Új hozzászólás Aktív témák
-
kovabor
tag
működik, én a gta 2-est raktam fel rá, elég élvezhetően ment. Sima iso kell neki, és műköik szerintem majdnem mindegyik, aminek nincs túlzsúfolt grafikája.Helyette ajánlom inkább a következőket:
psx4droid (ez gyorsabb működést tudott elérni, ennél annyira nem akadt a Driver játék)
ePSXe (talán ez a legjobb)más konzol:
n64oid (majdnem minden játék fut, még a carmageddon is!!!szép napot
-
spiritex
veterán
A letiltásokat azt mindig a Beállítások / Alkalmazások / Összes- nél lehet megtenni úgy, hogy kikeresed azt, amit le szeretnél tiltani, rányomsz, majd belépve az adott folyamat opcióiba nyomsz egy Disable/Letiltás-t. Nem tudom mire való a Naptár tárolása nevű folyamat, de én avval kezdtem, majd a Naptár-ral folytattam.
Egyébként csak óvatosan szabad tiltogatni és csak azt, amiről biztosan tudod, hogy micsoda. A zöld robotosokhoz alapból nem érdemes nyúlni. -
A.G.S.
tag
Én a Go launcher HD for tab-ot próbáltam, mert tetszett a videó róla, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, elég kevés dolgot tudtam személyre szabni. Ami miatt nekem kellett volna, az az, hogy az asztalon az ikonokat teljes szélességben ki lehessen rakni, ezt nem tudta. Ami nem tetszett, hogy a mappákba rakott ikonok számomra nem tetszően jelentek meg.
Asszem más gond nem volt... -
-
spiritex
veterán
Én évek óta Go Launchert használok a telefonomon. Azon kíválóan működik, ott is az oldott meg olyan problémákat, amik a Samsung gyári launcherével állandóan jelen voltak. Nagyon stabil, szép, még jobban testreszabható, mint a Nova, de nem tudom alkalmas-e tabletre is és ott hogyan szuperál.
Vannak hozzá külön kiegészítők, mint pl. a Go Locker, amivel rengeteg féle módon lehet feloldani a kezdőképernyőt, vagy a Go Contacts, amivel a kezdőképernyőről egy kattintással lehet sms-t vagy hívást indítani. Sok skin és ikoncsomag is van hozzá.
-
anglergab
addikt
Elméleteim a nem várt kikapcsolásra: [link]
wipe cache - a cache partíció formázása = a globális gyorsítótár törlése, ami újból automatikusan felépítésre kerül a legközelebbi bekapcsolásnál, egyébként akár minden kikapcsolásnál törlődhet
wipe data - a data partíció formázása = gyári állapotba való visszaállítás: minden általad telepített app kódját, adatait és gyorsítótárát törli, a gyári appok megmaradnak, viszont azoknak is törli az adatait és a gyorsítótárait (tehát pl. a Beállítások gyári appban csinált változtatások is elvesznek = minden visszaáll a gyári alapértelmezett értékre). Olyan lesz a tab, mintha most kapcsoltad volna be először. Ez az operációs rendszer fájljait nem érinti, szóval a frissített rendszer marad (ha frissítettél már). A media partíció ("belső SD") tartalma nem törlődik ekkor.
wipe media - a media partíció formázása = a media partíció ("belső SD") tartalmát törli (pontosabban formázza FAT32-re).A többi rendszer partíció (pl. boot, system) tartalma nem formázható a gyári recoveryben.
A Linux kernel a boot partíción, az Android legtöbb fájlja a system partíción van. -
-
spiritex
veterán
Az 1. hozzászólásban van erről szó, és a link is ott van, ahonnan az apk-t le tudod tölteni, majd feltelepíteni Apk installer-rel, vagy pl. ES File Explorer-rel. Ezután meg fog jelenni egy új menüpont az Opera mobile-ban, hogy legyen-e Mindig engedélyezve, vagy Kérésre, vagy Soha.
-
spiritex
veterán
Bőven elég! Így egy éjszaka alatt merül pár %-ot az akksi. Pár napig használod, aztán töltés előtt kikapcsolod, vagy kikapcsol magától, mert lemerül. Tehát töltéskor érdemes kikapcsolni, mert hatékonyabb és akksi kímélőbb is a töltés, és az op.rendszer is kicsit felfrissül, megtisztul.
-
tjb007
nagyúr
Igen, elég.
"a rootolás az működik az 1.2-es gyári updaten is?"
Igen, azon is működik és ha kijön egy újabb ICS alapú ROM azon is használható lesz.
"találtam 1-2 programot amik azt írják, hogy meghosszabbítják az aksi időt, ezek valósak?"
Mondjuk úgy, hogy igaz is meg nem is. Lényegében ezek az alkalmazások azt csinálják meg amiket te magad is meg tudsz tenni "manuálisan" (fényerőn való állítás, Wi-Fi alvás irányelve, képernyő kikapcsolás stb.), szóval semmi speciális dolgot nem tudnak.
-
anglergab
addikt
Az SD-kártya legyen FAT32 (vfat) fájlrendszerű. Ha ilyen, akkor nem szükséges megformáznod a zip rámásolása előtt, csak akkor, ha nem sikerül a telepítés/nem ismeri fel a kártyát.
Érdemes teljesen feltölteni első használat előtt. Tölteni kikapcsolt állapotban a legcélszerűbb, esetleg alvó módban (amikor a kijelző ki van kapcsolva). Ha bekapcsolt kijelzővel töltöd, sőt, közben használod is, akkor romlik a töltés hatásfoka, intenzívebb melegedés lép (ami megzavarhatja egyes komponensek működését). Ez pedig csökkenti a várható élettartamát az akksinak (gyorsabban elhasználódik, gyorsabban csökken a gyári kapacitása, ha mindig így teszel hosszútávon).
Pl. a Nexus 7 többek között ezért nem is töltődik bekapcsolt kijelzővel (csak alvó módban és kikapcsolva PC-ről).
A 70w is töltődik PC USB portjáról, ám ezt nem jelzi ki töltésnek. Azonban PC-ről legalább négyszer lassabban töltődik (max. töltő-áramerősség: 0.5 A, ingadozhat), mint a gyári adapteréről (max. töltő-áramerősség: 2.0 A). A legoptimálisabb (főleg hosszútávon) saját, gyári adapterével tölteni kikapcsolt állapotban. Ha feltöltődött, a töltés, így a töltő is kikapcsol, ám ettől még egy kis áramot felvesz a töltője, amit ezért célszerű kihúzni. Nagyon hosszú ideig (napokig) ne maradjon a töltőn, mert ez károsíthatja az akksit.
- A Li-Pol akksi nem szeret túlmerülni (ekkor károsodhat), kerüljük a teljes lemerítést (nem lép fel memóriaeffektus, ezért felesleges, sőt hosszútávon káros teljesen lemeríteni, formázni).
- A Li-Pol akksinak nem tesz jót, ha nagy terhelés mellett töltjük (lásd fentebb), ezért ha lehet, akkor kikapcsolva töltsük. A terheléssel arányos az elhasználódás ilyenkor. Egyébként a terheléssel arányos a melegedés is: ha közben töltjük, főleg nagyobb töltőárammal, akkor nagyon intenzív lehet a melegedés (a "melegedések" összeadódnak), akár olyan szintet is elérhet a hőmérséklet, hogy megzavarja az elektronikai komponensek működését, ezzel kezdetben átmeneti, hosszútávon akár végleges hibákat okozva.
- A Li-Pol akksi nem szeret túltöltődni, igaz, ez ellen egy szintig védett az elektronikája révén. Ám törekedjünk rá, amint teljesen feltöltődött, húzzuk ki a kábelt és a töltőt is.
- A Li-Pol akksik kicsit maguktól is merülnek, akkor is, ha nincsenek terhelve. A legoptimálisabb tárolási töltési szint: 80 %. Tehát érdemes tölteni rendszeresen akkor is, ha nem használjuk. -
spiritex
veterán
Nem is lehet utólag fizetni, ez a MC Mobile lényege! Kiválasztod a terméket, kifizeted, a boltban pedig átveszed. Tehát az ED-os személyes adataidnál az ő telefonszámát kell megadnod, mert arra fog érkezni a Tranzakciós levél. Amikor kifizeted az applikációval, nemsokára kapni fogsz egy sms-t és/vagy e-mailt az ED-tól, hogy a rendelésed Teljesült attól függően hova tettél pipát a személyes adataidnál. Ezekben lesz egy Rendelés szám és egy Tranzakció szám. Tavaly evvel a kettővel vettem át a terméket, de hogy most is elég-e azt hétfő este meg tudom neked mondani.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Általában a 8gb-nál nagyobb SD kártyákkal szokott probléma lenni a frissítés során, így csak ez miatt nem kell egy másik kártyát beszerezned.
(#2337) Bingoo
Ezzel kapcsolatos biztos választ az e.digital ügyfélszolgálata tudna adni, szerintem hívd fel őket.
(#2338) anglergab
16gb-os kártyákkal már többször voltak problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest