- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként lehet, hogy valaki írta, de rájöttem, hogy hogyan lehet elérni azt, hogy lerakod stand-by-ba és amikor használni szeretnéd ne szembesülj azzal, hogy ki van kapcsolva. Egyszerűen amikor lezárnád, előtte kihúzogatod az összes alkalmazást a futók közül. Még akkor is, ha csak beállítások, vagy vmi egyszerű app van ott. Amióta ezt csinálom sose kapcsol ki, még töltésnél se.
-
Amantius
senior tag
Nem.
Egy szekrényről esett le. Egy forgó szék lába csinálta a mélyedést, naná, hogy arra esett.
-
tomee007007
addikt
ok, köszi!
-
FET-MEN
veterán
értem. hát bemutatónak nagyon jó
-
FET-MEN
veterán
z0d1AK
(VIP)egész jó lett. nem tudtam hogy te vagy a mobiliX-es csóka
. a te videódat néztem elejébe amikor nem vettem még meg. sokkal többre értékeltem mint az MA videóját mivel ott szét terhelték szegényt, te viszont nem multitasking-oltál ezerrel. látom azért szépen elfutnak rajta játékok. de most addig nem foglalkozok játékokkal amíg nem tudok venni egy voda feltöltőkártyás netet kompaktibilis modemmel.
-
FET-MEN
veterán
már nézem is
-
thetan
aktív tag
Végül is igazad van - ezek link keltették fel a figyelmemet
-
thetan
aktív tag
mindenképpen át akarom majd írni én is, csak most rendelek egy 32 GB sd kártyát, és mielőtt beteszem mindent visszaállítok gyárira, így újra kell írnom azért megvárom.
De - ha átírom, akkor meg azokat nem fogja látni, amik azzal nem kompatibilisek nem?
Ezért lenne jó egy alternatív letöltési lehetőség, amivel pl. pc-re teszem, és onnan a tabletre. és ezután állítom be az emulátort, hogy éppen milyen játékkal akarok játszani. Ehhez kéne valami okosság hogy mi a legegyszerűbb módja. Vagy nem jól látom? -
thetan
aktív tag
Az addig ok, már rég fen van a gépemen de attól még nem tudom letölteni ezeket a játékokat. Vagy igen? akkor hogyan.
Várom a teszteket.
-
tjb007
nagyúr
Az a letöltésre nem jó, csak az elindításra.
(#701) thetan
1. hozzászólásban le van írva hogyan lehet letölteni ami "nem kompatibilis".
-
FET-MEN
veterán
okés köszi
nem szivesen küldöm fel.. még egy hete sincs meg..
-
thetan
aktív tag
köszi - meglesem
-
thetan
aktív tag
Szia!
Úgy tudom te már próbáltad a távirányítóját. Működik? mik a tapasztalataid
-
morpheuss12
tag
és hogy tudom előcsalogatni mert a CC sokkal erősebb volt mint ez , no nem baj csak kérdeztem.
-
FET-MEN
veterán
köszi a gyors választ. örülök neki hogy van rajta
-
spiritex
veterán
Szeged esetleg?
-
Bullov
csendes tag
-
illes.bence
tag
Ahha, neked konkrétan mik futnak? Na, de a fontos, milyen módosítás kell hozzá? Chainfire-re gondoltál?
-
=Mentor=
őstag
Többek között ezért nem veszek én már semmit boltban, amit csak lehet neten...
-
asdf_
veterán
Bolti vásárlás esetében ha hibás, akkor 3 munkanapon belül kell jelezned, akkor újra cserélik,
vagy kérhetsz más terméket, vagy az összeget. De ha nem hibás, akkor az eladó jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e.A jeloltek szerint ervenyes csak a tanacs.
-
spiritex
veterán
Na várjunk, én úgy tudom, hogy mindenféle indoklás nélkül vissza kell adniuk az árát 3 napon belül! Simán nem tetszik és kész..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest