Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
Kokuszkocka #2683 üzenetére
Én szintén MX playerrel tudom csak jól lejátszani a filmeket.
Ami problémám van, hogy a feliratok hangyányit, de zavaróan késnek. Asztali gépeken nincs ilyen probléma. Te tapasztaltál ilyet?Divx-es kódolású sorozatokról van szó, semmi speciális dolog.
-
albinolynx
senior tag
Én a legegyszerűbb módszernek azt találtam, hogy letöltöm telefonnal és átmásolom az .APK-t. Persze feltétele egy androidos telefon...
-
albinolynx
senior tag
válasz
kadarpisti #2403 üzenetére
Igen, ezzel a részével lehet szenvedni.
Én arra jutottam, hogy hagytam a francba az egészet...Szintén listából való modem, szintén t-mobil, csak 2G lefedettség. Egyszer ment, egyszer nem és ha nem ment, akkor újraindítás. Meguntam.
-
albinolynx
senior tag
válasz
kameraman77 #2311 üzenetére
Telefonon ugyan, de ICS-s cyanogenmod 9-ről váltottam JB-s cyanogenmod 10-re.
Hogy is mondjam - ég és föld sebességben. A CM9 sem volt lassú, de CM10 sokkal gördülékenyebb, "jobb érzés használni". -
albinolynx
senior tag
Ez egy olyan kábel, amiben van egy ic. 5V-ról üzemel (mini hdmi-ről veszi a tápfeszt) és végzi a DA átalakítást.
Elméletben egy cél ic-vel működhet, de mégsem működik. Arra próbálok rájönni, hogy ennek SW, vagy HW oka lehet-e?Sima hdmi-s bemenetre kötve működik, tehát a tablet elvileg ok. Igen, így akkor a kábel marad kérdéses, de próbáljunk ötletelni, hátha valamit én bénázok!
-
albinolynx
senior tag
Erre nézzetek rá légy szíves!
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #2068 üzenetére
Megnéztem, semmi gond. Másik gépről próbáltad már a másolást?
-
albinolynx
senior tag
válasz
minikahona #2056 üzenetére
Megnézem majd, ha hazaértem. Való igaz, hogy belső tárra még nem másoltam soha, csak mem. kártyára.
-
-
albinolynx
senior tag
válasz
minikahona #2038 üzenetére
Hogyan másolsz kártyára, milyen programmal?
Én rádugom a gépre, usb tárat bekapcsolom és TCM-mel a gépen megnyitom a 16GB-os kártyát, majd másolok. Ha a TCM végzett, simán lehúzom a gépről, nincs leválasztás tabnál és gépnél sem. Még soha sem volt gondom...
Általában filmeket másolok, de volt sok képregény, könyv is. -
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
Valahogy nekem sem jött össze tegnap a játék...
Átírt build.prop-pal "six guns". Meguntam, kiléptem, képernyőzár. Utána néztem volna filmet, kétszer látszódott a játék ikon, tetű lassú reagálás. Sima kikapcsolás - újraindítás. Semmi, reset semmi - nem tököltem, mert film jobban érdekelt - tiszta telepítés.
Szerintem ez még nem ok a szervizre, de idegesítő. Szerencsére a játék század rangú dolog nálam, filmek viszont patika módon mennek. -
albinolynx
senior tag
válasz
morpheuss12 #1993 üzenetére
Ebayrol rendeltem, vard meg a tapasztalatokat, ha nem surgos.
-
albinolynx
senior tag
válasz
elpatkorado #1901 üzenetére
Pff, még életemben nem csatoltam le, simán lehúzom a p.csába. Lehet barbár, de eddig mindent végig tudtam nézni amit másoltam (200-2Gb-ig bezárólag - avi, mkv, stb).
-
albinolynx
senior tag
válasz
spiritex #1870 üzenetére
Az egész kijelző belül egy fém "tepsiben" van. Lehet itt van valami tömítés, ami nálad sérült, hiányos. Egyébként nem neked cserélték garanciába?
Ha nem, akkor csak takarítható kell legyen, ha már egyszer eltüntették. Így pedig szerintem felderíthető lenne a hiba oka is, csak a garancia rovására... -
albinolynx
senior tag
válasz
tomee007007 #1818 üzenetére
Csinálnál egy antutu 2.9.2-es tesztet?
Többiek is beszállhatnak persze!
Nekem 4.214-et ad:
ram: 542
cpu integer: 844
cpu float-point: 625
2D graphics: 372
3D graphics: 1279
database IO: 320
sd card write: 48 (4.8MB/s)
sd card read: 184 (18.5MB/s)
cpu freq.: 1.000MHz -
albinolynx
senior tag
Kifordítod a gumi lábakat, kicsavarod a 4db csavart. Illesztés mentén a vékonyabb féltől a vastag felé elkezded valamelyik saroknál a körmöket szétválasztani. Csak óvatosan, mert utolsónál széteshet és sérülhet a tft szalagkábel.
Nem nagy kaland, de nem értem a porosodás hogyan lehet...
-
albinolynx
senior tag
válasz
tomee007007 #1818 üzenetére
Nekem is class 6-os, egy adata kártya (16GB).
Több zombi esetén egyszerűen beszaggat, illetve mikor jobbra-balra, stb nézek.Érdekes, hogyan lehet akkor különbség a két gép között, ha szinte kopp egyeznek hw-sw vonalon is. Semmi sem fut háttérben, wifi kikapcsolva, ATK-val pedig minden kilőve...
-
albinolynx
senior tag
válasz
tomee007007 #1813 üzenetére
Milyen class értékű mem kártyád van? Milyen launcher? Simán futtatod, vagy chainfire3d?
-
albinolynx
senior tag
válasz
tomee007007 #1802 üzenetére
0807-es rom van nálam is. Egyedül a root és a build.prop átírás hiányzik.
Lassú lehet a memória kártyám? :S -
albinolynx
senior tag
Dead Trigger-rel játszik valaki?
Tegnap próbáltam, akadozik, kicsit vontatott érzés irányítani + fektetve tablet jobb alsó sarka érezhetően melegszik. Ennyit tud a gpu ezek szerint? -
albinolynx
senior tag
Rendeltem egy billentyűzetes tartót a géphez és egy mini hdmi - analóg vga átalakítót. Ha megérkeztek, írok milyenek.
-
albinolynx
senior tag
Az mitől van, hogy kikapcsolt képernyő és wifi mellett időközönként "pattan" egyet a hangszóró?
Valahol olvastam már erről, de úgy tudtam javítva lett egy fix-szel.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1724 üzenetére
Ok, hibaüzenet probléma megoldva. Viszont a sorrend, vagy ahogy gondoltad még mindig érdekel majd. Köszönöm!
-
albinolynx
senior tag
válasz
kelzsoca #1685 üzenetére
Belekeveredtem...
1. Felrakom a 0807 teljest az első hozzászólás alapján
2. utána wipe data, -cache, -media
3. reboot, majd apply update from sdcard? Itt pedig már csak az update.zip van a kártyán?Van egy hiba:
format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft8p1 (1)
Media wipe failed. -
-
albinolynx
senior tag
válasz
bbenjamin #1672 üzenetére
Nekem volt többször olyan, hogy a kijelző nem reagált. Újra kellett indítani a bekapcsoló gomb hosszú nyomásával.
Ma délelőtt is volt ilyen, újraindítottam, azóta nem tudja csatolni az SD kártyámat. Ez eddig a legidegesítőbb. PC, telefonom tökéletesen dolgozik vele...
Szintén 0807.
Sajnos most nincs időm a #1685-re, de amint lesz egy kicsi, teljes tisztítás és újra. Remélem utána jó lesz.Nálam nem kizárt a crackes apk hiba, de most tiszta telepítés után kipróbálom. Telefonomnál soha sem jött elő emiatt semmi hasonló.
Pixelessége szerintem van mindegyik ilyen táblának. Legjobban a kijelző jobb alsó sarkában látható ennél ahol fekete háttérrel kéken ki van jelezve a pontos idő. Picit jobbról nézve látszik mi az ami miatt pixelesnek van titulálva. Szvsz ez 5cm és közelebbről zavaró, normál egészséges távolságból nem (pedig igen jó szemem van és háklis vagyok az ilyesmire).
A gép hátán/elején lévő kidomborodásról már írtam, meg is van az oka. Ha akarod szétszedheted és orvosolhatod, viszont nem befolyásolja a gép működését. Durva esztétikai és szerelési hiba. Nem értem hogyan engedhetik sorozatba...
-
albinolynx
senior tag
válasz
FET-MEN #1567 üzenetére
Nincs sok, csak nekem egyszerűen böki a szemem az élő háttér, alkalmazás telepítő, stb. Meg pont amiatt vettem, lássam mit hogyan lehet megcsinálni.
Telefonnál már bejött, hogy nem is az eszközön, hanem már a rom-ból kitörlöm ami nem kell. Olyasmi ez, mint anno a windows-nál az nlite... -
albinolynx
senior tag
válasz
elpatkorado #1565 üzenetére
Ezt linkeld be újra légy szíves, nagyon érdekel milyen lehetőség kínálkozik!
Nem tudom használjátok-e a "link2sd" apk-t?
Ingyenes, felesleges programokat gyönyörűen lehet gyomlálni vele. Amelyik kibírja, azt sd kártyára mozgatni. Továbbá tudom mellé ajánlani még az sd maid pro-t. Ezekkel szépen rendbe lehet vágni az új rendszert, vagy karbantartani. -
albinolynx
senior tag
BOCSÁNAT!
Paypal-t, TCM-et néztem csak, nem volt hátsó szándék!
Újraindítás után sem szuperált, viszont apk-ból telepítve szépen megy a paypal.Te honnan szoktál apk-t tölteni, ami play-ből esetleg nem megy?
Az ismert java-s play letöltő megoldás valahogy nem jön össze nekem... -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1511 üzenetére
Paypal apk-t miért nem enged felmaszírozni?
Már a build.prop-ot is átírtam, meg is maradt, de nem...http://www.iapktop.com-ról szabad tölteni APK-kat? Megbízható?
-
albinolynx
senior tag
Köszi, töltöm és próba!
Véletlenül usb modem + sim nyűgömre nincs több ötleted?
Aktiváltam tmobile gonets csomagot, be van állítva APN, egy pillanatra működött is a net, majd nincs térerő. A modem jelzése alapján be vagyok jelentkezve a hálózatra. 3G lefedettség itt nincs. Ugyanez a kártya a telefonomba átrakva vígan szambázik a neten... -
albinolynx
senior tag
Egy újabb szint következik, ilyet még nem csináltam és sajnos el is akadtam a folyamatban.
Van 2db usb modemem:
- huawei e173 (listában is szerepel)
- vodafone-os k3772-z3db sim kártya, mindegyik él. OTG kábelra csatlakoztatva mindkét modemmel eljutok odáig, hogy kéri a PIN kódot. Ez a pin1. Utána kér ismét pin kódot, itt a pin2-t írom be. Kártya feloldása, kicsit dolgozik és ismét pin kódot kér.
Mindegyik sim kártyának előttem van a gyári műanyag kártyája, ezeken egyenként a pin1-pin2 kódok.Mit rontok el?
Számít-e, hogy melyik szolgáltató kártyája van az adott modemben?
(Vodáshoz értelem szerűen vodás sim járt, huawei-hez pedig telenoros, de van t-mobilos sim kártyám is. Valamilyen kiosztásban csak működnie kellene...) -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1466 üzenetére
Az ígért képek, csak 3db:
A wifi antenna alján van a kábel forrasztása és a szürke kábel feküdt fel a microHDMI csatlakozó tetejére. Szerencsére nem a csatlakozó burkolata sérült, hanem inkább a műanyag házat alakformálta. Esztétikai és szerelési hiba, de működésben nem befolyásolja a készüléket. Én 180 fokban megfordítottam az antennát, most felfelé néz a forrasztás, van helye, nem nyom semmit.
Az lcd panelt ötletem sincs hogyan lehetne "belülről" tisztítani. Kipattintani még ki lehetne a tartókeretből, de utána?
Végül pedig az előlapi kamerám. Miért volt ferde amiről írtam is?
Azért, mert sima gyenge kis kétoldalas ragasztószalag darabbal vannak rögzítve és az enyémben elengedte a ragasztó. Egy apró melegragasztó pisztolyból való golyó a ragasztónyom eltüntetése után és örök darab + szerelhető is marad. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1459 üzenetére
Dupla...
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1459 üzenetére
Nos, szetszedtem. A wifi antenna nyakja van utban, azaz hulyen berakva a csatlakozo fole. Atraktam kicsit arrebb, most turhetobb lett. Sajnos a vaz nagyon memoria effektusos. Mondjuk lattam ez pitianer gond, igy nem kulonosebben erdekel, mert egy billentyuzetes tokot gondoltam rendelni hozza ebay-rol.
A geppel maximalisan elegedett vagyok tovabbra is, szepen dolgozik. Szereztem hozza usb modemet is ami kompatibilis, remelem sikerul osszehozni. Merete folytan gepelni sem nehez rajta ket huvelykujjal (felso sarkokban 4 ujjal tartom, huvelyujjakkal tokeletesen aterem a wide screent).
Holnap toltok fel par fotot a belsorol is. -
albinolynx
senior tag
nekem is billeg persze. amiatt tunt fel nekem is. a tied is mostani rendeles? el tudom kepzelni, hogy valami mas, nagyobb alkatresz kerult be oda amihez kicsi mar a tok. jo lenne kideriteni. ha lenne szetszerelesi video, mar bontottam volna. hdmi megy nalad? sajnos nekem meg atalakito hianyzik.
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1435 üzenetére
Pár észrevétel ahogy jön: gumilábak az enyémen semmit sem érnek. Gyak. a hátlapon a recés csíkokon fekszik. Az előlapi kamera szemből nézve kicsit ferdének tűnik, képeken nem veszem észre.
Legújabb ICS-vel a "beállítások -> zárolt képernyő" hiányzik, így a hátteret a képernyőzár feloldása mögött nincs ötletem hogyan lehetne megváltoztatni egyszínűre. Apex van fent, bár elvileg nincs köze hozzá.Amit még éppen lát az SE WT19i, azt már a tablet nem.
Javasolt tippek-trükkök között nem javallt az advanced task killer. Ennek mi az oka?
Én használom, de semmi rendellenességet nem tapasztalok. -
albinolynx
senior tag
Megvan a gépem, egész jó!
Új ICS + root a leírás szerint fent van. Link2sd-vel elkezdtem volna ezt-azt leszedni, nem engedi: "Segmentation Fault"
Akinek ez eljönne, dobja fel play-ből: "supersu"
Fagyás még nem volt, sokat emlegetett betekintési szögekkel szerintem nincs gond. Ami zavaró picit, a bal oldalon pont kilógó mmc kártya éle, sarkai. -
albinolynx
senior tag
Kelzsoca, Anglergab: remélem jó lesz az ICS-vel. Valamiért a telefonos ICS miatt kicsit rossz a szájíz. Sok (számomra szemét) program, ugyan launchert akkor még nem cseréltem, igaz egyszer kell megcsinálni. Hivatalos után a miniCMSandwich lite felüdülés volt és az élmény tovább nőtt CM9, még tovább CM10-zel (igaz akkor még csak alpha).
Meglátom, éles tesztig úgyis csak elmélkedni tudok ezeken...Köszönöm a segítségeteket!
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1321 üzenetére
CM9 mégis, csak zavaró hibákkal? [link]
Próbálta valaki esetleg?
Hm, most nézem hiányzik a "W". Lehet M.I.
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem PCX-től egy xtab 70W-t. Hétvégére talán nálam lesz.
Nagyjából átolvastam a topikot, szimpatikus eszköznek tűnik ennyi pénzért és amire használnám.Azt szeretném kérdezni, hogy ezen a készüléken, vagy általánosságban milyen állapotú a bootloader? Nyitott, zárt?
Kerestem cyanogen mod-okat, de nem jártam sikerrel. Egy CM9-t, esetleg egy CM10-t nagyon el tudnék képzelni telefonos tapasztalatok után...Esetleg el tudna navigálni egy guru, hogy hol lehetne olvasni magyarul arról, hogyan is készül egy CM szerű ROM? Mi a menete, mekkora munka, stb.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest