- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
minikahona
tag
válasz
FET-MEN #2108 üzenetére
Igaz... Rajta van hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot. Utána gondolom elmondják hogy hova kell küldenem, de mennyi idő mire megcsinálják, fizetni kell, ha igen mennyit? Sőt inkább hagyjuk, ha fizetni kell, akkor hagyom mert nincs ilyesmire most pénzem, sőt egy ilyen tákolmányra nem fogok többet költeni. Annyit nem ér meg, szóval mindegy, vegyétek úgy hogy nem szóltam....
Sőt eddig nem említettem, mert a telefonom is hasonlót szokott produkálni, de a tabletnek a kijelzőjének a webkamera felőli részén ha már csak egy picit is hozzáérek a touch felülethez már rögtön elváltozik az LCD. Mint amikor megnyomsz egy LCD monitort és elszíneződik.
Úgy vagyok ezzel a cuccal, hogy jó lett volna, ha jó lett volna. De egyre több baj jön elő szóval már bánom hogy megvettem. Remélem másnak nem lesznek ilyen problémái, de én hatalmasat csalódtam benne, így lassan 2 hónapos használat után. Eleinte nem voltak nagy problémák, 1-2 alkalommal kilépett a böngészőből netezés közben, de annyi. Aztán jött a porosodás a kijelzőben, majd az érintésre való elváltozás, és most kb 2 hete a "nemtudok rámásolni semmit, mert fájlrendszerhibák lesznek" dolog. Az a baj hogy ha még vissza is küldenék nem tudnának mit vele csinálni, mert mit, kicserélik a kijelzőt meg az alaplapot, akkor már inkább veszek egy másik tabletet.... Összetákolt sz*r.... -
minikahona
tag
válasz
FET-MEN #1919 üzenetére
Nem tudom hogy milyen probléma, de találtam egy extreme megoldást arra hogy ne történjen meg ez. Miután rámásoltam a cuccaim, lecsatlakoztatom a windows-al, de a tableten hagyom hogy tár módban maradjon, majd resetelem a tabletet. Így nem sérülnek a fájlok. De ez így elég gáz, mert nem hinném hogy csak úgy viccből van az androidban ez a tár ki-be kapcsoló funkció. Valszeg nem nagyom fogom használni ezt a megoldást.
Viszont ami még érdekes, az az hogy sosem az éppen rámásolt fájlok sérülnek, hanem azok amik már rajta vannak. -
thetan
aktív tag
válasz
FET-MEN #1921 üzenetére
Tudjuk. A te géped V.I.P-s
De - az előzőekre - lehet a memóriakártya a ludas. vettem egy újat, (pendrive 8G) Hogy majd arról nézem a filmeket - bármikor tettem rá a tabletre - legyalulta róla a fájlokat.
Rátettem egy másik nevesincs pendrivet - azzal meg semmi baja.Úgyhogy én is azt tenném a helyedben - ahogy javasolták korábban - vagy vedd ki a külső kártyát, és úgy tesztelgesd - vagy cseréld ki egy másikra.
Sok múlik az useren is, érdekes módon az én gépem - eltekintve néhány esettől jól szuperál és megvagyok vele elégedve. És sokan mások is így vannak vele sz.tem
-
jercsi
tag
válasz
FET-MEN #1919 üzenetére
Hali megnéztem a videót ....nekem is ilyen lassan bootol be , de amíg fel nem csatolódik a belső tárhely és a külső mem kártya addig nem kell erőltetned rajta semmit ...
Kérdésem az volna van ebben plus memkari , mert ha igen akkor szedd ki mert lehet hogy az a rossz és míg be nem bootol addig nem kellene sztem ennyi parancsot kiadnod a kijelzőn sztem ez másnál is ilyen lassú . -
spiritex
veterán
válasz
FET-MEN #1640 üzenetére
Én erről annyit tudok csak mondani, hogy az ismerőseim közül akinek SGSI, SII, vagy SIII van, egyik sem panaszkodik, sőt nagyon meg vannak velük elégedve! Nekem az van, ami az aláírásomban, semmi gond vele, páromnak Galaxy Gio, semmi gond vele. Természetesen tesztek elolvasása után vettük őket, a Miniről pedig nem olvasni túl sok jót..
-
albinolynx
senior tag
válasz
FET-MEN #1567 üzenetére
Nincs sok, csak nekem egyszerűen böki a szemem az élő háttér, alkalmazás telepítő, stb. Meg pont amiatt vettem, lássam mit hogyan lehet megcsinálni.
Telefonnál már bejött, hogy nem is az eszközön, hanem már a rom-ból kitörlöm ami nem kell. Olyasmi ez, mint anno a windows-nál az nlite... -
kameraman77
tag
válasz
FET-MEN #1531 üzenetére
Igen az 5-6 óra benne van, de 3-3,5 óra wifi-vel azért nem
A lényeg,hogy tényleg nagyon jó az akku... Terepen nagyon jó, eddig egy Asus EEEPC 700-at használtam, annak az akkuja 2-2,5 órát bírt, ez a dupláját...Egyszerűen nagyobb biztonságot ad, hogy tudom, hogy bőven elég egy töltés egy egész délelőtti/délutáni munkára külső területen, anélkül, hogy töltenem kellene.
-
kameraman77
tag
válasz
FET-MEN #1526 üzenetére
Akkut megerősítem, engem nagyon meglepett a teljesítménye... Azt vártam,hogy ha 3 órát elmegy már jó, de simán veri erős használat mellett a 4-5 órát, ha meg normál, akkor igaz a 2 nap.
tjb007 - köszönöm a yt linket! Feltettem és működik is. Eddig alap böngészőből csináltam, de ott nem ment HD-n, ezzel elvileg igen, igaz álló módban eltolja lefele a videót nem látni rendesen, de ha elfordítom a tabot, akkor teljes képernyőn játsza.
-
albinolynx
senior tag
-
thetan
aktív tag
válasz
FET-MEN #1446 üzenetére
Nekem sincs gond a flash -al.
A gyári, illetve a Dolphin böngészővel kell megpróbálni(#1447) A.G.S Segiteni igazából nem tudok, nem vagyok szakértője a dolognak - csak azt tudom hogy a ZTE Blade-m ha beállitom a wifi megosztást a 70w látja és gond nélkül csatlakozik. Az viszont igaz, hogy nem nagy távolságból
-
Tomi155
tag
válasz
FET-MEN #1292 üzenetére
Köszi szépen!
Amúgy mi az, hogy "...aztán majd te is Max-el tolod..." Nem értem
Nos, nem tudom hogy leszek meg a wifi nélkül 2 hétig, mert még 2 hét van a suliig és csak akkor költözök be a koleszba, és csak ott van wifi, itthon nincs. Routert meg nem hiszem, hogy tudok venni.
Amúgy a legújabb szoftverfrissítéseket hol lehet letölteni? -
DriftD1GP
tag
-
DriftD1GP
tag
válasz
FET-MEN #1122 üzenetére
Gondoltam hogy volt már téma de nyilván nem olvasok végig több mint ezer hsz-t.
Nekem teljesen új ez az android rendszer, fogalmam sincs honnan lehet a progikat beszerezni a google play-en kívül de verziószámot sem kaptam, hogy rá tudjak keresni. Ettől függetlenül sikerült beszereznem (hosszú keresgélés után) egy működő verziót ami a 4.0.8E
Azért köszi a segítséget. -
georges
csendes tag
Király
Egyrészt, nem az unalmas, fekete káva. A fém/fém hatású tokozás igényes. Másrészt. ami káva van, az is keskeny, nem foglalja feleslegesen a helyet.
Más
Opera Vs. beépített: nekem a beépített böngésző jött be jobban. A betöltési sebességet passzolom, azt nem tudom, melyik a jobb, de az Opera a scrollozásban, zoomolásban lassabbnak tűnt, darabosabban csinálta. Un is installáltam.
Tipp: ha a beépített nem akar rendesen scrollozni, akkor szövegmentes helyen kell próbálni. Pl. az indexen, ha szövegen akarom scrollozni, akkor akad, azaz nem akarja megfogni. Ha a hasábok között próbálom a megfogást, akkor minden gond nélkül megy elsőre, és nem is darabos.Télleg, az valami android nünüke, hogy egy .cer root tanúsítvány (nincs benne privát kulcs, semmi titkos) installálásakor is kötelező pin vagy jelszó megadása?
-
thetan
aktív tag
Vagy még ezt találtam link
-
thetan
aktív tag
Hát ennyi a felhozatal link hogy most jók vagy nem nem tudom
-
kelzsoca
félisten
Meglehet
-
kelzsoca
félisten
Játékok data mappái például...
-
kelzsoca
félisten
Te nem, de a többség igen, ebből mi következik?
Ez a csomag nem Neked készült
-
anglergab
addikt
Ha viszonylag kevés a változás (pl. nightly buildek) és azok nem érintik a rendszer alapjait, akkor nem kell data wipe, sem cache wipe (hiszen csak néhány változás történik a systemben).
-
anglergab
addikt
Nem kell, mert a változások inkább inkrementálisak. A cache wipe önmagában meg bootloophoz vezet. CM-nél is ha mindig ugyanazon család buildjeit telepíted (pl. nightly-kat), akkor nem kellett semmilyen wipe.
-
thetan
aktív tag
De hát megvetted - miért warezolnál?
-
thetan
aktív tag
Köszi
-
spiritex
veterán
Mi az a Max Payne Mobile?
-
thetan
aktív tag
Légyszi ird le majd a tapasztalataidat.
Holt találom hogy mire kell átírni hogy Galaxy-nak lássa a market? Célszerű átirni?
Kicsit megszoptam a memo kártya vásárlást - még mindig nem küldték le (a távirányitóval) több mint egy hete rendeltem - a tegnap irtam emailt és arra sem válaszoltak - lehet ha megjön visszaküldöm és megrendelem máshonnan - engem ne szívassanak. Addig nem akarok hozzá nyúlni, pedig már alig várom, majd szétvet a kíváncsiság
-
elpatkorado
aktív tag
Arra vigyázz, hogy ha letöltötte a cuccost, akkor kapcsold ki. Várj kb. fél órát míg teljesen lehűl, majd kapcsold be. Én rögtön letöltés után elindítottam a játékot és mivel a letöltés miatt felforrósodott, ezért teljesen lefagyott a tab. Vártam fél órát míg lehűlt és utána már jó volt.
-
barnade95
tag
szintén, még egyszer sem fagyott :-)
-
Keeperv85
nagyúr
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Én az UBIFS mountolására gondoltam, Történetesen arra a nem elhanyagolható tényre, hogy képtelenség erről a fájlrendszerről NAND backup létrehozása. Nem mellesleg pedig az ubifs image formátuma a megtestesült rémálom...
-
kelzsoca
félisten
Mehet azonnal a friss.
(#889) tomee007007
Rendben
-
tomee007007
addikt
Nekem a legfrissebb, wayteq oldaláról letölthető frissítés van fönt, de csak a baj van vele:
-véletlenszerű rebootok
-néha fagyások
-ha egy appot áthelyezek az sd kártyára, kb 5 percen belül lefagy, utána pedig nem érzékeli azt....Többször újra raktam a frissítést, és gyári visszaállítást is csináltam, de hiába....
-
morpheuss12
tag
Köszi mindenkinek aki segíteni próbál.
-
morpheuss12
tag
ezt tettem fel délután, de azokat a mappákat amik eddig ott voltak mostmár nincsenek. a pc látja a tab is kezeli de a letöltés miért nem megy azt nem tudom.
-
morpheuss12
tag
oksa megtaláltam de valami nem stimmel. eddig tudtam letölteni pl a nokiaprokramokról de most azt írja hogy helyezzen be egy sd kártyát és próbálja újra. eddig ilyen nem volt most se dcim mappa se download mappa se semmi csak az amit én másoltam a pc-ről a tabra.
-
sdd2
veterán
Kidobod az erkélyről azt leszaladsz érte vagy mi?
Na a többit inkább PÜ-ben ne offolj annyit
-
sdd2
veterán
Azt hittem abban van már hűtés
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából komolyabban én sem játszom rajta, most is csak a bemutató céljából nyomtam.
-
thetan
aktív tag
Ok - már leesett. Az aksiidőről nekem is jók a tapasztalataim
-
elpatkorado
aktív tag
80-ason nagyon szépen futott a GTAIII (ki is játszottam).
-
thetan
aktív tag
Nem tudom hogy ez a játék ugyanaz-e GTracing - mert ez megy csodaszépen. (mert hogy itt is feladatokat kell csinálni hogy meglegyen a jogsi az adott pályákra meg-hogy lehet fejleszteni a gépet -
-
kelzsoca
félisten
Hát eddig 1-2 esetben olvastuk ezt a porosodást, szerencsére ez még eléggé egyedi "hiba"
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam elég instabil volt. Volt, hogy gond nélkül játszottam vele, illetve olyan is volt, hogy 5 percet nem tudtam játszani, mert összerogyott, kilépett.
-
z0d1AK
nagyúr
Szervizbe célszerű közvetlenül a WayteQ-be küldeni, gyorsan dolgoznak általában.
-
spiritex
veterán
Neked nem volt szintén 9-10 órán keresztül töltőn, mint nekem? Lehet, hogy ez az, amit nem szabad...
-
Amantius
senior tag
Spiritexnek volt ilyen gondja és szervizbe küldte.
-
thetan
aktív tag
az valami más lehet. korábban már valaki jelzett hasonlót. valami bronzszerű elszíneződés ami szerintem valahogy a kijelzőről válik le. keress vissza, és kérdezz rá hogy oldotta meg.
Nem tudom hogyan lehet megnézni alaposan, hogy hogyan lehetne az egész kijelző felületen csak fehér fényt kivetiteni - talán valamelyik világítós programmal - hogy jól észrevehető legyen a hiba. mondjuk én is letesztelném. De olyan kell, ami az alsó navigációs sávot is használja. Esetleg valahogy egy fehér filmet lejátszani a gyári lejátszóval, mert az használja az alsó sávot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest