- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Éppen csak volt használva , hibátlan állapotú
-
jercsi
tag
Sziasztok van egy ilyen bőr tokom ehhez a tabhoz akit érdekel 1500.- ft ért az övé
Akinek kell privátban várom jelentkezését ...
-
jercsi
tag
Sziasztok
Nekem garanciás problémák miatt visszaadták a pénzt akit esetleg érdekel egy bőrtok az szóljon mert van egy eladó 2000.- ft ért ... ha kell küldök fotot is kb 3-4 hetes éppen csak volt benne a tab direct ehhez a típushoz ... -
jercsi
tag
Na ma visszakaptam a a tabletem ....
a szervíz valami borzalmas munkát végzett ...
Szóval elindítottuk az ED üzletében (nem rájuk vagyok mérges , már most leírom ) gyenge 10 perc alatt észhez is tért a kicsike , miután a giroszkóp 2 perces késésekkel próbált dolgozni , körbe vizslattam a készüléket és... a mester ember szép nagy csavarhúzóval esett neki , mert körbe minden oldalon otthagyott a csavarhúzó méretéből egy szép nyomatot az illesztések között
...és volt ahol nem is volt normálisan összerakva (említeném valaki azt írta itt hogy sokkal jobban fog majd kinézni merthogy egy ember törődik a készülékkel és tuti passzent lesz ) volt egy két karc amit nem én okoztam, miután ezt szóvá tettem hozzá is fűztem gyorsan hogy én ezt így nem viszem el , ki tudja lehet legközelebb nem gariztatják mert ekkora külsérelmi nyomok vannak rajta és azt biztosan ÉN csináltam ... 45 perc kisebb telefonálás, tanakodás után a gyártó vagy szervíz jóváírta nekem az összeget és szépen elballagtam a pénzemmel ...köszönjük wayteq szervíz remek munkát végzett címszóval .
Az ED nem tehet róla , de ha mondjuk nem vagyok ennyire szemfüles és erőszakosabb elég keményen a szívó oldalon is állhattam volna ...
- 36 napig tartott a javítása
- ha alaplapot cseréltek benne , miért nem cserélték nekem az egész készüléket ?
- szerintetek vegyek holnap az ED ben egy monitort , mert most azt is lecserélném ?
Minden esetre mindenkinek ajánlom a készüléket , ha van akkora mázlija hogy betalál egy hibátlant ... -
jercsi
tag
Felháborító hogy még mindíg nem mehtek az ED hez a tabomért 34 napja csinálják ...
-
jercsi
tag
Remélem így lesz ahogy mondjátok , jobb lesz és nem lesz vele gond többet ...majd leírom a tapasztalatokat ...!
-
jercsi
tag
válasz
spiritex #2347 üzenetére
Na ez eddig szép és jó , mint mondtam nem haragszok az ED re de ha egy kicsit is résen lennének nem rontanák az üzletet ...mivel tudtommal van gyártói garancia is , csak egy kicsit kellene az ED nek verni az asztalt hogy ezt cseréljék ki egy újra mert alaplapos lett , hogy szerencsétlen user ne egy javított fost használjon .
Sajnos bosszantó hogy 37 ezrem van benne és még nem használtam 2 hetet sem , és tudom hogy nem az utolsó hogy viszem gariztatni ... -
jercsi
tag
igen tudom hogy nem az ED tehet róla de én nekik fizettem ki 37 ezret és kapok tőlük egy javított készüléket , sztem ez abszolult nem jogos ...nekem ez így nem garancia ...! Ha legközelebb meg majd megint betojik és viszem vissza akkor majd a szervíz azt mondja hogy nincs garancia mert szét lett szedve vagy már javított ...
-
jercsi
tag
Sziasztok
Voltam bent az extrem digitalnal 30 nap után végre kész lett a készülékem , csak annyi a gondom hogy egy hónapból szinte semmit nem használtam és azt mondták hogy alaplap cserés lett sajnos .... na most kérdezem én ilyenkor nem egy új készüléket kellene kapnom és nem egy fos javítottat , ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni vagy van bármi ötlete , hogy jogilag hogy működnek ezek a dolgok megköszönnémA lényeg hogy 37000.- ft ért én nem egy javított készüléket akarok használni , hanem egy bontatlan nem szétszedett eszközt
Most ott tartok hogy nem fogom elhozni ezt a javított készüléket , hanem vagy vásárolhassam el az árát vagy adják vissza a pénzt ....Kinek mi a véleménye erről ?
-
jercsi
tag
Nekem még mindíg semmi a szervízből , a múlthétre vártam , remélem erre a hétre megjön a saját tab om amit kifizettem és használhatok .
-
jercsi
tag
Nekem is ezt csinálta nekem akkor ment elsőre vissza az üzletbe ...töltőhibája volt nem töltött semmit ...
-
jercsi
tag
Nekem eddig 2 hét telt és még nem szóltak hogy mi van a kicsikével ... az a gáz hogy már használnám és nem tudom mert ül rajta a szerviz és nem örülök annak hogy más kezében van ...
-
jercsi
tag
Nekem egy hete van kb a szervízben , nem tudni mi a baj vele ... utoljára a kijelző nem reagált ...
-
jercsi
tag
Na ezért kellene egy olyan update a rom hoz ami minden szoftverrel kompatibilis , biztosan megoldható , valaki találkozott már főzött rommal ehhez a típushoz ?
-
jercsi
tag
Akkor megint kifogtam egy szépséges darabot , egy ideig nekem is ment rendesen aztán egyszer csak puff vége a kijelzőnek ... nem reagált semmire , semmi gyógymódra
akkor most 2 hét pihi ! -
jercsi
tag
Az említett hibámat az újra telepítés sem, a reset sem oldotta meg ....hmmm ez nem hiszem hogy szoftveres gond lehet ...
Meg nem értem mi az hogy user függő ...ha elindítok egy alkalmazást és az nálam kifagy , de másnál nem akkor a készülék nem szereti az arcom és így hálálja meg .
A rootoláson kívül nem nagyon nyúlt itt még bele jobban senki , de érdekes hogy azért vannak rendesen stabilitási hibák , ezt a rendszert nagyon gyorsan fejleszteni kell ...
Most 2 hétig nem lesz nálam a szervíz miatt a készülék ...de sztem ez a szerencséje -
jercsi
tag
Na következő a probléma :
játszottam egy kicsit a angry birds el miután egyszer csak a kijelző nem reagált semmit totalba resseteltem , az update zip is fel lett téve még egyszer ...de semmi most viszem majd vissza a készüléket 2 x or most komolyabb hibával ....
nevetséges ez a készülék ez már azért idegesítő ...
-
jercsi
tag
Ha valakinek az ismerősének kell akkor nekem van egy eladó ...sajnos meg kell válnom tőle
-
jercsi
tag
Na ha jól látom akkor ki is jött egy 1.2 es frissítés ...próbáljuk ki
-
jercsi
tag
válasz
FET-MEN #1919 üzenetére
Hali megnéztem a videót ....nekem is ilyen lassan bootol be , de amíg fel nem csatolódik a belső tárhely és a külső mem kártya addig nem kell erőltetned rajta semmit ...
Kérdésem az volna van ebben plus memkari , mert ha igen akkor szedd ki mert lehet hogy az a rossz és míg be nem bootol addig nem kellene sztem ennyi parancsot kiadnod a kijelzőn sztem ez másnál is ilyen lassú . -
jercsi
tag
Sztem nincs egyberagasztva , neki kell látni és szét kell szedni ...
a garancia a szervízbontással is ugrik így nem mindegy ...? -
jercsi
tag
egy hónap a takarítás ....atya ég az egy kicsit sok ...
én sztem utánna fogok keresni hogy lehet szétszedni és megcsinálom magam ... egyrészt
másrészt meg az akksi csere sem lesz olcsó mulatság .... -
jercsi
tag
válasz
spiritex #1814 üzenetére
Lehet a hangszórónál megy be a por , de ez csak egy tipp mondjuk elég sűrűn vannak az alkatrészek benne így próbáld fóliával védeni nekem még a gyári fent van rajta nem tapasztalok ilyen problémát ...ja és ha nem használod akkor meg jár neki egy tok is ...!!! főleg töltéskor...
-
jercsi
tag
Valaki be tudná linkelni a mobil internethez szükséges eszközök listáját ami kompatibilis ezzel a tabbal?
-
jercsi
tag
válasz
tomee007007 #1802 üzenetére
Én ebben a gépben csak azt sajnálom hogy nem fért bele még egy 512 es ram ...semmi akadás nem volna ...
Bőven elég egy egymagos proci is ... csak kevés a ram sajnos ... -
jercsi
tag
válasz
albinolynx #1800 üzenetére
Én nem játszom vele ...
Max poker ...! -
jercsi
tag
válasz
elpatkorado #1795 üzenetére
Köszönöm ...
-
jercsi
tag
válasz
barnade95 #1790 üzenetére
Igen nekem is a flash videók adják fel a leckét a gépnek ...az nagyon nem akar menni , van amikor a böngészőt is kikapcsolja ...
Esetleg valaki tudna nekem megoldást arra hogy ha egy hátteret kiválasztok akkor az ne legyen nagyítva hanem teljes képernyőre tegye ki a képet !
-
jercsi
tag
Hogy is kell ezt a home screen fotot csinálni ?
hang le plus power ? -
jercsi
tag
Valakinek esetleg jelentkezett olyan problema hogy a kepernyo jobb szele eszrevehetoen vibral ...feher szineknel ...hasonlit a problema mikor a monitorok kozelebe arnyekolatlan hangszoro kerul...
-
jercsi
tag
a fozott romot hol lehet megtalalni ?
-
jercsi
tag
válasz
kameraman77 #1553 üzenetére
Készült már főzött ROM hozzá ?
-
jercsi
tag
hi
a wayteq oldalan levo frissites mikori datumilag? -
jercsi
tag
hali all
szeretnek erre a tabletre egy mobilnetet a telenornal esetleg valaki probalta mar az ott kaphato eszkozok valamelyikevel?
a masik ha valaki tudna nekem olyan router tipust irni amivel a mobil internetet tudnam megosztani... -
jercsi
tag
Nyílván ezek a dolgok majd akkor jönnek elő ha csak 2 naponta van lehetőséged tölteni a gépet én egy kicsit szélsőségesebben gondolkozok ...jó egy gépet elvinni egy túrára vagy bárhová ...ezért nem kell bele semmi felesleges számomra , de mindenkinek más ízű a csoki fagyi ....
-
jercsi
tag
válasz
anglergab #1274 üzenetére
A gyári app ok teljesen le vannak szedálva , de mivel nem sokat lehet kiiktatni a probléma mentes működés miatt is így elég sok ramot emészt fel a rendszer ...
A wifi nekem egyenlőre a telefonomon erősebb de ez is csak egy ideig míg nem főzök hozzá egy romot mert sztem gyenge 5m es távolságban azért illő volna full térerőt mutatni jó igaz nincs akkora netem hogy ki is használjam így ez a keresztmetszet is elég , azon kívül azért 15 ös nettel gyorsabbnak kellene lennie ...
Az akksi meg hát ... egy napos folyamatos haszna mellet kellene egy napot bírjon ...most ezt nem azért írom mert rossznak tartom a teljesítményét így is jó ..ezzel a rommal ...volt olyan telefonom ami egy két napot bírt ...de mikor meg lett hozzá a szelektált rom egyéb módosításokkal ez a teljesítmény majd a duplájára növekedett ...
Szóval sztem lehet ebből a kütyüből többet is kihozni ...
GPS es vevő valaki ? -
jercsi
tag
Kérdés ?
Erre az eszközre lehetne egy külsős usb s gps vevő t akasztani vagy sem ? -
jercsi
tag
-
jercsi
tag
Valaki tud egy helyet ehhez a típushoz ...ahol lehet találni egy főzött romot ...ami működik is !
A google t én is ismerem!
-
jercsi
tag
válasz
kelzsoca #1189 üzenetére
Mit itt az elso hozzaszolasban meg lehet talalni azt tettem fel...
De most feltettem ujra most megy de neha eldobja igy is az oldalt. Esetleg lehet a gmailos cimemen kellene allitani valamit? A sajat bongeszo ami fent van az nekem jobban tetszik barmelyiknel eredeti pc oldalak jonnek be es ezt lehet is allitani.
Visszaterve--- lehet a google play oldal is ludas lehet ebben?
Nem akarok addig feltenni semmit mig nem lesz teljesen stabil a rendszer ,talan megkellene varni a kov update zip et talan az egy kicsivel csiszoltabb lesz.
Vagy esetleg van vakinek valmi fozott rom ja?
De mindenestre meg vagyok ezzel a keszulekkel elegedve. -
jercsi
tag
Hali
Ma ki is csereltek a tabletet nem volt gond. De viszont feltettem az itt talalhato updatezip et es azota a google play t ne tudom elerni vagy szerver hibalep fel vagy egy erdekes hibakodot dob fel.
Tud nekem erre vaki megoldas irni, mert ez egy kicsit sok mar ettol a keszulektol az elsonek a toltoje ment galyra ez meg szoftveresen nem ok .
Weboldalrol nem toltodnek a play programok amit a keszulekrol ikonnal inditok az meg szerver hibara utal. -
jercsi
tag
válasz
kelzsoca #1130 üzenetére
Így van ED boltocska remélem lesz olyan kedves és kicseréli nekem ma ...
Amúgy sztem meg a töltője halhatott meg , de ez csak tipp , akkor jól tudom hogy 3 napos csere garancia van minden készülékre független a hibától ?
De különben meg ez az én formám , eddig 10 készülékből 10 x ki fogtam a rosszat -
jercsi
tag
válasz
kameraman77 #1114 üzenetére
Csak akkor ha töltés közben használom de ez gáz mert akkor töltésközben is lemerülhet így ebből arra következtetek hogy csak a töltőről nem működik ...
Cserélhető ebben az akksi ?
Mert én nem nagyon látok rajta csavarokat .....
-
jercsi
tag
A következőt tapasztaltam az xtab 70w nél ...egész napos használat után feltettem töltőre szépen töltött is , egy két percre bekapcsoltam hogy megmutassam bnőmnek , azt vettem észre hogy a töltő hiába volt bedugva a 20-24 % os töltöttség egy pár perc alatt leesett 18-15 re ....
A kérdésem az volna hogy ebben a készülékben tönkre megy teljesen az akksi akkor kuka , merthogy a hálózati töltőről nem működik mint pl egy laptop .... ez így elég gáz ... gondolom az akksi meg nem cserélhető ...
ez egy kicsit elszomorított ma .... -
jercsi
tag
Esetleg tud valaki egy remek oldalt ahol ennek az eszköznek a frissítéseit (többet érdemes kipróbálni és gyári ) megtaláljuk .
Sajnos nekem elég gyakran állnak le programok és elég gyakran csigásodik be a rendszer , valami szoftveres gond lehet , régen a galaxy S plus al is voltak ilyen gondjaim mire meg lett a megfelelő rom hozzá és atom gyors lett ..
Ha valaki esetleg linkelne ide egy pár oldalt megköszönném ...ha találok valamit jön vissza is[ Módosította: 7 ]
-
jercsi
tag
válasz
kameraman77 #1080 üzenetére
az is kifagy sajnos....
-
jercsi
tag
válasz
kameraman77 #1080 üzenetére
amugy holnaptol nem is lesznek flash videok az uj video megosztasra meg kivancsi leszek. szoval aki akarja meg ma szedjele a sajat keszulekere a flash playert....amugy masik player nincs?
-
jercsi
tag
Hali
Olyan problémám lenne hogy nem tudok you tube os videókat lejátszani az xtab w70 selNem támogatott "hablablabla" által használt protokoll nincs támogatva
esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest