- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tomi155 #2413 üzenetére
Nem cserélik, és ez nem garanciális javítás sajnos.
Hogy pontosan mennyi, arról a szerviz tudna pontos infót adni.
(#2412) snorbis2
Google szerintem segít Neked, pl: fullHD wallpaper, full HD wallpaper, 1920x108 wallpaper stb.. viszont a tablet felbontása "csak" 1024x600, tehát ezekkel a nagy méretű képekkel nem sokra mész.
-
snorbis2
tag
válasz
Tomi155 #2370 üzenetére
Szia!
Nekem más jellegű problémám volt de 2-hétig volt ott.
A szervizelés úgy történik hogy te feladod póstán a tabot vagy személyesen ide: http://geospace.hu/hely/wayteq-europa-budapest-ix-gubacsi-ut-6-a/19721
ott megmondják hogy hova kell vinni de ha szeretnéd akkor talán adnak egy új készüléket
Nekem egyből adtak egy újat,de ha te persze nem szeretnél megválni a mostanitól akkor kérheted a szervízelést is -
A.G.S.
tag
válasz
Tomi155 #2092 üzenetére
A cool reader nem kezeli a pdf-et, de nem is baj! (a pdf-et amúgy a tab saját nézegetője is meg tudja jeleníteni)
epub-ba érdemes mindent konvertálni a calibre nevű pc-s programmal és azt áttölteni a tabra, vagy eleve epub-ban letölteni.
én is a mek-ről szoktam tölteni, de ott nincs epub. viszont van html, azt nagyon szépen kezeli a cool reader (jobban olvasható mint a pdf az acrobat readerben)
-
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #2050 üzenetére
Hát, mert nem szoktam ilyen fajta játékokkal játszani!
A pénz visszaigénylésnek pedig ha jól tudom csak annyi a menete, hogy 15 percen le kell installálni.
(#2053) A.G.S.
Igen, régen én is ezt használtam, de a tablet felbontásának érzékelésével, és az ahhoz való igazodással azt hiszem bajai voltak, tehát túl nagy volt a képernyőn, vagy pixeles, már nem emlékszem pontosan, úgyhogy én ezért váltottam. -
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1715 üzenetére
A mellé kapott kábellel nemcsak egér, de billentyűzet is..
Nem csak Play a jó, bár az az elsődleges forrás. A fejlesztők honlapjairól is sok APK letölthető, meg azért vannak megbízható oldalak, ahonnan ingyenes programokat lehet leszedni, bár igazából csak azokat érdemes keresni,melyek nincsenek fent a PLAY-en valamiért, pl Flash, vagy esetleg programok régebbi verziói. (Éppen ma olvastam, hogy a kalózok már rámentek a dologra és Flashnek álcázott programokat tesznek elérhetővé gyanús oldalakon)
Barnade95 - Tökéletes!
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1659 üzenetére
Ez nem gond szerintem, az akksija bírja a rátöltést... Igazából csak a full lemerítést nem szeretik. Meg elég jó már ez a technológia, nekem van egy 2003-ban vásárolt Yakumo Delta PDA-m és mind a mai napig 3 óra fölötti folyamatos működést tud produkálni úgy, hogy volt olyan időszak is, amikor fél évig elő sem vettem, fullra lemerült... Nyilván előbb-utóbb (remélem inkább utóbb) az akkuteljesítmény csökkenni fog majd, de hát az az igazság, hogy maga a gép hamarabb "avul" majd el,mint ahogy az akku tönkremenne. 2 év, az kb 600 töltési ciklus, ha ezt tudja visszaesés nélkül, akkor már jó...
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1656 üzenetére
Én mindig kikapcsolt állapotban töltöm... az a biztos. Amúgy nekem átlagosan 3,5 óra körüli a teljes feltöltési idő, kikapcsolt állapotban. Mondjuk továbbra is hiányzik a fizikai töltésjelző led... elfért volna. Így kicsit macerás nyomogatni, hogy láthassam a töltődő akku jelet, de pontos infót nem kapok a töltöttségről. Apró, de zavaró hiányosság.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Tomi155 #1521 üzenetére
Nem kell Chainfire. Tedd újra a root explorer-t, és ha build.propot írsz akkor ne a save-re, hanem a save and exitre menj (ennek nem biztos, hogy van jelentősége, de
) Nekem nincs Chainfire, mivel nem tartom szükségesnek, de ennek nincs köze hozzá. Egyébként a Play így sem fogja látni a gameloftosokat, de ... ezt privátban. Egyébként igen minden gameloftos játék elindul így.
-
Tomi155
tag
válasz
Tomi155 #1517 üzenetére
Megcsináltam a módosításokat, azaz rootoltam, és most jelenleg az ES File Explorer-ben vagyok, megkerestem a system/build.prop fájlt, megnyitottam Text Editorral, átírtam az adatokat, de mégis ha arra megyek rá "Save", azt írja ki: "Could not save file, Access Denied!". Ilyenkor mitévő legyek?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Tomi155 #1477 üzenetére
Ha nem írod át a build.prop-ot egyetlen Gameloft-os játék sem fog elindulni (Lets Golf, Assasins Creed, Modern Combat stb.) Eddig háromszor írtam át és csak harmadszorra sikerült, mondom is miért. Amint átírtad, rögtön kapcsold ki, majd be. Menj a beállításokba, a táblagépről és ennek kell ott lennie: GT-I9100. Ha nincs ott próbáld újra. Ha így sem megy, írj nekem privit!
-
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #1430 üzenetére
Igen, amint rákattintasz az árra és a vásárlásra, akkor végigvezet a folyamaton, és igen, a bankkártyádról fogja levonni a pénzt. Érdemes vagy csak netes vásárlásra való kártyát igényelni, amire mindig annyi pénzt teszel, amennyit költeni szeretnél, vagy ha nincs ilyen az adott banknál (pl. BB), akkor meg napi limitet érdemes beállítani.
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1423 üzenetére
ingyenes alkalmazásokat simán találsz a neten. playstore szintén teli teljes és ingyenes játékokal. meg igazából 2-3 gombóc fagyi árából már nagyon jókat kapni. ingyenes és. nagyon szép diablo klón pl az eternity warriors 2... csak próbából leszedtem, de azóta is elõveszem néha. rengeteg teljes játék van fenn ingyenesen, mondjuk én munkára használom a tabot. igazából párszáz forintosak a fizetősek is, nem éri meg kockáztatni a gépet mindenféle ki tudja honnan származó programmal, szerintem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tomi155 #1423 üzenetére
"leírná nekem, hogy honnan tudok full játékokat leszedni, .apk-kat?"
Google Play Store
A warez meg tiltott az az oldalon. -
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #1406 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb, a #1402-ben írtam, hogy az ES File Explorer jó lesz erre a célra! Nem olvastad? Betallózod a file-t, rányomsz, kiválasztod az ES Note Editort és rámentesz. Ha így sem sikerül, akkor vagy nincs vagy rosszul lett rootolva a tabod...
De szólok, hogy ha ilyen 1 szavas hozzászólásokat írsz, és ezek miatt 5 percen belül is mindig új hozzászólást nyitsz, ahelyett, hogy szerkesztenéd a már felrakottat, akkor egy idő után nem nagyon leszel népszerű.
Illetve ajánlom az android-os fórumok olvasgatását, ott kéne megtanulni az alapokat; ez a fórum eléggé wayteq xTAB-w70 specifikus dolgokról szól, vagyis kellene, hogy szóljon... -
spiritex
veterán
-
anglergab
addikt
válasz
Tomi155 #1399 üzenetére
A system particio tartalmanak modositasahoz root jogkor kell. Ha az megvan, akkor mar irhato, nem kell ehhez ujramountolni (ez a fajlrendszerenek sajatossaga, rw-kent mountolodik). A Total Commander adott verzioja szerintem ezt nem kerheti, azzal nem is tudod modositani a fajlt.
Ugye rootolva van a tab? Tovabba hasznalj root jogot kerni kepes fajlkezelot es/vagy szovegszerkesztot. -
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #1389 üzenetére
Az véletlen, hogy éppen hatókörön kívülre került. Érdemes figyelni a kis kék jelet, hogy olyan közel menjen az ember, amennyire csak tud a jel forrásához, és minél nagyobbak legyenek a wifit jelölő hullámok. IP-cím lekérés és csatlakozás után simán mennie kell a netnek. Egyébként pedig nem teszel jót az akksinak, ha töltés közben bármit csinálsz a tabon, pláne ha játszol rajta..
-
barnade95
tag
válasz
Tomi155 #1389 üzenetére
telefont csak úgy tudsz rákötni, ha van benne SD kártya, akkor meg minek kötnéd rá, ha csak átteszed a kártyát. Magát a telefont nem foga látni, mivel (tudomásom szerint) a telefonok nagy többsége nem mass storage-ként üzemel (nem úgy, mint pl a 70w), tehát kell szinkron progi a gépre is. Ide is kéne, de nincs, ezért nem fogja látni.
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1371 üzenetére
Hidd el megéri átolvasni, az a kb 1 óra ami alatt átfutod segíteni fog. Én full nulla voltam tabletből és androidból is amikor idekerültem - mondjuk most sem vagyok egy Einstein
- de itt a fórumban - egyrészt kérdeztem - másrészt nagyon sok hasznos infóhoz jutottam mások hozzászólásaiból, melyekre magamtól nem jöttem volna rá.
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1371 üzenetére
Igen. a 70w -re vonatkozó hozzászólásokat. Én mindíg igy teszek. Figyelemmel kisérem a 80-as topicot is, mert ugyanaz csak egy kicsit nagyobb kijelzővel
Előszőr megnézed, hogy felcsatolta-e a rendszer rendesen, a beállitások menüben találod meg. Ott látod milyen néven van felcsatlakoztatva, majd a fájlkezelővel megkeresed. Javaslom pl. az ES file managert . de az eredetije is sok mindenre jó
Nem árt az android rendszered kiismerése - nyomkodd, nézz meg minden funkcióját, beállitási lehetőségeket
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1369 üzenetére
Sajnos olyan alapdolgokkal is nehézségeid vannak, aminek elmagyarázásához sok idő kellene.
Javaslom ülj neki, és olvasd át előszőr az egész topicot figyelmesen, mert sok mindenre találsz választ.Persze mindenki kezdő volt valamikor, ezért nem kell szégyenkezni - majd belejössz
-
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #1362 üzenetére
Leirhatnad, hogy mi volt a megoldas, mert masnak is fontos lehet.
Ezek szerint a teljesen alap gyari rom van rajta, ami nekem is volt a megvasarlaskor.Amugy unalmas hetkoznap, jol mukodik a 0807, nincs semmi bug a wifi hektikus alvo mukodesen kivul. Csak hasznalni kell most mar, nincs tobb kiserletezes. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest