- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
snorbis2 #2933 üzenetére
Átérzem a problémádat, megannyi dolog mellett nekem is ezek voltak, kivéve talán az aksi, na az az egy amivel nem volt baj
Szerencse, hogy én viszonylag hamar túl tudtam adni rajta.
A wayteq-esek nem fogják kicserélni,se a pénzedet visszaadni, abba nyugodt lehetsz, inkább "megcsinálják" 100x a szervízben.....de a tapasztalatom szerint nem lesz tökéletes soha....
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #2891 üzenetére
Akkor húzd újra a szoftvert.
A másik kérdésre a választ Neked kell megtalálni, kismillió alkalmazás létezik Androidra (ráadásul Rajtad kívül senki sem tudja, hogy mit használsz) de általánosságban a widgetek, időjárás alkalmazások, közösségi alkalmazások (facebook, skype stb..) is okozhatnak ilyet. -
SteveL
aktív tag
válasz
snorbis2 #2862 üzenetére
Sajnos nekem is rendszeresen előfordul (1-2 hetente), már ha a belső sdcard eltűnéséről van szó, aminek következtében a külső sdcard is elérhetetlenné válik a media partition wipe-ig. Nem is tárolok semmit a belső sdcard partíción. Így persze semmi értelme annak a kb 6 GB-nak.
Más: az Időkép alkalmazás már telepíthető a Google Play-ről közvetlenül. Írtam nekik, hogy a GPS nélküli készülékeken is fusson, és tessék.
-
tjb007
nagyúr
válasz
snorbis2 #2680 üzenetére
Nem kell ezen fennakadni, más termékeknél sem pontos a leírás (csak hogy a tableteknél maradjunk a Samsung Galaxy Tab 2 -nél is 4.0 van pedig azon is 4.0.3 van).
-
spiritex
veterán
válasz
snorbis2 #2563 üzenetére
A "régebben" és a "most" között azért gondolom feltelepült pár dolog, nem? Mert nekem valószínűleg azért változatlanul gyors a gépem, mert hónapok óta nem tettem fel semmi újat rá. Azt viszont tudni kell, hogy applikációk simán okozhatnak ilyen és hasonló galibákat egy gépen.
-
spiritex
veterán
válasz
snorbis2 #2412 üzenetére
Sőt, azt is bele kell számolni, hogy annyi képernyőre teszi ki a háttérképet, ahányad van, gyári launcher esetén az összesre, Nova, Apex Launcher esetén pedig annyira, ahányat meghagysz. Emellett úgy fog kinézni, hogy fektetett állapotban alul-felül le van vága a kép, de ez csak azért van, mert álló helyzetre van optimalizálva alap esetben, tehát úgy fog látszódni a teteje és az alja is, ha elfordítod a tabletet.
-
barnade95
tag
válasz
snorbis2 #2279 üzenetére
nekem is van sajnos vele bajom. ha egy linkre kattintok, van, hogy inkább csak frissíti a lapot, úgy hajlandó megnyitni, ha külön tabon próbálom. Ami viszont nálam a legidegesítőbb, hogy az esetek 80%ában az oldal betöltése helyett a töltési jelző csak a harmadáig megy, aztán megáll. ilyenkor legszívesebben sikítanék. meg a komolyabb css trükköket nem ismeri, mondjuk egy árnyékolást gyalázatosan jelenít meg, teljesen el van csúszva, a leggázabb, hogy nem az eredeti szöveget linkeli, hanem az árnyékot (!)
Én most Firefoxot használok, bár ezt is gyűlölöm, mert ez is ugyanolyan ramzabáló fox mint az asztali. De jobb nincs. A többiben a scroll elég galuskás, ami nálam az egyik fő szempont. Mármint hogy ne legyen az -
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #2248 üzenetére
A topic első hozzászólásában megtalálod a friss romot, vagy a WayteQ oldalán=>WayteQ_xTAB_70w_20120807
-
elpatkorado
aktív tag
-
kameraman77
tag
válasz
snorbis2 #1977 üzenetére
1-es hozzászólás, mindjárt a topic elején. Ott van minden fontosabb file linkje...root is.
Én itt még senkitől sem hallottam, hogy Angry ilyet tett volna, nálam is fent van, a playstore-ból letöltött verziók közül egyik sem okozott gondot.. Miért nyírná ki? annál sokkal erősebb játékok is elfutnak rajta...
Valamint ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor amikor képet szúrsz be a tabodról, lehetőleg ne legyen rajta más személy, pl a facebook-on, nem biztos,hogy örül, hogy felkerül így a netre, annak ellenére,hogy ez a fórum nem "veszélyes".
-
gabyka
aktív tag
válasz
snorbis2 #1942 üzenetére
Szerintem Te bármit el tudsz rontani...
egyébként meg olvasd el már végre az első hozzászólást, könyörgöm...de végig. Ha a végére értél akkor mégegyszer, lassan, nyugodtan és hidd el menni fog a frissítés is. Itt senki nem guruként kezdte a pályafutását
ennek a gépnek a frissítése meg gyerekjáték...
-
kelzsoca
félisten
válasz
snorbis2 #1751 üzenetére
Először is pár jótanács, kerüld a sormintákat (smiley) mert repülsz a topicból, nem én doblak ki, hanem egy moderátor aki erre jár, erre kérlek figyelj (a saját érdekedben)
Továbbá kérlek írd le hol vásároltad a készüléket, és kérnék egy sorozatszámot is. (készülék hátsó felén)
Iletve NE kiabálj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest