- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
spiritex #2927 üzenetére
A mázlisták.
Mondjuk én most a tab2-t használom, egyszerűen felüdülés. Most érzem, hogy a készülék van értem, nem én ő érte. Az xTAB-ot a testvérem használja alap dolgokra (Facebook, Skype, Instagram, Pou, Twitter, net), neki így elég stabil. De szerintem egy-két hónap és végleg megszabadulok tőle. Ha kicsit jobban utánaolvastam volna, veszek egy jobbat, csak akkor még nem nagyon gondolkodtam használt dolgokban.
tomee007007: És mennyit kaptál érte? Huhh, én nagyon megszívtam, mivel rögtön az első héten vettem a 80-ast, amikor megjelent, és így 45 ezerbe fájt. Egy héttel utána már 36K volt. -
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
Már csak félve mernék új tabot venni, mert jön az új. Tudom, hogy ez fogyasztói társadalom, de azért a wayteq kicsit durván nyomja: 2012: XTAB-70i -> xTAB70w -> xTAB-70dc -> xTAB 70dci... És most csak a 7"-es palettát írtam, szval egy év alatt kb. 3 havonta cserélte a friss tabokat. Így én nem is mernék újat venni.
-
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként lehet, hogy valaki írta, de rájöttem, hogy hogyan lehet elérni azt, hogy lerakod stand-by-ba és amikor használni szeretnéd ne szembesülj azzal, hogy ki van kapcsolva. Egyszerűen amikor lezárnád, előtte kihúzogatod az összes alkalmazást a futók közül. Még akkor is, ha csak beállítások, vagy vmi egyszerű app van ott. Amióta ezt csinálom sose kapcsol ki, még töltésnél se.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
barnade95 #2749 üzenetére
Bár én azért nem szeretém eladni, mert elég sok mindenre használom. Ha rokonokhoz megyünk már nem is viszem a notebook-ot, hanem csak a táblát. Sőt ezzel útközben akár filmeket is nézhetek, játszhatok. Megfelelő alkalmazásokkal pedig tanulásra is szoktam használni. Csak azt bántam meg, hogy miért nem gyűjtöttem még egy kicsit és vettrm volna egy jobbat. De nekem mindig minden rögtön kell. De mind1, mint mondtam meg vagyok elégedve a táblával.
-
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség. Csatlakozókról, kábelekről lenne kérdésem, de nem találok ilyen topikot. Egyáltalán létezik ilyen?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
tibi683 #2139 üzenetére
Lehet szinkronizálni az asztalival, de csak akkor ha be van kapcsolva a szinkronizálás a beállítások, fiókok és szinkronizálás menüpontban. Habár, ha már le vannak szinkronizálva a könyvjelzőid és kikapcsolod az automatikus szinkronizálást, akkor eltűnnek a leszinkronizáltak. Ha amúgyis mindig bekapcsolva hagyod, akkor ottmaradnak. Gondolom ezt majd javítják.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
spiritex #2135 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi okozta ezt az összeomlást. Én már kb. 2 hete használom a firefox-ot, de semmi gondom nincs vele, sőt az egyik legjobb böngészőnek találom. Mondjuk folyton váltogatom őket. (chrome, firefox, dolphin, gyári, opera) Kitapasztaltam, hogy mi, mire jó.
-
elpatkorado
aktív tag
Ha van időtök feltétlenül próbáljátok ki a splashtop2 HD-t, ingyenes és le kell tölteni egy pc-s klienst is. Regisztrálni kell egy accountot és már kezdheted is. A pc kiküldi a képet a tabnak és irányíthatod a gépet. Vannak gesture-os megoldások, de használhatod trackpadnak is, nézhetsz filmet stb. nekem nagyon bejön. Mondjuk távirányítónak is lehet használni, mivel a fotelből válthatsz filmet, ami közben megjelenik a gépen. A képet ajánlott a monitoron nézni, mivel a tabon kicsit késik. Én egy nagy trackpadnak használom.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
spiritex #2021 üzenetére
Nekem ha nem akar bekapcsolni a wifi, akkor a beállításokban a wifinél, rámegyek a speciális (vagy valami ilyesmi) fülre jobb oldalt, és előjönnek valami beállítások, olyankor bal oldalon el tudom húzni a kis kék csúszkát, ilyenkor kikapcsol, majd második bekapcsra működik. Hát ez egy kicsit zavaros lett.
-
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
albinolynx #1903 üzenetére
Hidd el, így is próbáltam, ugyanez. Lefagy és nem lehet semmit csináni, majd mikor feléled tönkre mentek a fájljaim.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
minikahona #1900 üzenetére
Nekem is így van, már vagy 2 hónapja, és nem segített az újrarakás sem. Furcsa, mert ha úgy másolok rá, hogy egy 200MB-s sorozat, egy 200MB-s mese, egy 600MB-s film akkor engedi lecsatolni, de ha úgy, hogy egy 1GB-s vmit (200+200+600) akkor nem lehet lecsatolni és mindenem 4KB-s lesz.
Szóval sok kicsi sokra megy. Játékokat meg inkább kisebbeket rakok. Sok szerencsét!
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #1883 üzenetére
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #1785 üzenetére
-
elpatkorado
aktív tag
Múltkor valaki ajánlotta a Firefox-ot, tényleg egész jó. Jó design, könnyü felület, gyors és végre kompatibilis is.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
kameraman77 #1651 üzenetére
Thx.
Szerintem én is a fektetett verziót fogom megcsinálni.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
kameraman77 #1608 üzenetére
Nagyon tetszik.
Majd írhatnál egy cikket logoutra, hogy hogyan kell elkészíteni. Engem nagyon érdekelne.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Tomi155 #1521 üzenetére
Nem kell Chainfire. Tedd újra a root explorer-t, és ha build.propot írsz akkor ne a save-re, hanem a save and exitre menj (ennek nem biztos, hogy van jelentősége, de
) Nekem nincs Chainfire, mivel nem tartom szükségesnek, de ennek nincs köze hozzá. Egyébként a Play így sem fogja látni a gameloftosokat, de ... ezt privátban. Egyébként igen minden gameloftos játék elindul így.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Tomi155 #1477 üzenetére
Ha nem írod át a build.prop-ot egyetlen Gameloft-os játék sem fog elindulni (Lets Golf, Assasins Creed, Modern Combat stb.) Eddig háromszor írtam át és csak harmadszorra sikerült, mondom is miért. Amint átírtad, rögtön kapcsold ki, majd be. Menj a beállításokba, a táblagépről és ennek kell ott lennie: GT-I9100. Ha nincs ott próbáld újra. Ha így sem megy, írj nekem privit!
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
kameraman77 #1419 üzenetére
Igen én voltam.
Azóta sincs megoldás a problémámra, de együtt élek vele. Mondjuk annyit tudok tenni, hogy a filmeket és a fontos fájlokat a microsd-re teszem, és a belső tárhelyre egyszeri másolásnál 300MB-nál többet nem rakok, mert akkor nem lehet lecsatolni és mindenem 4KB-os lesz. De microsd-re akár 1 gigásat is rakhatok, akkor nem fagy le.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
barnade95 #1173 üzenetére
Build.prop átírás muszáj, mert különben "nem kompatibilis".
Átírás után tab újraindítása és katt. Lejjebb görgetve pedig download with apktop. És ez nem warez, mivel ott van a play-es link is és free, szóval nem ütközik szabályba.
Tomi155: pl. indavideón vannak hd filmek, vagy putlocker, vagy duckload. Ilyesmik.
-
elpatkorado
aktív tag
Végre működésre bírtam a Chrome-ot. Így már megvannak a desktopos könyvjelzőim is.
Egyébként elég válogatós lettem: Dolphin-ról indavideózok, gyáriról online filmeket nézek, operáról mobilarénázok, chrome-ról meg böngészek.
-
elpatkorado
aktív tag
Ha van egy kis időtök és kedvetek próbáljátok ki a Kinectimals-t! Egyszerűen haláli, gepárdokat (oroszlánokat, tigriseket) kell tartani, etetni, itatni, játszani velük, versenyekre menni, trükköket tanítani nekik. Nem annyira felnőtteknek való, de el lehet vele szórakozni.
Egyébként akinek meg van xboxra az át tudja irányítani a tab-ra. Pl. Otthon még xbox-szal játszol, rámész, hogy transport android device és folytatatod a tab-on ( ez fordítva is működik). Nekem nagyon bejön. Play szerint nem kompatiblis, de google-ből leszedtem az apk-ot és 130MB SD datát. Jó szórakozást!
-
elpatkorado
aktív tag
A gép belső memóriája elveszik, feltétlen kell egy külső SD. Nincs SD-d?
-
elpatkorado
aktív tag
Én átírtam, de így se látja a Play, csak ha letöltesz egy apk-t akkor már kompatibilisnek látja.
-
elpatkorado
aktív tag
Arra vigyázz, hogy ha letöltötte a cuccost, akkor kapcsold ki. Várj kb. fél órát míg teljesen lehűl, majd kapcsold be. Én rögtön letöltés után elindítottam a játékot és mivel a letöltés miatt felforrósodott, ezért teljesen lefagyott a tab. Vártam fél órát míg lehűlt és utána már jó volt.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok, ide írnám kérdésem, mert a 80-as topikban nem nagyon van olyan, akinek van billenytűzetes tokja. Lehetőleg megbízható kellene, és olyan ami a 80-assal is megy (gondolom ami a 70w-vel, megy az ezzel is fog). Köszönöm.
-
elpatkorado
aktív tag
Nekem is ez van a Dead Space-szel. NaN.
-
elpatkorado
aktív tag
Bocs azt nem említettem. Mostmár jó lesz.
-
elpatkorado
aktív tag
Elég a gyökerébe, és maradhatnak rajta a cuccok.
-
elpatkorado
aktív tag
Grat! A távirányítóra és a HDMI kábelre én is kíváncsi vagyok, várjuk a tapasztalataidat.
-
elpatkorado
aktív tag
80-ason nagyon szépen futott a GTAIII (ki is játszottam).
-
elpatkorado
aktív tag
Kint van a tesztem Loguton.
Csak gondoltam szólok, mivel páran kíváncsiak voltatok rá.
-
elpatkorado
aktív tag
Köszönöm.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok ide is írom, itt egy kicsit nagyobb az élet. Egy PS2 vagy PS1 emulátor kellene, ami megbízható és működik. Jobb lenne a 2-es. És ha lehetne, akkor magyarázatot is fogadnék. Köszönöm.
-
elpatkorado
aktív tag
Én meg most frissítek.
-
elpatkorado
aktív tag
Sajnos még nem jelent meg. Egyébként szépen fut a Dead Trigger, bátran ajánlom!
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként a készüléktesztemet már elküldtem, bár nekem xTAB-80 van, de mondjuk majdnem ugyanaz a kettő.
-
elpatkorado
aktív tag
A Dead Trigger állítólag egész jó, én most töltöm. Csinálok is egy játéktesztet kb. 5-6 játékról.
-
elpatkorado
aktív tag
Remélem nem, mert akarok egy nagy játéktesztet is, és nem akarom olyan sokáig húzni.
-
elpatkorado
aktív tag
Thx.
Bár én tegnap adtam be, csak még ma is szerkesztettem rajta, ezért azt írja, hogy ma adtam be.
tomee007007: Szervíz!
-
elpatkorado
aktív tag
Jó teszt lett.
Érdekelne, hogy mikor adtad be, mert én ma, és nem tudom, hogy mikor jelenik meg.
-
elpatkorado
aktív tag
Tudom, csak gondoltam itt többen vannak és hátha tudnak segíteni.
Akkor beírom a 80-ashoz is.
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok, megpróbáltam felrakni a Modern Combat 3-at és sikerült is, csak amikor az sd fájlokat töltötte le, a felénél szétkapcsolt a net, ezért újra kellett volna kezdeni, de ráhagytam. Aztán megnéztem a belső memóriát és nem volt szabad hely. Gondoltam a játék sd fájljainak a fele. Töröltem a játékot, de ugyanúgy azt írta, hogy nincs szabad helyem. Újraindítottam a gépet, és most meg több helyem van, mint volt.
Megnéztem és a filmjeim és a PDF-jeim mind 4,00KB-osok lettek. Ha rájuk kattintok azt írja, hogy sérült fájlok. Ez mitől lehet? Rárakom megint, csak érdekelne, hogy ez mitől van?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest