- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2835 üzenetére
Értem, amit mondtok, de én még időben megszabadultam az egymagostól, 20-at kaptam érte, a kétmagost meg megkaptam 27-ért távol-keletről. Tehát 7-et fizettem rá a +1 magra, az IPS panelre, a +512MB RAM-ra, a JB-re, na meg a stabilitásra. De a lényeg, hogy ennél a konfignál már nem vágyom többre. Nem kell több mag, nem kell több RAM, nem kell több háttértár, nem kell jobb kijelző, stb., itt megállok, és a jövőre megjelenő WayteQ 70 dci pont ilyen lesz.
-
SteveL
aktív tag
válasz
elpatkorado #2835 üzenetére
Én októberben vettem az egymagost. Két hét múlva jött a kétmagos.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2832 üzenetére
Evvel nem értek egyet, mert az embernek nem mindig a legújabb tab-ra van szüksége, legalábbis egészséges esetben, hanem egy olyanra, amivel elégedett minden téren.. Tehát, nem kell attól rettegni, hogy jaj, jön az új, mert ha egyszerűen jó a kijelzője, gyors, mert 2 magos, van elég ram-ja, stb., akkor nincs szükség akár 1-2 évig sem másikra. Legalábbis én így gondolom.. PC-nél sincs ez nálam máshogy. Pár éve megvettem a Core2Duo-s gépemet, és nem kell gyorsabb (főleg SSD-vel felturbózva), tehát jó pár processzorcsalád ki fog maradni az életemből.. ugyanígy tabletet is majd akkor veszek esetleg legközelebb, ha majd nagyon játszani akarok egy olyan játékkal, ami nem megy a mostani kétmagosomon, bár kétlem, hogy pár játék rá tudna venni a váltásra, ha egyszer minden más téren gyors és jól teljesít.. Én azt mondom, hogy a "dci" lesz az a vállalható kategória, amivel már ki lehet békülni minden téren!
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #2832 üzenetére
Ha WayteQ durván nyomja akkor a MyAudio hogyan ? Havonta fossák ki magukból az új modelleket.
Az xPAD/xTAB-70 amúgy tavalyi modell, a 70dci pedig csak jövőre fog piacra kerülni.
Ez van, ilyen ez a piac, pörögni kell és tartani kell a lépést a konkurenciával. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
elpatkorado #2796 üzenetére
Lehet, hogy a futó appok valamiféle memória túlcsordulást okoznak, ami újraindításhoz vezet. Ellenben ha kilövöd az appokat, akkor talán nincs, ami szemetelje a cache memóriát.
-
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #2748 üzenetére
hát igen, nekem is ez a bajom... Frissítenék én a dc-re, de se annyi pénzem nincs, ezt meg ingyen nem akarom lepasszolni, viszont amiért eladnám, annyiért meg megint nem éri meg...
-
SteveL
aktív tag
válasz
elpatkorado #2696 üzenetére
Köszönöm a tippet, majd finoman rákérdezek.
-
SteveL
aktív tag
válasz
elpatkorado #2694 üzenetére
Pontosan.
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #2187 üzenetére
Nincs rá ötletem.. Ott asszem az a 3 színű 3 kábel volt.. De annak nem tudom hirtelen milyen a másik vége.
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #2185 üzenetére
Notis topicok? Amugy HDMI
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #2183 üzenetére
Ha nem warez akkor jöhet ide is a kérdés.
-
tibi683
tag
válasz
elpatkorado #2138 üzenetére
A Chrome milyen volt? lehet szinkronizálni az asztalival?
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2077 üzenetére
Szerintem a Teamviewer is ugyanerre való és ahhoz account sem kell.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2029 üzenetére
Na akkor legközelebb kipróbálom ezt a módszert is!
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #2029 üzenetére
Kicsit
-
albinolynx
senior tag
válasz
elpatkorado #1901 üzenetére
Pff, még életemben nem csatoltam le, simán lehúzom a p.csába. Lehet barbár, de eddig mindent végig tudtam nézni amit másoltam (200-2Gb-ig bezárólag - avi, mkv, stb).
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #1883 üzenetére
-
Tomi155
tag
válasz
elpatkorado #1868 üzenetére
A stylus toll felhasítja a fóliát? Ohh, pedig venni akartam egyet, kellett volna a sketchbook-hoz.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #1866 üzenetére
Hát az! Megfelel kb. 1000 pixelhibának! És mindezt 4 hét alatt produkálta, mert tiszta kijelzővel kaptam vissza a szervizből. Kezd elegem lenni belőle...
-
jercsi
tag
válasz
elpatkorado #1795 üzenetére
Köszönöm ...
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #1795 üzenetére
Igen
jercsiKöszi
-
FET-MEN
veterán
válasz
elpatkorado #1786 üzenetére
Ez nagyon jó
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #1785 üzenetére
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #1777 üzenetére
Nos, tegnap kipróbáltam a Firefox-ot, kezdetben örültem neki, tetszett az új felfogású TAB-kezelés, nagyon szépen scrolloz, egész gyors, jól kezeli a Flash-t, de egy Indavideo lejátszása annyira lehalasztotta, majd az egész gépet, hogy kiírta, hogy ilyen-olyan google folyamat leállt, utána egy bizonyos android folyamat állt le, és kilépett a boot képernyőre a wayteq logóval és forgó jellel, de ez 3 perc múlva sem változott, úgyhogy a bekapcsológomb hosszú tartásával ki kellett kapcsolni a gépet...
-
tibi683
tag
válasz
elpatkorado #1759 üzenetére
Elméletileg ugyan úgy müködik az ékezetes karakter irása mint érintő képernyön, rajta kell tartani pl az a-n és előjön a többi karakter.
Javítsatok ki ha tévedek. -
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #1733 üzenetére
ttf-et biztosan, azt próbáltam
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #1565 üzenetére
Tedd hozzá azt is, hogy az xTAB-80 -ra, nem a 70w -re.
-
albinolynx
senior tag
válasz
elpatkorado #1565 üzenetére
Ezt linkeld be újra légy szíves, nagyon érdekel milyen lehetőség kínálkozik!
Nem tudom használjátok-e a "link2sd" apk-t?
Ingyenes, felesleges programokat gyönyörűen lehet gyomlálni vele. Amelyik kibírja, azt sd kártyára mozgatni. Továbbá tudom mellé ajánlani még az sd maid pro-t. Ezekkel szépen rendbe lehet vágni az új rendszert, vagy karbantartani. -
Tomi155
tag
válasz
elpatkorado #1503 üzenetére
Még valami: a build.prop módosításhoz szükséges a Chainfire telepítése (és a pluginoké)? Vagy enélkül is el lehet végezni a build.prop módosítást sikeresen?
-
Tomi155
tag
válasz
elpatkorado #1503 üzenetére
Nagyon köszönöm! Ezt lehet azonnal kipróbálom
De akkor ha jól tudom, rootolás is szükséges.
De am ha megvan ez a módosítás, akkor minden Gameloftos játék menni fog rajta? -
thetan
aktív tag
válasz
elpatkorado #1168 üzenetére
Tényleg jó ez a Chrome
-
thetan
aktív tag
válasz
elpatkorado #1175 üzenetére
Ilyenkor mi van-- korábban átirtam a Build.prop -t . és mégse látja kompatibilisnek a marketból a Chróme-ra. vagy csak a nexus7 tel kompatibilis?
Mire érdemes átirni a Build.prop -t? én egy feltett video alapján csináltam
Nem ezzel van a hiba? a Play ennek ismeri fel a gépemet : Wayteq Nexus S
Valamit rosszul irtam be ezek szerint -
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #1168 üzenetére
taníts, mester, honnét szedted le?
-
barnade95
tag
válasz
elpatkorado #1156 üzenetére
Nem úgy érti, hogy miközben töltöd, ne matass rajta, hagyd standby módban, mert túlmelegszik?
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #1156 üzenetére
Igen, kikapcsolt állapotban. Így az akksi is kevésbé használódik el (ahhoz képest, ha bekapcsolva lenne töltve) és nem lép fel fokozott melegedés. Egyébként a kettő jelenség lehet, hogy összefügg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #1041 üzenetére
de google-ből leszedtem az apk-ot és 130MB SD datát.
A fórum szabályait is tartsuk be kérlek, tehát a warez és arra való célozgatás is felejtős, gondolom nem szeretnél pihenőre menni, azt meg végképp nem szeretnénk (a közösség) hogy warez miatt bezárják a topicot.
-
anglergab
addikt
Igen, az a tanulsag, hogy a tulzott melegedes -- amit a halozati toltes kozbeni komolyabb hasznalat, jellemzoen wifi okozhat -- hatasara az erinteserzekeles pontatlanna valik (pl. mashol erzekel, ugral), vagy egyaltalan nem mukodik. A lehules utan mukodni fog ujra.
Az egyes elofordulasokban kozos, hogy a halozati tolto csatlakoztatva volt, ami nagyon magas toltoaramot kepes biztositani. Ha ez eros terhelessel parosul, akkor kulonosen intenziv lehet a melegedes, szerintem az akksi generalhatja a ho nagy reszet: kozel van a digitizer mikrokontrollere, meg annak a kondenzatorai, amik mukodeset ez az igen magas homerseklet befolyasolja.
-
Browny
csendes tag
ehhen, és aztán? mert én két mappát másoltam a gyökérbe (system, meg még valamelyik), elindítottam recoverybe, apply updates from sd card, aztán barangolnom kell a mappák közt, de most melyiket kell keresnem vagy most mi van?
-
FET-MEN
veterán
most énsem irok tesztet. ti hova küldtétek szervizbe?
-
thetan
aktív tag
Szia. Ps2 emulátorról nem tudok. Psx többféle van. Nekem tökéletesen működik, ami játékokat kipróbáltam megy vele, egyszeröen rákeresel a marketban hogy psx - kidobja. Ha rákeresel hogy "androidon psx játékok" a google ban találsz magyar nyelvü leirásokat, és a beállításhoz tapasztalatokat.
Nekem at FPse.apk emulátor jött be, mert eddig mindent visz amit kipróbáltam. Korábban már írtam róla egy pár sort keress vissza
-
Browny
csendes tag
De jó lesz, várom!
Megöl az unalom, nem tudom,mit lehet érdemes fölrakni...
-
FET-MEN
veterán
köszi. és várom a tesztet.
-
tomee007007
addikt
A DT nagyon jó, én is ráraktam, elég szép a grafikája, bár néha megakadt, de a játszhatóság határán belül van...
-
tomee007007
addikt
az lesz, csak ilyet még nem nagyon láttam, hogy percről percre kiég egy függőleges pxelvonal...
-
sdd2
veterán
Akkor kezd el most, amúgy a CS-t elég szépen vitte, igaz csak 5 percre nyomtam be mert a tablet nálam durván 2 napot volt.
-
sdd2
veterán
Hát szerintem neked is egy hét lesz kb mire kikerül de ki tudja.
-
sdd2
veterán
köszönöm
Én a tesztet 19-én fejeztem be és tegnap került ki, most úgy látszik elég sok teszt van ami megy ki főoldalra. -
kelzsoca
félisten
Kérlek, ne keverjük a két gépet/topicot, Neked xTAB-80-as van, ez pedig a 70w topic, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honda topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest