- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
Köszi. Sajnos időközben találtam valahol egy olyan megjegyzést, hogy nem szabványos a kijelző felbontása, emiatt jópár program azt mondja, hogy nem kompatibilis vele és nem települ.
Egyébként is olvastam más helyeken "érdekes" dolgokat róla, hát maradtam a 7015 mellett.
Amint lesz időm, viszem is vissza... :-(
Töltőről nem lehet használni, mert meghülyül az érintőképernyője.
Hozzá sem érek, mégis úgy csinál mintha tapiznám (kezdem Uri Gellernek érezni magam - ugyanezt eljátszotta velem a notebookom tapipadja is :-D), ráadásul ha megnyomom, úgy csinál, mintha egyszerre öt ponton nyomtam volna meg.
Ez utóbbit konkrétan onnan tudom, hogy (nem tudom, máshol van-e ilyen) van valami fejlesztői menüje, ahol be lehet kapcsolni, hogy mutassa, hol érzékelt érintést. -
tragiQss
tag
Ez furcsa. Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatukat, a srác, akivel beszéltem, azt mondta, hogy személyes átvétel esetén is érvényes a nyolc nap. Bár a hangja elég bizonytalan volt...
-----
Kérdés: ha netán valaki ismerné ezt és a Concorde 7015-öt is.
Amennyiben részben e-book olvasóként, minimális netezésre és játékra használnám (viszont lényeges lenne, hogy stabilan átvigyen három vasbetonfalat a wifi-je), melyikkel érdemesebb próbálkozni?Külsőre ez lényegesen jobban tetszik.
Talán a kijelző felbontása is, bár az a pár pixel nem tudom, bír-e jelentőséggel egy PDF olvasása közben.Ellenben ami teszteket olvastam, azok alapján inkább a concorde tűnik nyerőnek...
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest