- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.G.S.
tag
Nálam tökéletesen megy... Igaz, én pont arra használom, amire vettem, ebook olvasónak. Néha nézek rajta youtube filmeket, nagy felbontásban, tökéletesen megy, szinte soha sem akad meg.
Feltettem még pár száz fotót is, amolyan fotóalbumnak, azokat is szépen viszi...
Olvasás közben néha zenét is hallgatok rajta...
Netezni keveset szoktam, de eddig minden ment, google maps kiválóan, valamint egyéb térkép szoftvereket is teszteltem rajta, mint hiba nélkül futott.
Ja, és a családban 2 db van, mindkettő hibátlanul működik...
persze nem vátuk el soha egy 36000-es készüléktől, hogy 120000-es társaival vetekedjen... -
A.G.S.
tag
válasz
kovabor #2847 üzenetére
Nem értem, hogy miért gond, hogy benne vannak a telepítőben?!
Felteszed a romot, elindul, aztán beállítások>alkalmazások>összes> kiválasztod ami nem kell és letiltod.
Ennyi. Soha többet nem fog elindulni, sem memóriát foglalni és még root sem kell hozzá.Vagy ha nem ez a cél, akkor nem értem hogy mi.
-
A.G.S.
tag
beszarok...
WayteQ xTAB-70dci
IPS panel....
-
A.G.S.
tag
Nálam is előjött a belső SD kártya "meghalása", cache és data wipe megoldotta...
Elég sok mindent másoltam rá, szerintem ettől volt, remélem ahogy nálatok, nálam sem fog megismétlődni. -
A.G.S.
tag
Na... Kijött a dupla magos változat és a szimpla magos fóruma meghalt :-(
(gondolom azért nem mindenki adta el... nekem még megvan!) -
A.G.S.
tag
Eddig már többször olvastam itt, hogy "kattog" a tab alvó állapotban. Ma én is hallottam a kattogást és azt is tudom, mitől csinálta. Nekem eddig a naptár le volt tiltva, de most próba képen engedélyeztem és kitettem widgetnek is az asztalra. Beállítottam egy bejegyzést a mai napra jelzéssel együtt... Na, onnan kezdve "kattogott". Aztán mikor végeztem a próbával ismét letiltottam a naptárat és azóta nem "kattog". Talán ez segít azoknak akik evvel a problémával küzdenek.
-
A.G.S.
tag
Én egy kicsit kibaszásnak érzem, hogy a 3 hónapja 36.000.-ért megvett gép ma már semmit nem ér, a dupla olyan jót még olcsóbban is lehet megvenni... nekem ez egy kicsit rosszul esett... eddig korrektnek éreztem a waytech-et...
-
A.G.S.
tag
Én a Go launcher HD for tab-ot próbáltam, mert tetszett a videó róla, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, elég kevés dolgot tudtam személyre szabni. Ami miatt nekem kellett volna, az az, hogy az asztalon az ikonokat teljes szélességben ki lehessen rakni, ezt nem tudta. Ami nem tetszett, hogy a mappákba rakott ikonok számomra nem tetszően jelentek meg.
Asszem más gond nem volt... -
A.G.S.
tag
válasz
rachmaninoff #2470 üzenetére
Nekem a gyári böngészővel a legjobb, a youtube kliens nem kell, csak a flash playert kell letölteni. Olvasáshoz a Cool readert használom, (ha valamit nem visz, akkor és calibre-vel epub-ot csinálok). djvu-hoz pedig a droidreader-t használom.
olvass vissza, régebbi hozzászólásaimban leírtam a jó flash playert is, meg a gyári böngésző beállítását is...
-
A.G.S.
tag
Én a wayteq mellé vettem az ED-nél egy funplay tabot is... Hazavittem, a töltő nem működött...
A tabot be tudtam kapcsolni, de a kijelző össze-vissza érzékelt... Addig nem gyanakodtam, de elkezdtem felfigyelni furcsa dolgokra...
Pl. a doboz gyűrött volt, nagyon használtnak tűnt, a tab kijelzőjén nem volt fólia, a talpán az egyik láb hiányzott, ami alatt egy csavar volt, és akkor jött a legmeglepőbb dolog, a tab házán olyan karcolások és kopásnyomok látszódtak, amik kb. 3 hónapos használat után keletkeznek...
Biztos vagyok benne, hogy egy használt és a később elromlott töltő miatt visszavitt készüléket adtak el nekem.
Ami nagyon felháborított, hogy az eladó nem engedte (sem a wayteq) sem a funtab készüléket a vételár kifizetése előtt megnézni, bekapcsolni pedig végképp nem, mert azt állította, hogy Ők CSAK ÉS KIZÁRÓLAG új készülékeket forgalmaznak, és ha bekapcsolom, akkor az már nem számít újnak... Másnap visszavittem és mindezt el is mondtam neki! Szó nélkül kicserélték egy wayteq-re (persze rá kellett fizetnem). Na, azon már látszott a dobozból kivéve is, hogy az vadi új!Szóval szerintem az ED simán eladja újnak a visszavitt és hibás készülékeket is, jobb esetben csak a javítás után, rosszabb esetben az sem teszik meg... Én elektronikai cuccot többet biztosan nem veszek náluk.
(a történethez kapcsolódik, hogy mindez a SUGÁR üzletükben történt, a Mammutban előzőleg többször vásároltam, mindig jó minőségű terméket adtak)Én 2 db wayteq 70w tulajdonosaként, mindenkinek csak ajánlani tudom, minőségi kis cucc ez!
-
A.G.S.
tag
válasz
tomee007007 #2394 üzenetére
Szerintem a Play alkalmazással lehet ott a gond inkább...
-
A.G.S.
tag
válasz
babaganoosh #2233 üzenetére
Hát igen, egyre több erre utaló hozzászólás van, bár az enyém olyan tökéletes, mint bármelyik eddigi nokia telefonom, vagy mint a toshiba laptopom... Nekem semmi sem tűnik rajta gagyinak, bár én még nem szedtem szét!
-
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #2209 üzenetére
Másik (nem a tablet) hdmi forrásról is ki kéne próbálni...
-
A.G.S.
tag
Fel lehet frissíteni a tabot ICS-ről Jelly bean-re? Ha igen, hogyan. Ha nem, akkor le lehet szedni valahonnan a JB böngészőt?
-
A.G.S.
tag
Kipróbáltam a GO launcher DH for PAD-ot.
Csalódás, szinte alig lehet benne valamit testre szabni, legalábbis amiket én szerettem volna. Az ikonokat nem tudja kihozni a képernyő szélére, ha sok ikonsort és oszlopot állítok be, akkor az alsó ikonok neve félig eltűnik az értesítési sor alatt...
A mappák csak négyzet alakúak lehetnek (nem saját ikonnál).Ettől eltekintve sok minden tetszik benne, elsősorban az asztal kezelése és az ikonok hozzáadása
NOVA a következő áldozat, eddig szinte mindent tud amit hiányoltam a gyáriból.
ami nem tetszik:
- a widgetek (itt modulok) csak listában -előnézet nélkül- jelennek meg az app drawer-ben.
- több app egyidejű kijelölésekor az asztalhoz hozzáadáskor, az appok az asztalon egy ikon méretben egymás felett jelennek meg... kézzel kell őket szétpakolni.
- az alsó és felső margót csak álló helyzetben lehet beállítani -
A.G.S.
tag
Köszönöm szépen a választ! Látod erről beszéltem, hogy pl. azt hogy ez a kettő a gyári "kibővítése" soha sehonnan nem tudtam volna meg.
Nekem csak 1 bajom van a gyárival, hogy az ikonok csak kis részt használhatnak a teljes képből. Ha sokkal közelebb lehetne őket tenni a képernyő széléhez, biztos nem keresnék másik launchert. Persze így is csak szórakozásból teszem, mert amire a gép kell, arra így is tökéletes.
-
A.G.S.
tag
válasz
barnade95 #2124 üzenetére
Látod tjb007! Én ilyesmire gondolok amikor véleményeket kérek. Hátha valaki már próbálta egyiket másikat (akár milyen szoftverről is legyen szó) és vannak tapasztalatai. Lehet hogy ezek a fagyások pl. a nem gyári valamilyen apptól vannak...
pl. amikor feltettem az ad-hoc patch-et, hiába raktam vissza a régit, nem javult meg...
-
A.G.S.
tag
Akik már próbálták ezeket, szeretnék kérni némi tapasztalatot:
- Go launcher HD for pad
- Apex launcher
- Nova launcherEddig a videók alapján a GO tetszik a legjobban... meg tudtok győzni, hogy ne azt tegyem fel?
Ja, és hogy lehet ezeket uninstallálni? ugyan úgy mint a többi appot?
-
A.G.S.
tag
válasz
minikahona #2118 üzenetére
Nekem is szar gépet adtak el a edigitben, igaz az funscreen volt... de másnap visszavittem és zó nélkül becserélték egy wayteq-ra. Addig kár idegeskedned, amíg van megoldás. persze ha csak otthon ülsz, attól nem oldódik meg semmi. Hétfőn el kell kezdeni az intézést, aztán majd meglátod hogy mi lesz. addig meg tök felesleges idegeskedni.
-
A.G.S.
tag
válasz
minikahona #2114 üzenetére
Úgy látom, te már csak a gép lejáratása miatt jársz ide...
Érdekes, hogy az enyém olyannyira tökéletes, hogy a 3 nap múlva vett funscreen-t is inkább lecseréltem egy ilyenre, mert a funscreen annyira gagyi volt hozzá képest, mint ha a céllövöldében lőttem volna... igaz, olcsóbb is volt egy tizessel.
Szóval a gép nálam (2 darab van) tökéletes minden szempontból!
-
A.G.S.
tag
Nem vagyok egy nagy játékos, de a klasszikusokat szeretem (nosztalgia :-D)
Találtam egy ilyen oldalt, igaz flash játékok, de mennek a Tabon is, csak sajna nincs billentyűzetem hogy irányítani is tudjam :-DDDhttp://www.classicgamesarcade.com
Ezek a játékok a play-en pár száz forintért megvehetőek, de kipróbálásra szerintem a flesh is jó, aki nem ismeri őket.
-
A.G.S.
tag
válasz
Gadhead #2100 üzenetére
Milyen router-ed van? N-es, vagy G-s?
Nekem egy G-s dlink volt, ugyan ezeket produkálta... A laptopon is megszakadt néha a kpcsolat, de ott sokkal kevesebbszer, mint a tabon.
Vettem egy 300-as N-es routert és hoppp minden jó lett.
(a dlink egy di-524-es volt, ami nem nagyon bírta a nagy adatforgalmat, ezért állt le néha)
A másik, hogy a névszervert is le kellett cserélnem, mert sokszor a DNS kiszolgálóra várt a böngésző...
Ez a kis progi automatikusan megkeresi neked a leggyorsabb név szervereket:
namebench -
A.G.S.
tag
válasz
Tomi155 #2092 üzenetére
A cool reader nem kezeli a pdf-et, de nem is baj! (a pdf-et amúgy a tab saját nézegetője is meg tudja jeleníteni)
epub-ba érdemes mindent konvertálni a calibre nevű pc-s programmal és azt áttölteni a tabra, vagy eleve epub-ban letölteni.
én is a mek-ről szoktam tölteni, de ott nincs epub. viszont van html, azt nagyon szépen kezeli a cool reader (jobban olvasható mint a pdf az acrobat readerben)
-
A.G.S.
tag
válasz
minikahona #2073 üzenetére
próba képpen átmásoltam egy avi-t, 1,8GB USB-n, vista sp1., sajátgép, 2 ablak, drag&drop a tab saját meghajtójára (mem kártya nem volt benne).
leválasztottam a vistáról a hardver biztonságos eltávolításával, majd a tabba is benyomtam az USB tároló leválasztását.
Simán átment. néztem, beletekertem (a gyári videó lejátszó tényleg kitölti a teljes képet, nincs alul a 4 kis pötty sem) -
A.G.S.
tag
Lehet, hogy csak rosszul emlékszem, de mintha valahol olvastam volna, hogy a VLC player nem megy a tabon. Hát most feltettem a play-ről és tökéletesen működik.
-
A.G.S.
tag
Én ezt használom, mert van nekik wifi ki-be kapcsolójuk is, a kettő elég jól néz ki egymás mellett a képernyőn (és a wifi cuccuk is jól működik)
Lock Screen Widget -
A.G.S.
tag
válasz
tragiQss #1998 üzenetére
Nekem 2 vasbeton falon keresztül szuperül megy a wifi, TP-link 300 Mbps router-al. (ez elött egy 54Mbps-es d-link volt, azzal is ment a net, de a HD filmeknél néha gondolkodott)
Legnagyobb részben ebook-olvasásra használom, a cool reader-el, szerintem tökéletes, és a nagyobb felbontás miatt vettem és nem bántam meg, gyakorlatilag nem látni a pixeleket, jobb mint a laptop)
-
A.G.S.
tag
Bocs, ha láma kérdés, de nem vagyok vele tisztában:
Ha felteszek egy launchert (a gyári indító helyett), akkor a kettő együtt fut, vagy az "új" átveszi az indító szerepét és a régi nem fogyaszt erőforrásokat, azt akár törölhetem is?
-
A.G.S.
tag
válasz
spiritex #1709 üzenetére
Nekem nincs youtube app telepítve, mert a gyári és minden más böngészőből is abban nyitotta meg a yt videókat.
Tehát megpróbáltam előidézni az általad leírt hibajelenséget, de nem sikerült (viszont egy másik érdekes dolgot észrevettem)
Mivel nem adtad meg az oldalt ahol a hibát észlelted, ezért én a
http://www.digitalrev.com/article/sony-dsc-rx100-hands-on/MzgzNzgzOTk_A
oldalt töltöttem be a gyári böngészőbe, először desktop módban (weblap alján lehet váltani, mert alapból a mobil verziót ajánlotta fel --> a gyári böngésző beállítások/speciális/Set browser type alapján, nálam androidra van állítva.)
A videó ablak kicsit lassan, de korrektül jelent meg, de -most jön az érdekesség- a 360p-s videót nagyon szaggatva-belassulva játszotta le, viszont ablakban és teljes képernyőn is korrektül. Kb. 10mp lassú videó után a böngésző elszállt.
Ezután újraindítottam és átváltottam a mobil nézetre:
http://m.digitalrev.com/#article?id=38378399
Itt érdekes módon a videót egy teljes képernyős széles "csíkban" játssza le, de korrekt oldalarányokkal, a kezelőgombok is korrektül működnek, teljes képernyőn is lejátsza (360p-t ugyan úgy szaggatva), de nem fagy le, nincs vele más gond. (érdekes, hogy windows-os chrome-on is ugyan így jeleníti meg ezt az m-es oldalt!)
És most jön az érdekesség:
újraindítottam a böngészőt és az m-es youtube oldalon megkerestem ugyan ezt a videót. Az ablak megfelelően megjelenik, a play gombot meg lehet benne nyomni, de a videót csak teljes képernyőn játssza le, ott viszont HD-ben akadás és szünet nélkül tökéletesen.Tehát nálam nincs YT app, van viszont flash player 11.1.115.17.
Stock browser beállítások:
Kisegítő lehetőségek --> Nagyítás engedélyezése: ON
Speciális --> Set browser type: Android
Speciális --> Megnyitás háttérben : OFF
Speciális --> Plug-inek engedélyezése: Mindig bekapcsolva (úgy vettem észre, hogy ha ezt igény szerint-re állítom, akkor nem jelenik meg korrektül a yt ablak a lapokon)
Sávszélesség kezelése --> Keresési találatok előtöltése: Soha
Hibakeresés: minden kikapcsolva, kivétel:
-Enable OpenGL Rendering
-Enable Cpu Upload Path
- Use wide viewportNekem ezekkel a beállításokkal tökéletesen megy minden (a fenti hibáktól eltekintve). Amit még észrevettem, hogy nagyon sokszor az oldal töltése közben a kék vonal kb. 2 cm hossznál megáll (nem történik semmi) majd 10 mp múlva folytatja és megjelenik az oldal. Ha ebben a 10 másodpercben leállítom az oldal töltését (x) és a frissítésre nyomok, azonnal bejön az oldal.
-
A.G.S.
tag
Az örök youtube HD videó mániámhoz egy ki adalék:
Tegnap észrevettem, hogy amíg egyszer meg nem akad a net a tabon (akár a videó közben, akár böngészés közben) addig bármilyen hosszúságú HD videót akadásmentesen játszik az 54g-s routeremről. Amikor viszont megakad, onnantól már nem hajlandó folyamatosan játszani (max 0,5 másodperc, utána újból tölt) egészen addig, amíg ki-be nem kapcsolom a wifi-t a tabon. Utána megint jó amíg ismét be nem akad. 3-4x eljátszottam ezt és mindig működött. Viszont már legalább 10 perce ment az egyik 1080p-s film, amikor a másik (ugyan ilyen) itthoni tabbal a közelembe nem jöttek, akkor teljesen leállt a "vetítés", de miután a másik tabon már nem ment a net, a filmlejátszás (kis idő múlva) újra indult (de változatlanul szaggatott).
Ma hirtelen felindulásból vettem egy 300-as n-es routert és jelentem az 1080p-s HD 29 perces teszt video a youtube-ról megállás nélkül lefutott. Illetve egyszer megállt, amikor a laptoppal egy frissítést töltöttem le, de azután folytatta a lejátszást.
Szóval az akadozó HD videó úgy gondolom router probléma lehet, tehát arrafelé keresgéljetek először -persze miután feltettétek a legújabb flash playert.
Ui:
A speedtest.net app most 20 Mbit/sec-et mért letöltésre... -
A.G.S.
tag
válasz
kameraman77 #1608 üzenetére
Basszus, tegnap pont ilyet akartam csinálni, de lusta voltam, úgyhogy egyszerűen alá tettem egy gumi tenyérerősítőt...
Én amúgy ilyen alacsonyat akartam csinálni:
-
A.G.S.
tag
altató widget nincs? csak a hardveres gombbal lehet elaltatni (kikapcsolni), meg ha letelik a beállított tétlenségi idő?
azért kérdezem, mert play-en még nem találtam... lehet csak bénán keresem... -
A.G.S.
tag
-
A.G.S.
tag
új flash player
http://www.iapktop.com/adobe-flash-player-11-1-115-17-android-4-x.html
-
A.G.S.
tag
Utána néztem, hogy a gyári böngészőben a "set browser type" (más néven User agent string) mit is ad a szervernek.
Android:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.0.3; hu-hu; Build/xTAB-70w.8GB.20120807) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Safari/534.30Desktop:
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/534.24 (KHTML, like Gecko) Chrome/11.0.696.34 Safari/534.24iPhone:
Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/531.22.7iPad:
Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4 Mobile/7B367 Safari/531.21.10Froyo-N1:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2; en-us; Nexus One Build/FRF91) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1Honeycomb-Xoom:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 3.1; en-us; Xoom Build/HMJ25) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Safari/534.13Szöveges magyarázathoz ide kell bemásolni az adott infót:
http://www.useragentstring.com/ -
A.G.S.
tag
Hátha valaki majd egyszer hasznát veszi: (dolphin beta csinálta)
#Device info
#Sun Aug 26 00:01:14 CEST 2012
User=pengzy
Brand=wayteq
TotalMem=813MB
Model=xTAB-70w
Device=w19ref
Host=comp
Type=user
Time=7 Aug 2012 10\:56\:03 GMT
Threshold=47MB
AndroidVersion=4.0.3
CustomData=
Board=wayteq
Local=hu_HU
AvailableMem=700MB
Product=w19ref
AndroidIdHash=ee25c54948d62962330223ad5dbf0821
Display=xTAB-70w.8GB.20120807
PhoneModel=xTAB-70w
VersionName=1.0.6
AvailRAM=103MB
Tags=test-keys
PackageName=com.dolphin.browser.lab.en
FingerPrint=MID/w19ref/w19ref\:4.0.3/xTAB-70w.8GB.20120807/eng.pengzy.20120807.072352\:user/test-keys
VersionCode=162
Id=xTAB-70w.8GB.20120807
SDKVersion=15Processor : ARMv7 Processor rev 4 (v7l)
BogoMIPS : 1556.48
Features : swp half thumb fastmult vfp edsp neon vfpv3
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 7
CPU variant : 0x2
CPU part : 0xc09
CPU revision : 4Hardware : AMLOGIC MESON3 8726M SKT SH
Revision : 0020
Serial : 000000000000000c -
A.G.S.
tag
válasz
DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem a 360p soha nem akadt meg, max nem indult el...
Tegnap ugye újra kellett raknom az egész rendszert, és mivel már tudtam, hogy mi kell rá, csak azokat raktam vissza -ergo minimális volt a telepítettség. gyári appokat (gmail, email, naptár, térkép, stb.) letiltottam.
Feltettem a 11.... flash playert, megnyitottam az alkalmazásokból a gyári böngészőben, és ku..va gyorsan bejött a beállító oldal (nem úgy mint elötte). szinte azonnal megjelent. kikapcsoltam a helyi tárolást, aztán átállítottam a böngészőben amiket már leírtam és jól ment az 1080p-s videók is. Aztán feltettem a dolphin beta-t, és abból nyomtam a youtube-ot. Mondjuk az ablakos nézetben nem korrekt a videó, de full screen-re váltva minden oké. megnéztem legalább 5 720p-st, meg pár 1080p-st is, úgy hogy a wifi-sajt csak az alsó 2 kék csíkot mutatta.
Szerintem az akadás nem a net sebessége miatt van. vagy valamelyik szoftver bekever, vagy a router nem akar normálisan működni. (ettől függetlenül nálam is kiismerhetetlen hogy mi okozza a hibát) én elő lépésként újraindítanám a routert.
A gyári böngésző debug beállításainál meg érdemes próbálgatni, mert a neten olvasottak alapján sokaknak nőtt a böngészés sebessége.
-
A.G.S.
tag
tjb007!
Feltettem az ad-hoc patch-et és nem működik. A következőket tapasztaltam:
Az összes hálózatot nagyon lassan találja meg, és csak akkor frissíti az elérhető hálózatok listáját, ha ki-be kapcsolom a wifi-t. mértem az időt és 1 percet vártam, de ki-be kapcsolás nélkül nem keres hálózatot, vagyis ha bekapcsolom a 70w-n a wifit, majd utána az N95-ön az ad-hoc-ot, akkor soha nem találja meg, még úgy sem ha manuálisan -hálózat hozzáadását- választom. Ekkor megjegyzi a megadott adatokat és "hatótávon kívül"-t ír rá.
Ha előbb kapcsolom be az N95-ön az ad-hoc-ot, akkor megtalálja,rányomok, beírom a wep jelszót
(jelszó nélkül is ugyan ez történik, tehát mindegy hogy kódolom-e vagy sem), majd rányomok hogy csatlakozás és megjelenik a "wifi bekapcsolása" felirat. ha elforgatom a kijezőt, akkor a menüpontokat nem jeleníti meg helyesen (lásd a képen)
, hálózatok sehol, ki-majd be kell kapcsolni a wifit a menüben, hogy ismét találjon valami hálózatot.
Ha pedig a wifi-re kapcsolódok, akkor az értesítési sorban az óra mellett a "sajt" darab mindig ilyen szürke marad, soha nem lesz kék csíkos... -
A.G.S.
tag
Nekem előtte az innen vett flash player-MX.apk nevezetű volt fent, de azzal nagyon nem volt jó a lejátszás. Akkor nem néztem, hogy van-e ikonja, a mostani 11.1.115.12-nek van. Szerintem tedd fel azt! (én innen vettem: http://dl.apktops.com/app/201207/Adobe_Flash_Player_11.1.115.12.apk)
most már a harmadik 1080p-s videót nézem, és tökéletesen megy (a legutóbbi 10 perces volt, elötte csak 3 perceseket "mertem bevállalni :-D) nem akad, nem áll le, semmi.
-
A.G.S.
tag
Közben sikerült megoldanom a gyári böngésző "lassúságát" de leginkább a youtube videók nézésével kapcsolatos sebesség problémáimat. A HD videókat gyakorlatilag csak képkockánként lehetett nézni annyira akadozott (wifi 54-g), a 360 és 480p videókat aránylag vitte, de volt hogy az is megakadt. Nem a hálózattal volt a probléma, mert a laptop tökéletesen vitt mindent.
Ezt találtam:
Gyári böngésző begyorsítása:
1. Tilts le és engedélyezd a Böngészőt a beállítások-->alkalmazásokban (na ezt pl. nem tudom hogy kell letiltani az alkalmazásokon kívül, úgyhogy ezt nem is csináltam meg. ha valaki tudja, megírhatná)
2. Telepítsd az "app cache cleaner"-t. Engedélyezd, hogy kilépéskor törölje az adott app. gyorsító tárát. Engedélyezd az automatikus gyorsítótár törlést 4 óránként. (ezt sem csináltam meg!)
3. A gyári "Böngésző"-ben a pluginek engedélyezését állítsd kézire! Ennek menete: Böngésző megnyitása --> menü (jobb felső sarokban 3 fehér kocka) --> beállítások --> Speciális --> Plug-inek engedélyezése --> Igény szerint.
4. OpenGL rendering. Engedélyezd a "böngésző"-ben a hibakereső módot. Ezt úgy teheted meg, hogy megnyitod a "Böngészőt" és a címsorba beírod: "about:debug" és enter. Ezután menü (lásd 3-as pont) --> beállítások --> (megjelenik egy újabb menüpont a lista alján) Hibakeresés --> Enable OpenGL Rendering kapcsold ki, majd be. (aki esetleg tudja hogy a többi lehetőség mire jó, megírhatná) --> vissza a böngészőbe. (én a "java script console"-t is kikapcsoltam, ne mutassa)
5. Lépj be az "alkalmazások"-ba (home képernyőn a jobb felső 6 kis fehér kocka megnyomásával). Nyisd meg az Adobe Flash player (nekem 11.1.115.12) alkalmazást. Kérdezi majd hogy miben nyissa meg, válaszd a "böngésző"-t. Ha betölti az oldalt, középen megjelenik egy kis zöld nyíl, nyomd meg. Állítsd be a tárolást "soha"-ra. (local store --> never és clear local store) ezután bal sarokban kék "<" és kilépni innen.
6. A "böngésző" beállításaiban kikapcsolhatod a Java script engedélyezését, ez nagyon felgyorsítja a böngészést, de sok oldal, pl. youtube, elérhetetlen lesz. (én nem kapcsoltam ki)
7. 2d gpu gyorsítás kikapcsolása: Lépj be az "alkalmazások"-ba (home képernyőn a jobb felső 6 kis fehér kocka megnyomásával) --> beállítások --> Fejlesztői lehetőségek --> GPU-megjelenítés kikapcsolni (ha be van kapcsolva) Ez állítólag sok instabilitást okoz az appokban. (Ez közületek kinek van bekapcsolva, ill. kikapcsolva? Jó lenne ha megírnátok a tapasztalatokat!)
Ezek után a HD videókat akadásmentesen nézem, legnagyobb örömömre. Eddig csak a youtube-n próbáltam, de hát nálam mással nem is volt gond.
Forrás:
http://www.transformerforums.com/forum/ice-cream-sandwich/21353-stock-browser-fix.html -
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #1473 üzenetére
Köszi a képeket, most már tudom, hogy hol van az antenna!
-
A.G.S.
tag
válasz
anglergab #1452 üzenetére
Köszi az infót, hasznos volt, valóban p2p ikont is mutat a laptop az n95 elérésénél (nem is figyeltem fel rá eddig). Akkor ezt besz..tam. Esetleg tud valaki symbianos alkalmazást amivel infrastruktúra típusú hálózatként tudom megosztani a 3g-met? Esetleg androidos alkalmazás van amivel ilyen ad-hoc hálózathoz tudok csatlakozni a 70w-vel?
-
A.G.S.
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem...
Telepítettem a Nokia N95-ömre a Joiku Spot premium wifi hotspot alkalmazást. A laptoppal szuperül megy, de a 70w nem találja meg mint wifi hálózat. Se nyilvános hálózatként, se WEP-el kódolva (64 bites kódolást használtam, 5 ascii karakter). WPA kódolást nem lehet választani, de gondolom itt nem ez lesz a gond...
Valaki találkozott már ilyennel? Esetleg valami ötlet?
-
A.G.S.
tag
válasz
albinolynx #1441 üzenetére
Nekem is átlátni alatta, de 0,2-0,4 mm-nél azért nincs több a rés...
-
A.G.S.
tag
User agent-re gondolok igen. Azt ki mire állítja? (gyári böngészőről van szó)
Más:
Chrome_18.0.1025123 apk-ból feltettem, megnéztem a bevezetőt, megnyomtam a beállításokat és lefagyott, soha többet nem ment tovább. Leszedtem. Feltettem újra, megnyitottam pár oldalt, lefagyott, soha többet nem ment tovább.
Asszem tényleg nem kompatibilis. remélem nemsokára az lesz. -
A.G.S.
tag
Erre senki?
"Ti a gyári böngészőben milyen böngésző típust állítotok be és melyiknek mi az előnye (ha van egyáltalán)?"
Köszi!
-
A.G.S.
tag
Hát ez nagyon király! Nem is kell a tableten playelnem, egyszerűen csak a laptopon nézegetek, aztán megnyomom a telepítést és a tablet meg letölti és telepíti. semmi drót, semmi tabletsimogatás.. hát ez király!
-
A.G.S.
tag
Sziasztok!
A hét eleje óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy xTab-70w-nek (sőt azóta már még egyet vettem a családba -egy Funscreen Luna 7c40 helyett, ami hibás volt, de a wayteq-hoz képest igen gagyi is, bár 9000 Ft-al olcsóbb is...)
Symbianos telefonom volt mindig is és van is, úgyhogy új vagyok az Androidban, ezért szeretnék pár kérdést feltenni, hátha tudtok válaszolni/tanácsot adni.
A fórumot végig olvastam, és feltettem a legújabb (2012.08.07) romot, amitől tényleg sokkal gyorsabb lett a gép, fagyás azóta nem volt, viszont 2 böngésző (opera mobile 12, opera mini) sokszor nagyon lassú (van mikor fél percet is várni kell hogy egy oldal megjelenjen, de van hogy meg sem jelenik), a gyári még eddig a legjobban használható nálam, bár a youtube videók lejátszásával általában meggyűlik a bajom. Elsőként feltettem a Flash Player-MX-et. Nagyon szaggatottan játssza le a legtöbb videót (HD-bekapcsolással), ha kikapcsolom a HD-t akkor egész jó, de azért ennél szerintem többre lenne képes és a feliratokat sem tudom megjelentetni. Ezután feltettem a 3.5.5 youtube alkalmazást is. A videót csak kis méretben jeleníti meg, és nem az ablakban, hanem úgy, mintha teljes képernyős módban nézném -de csak egy kicsi képet mutat- és az ablak mögött, tehát csak a kép bal felső sarkát látom az ablakban, ha full screen-re kapcsolok akor az egész videó, de csak a képernyő közepén és kicsi méretben.
A másik kérdésem, hogy Ti a gyári böngészőben milyen böngésző típust állítotok be és melyiknek mi annak az előnye (ha van egyáltalán)?
Észleltetek-e sebességbeli különbségeket a wifi titkosítási módok között, ill. ha ki van kapcsolva a titkosítás?
Most hirtelen ennyi
majd még biztos lesz kérdésem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest