Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tragiQss

tag

válasz A.G.S. #2008 üzenetére

Köszi. Sajnos időközben találtam valahol egy olyan megjegyzést, hogy nem szabványos a kijelző felbontása, emiatt jópár program azt mondja, hogy nem kompatibilis vele és nem települ.
    Egyébként is olvastam más helyeken "érdekes" dolgokat róla, hát maradtam a 7015 mellett.
    Amint lesz időm, viszem is vissza... :-(
    Töltőről nem lehet használni, mert meghülyül az érintőképernyője.
    Hozzá sem érek, mégis úgy csinál mintha tapiznám (kezdem Uri Gellernek érezni magam - ugyanezt eljátszotta velem a notebookom tapipadja is :-D), ráadásul ha megnyomom, úgy csinál, mintha egyszerre öt ponton nyomtam volna meg.
    Ez utóbbit konkrétan onnan tudom, hogy (nem tudom, máshol van-e ilyen) van valami fejlesztői menüje, ahol be lehet kapcsolni, hogy mutassa, hol érzékelt érintést.

• tragiQss

tag

válasz NoMagix #100 üzenetére

Ez furcsa. Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatukat, a srác, akivel beszéltem, azt mondta, hogy személyes átvétel esetén is érvényes a nyolc nap. Bár a hangja elég bizonytalan volt...

-----

Kérdés: ha netán valaki ismerné ezt és a Concorde 7015-öt is.
    Amennyiben részben e-book olvasóként, minimális netezésre és játékra használnám (viszont lényeges lenne, hogy stabilan átvigyen három vasbetonfalat a wifi-je), melyikkel érdemesebb próbálkozni?

Külsőre ez lényegesen jobban tetszik.
    Talán a kijelző felbontása is, bár az a pár pixel nem tudom, bír-e jelentőséggel egy PDF olvasása közben.

Ellenben ami teszteket olvastam, azok alapján inkább a concorde tűnik nyerőnek...

Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák