- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
elpatkorado #2796 üzenetére
Lehet, hogy a futó appok valamiféle memória túlcsordulást okoznak, ami újraindításhoz vezet. Ellenben ha kilövöd az appokat, akkor talán nincs, ami szemetelje a cache memóriát.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
A 36 nap az edigital rendszere miatt lehetett annyi, mi közvetlen küldjük a wayteqnek a Garis cuccot és három munkanapon belül vissza is szokott jönni.
Na meg alap lap csere esetén miért kellett volna az egészet cserélni? Ha elszáll az egyik henger a kocsiban, új kasznit is kapsz?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Esés közben mérted a magasságot?
-
z0d1AK
nagyúr
Próbáld meg újra feltenni a szoftvert, mert nálam nem jelentkeztek ezek a hibák.
A YouTube hibáját tbj007 már párszor leírta, nem a tablettel van baj, hanem az app hibás, régebbit kell letölteni és azt feltenni rá.
-
z0d1AK
nagyúr
Játékra nem használható a távirányító. Menüben lehet lepkedni vele, filmet, zenét elindítani, megállítani, stb.
-
z0d1AK
nagyúr
Ne warezolj es menni fog.
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából komolyabban én sem játszom rajta, most is csak a bemutató céljából nyomtam.
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam elég instabil volt. Volt, hogy gond nélkül játszottam vele, illetve olyan is volt, hogy 5 percet nem tudtam játszani, mert összerogyott, kilépett.
-
z0d1AK
nagyúr
Azért a Galaxy S II-vel, és hasonló készülékekkel amelyekre átszokás írni általában megy a legtöbb alkalmazás.
Egyébként azt az ingyenes alkalmazást, amit nem enged letölteni a Play, azt keresd meg a neten .apk formában, töltsd le úgy, majd telepítsd a tableten. Ennyi. -
z0d1AK
nagyúr
Igaz.
Mondjuk viszont a build.prop-ban való átírás egyes esetekben lehet segít. Tegnap tűnt fel, hogy megjelent kompatibilisként egy alkalmazás a Play-en úgy, hogy Galaxy S II-re van átírva a tablet, miközben korábban nem tudtam azt letölteni. -
z0d1AK
nagyúr
Chainfire3D-vel.
Ma-holnap ha miden igaz kint lesz a játék tesztem, amelyben a beállításokra is részletesen kitérek. -
z0d1AK
nagyúr
Szervizbe célszerű közvetlenül a WayteQ-be küldeni, gyorsan dolgoznak általában.
-
z0d1AK
nagyúr
xTAB-100s-sel már csináltam róla videót, xTAB-70w-vel még ez nem került fel a YouTube-ra. Ahogy itt látható, nagyjából ugyan így megy az új tablettel is.
-
z0d1AK
nagyúr
"Egy ilyen procra fölösleges 4-es droid, szerintem 3-al simábban menne és szerethető lenne."
Azért ez sokat elárul arról, mennyire vagy képben, hiszen erre, illetve ilyen procira sosem volt Android 3.0, azaz Honeycomb, hiszen egyszerűen nem támogatta azt. A Tegra 2 után a 3.2-vel egy-két proci kapott támogatottságot, de azok is mind kétmagosak voltak, egymagos SoC-n nem igazán volt Honeycomb.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem kell elő csalogatni, alapból használja. A távolság inkabb a beépített vevőtől függhet inkabb.
-
z0d1AK
nagyúr
Hivatalosan b/g, de amúgy megy az n is.
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, van rajta egy fólia, ez akár hosszabb ideig is rajta maradhat védelemként, ha szükségét érzed, ha vigyázol rá, akkor nem hajlamos lejönni, én is így használom.
Amúgy a hátlapon is van fólia, bár az viszont nálam lejött hamar. -
z0d1AK
nagyúr
Állítsd be a Google fiókod a Blade-en és akkor a Play-ben a megvásárolt alkalmazások között megtalálod és le tudod tölteni, ha kompatibilis vele.
-
z0d1AK
nagyúr
Aprón, Vaterán találni. Kiskereskedésekben kevésbé van, mert a Huawei és a ZTE is inkabb a szolgaltatokra koncentrál.
-
z0d1AK
nagyúr
Elviekben talán Megoldhato, de nem általad otthon, tehat felesleges forogni rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
Hátlap felől bontaná szerintem a szerviz is, nem igazán érdemes véleményem szerint otthon kísérletezgetni vele, mikor van rá garancia, hiszen azzal bukod azt is.
-
z0d1AK
nagyúr
Látom, nem jött le a poén.
-
z0d1AK
nagyúr
De, van. Nálam is van pl.
Persze szerviz csak Pesten van. -
z0d1AK
nagyúr
Benne van a tesztben, ahogy az is, hogy mar kapható. 36.900 a bruttó ára.
-
z0d1AK
nagyúr
A sáv eltüntethető, bár nem tudom, hogy hogyan. Az Ainol Novo 7 Paladinban ez meg is volt oldva, ott lecsúszott a csík játékoknál.
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem azzal sem igazan fog mukodni.
-
z0d1AK
nagyúr
De lesz, Kelzsoca és Tbj007 már készíti azt tudtommal.
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem elég sok játék (gameloftos is) megy az xTAB-70w-n, csak egy kicsi módosítás kell hozzá.
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem meg az ajanlott is beleferne, mert szerintem a legjobb valasztas a jelenlegi 30-40 ezres arsavban.
-
z0d1AK
nagyúr
Ha ezt mondták ott neked, akkor tökéletes alapod lett volna feljelenteni a céget a Fogyasztóvédelemnél.
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem amit látsz rácsozást megdöntve, az az érintőfelület, amely minden kapacitív tableten látszik bizonyos szögből.
-
z0d1AK
nagyúr
Mert mi is a problemad a WayteQ garanciaval?
-
z0d1AK
nagyúr
Internetes vásárlás esetén 8 munkanapon belül van elállási jogok, ekkor nem kell megindokolni, hogy miért nem kell, csak visszaküldöd és 30 napon belül kötelesek visszautalni a pénzt.
Bolti vásárlás esetében ha hibás, akkor 3 munkanapon belül kell jelezned, akkor újra cserélik, vagy kérhetsz más terméket, vagy az összeget. De ha nem hibás, akkor az eladó jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e. -
z0d1AK
nagyúr
Ha hibás a készülék. Ha nem hibás, akkor ezek nem élnek.
-
z0d1AK
nagyúr
Amellett, hogy le lett húzva, hozzá tenném, hogy az egyik legolcsóbb tablet, tehát ezt is nézve már nem is oly rossz, több, ennél használhatatlanabb 800x480-as gép van itthon piacon, akár drágábban is.
Persze lehet fasza gépet venni, dupla ennyiért Galaxy Tab 2 7.0-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest