- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Véletlenül nem tud valaki a tabhoz ROM letöltési linket? a megadottak már nem működnek. A tabomon meghalt a rendszer, de a recovery betölthető, ezért megpróbálnám ujra rakni, csak nem működnek a wayteq oldalán lévő letöltési linkek sem
-
thetan
aktív tag
válasz
barnade95 #3026 üzenetére
Ennyi idegeskedés után megérdemled hogy rendeződtek a dolgok.
Megjegyzem én abban a szerencsés kivételes helyzetben vagyok, hogy eddig nem volt semmi baja a készülékemnek. pedig a megjelenése óta van meg. Az is igaz, hogy nem mindíg használom.
Csak az a kár, hogy nagyon hamar elavulnak, vágyódom egy újabbra, de sajnos most ezt nem tehetem meg.
-
thetan
aktív tag
Van valakinek tapasztalata mini hdmi - vga átalakitóval? Régebbi típusú projektorom van, aminek vga bemenete van. Jó lenne ha össze tudnám kötni a tab-al prezentáció céljából.
Ha van valakinek valami infója ezzel kapcsolatban megköszönném -
thetan
aktív tag
válasz
barnade95 #2259 üzenetére
Nálam tartja a wifit, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Az igaz, hogy időnként nehezebben találja meg a jelet, néha kiírja hogy rossz jel. ekkor kikapcsolom a wifit majd ujra vissza - és általában megjavul.
meg ha éjszakára leteszem a gépet, kikapcsolom a wifit. Nyilván aki skype-t használ az bekapcsolva tartja...(#2268) babaganoosh Sajnálom hogy pont egy ilyet fogtál ki, és aláírom, hogy feltételezhetően van gyártási minőségi szórás a gépek összeszerelésénél - sajnos ebből is kitünik, hogy a kínaiaknak van fejlődni ezen a téren is bőven - merthogy most inkább a mennyiségre meg az azonnali, pillanatnyi piac megszerzése a cél, - ettől függetlenül nekem nincs rájuk panaszom, mind a ZTE-Blade-m mint ez a 70w tabom bevált, egyiknél sem jelentkezett olyan jellegű hiba, ami szervizigényes lett volna. Talán a szerencsésebbek közül való vagyok - hát a lényeg hogy ez később is maradjon igy.
Persze ez nem vigasztal Téged ebben az esetben
-
thetan
aktív tag
válasz
babaganoosh #2215 üzenetére
Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni, ellentétes vélekedések vannak ezzel kapcsolatban és túlsúlyban vannak azok akik azt mondják hogy teljesen felesleges. Nekem nincs fenn vírusirtóm.
Az viszont érdekes, hogy feltetted ezt a kérdés, én meg azt álmodtam hogy vírus van a tabletemen(arra már nem emlékszem hogy mi volt utána - már-hogy mit csináltam a vírussal. lehet ha álmomban vírusirtót tettem volna rá, azonnal felteszem élőben is
)
-
thetan
aktív tag
válasz
kameraman77 #2146 üzenetére
Köszönjük az infót. Legalább tudunk a kibővitett lehetőségekről is.
-
thetan
aktív tag
válasz
FET-MEN #1921 üzenetére
Tudjuk. A te géped V.I.P-s
De - az előzőekre - lehet a memóriakártya a ludas. vettem egy újat, (pendrive 8G) Hogy majd arról nézem a filmeket - bármikor tettem rá a tabletre - legyalulta róla a fájlokat.
Rátettem egy másik nevesincs pendrivet - azzal meg semmi baja.Úgyhogy én is azt tenném a helyedben - ahogy javasolták korábban - vagy vedd ki a külső kártyát, és úgy tesztelgesd - vagy cseréld ki egy másikra.
Sok múlik az useren is, érdekes módon az én gépem - eltekintve néhány esettől jól szuperál és megvagyok vele elégedve. És sokan mások is így vannak vele sz.tem
-
thetan
aktív tag
válasz
kameraman77 #1876 üzenetére
azon gondolkozom, hogy egy gömbölyűre kialakított és vékonyított radírt, ha ráfogatnék egy toll végére, akkor nem karcolna, de megfelelő nyomást fejthetnék ki.. A hétvégén lehet, hogy tesztelemNem akarok akadékoskodni - de a képernyő nem kapacitív módon működik? -azaz nem nyomásra érzékel. Mert akkor ez a radíros dolog nem biztos hogy ajánlatos, főleg hogy jól szigetel is
Én is próbálkozom - valahogy igy fog kinézni:
És az lesz a címe hogy Mona Lisa (de ez még nem végleges)
-
thetan
aktív tag
válasz
spiritex #1865 üzenetére
Tényleg bosszantó egyedi eset, és én is ideges lennék ha az enyémen lenne ilyen. Próbáld kicseréltetni. Úgy látom azért ez nem tekinthető típushibának hál-istennek, pl. nálam se pixelhiba és semmilyen porosodás és fólia nélkül használom
Szerintem ha kicserélik ragaszkodj ugyanehhez a márkához mert egyébként megéri a pénzét -
thetan
aktív tag
Vajon mi lehet az oka, hogy mióta újraraktam a rendszert a telep töltöttség hibája miatt - sokkal lassabb a gép. pl. előzőleg az Asphalt7 kitűnően ment, most meg úgy laggol hogy szinte élvezhetetlen
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1742 üzenetére
valami bug. mindenkié pattog - de semmi problémát nem okoz
-
thetan
aktív tag
Nos, még ma reggel is 100%-on állt az akku- töltöttség, - úgyhogy nem maradt más választás újratelepítettem a romot. Most legalább 97%-os. remélem megjavult. Rakok megint újra minden alkalmazásomat - és igen, (a korábbi hozászolásokra hivatkozva) csak ismert forrásból származó programokat célszerű feltenni.
(már 96%-os és csökken! Heuréka)
-
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
Még mindig a töltéssel küszködök. megcsináltam a reset-et, megcsináltam a kalibrációt - annak ellenére beragad a töltöttségjelző 100%-on.
Úgy tűnik újra teljes telepítést kell majd megcsinálnom. - hacsak valami más lehetőséget a javításra ki nem kihagytam.
-
-
thetan
aktív tag
Van egy kis gondom - hátha tud valaki segíteni. Vasárnap filmet néztem a 70w -ről, ekkor lemerült az aksi olyan 16%-osra. Ekkor kikapcsoltam és feltöltöttem (az újonnan vásárolt töltővel).
A töltés rendben lezajlott.
Igen de azóta nem megy lejjebb, folyamatosan 100 %-on van (lehet hogy valami szupercella lett az akkumulátorom?) igy nem tudom a tényleges merülési adatait.
Mi van ilyenkor? hogy tudom kijavítani? A visszaállítás gyárira segíthet a bajon?
-
thetan
aktív tag
válasz
kameraman77 #1608 üzenetére
Ez igen! Örülök hogy ilyen kreatív embereket hoz össze a 70w !
-
-
thetan
aktív tag
válasz
tibi683 #1560 üzenetére
Az általad leírtakra tökéletesen megfelel a 70w
(#1559) jercsi Lehet valami gagyi pendrive-t vettem, A Spartban volt 2800 Ft.
Egy másikról megy - most néztem meg pendrive-ról a Bosszuállókat a TV re kitéve HDMI -n keresztül (és távirányitót használva) Néha a film egy kicsit belaggolt- de nem vészesen -
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
válasz
DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem eddig gyakorlatilag mindent visz probléma nélkül, igaz azért nem próbáltam sokáig, lehet hogy van akadós
Külső USB pendrive -mmal küzdöttem eddig, először lenyalta az adatokat, a későbbi próbálkozásoknál meg fel sem csatolta - főleg ha telenyomtam ebook-könyvekkel meg filmekkel (8GB) A ledje villogott egy rövid ideig majd leállt. Sőtt, felismerhetetlenné tette a PC számára, újra kellett formáznom. Aztán betettem egy egyszerű, 2G pendive.t, azt gond nélkül kezeli.
Arra jöttem rá, hogy valószínűleg a nagyobb USB pendrive-t nem bírja tápilag, és ha a külső tápot rátettem volna az OTG kábelre semmi gond nem lett volna. Igy viszont - csak próbálkozott a beolvasással meg visszaírással, de ehhez kevés volt a szufla - így megsérült a fájlrendszer a pendrive-n.Ezt okoskodtam ki, mert az egyszerű kis pendrivet (2GB) jól felcsatolja és nincs vele semmi gond.
Szóval a külső tápellátásról ne feledkezzetek meg, főleg ha akadozik vele a gép
-
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1473 üzenetére
Köszi az infókat. Örülök hogy csapattag vagy, - így együtt azért már ér valamit ez a 70w topic.
Én nem szedem szét, mert a gyári tokjában van és ott nem zavar - és egyébként elégedett vagyok a készülékkel - többek között azon okok miatt is amit leírtál korábban
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1459 üzenetére
A legelsők között vettem
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1453 üzenetére
Na - ha nem mutatod sosem nézem, igy sose foglalkoztam volna vele. Nekem meg billeg. Két átlós lába fekszik, a többi nem. Mintha meg lenne csavarodva.
De az az igazság, hogy gyári tokban van, ott meg teljesen mindegy. Lényeg hogy jól superáljon
Egyértelmüen látszik, - ha a hátára forditom és átnézek rajta, hogy meg van csavarodva, és az egyik oldalon kissé kipuposodik. Azon az oldalon domborodik jobban, ahol a csatlakozók vannak. Ugyanugy ahogy a képen van
-
thetan
aktív tag
válasz
FET-MEN #1446 üzenetére
Nekem sincs gond a flash -al.
A gyári, illetve a Dolphin böngészővel kell megpróbálni(#1447) A.G.S Segiteni igazából nem tudok, nem vagyok szakértője a dolognak - csak azt tudom hogy a ZTE Blade-m ha beállitom a wifi megosztást a 70w látja és gond nélkül csatlakozik. Az viszont igaz, hogy nem nagy távolságból
-
thetan
aktív tag
válasz
kameraman77 #1419 üzenetére
Semmi különös - rátettem vagy két filmet teszt céljából, meg egy csomó ebook könyvet.
Felcsatolta, de összevissza nyomkodtam a fájlkezelőket - többet kipróbáltam mert eleinte nem találtam a fájlokat. Azt láttam, hogy az usb kártya dolgozik, mert villog a piros ledje, - de nem vártam meg hogy befejezi a villogást, hanem közben próbáltam ide-oda lépkedni - a tab meg időnként lefagyott nem reagált semmire - mindaddig míg villogot a piros led. Azután meg már nem tudtam olvasni a fájlokat -
thetan
aktív tag
Az USB pendrive -ról valahogy lenyalta az adatokat, egyszerre minden fájlom 16kb os lett. Még a filmek is.
Ezt vajon miért csinálta? Járt már hasonlóan valaki?
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1371 üzenetére
Igen. a 70w -re vonatkozó hozzászólásokat. Én mindíg igy teszek. Figyelemmel kisérem a 80-as topicot is, mert ugyanaz csak egy kicsit nagyobb kijelzővel
Előszőr megnézed, hogy felcsatolta-e a rendszer rendesen, a beállitások menüben találod meg. Ott látod milyen néven van felcsatlakoztatva, majd a fájlkezelővel megkeresed. Javaslom pl. az ES file managert . de az eredetije is sok mindenre jó
Nem árt az android rendszered kiismerése - nyomkodd, nézz meg minden funkcióját, beállitási lehetőségeket
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1369 üzenetére
Sajnos olyan alapdolgokkal is nehézségeid vannak, aminek elmagyarázásához sok idő kellene.
Javaslom ülj neki, és olvasd át előszőr az egész topicot figyelmesen, mert sok mindenre találsz választ.Persze mindenki kezdő volt valamikor, ezért nem kell szégyenkezni - majd belejössz
-
thetan
aktív tag
Na ugy látom gyarapszik a 70w tábora.
(#1367) Tomi155 legegyszerübb ha egy pendive-ra átteszed a pcről utánna felcsatlakoztatod a tabra - és valamelyik fájl kezelővel meg átmozgatod oda ahová akarod.
igy kizárod hogy a PC ne okozzon galibát (bár bizonyára egyébként nem okoz az usb kábelen, én wifi managerrel szoktam mozgatni fájlokat a PC és a tablet közöttFilmeket penndrive-ről nézek általában
-
thetan
aktív tag
Természetes hogy mások a használási szokások, nincs is ezzel semmi gond. Irtam korábban, hogy alapvetően amire vettem (nyelvtanulás, - kiválló szógyakorló programok vannak androidra és az Anki is megy szépen, ebook olvasás, alkalmi böngészés, - hírek elolvasása, de kivállóan mennek rajta a psx játékaim is.
Kissebb fagyások akadások voltak, meg nyilván lesznek is, -ez van. Ennyit tud a gép.
Remélem fogok tudni később venni egy hordozható wifi routert - akkor megoldódik ez is. Időnként a zte Bladem-mel megosztom az internetet, ez ugy megy pprobléma nélkül. a DIGI mobil modememet sajna nem tudtam beizzitani hozzá.
Nálam eddig nem jelentkezett hiba, működik rendesen
-
thetan
aktív tag
A személyes tapasztalatod a wifiről nyilván a te dolgod, én csak a ZTE Blade-mhez tudom hasonlitani.
Abban a szobában ahol a blade látja ugyan a wifi hálózatokat, de eddig soha nem volt képes felcstlakozni ott a 70w-m kényelmesen felcsatlakozik, és stabilan tartja. Nem tudom milyen messze van az adó, ezt meg a szomszédoktól (azt sem tudom melyik szomszédé) nem fogom megérdeklődni -
gondolom érthető okokból, de jól el vagyok most ezzel az internettel hála a szomszédaimnak.
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1264 üzenetére
A legfrissebb gyári rommal. Bár én elsősorban nyelvtanuláshoz vettem a tabletet,- azok a programok meg jók rajta.
Igen lehetne gyorsabb is, ahogy lentebb írod, de én mindig figyelek rá, hogy ne legyenek a háttérben sok megnyitott alkalmazások. és még nagy galibát igy nem okozott. Vaín amire az Opera, van amire a gyári,és van amire a Dolphin böngésző jobb
-
thetan
aktív tag
Mivel nincs beépített gps a gépben, én teljesen feleslegesnek tartottam a maps -ot. ezért vettem egy olyan programot ami tudja uninstalálni és ez volt a legelső dolgom. Mindig ott futott a háttérben, hiába kikapcsoltam. Biztos van más is amit lehet törölni, de ezt biztosan tudtam hogy nem okoz galibát ha kitörlöm
-
thetan
aktív tag
válasz
elpatkorado #1168 üzenetére
Tényleg jó ez a Chrome
-
thetan
aktív tag
válasz
elpatkorado #1175 üzenetére
Ilyenkor mi van-- korábban átirtam a Build.prop -t . és mégse látja kompatibilisnek a marketból a Chróme-ra. vagy csak a nexus7 tel kompatibilis?
Mire érdemes átirni a Build.prop -t? én egy feltett video alapján csináltam
Nem ezzel van a hiba? a Play ennek ismeri fel a gépemet : Wayteq Nexus S
Valamit rosszul irtam be ezek szerint -
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1144 üzenetére
Tökéletesen megfelel. A root leirása és a fájl valahol itt a fórumban, de most nincs időm rákeresni.
Ha többen kapcsolódtok a routerre nyilván a sávszélesség kisebb lesz az egyes gépeken.
A router nem fogja felerősiteni a más wifijének jelét. tudtommal. na meg hogy gondoltad - hogyan csatlakoztatod rá a kolesz hálózatára a routered?
-
thetan
aktív tag
válasz
minikahona #1140 üzenetére
Pattogás nekem is van, - de semmi problémát nem okoz. Arra gondoltam, hogy talán a wifi ébrentartásához van köze
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1141 üzenetére
bemásolod a külső sd-re a a rootICS zippet. Ne legyen rajta a számitógépen (usb kábellel ne legyen felcsatlakoztatva) Kikapcsolod a tableted. bekapcsolod a leirtak szerint, és kiválasztod a rootICS zippet. - majd rányomsz a leirtak szerint.
A root zipnél maradhat minden a külső kártyádon, nem kell semmit variálnod, csak legyen rajta a megfelelő zip fájl.
Amit te olvastál az szerintem a rendszerfrissítés, azaz a legfrissebb rom feltétele. Arra célszerű egy külön kisméretű sd-kártyát használni,amin nincs semmi más. Ne keverd össze a két dolgot, mert egészen másról van szó
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1095 üzenetére
Ha így kérdezed igen. Igen vannak kisebb nagyobb problémák. Ha úgy kérdezed - igen megéri megvenni. Ár érték alapján kiváló vétel. Ha a saját véleményemet kérded - nem tudom neked megmondani hogy vegyél- e ilyet, mert az a Te döntésed. Ha azt kérdezed tőlem hogy megbántam-e hogy én megvettem - azt mondanám hogy nem. Én nagyon szeretem, mind a kinézetét, mind azt az érzést ahogy fogom a kezemben, - és mindezt attól függetlenül hogy elfogadom a korlátait, a sebességét stb. Ha beleolvasol a többi topicba, láthatod, hogy a dupla áru készülékekkel is van gond. hol ilyen - hol olyan.
A következő gépre várok 1 évet. akkor hasonló árban nyilván sokkal jobb készülékeket lehet majd venni. Nyilván drágábban már még jobbat.
Én azért nem vettem (nem csak azért mert nem szántam rá több pénzt) drágábbat, mert ahogy megveszed abban a pillanatban már el is avult. 2-3 hónapon belül lehet hasonló áron dupla processzorost venni valószínűleg, vagy esetleg IPS panelest-stb. Ha vársz rá és megveszed, pár hónap és bosszankodsz hogy miért nem vártál még, mert megint jobb termékek vannak. Ezt tudomásul kell venni, és kompromisszumokat kötni.
Szóval ez van szerintem. Na megyek és játszok egyet a tabletemen. Egy kis Medal of Honor-t.
Csak úgy pihenésképpen -
thetan
aktív tag
válasz
kelzsoca #1042 üzenetére
A hang kimenet nálam is jó. Én nagy fültakarós márkás fülessel hallgatom a zenét, és szépen szól. Ezt a link lejátszót megvettem, nagyon jól konfigurálható - és nagyon jó a hangzása
Más. ma reggel volt időm kipróbálni a TV-n a gépet. A táviótányitó használható, de nem rengeti meg a földet. Időnként kénytelen voltam kézzel besegíteni, - főleg amikor valami gubanc volt (előszőr nem játszotta le a film hangját) Meg kell szokni a használatát.
Az a reményen, hogy esetleg konzolként lehet játszani vele szertefoszlott, mert egérkurzorként érzékeli az ujjmozdulatokkal nem engedi a több érintést (pl psx játékoknál ahol több mindent kell egyszerre nyomogatni) gondolom más játékokkal is így van.
Szépen megy a tv-n nagy felbontásban is, így viszont most láttam meg először (eddig nem vettem észre vagy kellett a más felbontás) hogy a jó drága plazma TV-men szépen ott virít az RTL felirata beégve. basszus
-
thetan
aktív tag
válasz
kameraman77 #1034 üzenetére
1825 Ft. megvettem, hogy otthon is legyen egy, meg a munkahelyemen hogy ne kelljen hurcolgatni.
TVre még nem tudtam kitenni, de a távirányítót kipróbáltam ala natur. Nem kurzorként működik, hanem a menügombok között tudsz lépegetni. ha ráokézol megnyitja az alkalmazást. - Gondolom a videolejátszónál is így tudod használni. nem egy nagy összeg, mert 1000 Ft , és tényleg jó szolgálatot tesz ha kényelmesen a tv-ről akarsz filmeket nézni.
Minden gond nélkül felismerte, nem kellett semmit pluszban állítani, azonnal működik a távirányító.A 16GB kártya meg már most kicsi, legalább 32 es kelett volna - na mindegy
-
thetan
aktív tag
Na végre- most jöttek meg a megrendelt cuccok, közte a 16GB kártyám meg a távirányitó, pót töltő stb.
Feltettem az új romot, most kezdem belakni újra. Mi a jobb ha az alapeset a belső tárhely, vagy ha a külső tárhely van beállítva.
Most tölti le az Asphalt 7 az adatait (korábban megvettem de memória miatt nem tudtam kipróbálni) mivel most alapból a belsőre teszi az adatállományt, gondolom ha letöltötte utánna nem célszerű megcserélni a memóriát mert akkor nem fogja látni
-
thetan
aktív tag
Vagy még ezt találtam link
-
thetan
aktív tag
Hát ennyi a felhozatal link hogy most jók vagy nem nem tudom
-
thetan
aktív tag
Holnap teszem fel az új romot, mert akkor jön meg a memóriakártyám. Kérdésem : akkor a legújabb gyári rom alapesetben a belső tárhelyet használja, és ha a külsőt szeretném akkor tegyem fel ezt a programot? (merthogy a második romnál a külső volt az alaphelyzet)
-
thetan
aktív tag
De hát megvetted - miért warezolnál?
-
thetan
aktív tag
Köszi
-
thetan
aktív tag
Légyszi ird le majd a tapasztalataidat.
Holt találom hogy mire kell átírni hogy Galaxy-nak lássa a market? Célszerű átirni?
Kicsit megszoptam a memo kártya vásárlást - még mindig nem küldték le (a távirányitóval) több mint egy hete rendeltem - a tegnap irtam emailt és arra sem válaszoltak - lehet ha megjön visszaküldöm és megrendelem máshonnan - engem ne szívassanak. Addig nem akarok hozzá nyúlni, pedig már alig várom, majd szétvet a kíváncsiság
-
thetan
aktív tag
Nem is gondoltam volna, hogy a ZTE BLADE -mmel milyen egyszerű a wifi megosztás - ha ezt korábban tudom nem agyalok annyit a mi-fin - hiszen ez ugyanazt a célt szolgálja.
Csak egy valamit nem tudok még - Ha megosztom a wifit - lehet -e több gépet csatlakoztatni rá, mert akkor az előfizetett DIGI mobilinternetemre sincs szükség. Van erről valakinek valami infója?
-
thetan
aktív tag
A képernyőmentés kicsit gáz mert ha nem egyszerre nyomtad meg akkor vagy kikapcsolja, vagy a hangerőt. De ha sikerül egyszerre megnyomni akkor kivár egy kis ideig, és úgy készíti el. legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
thetan
aktív tag
Ok. Köszi. De hála Neked azért meg van oldva
-
thetan
aktív tag
Ebbe már javítva van a videolejátszó felirat hibái? Aki feltette nézze már meg legyen szíves.
-
thetan
aktív tag
Hálás köszönet
-
thetan
aktív tag
Nem a feloldásra gondoltam, hanem a készenlétre. Ha lemegy alvó módban akkor is a bekapcs gombot kell benyomni (tehát használni kell). Vagy nem?
ja megint félreértettem. nem azt állítottad hogy nem kell használni a bekapcs gombot, hanem hogy nem fog magától bekapcsolno
-
thetan
aktív tag
Na jó. de akkor nem megy készenléti helyzetbe és megnő a fogyasztás. Vagy nem?
-
thetan
aktív tag
Te aztán olyan megközelítésekben is nyaggatod a gépet ami nekem eszembe se jutott. Nagyon jó, legalább megerősíti azt hogy át-értékben nem rossz vétel
A héten várom a távirányítóját (nem nagy összeg mert csak 1100 Ft kíváncsi vagyok azzal hogy lehet vezérelni a tévén. Meg hogy a multimédián kívül játékhoz használható-e, netán böngészéshez - (fekszek majd az ágyon mint az urigyerek és a tv-n internetezek a távirányitóval
) vagy alkalmazások futtatásához
-
thetan
aktív tag
A wifi jelzés ott van alul és azt is jelzi ha aktív a kapcsolat, no meg a töltöttség is - bár én kitettem egy widgettet amit szeretek és az jól mutatja.
Persze lehet elértettem amit irtál
-
thetan
aktív tag
Akkor törlődnek ha az új romot felteszed. Elvileg az sd kártya alapból jó, nem kell formázni. (ha valami hiba van vele akkor persze célszerű FAT vagy TAT32 -vel. tudtommal.
A gyári tokja elképesztően jó. nagyon egybe van együtt a készülék vele.
-
thetan
aktív tag
Szép és kimerítő leírás. Köszönjük
-
thetan
aktív tag
Ha előzőleg feltelepítetted a programot és utólag mozgatod át, akkor valószínű az elérési útvonalon nem találja. Telepítés után ne mozgasd át az adatállományt. Ha feltetted külső sdre és onnan átteszed az adataidat egy belsőre - majd onnan telepíted, azt lehet, de a jelenlegi rom-nál meg van fordítva az elsődleges kártya, (pl a chace adatok is a külsőre mennek). Ha az eredeti jobb volt számodra, van egy update (fentebb megtalálhatod) amikor visszacserélődik a memóriahasználat az eredetire.
A fájl mozgatást nem értem. Próbálj meg más file kezelőt. Én többet is használok. pl. az ES-file managert, vagy a total-commandert. A rootolás miatt (ha már rootoltad a készüléket - ezeket jól lehet használni
Én is megforditottam a logikát, a belsőt csak adattárolásra használom, pl. filmet nyomok rá, vagy a psx játékoknál odateszem az alapjáték iso -jat. és a kőlső meg a rendszerhez kell.
A beállitásoknál ellenőriz le, (a memkártya mérete szerint) hogy amit külsőnek gondolsz, az tényleg a kőlső-e mert a csatolási név megváltozott
Remélem nem irtam nagyon hülyeséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest