- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #2778 üzenetére
Az adott alkalmazás nem fog/nem tud elindulni és az ikonja is el fog tűnni a menüből.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2698 üzenetére
Most nincs előttem, de valami olyasmi, hogy lejátszás közben nyomd meg a 3 függőleges pont gonbot, majd válaszd ki a Feliratot-ot, és meg kell jelennie a jobb-alsó sarokban egy + - jelnek, azt kell nyomogatni.
-
stalix
csendes tag
válasz
albinolynx #2690 üzenetére
Én ugyan ezt vettem észre, picit zavaró, hogy van egy tökéletesen beállított feliratom, és minden egyes alkalommal kézzel hátrébb kell tolni kb 1,5 másodperccel, hogy élvezhető legyen. Ami érdekes, hogy ugyan ez a probléma szoftveres dekódolással nem jelentkezik, csak a lejátszandó anyag szaggat cseppet
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2690 üzenetére
Ez nem gond, mert az MX arra is képes, hogy szinkronizáljad őket a filmmel, tehát el lehet tolni időben előre is és hátra is!
-
kadarpisti
csendes tag
válasz
albinolynx #2415 üzenetére
szóval ahogy ígértem itt vagyok
Előre felhívom a figyelmet, hogy T-mobile-os mobilinternetem van, de feltételezem a többi is ugyanígy működik.
A 3g modemet még kikapcsolt készülékre csatlakoztassuk.
A beállításokban megtaláljuk az internet csatlakozási lehetőséget,
mobilhálózatok keresését. Ha a modemet valóban támogatja a kis tabletünk akkor a megtalált hálózatok között felismerhetjük sajátunkat is. Itt elég az alapértelmezett funkciót választani.
Ezután jön a neheze. A hozzáférési pontokra kattintva sajnos üres oldal vár minket. A bal felső sarokra kattintva lehetőségünk nyílik új APN hozzáadására.
Az ide beírni kívánt adatokat előzőleg a laptopomon a mobilinternet programjából lestem ki a menü/beállítások/speciális beállítások/profilkezelés menüből.
Így jöttem rá, hogy hová mit írjak.
- Név: Tmobile H Internet
- APN: internet
- Proxy: nincs megadva
- Port: nincs megadva
- Felhasználónév: nincs megadva
- Jelszó: nincs megadva
- Szerver: nincs megadva
- MMSC: nincs megadva
- MMS-proxy: nincs megadva
- MMS port: nincs megadva
- MCC: 216 (de ezt adta magától)
- MNC: 30 (ezt is adta magától)
- Azonosítás típusa PAPHa ezt látjátok a kijelzők, kb 2 perc múlva megjelenik a 3G jel a főképernyőn és mehet a menet
Mindenkinek kellemes netezést kívánok kedvenc új tabletjén -
kadarpisti
csendes tag
válasz
Bocsi, a rejtély 'ly' !
Szóval, így saját kútfőből elvárni a felhasználóktól, hogy találják fel magukat kissé több, mint felháborító!
Egyetlen leírás, vagy fórum sincs ahol segítséghez lehetne jutni. -
kadarpisti
csendes tag
válasz
Sikerült megfoldanom az usb-3g modem körüli rejtéjt.
Nem lenne olyan ördöngős a megoldás, ha lenne leírás.
De mostmár mindegy, megy a net -
válasz
albinolynx #2312 üzenetére
Ezért örültem volna egy JB-nek, de ha gördülékeny a cucc ICS-vel is, akkor semmi gond
-
snorbis2
tag
válasz
albinolynx #2309 üzenetére
A fracba pedig van egy számomra eszméletlen játék ami a playen 1000 vmennyi FT...
[link] -
snorbis2
tag
válasz
albinolynx #2306 üzenetére
És ha mondjuk csak 1 nem HIVATALOS app van rajat akkor mivan?
-
snorbis2
tag
válasz
albinolynx #2301 üzenetére
Mi az a "warez" ?
Az nem azt jelenti hogy nem a playrőr szedett alkalmazás? -
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2280 üzenetére
Én sem birom a gyárit, mert szerintem nagyon lassan scrolloz, úgyhogy egy hosszú, blog-szerű lap aljára, vagy akár a PH fórum oldalak aljára nagyon lassan és nehézkesen görget le. Ezért használok Opera Mini-t, mert annak a scrollozása fényévekkel gyorsabb.
-
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #2209 üzenetére
Másik (nem a tablet) hdmi forrásról is ki kéne próbálni...
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #2205 üzenetére
Konverterrel vagy konverter nélkül próbáltad ?
Ha utóbbi akkor ne csodálkozz, hogy nem történik semmi, a digitális jelből nem lesz magától analóg. -
kameraman77
tag
válasz
albinolynx #2131 üzenetére
Megerősítem! Ez a gép még az amúgy ingyenes, de "nem megbízható" forrásból szerzett programokat sem tolerálja túlságosan. Nálam az egyetlen ilyen jellegű fagyást egy ilyen okozta. Nekem se előtte, se utána semmilyen problémám nem volt a hivatalos forrásokból megszerzett programokkal...Tehát No Warez! és úgy kipróbálni,hogy előjönnek-e a fagyások, persze előtte azért nem árt egy teljes factory reset sem.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #2068 üzenetére
Megnéztem, semmi gond. Másik gépről próbáltad már a másolást?
-
minikahona
tag
válasz
albinolynx #2044 üzenetére
Szinte ugyan úgy mint te. Annyi különbséggel, hogy én nem használok memóriakártyát, hanem a 6gigás tárat (nekem az is elég lenne ha működne rendesen). Rádugom a gépre, Total Commander.el másolom a tablet-re a cuccost (zene, film, képek, emulátorhoz fájlok, stb.), ha befejezte akkor vagy lecsatlakoztatom windows-al is, vagy csak szimplán a tableten. Igazából mindegy hogy lecsatlakoztatom e vagy csak lehúzom, minden esetben kb 3-5 percig (néha kevesebb) csak gondolkodik. Ilyenkor a droid kép narancssárga marad, és a töltő karika is megáll. Néha kiírja hogy a rendszer UI nem válaszol, ilyenkor rányomom hogy várakozzon, mert ha bezárom, akkor garantált a hiba. Végül általában észhez tér, de az esetek többségében (tízből nyolcszor) a fájlok behalnak. Ha lesz egy kis pénzem lehet veszek egy memóriakártyát. De szerintem továbbra is sz*r lesz , szóval...
-
Tomi155
tag
válasz
albinolynx #2037 üzenetére
Okés, meglesz....xPP De először kipróbálom az Asphalt 7-et, mert valamelyikőtök azt írta jól fut rajta.
Amúgy a pénzt hogyan lehet visszaigényelni, ha nem tetszik a játék? -
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2005 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka az azonos Build-ű rommal jelentkező, eléggé eltérő tapasztalatoknak, de arra gondolok, hogy csak a felhasználás mikéntje, igénybevételi szintje lehet az. Szerintem ezeket a viszonylag olcsó tableteket nem heavy usereknek szánták, akik root-olnak, build.prop-okat írogatnak át, elég húzós játékokat nyomatnak, stb. Mert az enyém pl. még root-olva sincs, sok játék van rajta, mind tökéletesen fut, igaz egyikhez sem kellett root, build.prop átírás és Chainfire 3D... Soha semmi fagyás, lassulás. Én a logikai játékokat szeretem, és mennek is szépen: Cogs, Kunundrum, Move the Box, Unblock me, Amazing Alex, stb. Ezekkel nagyon jól el lehet lenni. Lövöldözős, autóversenyes játékok pedig szerintem nem ilyen kis képernyőre valók.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1972 üzenetére
Csak annyi, hogy amit az ES FE AppManager része lement az /sdcard/backups-ba, azokat egy mozdulattal átmozgatom a /sdcard/external_sdcard/apk könyvtáramba.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1925 üzenetére
Nem tudok ezzel kapcsolatosan semmit sem mondani, nincs információm.
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1925 üzenetére
Nem elég friss ez?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
albinolynx #1903 üzenetére
Hidd el, így is próbáltam, ugyanez. Lefagy és nem lehet semmit csináni, majd mikor feléled tönkre mentek a fájljaim.
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1895 üzenetére
Hát eddíg nekem nem volt elérhető. A Paypal-t nekem most megsem találta.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1871 üzenetére
Nekem nem az egész gépet, hanem csak a kijelzőt cserélték, de kelzsoca szerint nem a por miatt, hanem valami más okból. Így aztán nem tudom takarítható lett volna-e csak simán. Kértem őket, hogy az okot is derítsék fel, és szüntessék meg, hogy ne keljen evvel szórakoznom havonta, de ezek szerint nem tették.. Úgy tudom egyébként, hogy a 3. szervizelés után már kérhetek másik készüléket a boltban, csak olyan jó ez a közösség, meg kelzsoca rom-jai, és maga a gép is már végre jól és megbízhatóan működik...
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1869 üzenetére
Hát fólia nincs az üvegen, tehát mindenképpen az üveg alatt, de azon belül is én úgy látom, hogy van ami az üveglap aljára (belső felére) van feltapadva, és van ami nem az üvegen van, hanem az lcd felületen.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1854 üzenetére
Antutu 2.9.2 teszt:
4138 pont
ram: 515
cpu integer: 803
cpu float-point: 599
2D graphics: 373
3D graphics: 1242
database IO: 360
sd card write: 127 (12.7MB/s)
sd card read: 119 (11.9MB/s)
cpu freq.: 1.000MHzEzek a különbségek miből adódnak? Mert hogy szerintem ezek miatt akad csúnyán pl. a Pinball Dreams Space Frontier pályája, ha egyszerre sok extra golyó van a pályán.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1845 üzenetére
A kijelző és a touch panelt nézted már?
(#1843) spiritex
Az szerviz, Te magad meg otthon vagy nulla hozzáértéssel és felszereléssel
Továbbá az ESD fogalmát se árt ismerni.
(#1846) jercsi
Mivel azt szerviz végzi, így az garanciális javítás.
Megkérek mindenkit, jól gondolja át, hogy szétszedi -e a készülékét, mert az a garancia megvonásával jár.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1840 üzenetére
Egybe van ragasztva, azt roncsolás nélkül nem szeded szét=>gari és készülék ugrott is.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1837 üzenetére
Onnan meg már egyszerűen kifordítod a kijelzőt és lehet is takarítani az lcd-t meg az üveglapot?
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1815 üzenetére
6-os class, csak a teljesen gyári rom van rajta, simán futtatva...
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1812 üzenetére
Nekm sincs se root, se bulid.prop....nem tudom mi lehet a probléma....
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1800 üzenetére
Én elég sokat próbálgatom, a régi rommal nekem is akadozott, de most már jó (0807-es rom), azt hiszem csak az első pályán az első 10 másodpercben akadozott, de utána jó...
Az ütősebb játékoknál valóban melegszik egy kicsit... -
jercsi
tag
válasz
albinolynx #1800 üzenetére
Én nem játszom vele ...
Max poker ...! -
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1781 üzenetére
Szerintem ez szimpátia kérdése. Ami miatt én a Nova mellett döntöttem az az, hogy az Apex-nek root-ra van szüksége ahhoz, hogy widgeteket rakjon ki a Homescreen-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1742 üzenetére
Az audio részt kapcsolgatja ilyenkor.
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1742 üzenetére
valami bug. mindenkié pattog - de semmi problémát nem okoz
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1734 üzenetére
Nekem még root sincs
-
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1724 üzenetére
A sorrend először a formázások, aztán csak az update.zip telepítése lenne
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1724 üzenetére
Ok, hibaüzenet probléma megoldva. Viszont a sorrend, vagy ahogy gondoltad még mindig érdekel majd. Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1721 üzenetére
Úgy értendő a létezik, hogy fizikai valójában létezik.
A hiba az elsőnél az, hogy így natúrban konverter nélkül nem működik de ezt általában elfelejtik az eladók megemlíteni/leírni.
A másodiknál azt írják, hogy built-in chip amiből én arra következtetek, hogy ebben már van átalakító de amíg nem próbálja ki senki sem addig nem tudni, hogy valóban működik e. -
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1719 üzenetére
Mint azt te is láthatod valóba létezik, az már egy másik dolog, hogy ebben a formájában nem működik (legalábbis az első, a másodikkal még sehol sem találkoztam).
-
barnade95
tag
válasz
albinolynx #1593 üzenetére
megnézed pl a Facebook appot, ha nem kompatibilis, akkor még wayteqnek látja
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1569 üzenetére
Magyarul szeretsz turkàlni a rendszerben. X8-nál is ezvolt nálam.. mindennap más rom..
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1566 üzenetére
Nektek ennyi appotok van? van egy rakás játékom és ugyanúgy gyors és jó a ramkezelés.
-
Tomi155
tag
válasz
albinolynx #1519 üzenetére
Feltettem a Root Explorer-t is, de az sem jó. Még csak elindítani sem tudom, mert azt írja ki: A(z) Root Explorer alkalmazás sajnos leállt. Esetleg a Chainfire 3D is kellene?
-
Tomi155
tag
válasz
albinolynx #1519 üzenetére
Ha megkaptam a root jogot, de nem látom a SuperUser alkalmazást, attól még rootolva van a tab? Tévedtem, most újrarootoltam, és megkaptam a SuperUser-t, most megpróbálom szerkeszteni a build.prop-ot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1514 üzenetére
Több Androidos eszközöm is van, szóval ha valamelyiket nem tudom közvetlenül letölteni akkor letöltöm a másikra és onnan meg csak szimplán átmásolom.
Ezt a módszert próbáld ki: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1511 üzenetére
Esetleg próbáld újra egy újraindítás után.
Annak az oldalnak a nevét (a linkelését meg főleg felejtsd el) meg a jövőben lehetőleg a fórumon ne említsd meg mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1511 üzenetére
Paypal apk-t miért nem enged felmaszírozni?
Már a build.prop-ot is átírtam, meg is maradt, de nem...http://www.iapktop.com-ról szabad tölteni APK-kat? Megbízható?
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1473 üzenetére
Köszi az infókat. Örülök hogy csapattag vagy, - így együtt azért már ér valamit ez a 70w topic.
Én nem szedem szét, mert a gyári tokjában van és ott nem zavar - és egyébként elégedett vagyok a készülékkel - többek között azon okok miatt is amit leírtál korábban
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1459 üzenetére
A legelsők között vettem
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1480 üzenetére
Szerintem nem szükséges.
(#1482) A.G.S.
Ezt rakd fel: [link]
Letöltés után csomagold ki, 2db zip -et fogsz kapni, az egyik maga a patch a másik pedig az eredeti állapot visszaállítására szolgál. -
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #1473 üzenetére
Köszi a képeket, most már tudom, hogy hol van az antenna!
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1466 üzenetére
Az ígért képek, csak 3db:
A wifi antenna alján van a kábel forrasztása és a szürke kábel feküdt fel a microHDMI csatlakozó tetejére. Szerencsére nem a csatlakozó burkolata sérült, hanem inkább a műanyag házat alakformálta. Esztétikai és szerelési hiba, de működésben nem befolyásolja a készüléket. Én 180 fokban megfordítottam az antennát, most felfelé néz a forrasztás, van helye, nem nyom semmit.
Az lcd panelt ötletem sincs hogyan lehetne "belülről" tisztítani. Kipattintani még ki lehetne a tartókeretből, de utána?
Végül pedig az előlapi kamerám. Miért volt ferde amiről írtam is?
Azért, mert sima gyenge kis kétoldalas ragasztószalag darabbal vannak rögzítve és az enyémben elengedte a ragasztó. Egy apró melegragasztó pisztolyból való golyó a ragasztónyom eltüntetése után és örök darab + szerelhető is marad. -
kameraman77
tag
válasz
Gondolom nem először álltál neki ilyennek
Más: Gamepad és Joystick, nekem a sajátommal még csak annyit sikerült elérni,hogy elindítom a google keresőt (de ezt az összes (!) gombbal tudja és csak ezt
), szóval itt kompatibilitási dolgok vannak, ki kell fogni...
Amúgy visszatértem a dolgos hétköznapok, mondhatnám úgy is, hogy fagyás nélküli napok száma ismét növekszik. Végülis nem frissítettem, mert úgy voltam vele, hogy akkor már most mindent kipróbálok rajta, aztán ha megint behal akkor, de furcsamód ugyanolyan stabilan bírja a napi munkát, mint eddig. (Nálam volt a memóriakártyás befagyás...) Hogy miért csinálta nem tudom, de újra atomstabil, napi 3-4 óra wifi, OTG-s gépelés billentyűzettel, dokumentum szerkesztés, Skype, most már napi kb fél óra játék (rákaptam na.. hiszen androidra is van Scummvm - és még legálisan vannak dos-os játékaim lemezen, hiába, a kor
) Mondjuk az is igaz, hogy nincs rajta ötvenezer alkalmazás, meg mindenféle widget...Tehát napi kb 6-8 óra használatban van a gép (Ezért tölteni is kell nap közben néha
)
-
spiritex
veterán
válasz
Hát nem vagy semmi! Ha már ilyet tettél, akkor meg tudod nekem mondani, hogy én saját kezűleg az ilyen porosodást ki tudnám egyedül takarítani? Illetve tényleg indokolt volt a szerviz részéről, hogy nem takarították, hanem cserélték a kijelzőt? Lehetséges, hogy ez, ami a képen van, nem a felső érintő panel és a belső lcd panel között volt, van hanem belül az lcd panelben? Csak azért, mert van benne megint -igaz nem ennyi-, de engem zavar.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Dupla...
-
albinolynx
senior tag
válasz
Nos, szetszedtem. A wifi antenna nyakja van utban, azaz hulyen berakva a csatlakozo fole. Atraktam kicsit arrebb, most turhetobb lett. Sajnos a vaz nagyon memoria effektusos. Mondjuk lattam ez pitianer gond, igy nem kulonosebben erdekel, mert egy billentyuzetes tokot gondoltam rendelni hozza ebay-rol.
A geppel maximalisan elegedett vagyok tovabbra is, szepen dolgozik. Szereztem hozza usb modemet is ami kompatibilis, remelem sikerul osszehozni. Merete folytan gepelni sem nehez rajta ket huvelykujjal (felso sarkokban 4 ujjal tartom, huvelyujjakkal tokeletesen aterem a wide screent).
Holnap toltok fel par fotot a belsorol is. -
spiritex
veterán
válasz
Ha lesz szétszerelési video, linkeljétek azonnal kérlek benneteket, mert meg szeretném majd csinálni az érintőpanel alatti porszemcsék kitakarítását, ugyanis 1-2 napja éppen a kijelző közepére került egy elég nagy darab porszem... Nem szeretném emiatt folyton a szervizbe küldözgetni.
-
thetan
aktív tag
válasz
albinolynx #1453 üzenetére
Na - ha nem mutatod sosem nézem, igy sose foglalkoztam volna vele. Nekem meg billeg. Két átlós lába fekszik, a többi nem. Mintha meg lenne csavarodva.
De az az igazság, hogy gyári tokban van, ott meg teljesen mindegy. Lényeg hogy jól superáljon
Egyértelmüen látszik, - ha a hátára forditom és átnézek rajta, hogy meg van csavarodva, és az egyik oldalon kissé kipuposodik. Azon az oldalon domborodik jobban, ahol a csatlakozók vannak. Ugyanugy ahogy a képen van
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1453 üzenetére
Szerintem Küldd vissza. Ez így nem oké.
-
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #1441 üzenetére
Nekem is átlátni alatta, de 0,2-0,4 mm-nél azért nincs több a rés...
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1441 üzenetére
Igen. Egyáltalán nem ér a fém szálcsiszolt rész semmihez. Elvégre ez a lényege
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1439 üzenetére
Gumilábakkal nekem nincs gond. Az egyik talán furán áll de amúgy semmi.
Nem értem miért kelett ezt OFF-ba tenni -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1435 üzenetére
Pár észrevétel ahogy jön: gumilábak az enyémen semmit sem érnek. Gyak. a hátlapon a recés csíkokon fekszik. Az előlapi kamera szemből nézve kicsit ferdének tűnik, képeken nem veszem észre.
Legújabb ICS-vel a "beállítások -> zárolt képernyő" hiányzik, így a hátteret a képernyőzár feloldása mögött nincs ötletem hogyan lehetne megváltoztatni egyszínűre. Apex van fent, bár elvileg nincs köze hozzá.Amit még éppen lát az SE WT19i, azt már a tablet nem.
Javasolt tippek-trükkök között nem javallt az advanced task killer. Ennek mi az oka?
Én használom, de semmi rendellenességet nem tapasztalok. -
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #1435 üzenetére
Lefagyás nekem azóta sem volt amióta megvettem. Mondjuk lehet hogy ez felhasználó függő.
-
anglergab
addikt
válasz
albinolynx #1321 üzenetére
Zart a bootloader, custom recovery sincs egyelore.
Van a hivatalos rom csomagokban a zip mellett egy bin fajl is, az a bootloader binarisa. Automatikus telepitesnel ezzel a bin fajllal felulirja a bootloadert, nyilvan felesleges es kockazatos mindig felulirni, hiszen nem valtozik. Legtobbszor elegendo csak az update.zip-et telepiteni. Wipe-olni (formazni) csak akkor erdemes, ha mar egynel tobb frissites "kimaradt", vagy ha frissites utan problemakat tapasztalsz. Persze ez valojaban "teljes" telepites, azaz a system particio teljes tartalma felulirasra kerul. -
kelzsoca
félisten
válasz
albinolynx #1336 üzenetére
Ez a szoftver, még az első szériás xPAD-70 készülékhez készült, de több minden nem működött benne mint ami igen
-
albinolynx
senior tag
válasz
CM9 mégis, csak zavaró hibákkal? [link]
Próbálta valaki esetleg?
Hm, most nézem hiányzik a "W". Lehet M.I.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Üdv!
Kis alapozó, de ez még nagyon kevés a sikerhez, ugyanis kellenek az eszköz specifikus fájlok, továbbá kernel forrás is, de még ha ezek meg is lennének, az egész konfigurálása/testre szabása/felépítése nagyon sok időt vinne el (akár hónapokat is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest