- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.G.S.
tag
válasz
DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem a 360p soha nem akadt meg, max nem indult el...
Tegnap ugye újra kellett raknom az egész rendszert, és mivel már tudtam, hogy mi kell rá, csak azokat raktam vissza -ergo minimális volt a telepítettség. gyári appokat (gmail, email, naptár, térkép, stb.) letiltottam.
Feltettem a 11.... flash playert, megnyitottam az alkalmazásokból a gyári böngészőben, és ku..va gyorsan bejött a beállító oldal (nem úgy mint elötte). szinte azonnal megjelent. kikapcsoltam a helyi tárolást, aztán átállítottam a böngészőben amiket már leírtam és jól ment az 1080p-s videók is. Aztán feltettem a dolphin beta-t, és abból nyomtam a youtube-ot. Mondjuk az ablakos nézetben nem korrekt a videó, de full screen-re váltva minden oké. megnéztem legalább 5 720p-st, meg pár 1080p-st is, úgy hogy a wifi-sajt csak az alsó 2 kék csíkot mutatta.
Szerintem az akadás nem a net sebessége miatt van. vagy valamelyik szoftver bekever, vagy a router nem akar normálisan működni. (ettől függetlenül nálam is kiismerhetetlen hogy mi okozza a hibát) én elő lépésként újraindítanám a routert.
A gyári böngésző debug beállításainál meg érdemes próbálgatni, mert a neten olvasottak alapján sokaknak nőtt a böngészés sebessége.
-
thetan
aktív tag
válasz
DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem eddig gyakorlatilag mindent visz probléma nélkül, igaz azért nem próbáltam sokáig, lehet hogy van akadós
Külső USB pendrive -mmal küzdöttem eddig, először lenyalta az adatokat, a későbbi próbálkozásoknál meg fel sem csatolta - főleg ha telenyomtam ebook-könyvekkel meg filmekkel (8GB) A ledje villogott egy rövid ideig majd leállt. Sőtt, felismerhetetlenné tette a PC számára, újra kellett formáznom. Aztán betettem egy egyszerű, 2G pendive.t, azt gond nélkül kezeli.
Arra jöttem rá, hogy valószínűleg a nagyobb USB pendrive-t nem bírja tápilag, és ha a külső tápot rátettem volna az OTG kábelre semmi gond nem lett volna. Igy viszont - csak próbálkozott a beolvasással meg visszaírással, de ehhez kevés volt a szufla - így megsérült a fájlrendszer a pendrive-n.Ezt okoskodtam ki, mert az egyszerű kis pendrivet (2GB) jól felcsatolja és nincs vele semmi gond.
Szóval a külső tápellátásról ne feledkezzetek meg, főleg ha akadozik vele a gép
-
kameraman77
tag
válasz
DriftD1GP #1312 üzenetére
Tehát nálad is bekapcsolás után bejött a fő képernyő, majd onnan sehova tovább, és szép lassan két oldalról összenyomódott a kép, miközben romlott a képminőség - egy fehér csíkká?
Mert nálam ezt csinálja... és nem nagyon piszkálnék bele,mert akkor elveszthetem a garanciát, inkább ők szenvedjenek vele.
-
anglergab
addikt
válasz
DriftD1GP #1255 üzenetére
Lehet, hogy soha tobbe nem lesz problema a media particioval. Ugy tunik, a friss telepites utan egy media wipe megoldas lehet.
A micro SD-t latja?
A 20120807 build szamu rom-ot telepitetted eloszor?
Pontosan mit csinaltal, mielott a belso memoria problema fellepett? Masoltal esetleg viszonylag sok adatot a tabra?Az emlitett wifi bug ismert, szoftveres eredetu problema, bar ugy tunik, nem mindig jelentkezik.
Amig nincs javitas a wifi problemara, addig ne kapcsold ki a wifit, ha meg kesobb hasznalni szeretned, tovabba beallithatod, hogy keszenleti modban a tab ne bontsa a wifi kapcsolatot. -
anglergab
addikt
válasz
DriftD1GP #1242 üzenetére
A recovery-ben wipe-old (formazd) a media particiot. Ekkor minden felhasznaloi adat elveszik. Ha ezutan sem latja az SD-ket, akkor a recovery-ben wipe-old (formazd) a data particiot. Ez egyenerteku egy factory resettel, tehat minden app es azok adatai elvesznek. Ha a problema meg mindig fennall, akkor minden particiot wipe-old, ekkor minden adat elveszik. Majd telepitsd a recovery-bol a legfrissebb rom-ot (a topicbol letolthetot, lasd az 1. hozzaszolast). Ha a problema ezutan is fennall, azt jelezd itt a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest