekig probalta betolteni a gyari sd kartyat)
ha igy marad, es tovabbra sem jon elo semmi hiba, akkor tartozom Neked egy rekesz sörrelKerlek rakd be a forumra a kesobbi updateket is
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #2854 üzenetére
feltetteM:
http://android.kovabor.hu/2012/12/18/wayteq-xtab-70w-modositott-rom-beta/
a root valamiért nem működik, de az csak most jött ki, felteszi magát szépen a rommal, de nem tud root jogosultságot adni:9 még át kell írni pár dolgot. de felraktam a root zipet, és működött.
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #2853 üzenetére
Elkészítettem egy módosított romot, jelenleg tesztelem. Kivettem belőle a fölösleges (legalábbis nekem) dolgokat. Build.prop módosítva, Samsung GT-I9100-ra, root integrálva.
Gyorsabb, eddig zökkenőmentesebb működés, gyors felállás.
Kérésre közzéteszem.
szép napot: kovaboR
u.i: Google play Samsungnak látja
és még annyit, hogy a filekezelő helyett integráltam a totalcommandert. -
kelzsoca
félisten
válasz
kovabor #2849 üzenetére
Én írtam, de ezek szerint összekevertem egy másik géppel.
A kész csomagot pedig, mint mondtam testkey-el alá lehet írni, arra figyelj, hogy a META-INF mappában csak a com mappa (és tartalma) legyen bent, a CERT.RSA, CERT.SF, MANIFEST.MF fájlokat töröld ki, mielőtt újra aláírnád.
-
A.G.S.
tag
válasz
kovabor #2847 üzenetére
Nem értem, hogy miért gond, hogy benne vannak a telepítőben?!
Felteszed a romot, elindul, aztán beállítások>alkalmazások>összes> kiválasztod ami nem kell és letiltod.
Ennyi. Soha többet nem fog elindulni, sem memóriát foglalni és még root sem kell hozzá.Vagy ha nem ez a cél, akkor nem értem hogy mi.
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #2845 üzenetére
Hát most nem tudopm megnézni, mert a telepítőből kitöröltem, így a gépemen sincsenek, de ezeket nem én telepítettem a playről. Na akkor most tényleg le vagyopk maradva. Akkor van egy olyan rom, amiben ezek nincsenek benne?
A signozas pedig hekkelhető, nekem sikerült, egyszer, most a második romomat nem akarja, mert kidob whole-file signature hibával.
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest