Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarcsajana
csendes tag
modositas utan play data es cache torles restart utana keri hogy fogadjam el a felteteleket de semmi.van egy sejtesem, hogy a felhasznalonev alatt van beegve neki a tipus, es mivel az emailt nem modositottam gondolom ez a baj.el lehet felejtetni az email cimem annelkul hogy ujrahuznam az egesz tabot?
-
jercsi
tag
igen tudom hogy nem az ED tehet róla de én nekik fizettem ki 37 ezret és kapok tőlük egy javított készüléket , sztem ez abszolult nem jogos ...nekem ez így nem garancia ...! Ha legközelebb meg majd megint betojik és viszem vissza akkor majd a szervíz azt mondja hogy nincs garancia mert szét lett szedve vagy már javított ...
-
barnade95
tag
abban én főleg azt utálom, hogy bármilyen beállításnál elfordul a kijelző. Nekem ne fordulgasson el, de úgy egyáltalán, az egész GO Launchertől ilyen fura undort kezdek érezni, mint amikor az internet explorert nyitom meg, hogy "te jó isten, miért...
"
Az apexet viszont csak ajánlani tudom, ha rootolva van, akkor van az app drawerben is modul fül. tudsz mindent csinálni. egy hibája, hogy nagy ram igényű progi használata után az egész "újraindul", minden modult betölt, ilyenkor sikítani esne jól nagyon. De ezt eltekintve nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fotó állvány eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest