- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovabor
tag
válasz
Tarcsajana #2974 üzenetére
-
kovabor
tag
válasz
Tarcsajana #2971 üzenetére
Most nézem én is, hogy újra felpakolva nem ismeri. A playben a saját beállításnál ki kell pipálni a készüléket, és pár napon belül mindent látni fog. Ezt nem értem én sem, miért. Az előző romnál is valahogyan így sikerült csak.
-
kovabor
tag
Na kicsit eltűntem.
Itt vagyok, és már elérhető a legújabb "rom" buhera.
Ez kicsit komolyabb lett, mint az előző, sok hibát kiküszöből, melyet (Felkiáltójelesen írom) a hardware specifikációk okoznak.
Viszont emellett stabilabb is lett. szerintem.link:
http://android.kovabor.hu/2013/03/11/wayteq-xtab70w-update2013/
várom a visszajelzéseket.
És persze csak saját felelősségre.... mivel ezt magamnak készítgettem, így garanciát nem vállalok, hogy másnál is jól működik.
(még tölti fel, úgyhogy kb fél óra múlva fog élni a link....)
-
kovabor
tag
működik, én a gta 2-est raktam fel rá, elég élvezhetően ment. Sima iso kell neki, és műköik szerintem majdnem mindegyik, aminek nincs túlzsúfolt grafikája.Helyette ajánlom inkább a következőket:
psx4droid (ez gyorsabb működést tudott elérni, ennél annyira nem akadt a Driver játék)
ePSXe (talán ez a legjobb)más konzol:
n64oid (majdnem minden játék fut, még a carmageddon is!!!szép napot
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #2854 üzenetére
feltetteM:
http://android.kovabor.hu/2012/12/18/wayteq-xtab-70w-modositott-rom-beta/
a root valamiért nem működik, de az csak most jött ki, felteszi magát szépen a rommal, de nem tud root jogosultságot adni:9 még át kell írni pár dolgot. de felraktam a root zipet, és működött.
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #2853 üzenetére
Elkészítettem egy módosított romot, jelenleg tesztelem. Kivettem belőle a fölösleges (legalábbis nekem) dolgokat. Build.prop módosítva, Samsung GT-I9100-ra, root integrálva.
Gyorsabb, eddig zökkenőmentesebb működés, gyors felállás.
Kérésre közzéteszem.
szép napot: kovaboR
u.i: Google play Samsungnak látja
és még annyit, hogy a filekezelő helyett integráltam a totalcommandert. -
kovabor
tag
válasz
kovabor #2845 üzenetére
Hát most nem tudopm megnézni, mert a telepítőből kitöröltem, így a gépemen sincsenek, de ezeket nem én telepítettem a playről. Na akkor most tényleg le vagyopk maradva. Akkor van egy olyan rom, amiben ezek nincsenek benne?
A signozas pedig hekkelhető, nekem sikerült, egyszer, most a második romomat nem akarja, mert kidob whole-file signature hibával.
-
kovabor
tag
válasz
kelzsoca #2844 üzenetére
hát pedig nekem alapból felteszi.
Már bocsánat, de amikor teljesen új telepítést hajtok végre, akkor belépek a programokhoz, és ott van: file kezelő, street , maps, earth, gmail,nem vagyok teljesen hülye. Bár feladom, akkor szerintem nekem vannak látomásaim az üggyel kapcsolatban. Na erről ennyit.
-
kovabor
tag
válasz
spiritex #2842 üzenetére
Igen, ezt. Van valami mas is, amirol lemaradtam?
Tegnap kicsit vacakoltam vele, ugyhogy most ott tartok' hogy uj telepitesnek nem rakja fel az osszes programot (earth' gmail' street') de nem tudom,a rendszer mennyire lesz igy stabil. Forras nelkul nagyon nehez szerkesztgetni' es a szignizast sem akarhogy fogadja el. Kell egy kis turelem hozza. -
kovabor
tag
válasz
kelzsoca #2840 üzenetére
A legújabb, 1.2 es ics van fennt. nekem nem úgy tűnik, hogy ezekj a hibák javítva vannak. nekem eddig mindig előjöttek, kb 2-3 hetente. na de mindegy. Ettől eltekintve jó, és hozzá lehet szokni, csak jó lenne, ha ezek sem lennének.
köszönöm az információt a cwm ről. hát reméljük, egyszer csak kiadják.
Üdv, szép estét.
na de kiegészítem:
Ha adatkábellel másolok, akkor harmadik-negyedikre bedől az egész...
Hibakeresés egyszerűen sokáig tart 2 hét után.
(majd folytatom, de sajnos most mennem kell.üdv
-
kovabor
tag
Sziasztok!
Lehet, kicsit késve írok ide, bár már több, mint három hónapja ilyen tabetem van.
A kérdés:
Ehhez nem készül cwm? vagy mondjuk egy főzött rom?
Elég sok problémája van a rendszernek. Nem megsértés, de sokan ugyanazokat a hibákat írjátok le, szóról szóra, és nálam is kijönnek ezek a hibák. lefagyás, meg sérült sd, sd lecsatolása, stb, meg sok-sok hiba.
Ez mindenféleképpen szoftveres, hiszen ha a géppel lenne baj, nem oldódna meg egy sima wipe vagy újratelepítés után. Tehát a sok küszködés helyett inkább problémamegoldást kellene végezni.Nem akarok senkit sem megbántani, de sajnos ez az igazság.
Megértem a szoftverfejlesztőt is, de sajnos sok hibája van. ( Nekem a legidegesítőbb, hogy pár napig újratelepítés után a beállítások menüben félrekattint, aztán megszűnik. Ez azért szoftveres, hiszen sem tölteni nem töltöm, sem pedig nem dobálom, meg öt ujjal kapkodok rajta.
A pozitívumok azért jóval többen vannak. Nekem kibír pár napot aktív használattal töltés nélkül, készenléttel pedig több, mint egy hetet
Hát ez jó.
Még annyi, hogy Swapper kell hozzá, hogy jól fusson. Kevés az a 150Mb használatra
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest