- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
barnade95 #3006 üzenetére
Elég, ha úgy döntesz, hogy a Fogyasztóvédelemhez fordulsz, és ezt velük is közlöd, mindjárt máshogy fognak viszonyulni hozzád. Sajnos ilyen világot élünk... amíg nincsenek kötelezve arra, amit vállaltak, addig húzzák az időt... Én a Navon-nal jártam így, WayteQ-el minden rendben volt.
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2926 üzenetére
...mondjuk én sem.
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2924 üzenetére
Nagyon jópofa amit írsz, felnevettem hangosan az első mondatod után, viszont nem hagyhatom szó nélkül.
Nekem sincs már meg, eladtam a tesómnak pár hónapja, és ő nagy megelgedéssel használja, semmi gondja vele. Igaz, hogy az enyémnek is volt gondja, de az hardveres eredetű volt, történetesen, hogy porosodott. Hiába cserélték a kijelzőjét vadi újra, pár hét alatt újra tök poros lett. De most őt ez nem zavarja, ezért nem viszi szervizbe. Félne is attól, hogy csinálnak vele valamit szoftveresen, és nem lesz ilyen stabil, mint jelenleg. Úgyhogy nem lehet szerintem általánosítani, hogy mind sz@r lenne ami WayteQ, ez egy ilyen széria volt... kinek milyen gondokkal, bajokkal, kinek többel, kinek kevesebbel.
-
spiritex
veterán
Gyere az Ainol Crystal topicba és olvasd el az utolsó pár hozzászólást.
-
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #2881 üzenetére
Ez már kicsit ijesztő! Mert mondok még jobbat: a kínai Ainol tabom is ma reggeltől!
Annyi különbséggel, hogy annál 87% lett a 0, mert ott kapcsolt ki... Mi lehet ilyenkor tenni? Kalibrálni?
-
spiritex
veterán
Mi a teendő, ha az 1%-os akksi kijelzés után nem kapcsolt ki a gép, hanem visszaugrott hirtelen 100-ra? Kikapcsoltam, ott üresnek mutatta magát az akksi, rátettem töltőre, utána bekapcsoltam, de itt meg megint 100%-ot mutat továbbra is és töltődik. Hogyan tudnám az akksit a leginkább megkímélni? Mit csináljak, hogy az a legjobb legyen a tab-nak és helyreálljon a rend? Húzzam le a töltőről és hagyjam annyira lemerülni, hogy kikapcsoljon?
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2860 üzenetére
Hát csak két megoldás van ott, az egyik a Naptár alkalmazás letiltása és az értesítési hangok kikapcsolása. Az első sajnos nem segít más gépeken, a második meg - ha segít is - csak tüneti kezelés, mert az akksi attól még lemerül. Ja, valaki szerint a levél ellenőrzés miatt van, de ez ki van zárva, mert wifi nélkül, a szinkronizálás teljes tiltása mellett is csinálja. De azért köszi a tippet, egyelőre a saját megoldásom működött.
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2857 üzenetére
Na úgy néz ki kiderült mi okozza a jelenséget. Volt egy megérzésem, hogy talán a képernyőlezáró app-hoz vagy az ahhoz szükséges Eszköz adminisztrátorok beállításhoz lehet köze a pattogásnak, és úgy néz ki, hogy tényleg. Mert ugye a legszélesebb körben a Screen Off and Lock képernyőlezáró dívik, a legtöbben azt használják. Én is ezt tettem fel. De tegnap mondom leszedem. De ahhoz, hogy le lehessen installálni, ki kellett kapcsolni az Eszköz adminisztrorokat erre az app-ra. Kikapcsoltam, leszedtem, majd feltettem a Screen Lock Widget-et, amit régen is használtam. Hogy az új működjön, aktiválni kell és visszakapcsolni az Eszköz adminisztrátorokat. Amióta ez megvan, nem pattog, nem merül, és sokkal gyorsabban is hallgat el a hangszóró sistergése miután megnyomom a zöld lakatot. Tehát úgy néz ki, hogy itt kell keresgélni. Vagy a széles körben elterjedt app a hibás, vagy az Eszköz adminisztrátorok beállítással van valami, és csak azt kell kikapcsolni, majd vissza, tehát lehet, hogy az is elég lett volna.
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2728 üzenetére
De miért? Ezt nem tudod esetleg? Mert ez új tabom is evvel szórakozik, másnak meg egy Galaxy-ja, úgyhogy elég elterjedt problémáról van szó. A Naptár letiltása sajnos más típusú tab-oknál nem segít, nem tudom itt végérvényesen bevált-e, és hogy tényleg megoldotta-e.. úgy emlékszem itt hangzott el ez a tipp.
(#2857) kelzsoca
A legfőbb gond nem is ez lenne, hanem hogy ténylegesen felébred a tab, ezt az akksi grafikonja is feltünteti, ugyanis az "Awake" csík szaggatott egy 8 órás, elvileg alvó üzemmód alatt, és emiatt fogy az akksi ezerrel! -
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2835 üzenetére
Értem, amit mondtok, de én még időben megszabadultam az egymagostól, 20-at kaptam érte, a kétmagost meg megkaptam 27-ért távol-keletről. Tehát 7-et fizettem rá a +1 magra, az IPS panelre, a +512MB RAM-ra, a JB-re, na meg a stabilitásra. De a lényeg, hogy ennél a konfignál már nem vágyom többre. Nem kell több mag, nem kell több RAM, nem kell több háttértár, nem kell jobb kijelző, stb., itt megállok, és a jövőre megjelenő WayteQ 70 dci pont ilyen lesz.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2832 üzenetére
Evvel nem értek egyet, mert az embernek nem mindig a legújabb tab-ra van szüksége, legalábbis egészséges esetben, hanem egy olyanra, amivel elégedett minden téren.. Tehát, nem kell attól rettegni, hogy jaj, jön az új, mert ha egyszerűen jó a kijelzője, gyors, mert 2 magos, van elég ram-ja, stb., akkor nincs szükség akár 1-2 évig sem másikra. Legalábbis én így gondolom.. PC-nél sincs ez nálam máshogy. Pár éve megvettem a Core2Duo-s gépemet, és nem kell gyorsabb (főleg SSD-vel felturbózva), tehát jó pár processzorcsalád ki fog maradni az életemből.. ugyanígy tabletet is majd akkor veszek esetleg legközelebb, ha majd nagyon játszani akarok egy olyan játékkal, ami nem megy a mostani kétmagosomon, bár kétlem, hogy pár játék rá tudna venni a váltásra, ha egyszer minden más téren gyors és jól teljesít.. Én azt mondom, hogy a "dci" lesz az a vállalható kategória, amivel már ki lehet békülni minden téren!
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2825 üzenetére
Ha innen kezdve elolvasol pár hozzászólást, akkor sajnos tényleg az derül ki, hogy ez szerviz lesz..
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2823 üzenetére
Sajnálom.. vegyél Crystal-t, hibátlan!
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2821 üzenetére
Nekem még nem volt ilyen gondom, de ha jól emlékszem, itt sokaknak igen, és a recovery-ből történő wipe cache, wipe media megoldja a dolgot, de ha nem, akkor kell még egy wipe data. Az utolsóval viszont bukod a feltelepített app-okat, de gondolom ez nem probléma, mert már úgyis csináltál gyári állapot visszaállítást.
-
spiritex
veterán
válasz
Tarcsajana #2817 üzenetére
De neked is csak töltés közben gondolom. Mert el lett mondva, hogy nem ajánlott töltés közben bármit is csinálni a gépen..
-
spiritex
veterán
Próbáld ki az ES File explorer-rel wifi-n keresztül, én már régóta nem kábelezek. A LAN fülön +New, majd Scan, majd ha megtalálja a pc-det, akkor megadod az azonosítót, jelszót (kötelező, ha nincs a gépen, akkor meg kell adni), és már látod is a megosztott könyvtára(ka)t. Ha írási jogosultságot is adtál a könyvtáraknak, akkor simán tudni fogsz másolni mindkét irányban!
-
spiritex
veterán
A letiltásokat azt mindig a Beállítások / Alkalmazások / Összes- nél lehet megtenni úgy, hogy kikeresed azt, amit le szeretnél tiltani, rányomsz, majd belépve az adott folyamat opcióiba nyomsz egy Disable/Letiltás-t. Nem tudom mire való a Naptár tárolása nevű folyamat, de én avval kezdtem, majd a Naptár-ral folytattam.
Egyébként csak óvatosan szabad tiltogatni és csak azt, amiről biztosan tudod, hogy micsoda. A zöld robotosokhoz alapból nem érdemes nyúlni. -
spiritex
veterán
Ki kéne próbálnotok pl. ezt az app-ot a másik helyett, hátha ez is ébren tartja a wifi-t lekapcsolt képernyő mellett, ha be van állítva.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zeiger.android.wifitimer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy56ZWlnZXIuYW5kcm9pZC53aWZpdGltZXIiXQ.. -
spiritex
veterán
Fel kell rakni a 3.5.5-öt, avval semmi gond nincs!
-
spiritex
veterán
válasz
oszlopos #2717 üzenetére
Értem, ez engem is zavar!
Más:
ha már itt tartunk, tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani, hogy a gyári böngésző ne ajánlja fel, hogy belép a gmail fiókba egy gombnyomással? Mert ugye tudja a jelszót a Gmail progi miatt, és akkor bárki elé kerül a tablet, a böngészővel egy pillanat alatt belép a fiókodba. Mert pl. a Gmail progit még le tudod védeni egy jelszókérő applikációval, de azt, hogy a böngészőt mindig így keljen indítani azt kissé macerásnak tartom. -
spiritex
veterán
Na akkor most már megnézem... pillanat.
Nem meríti egyáltalán! Vagyis hogy nem vettem észre kicsit sem, hogy jobban merülne az akksi, amióta használom.Szerk: Na, megvan! Beléptem a Play-re pc-n, és szépen ott is volt.
Ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.advancedwifilockfree -
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2698 üzenetére
Most nincs előttem, de valami olyasmi, hogy lejátszás közben nyomd meg a 3 függőleges pont gonbot, majd válaszd ki a Feliratot-ot, és meg kell jelennie a jobb-alsó sarokban egy + - jelnek, azt kell nyomogatni.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2690 üzenetére
Ez nem gond, mert az MX arra is képes, hogy szinkronizáljad őket a filmmel, tehát el lehet tolni időben előre is és hátra is!
-
spiritex
veterán
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy jópofa, szerethető böngészőt, ami egyesíti a többi böngésző jó tulajdonságait, gyors, stabil, nagyon jól használható, van teljes képernyős mód, és még az Operában kedvelt Gyors scroll Le-Fel is benne van. Íme. Ha jól emlészem csak apk-ból telepíthető, tehát alapból nem kompatibilis, de megér annyi vesződséget.
-
spiritex
veterán
Ami nem megy Play-en keresztül, azt apk-ból kell telepítened és Problem solved! Én pl. régóta használom a PowerAmp-ot a telómon, így lementettem ES File Explorer-rel az apk-ját, átdobtam a tab-ra és szintén ES-ből feltelepítettem. Gond nélkül felment és működik is. De az időkép applikációval is ugyanígy voltam: telefonra telepít -> apk lement - > apk átdob tabra -> apk telepít.
És én a buid.prop-ot még át sem írtam! -
spiritex
veterán
Én évek óta Go Launchert használok a telefonomon. Azon kíválóan működik, ott is az oldott meg olyan problémákat, amik a Samsung gyári launcherével állandóan jelen voltak. Nagyon stabil, szép, még jobban testreszabható, mint a Nova, de nem tudom alkalmas-e tabletre is és ott hogyan szuperál.
Vannak hozzá külön kiegészítők, mint pl. a Go Locker, amivel rengeteg féle módon lehet feloldani a kezdőképernyőt, vagy a Go Contacts, amivel a kezdőképernyőről egy kattintással lehet sms-t vagy hívást indítani. Sok skin és ikoncsomag is van hozzá.
-
spiritex
veterán
válasz
Paladin73 #2638 üzenetére
Nekem még soha, pedig az elsők között vettem a ketyerét...
/Érdekes dolog azért ez a minden gép egy külön világ dolog, mert annak idején, amikor vettem egy Navon-t, rengeteg ember közül csak nekem ment a Skype, lefagyott mint állat, mások meg vígan beszéltek akár egy óráig is. És ott szó sem volt rom-okról, meg flash-elésekről, mert a terméktámogatása köztudottan egyenlő a 0-val, tehát mindenkinek elvileg egyforma gépe volt. Ezen kívül csak az enyém fagyott le az Angry Birds Space-től, senki másnak nem.. Úgyhogy engem tényleg érdekelne mi az a dolog, ami megkülönböztet két egyforma gépet. -
spiritex
veterán
válasz
Paladin73 #2632 üzenetére
Valami olyasmi, mint amilyen képeket az (#1862)-ben csatoltam? Annyiban meg tudlak nyugtatni, hogy azóta nem romlott a helyzet, de tuti nem kívülről került bele, mert olyan egyforma pici, szabályos és bronz színű a "por", hogy szerintem az biztosan a ház festése, ami a meleg hatására levált.
A Nova Launcher-t pedig nem véletlenül javaslom mindenkinek... -
spiritex
veterán
válasz
Baltazár1101 #2615 üzenetére
Egy hegyes végű fogóval, aminek kibéleled a pofáit valami textillel, és óvatosan összecsippented a kártya végét és húzod.
-
spiritex
veterán
válasz
Baltazár1101 #2612 üzenetére
Vagy fordítva tetted bele...
(#2611) barnade95
Akkor majd legközelebb pontosan megfigyelem nekem hogyan sikerül, mert 10-ből 10x szokott menni! -
spiritex
veterán
Annyiszor leírtam már: Ha nem kapcsol be a wifi, Airplane módba kell tenni a gépet, pár sec múlva vissza, és általában már jó is a wifi, lehet kapcsolni. Ha nem, akkor meg kell ismételni.
-
spiritex
veterán
Akinek esetleg fagyogat a legfrisebb rom es Nova Launcher-t hasznal:
[link] -
spiritex
veterán
válasz
snorbis2 #2563 üzenetére
A "régebben" és a "most" között azért gondolom feltelepült pár dolog, nem? Mert nekem valószínűleg azért változatlanul gyors a gépem, mert hónapok óta nem tettem fel semmi újat rá. Azt viszont tudni kell, hogy applikációk simán okozhatnak ilyen és hasonló galibákat egy gépen.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2486 üzenetére
Teccik!
Te még mindig nem használod a zöld színű Screen Lock Widget-et?
Csak mert sokkal kényelmesebb rábökni a képernyőre, mint azt a pici gombot kikeresni és megnyomni az oldalán... -
spiritex
veterán
válasz
rachmaninoff #2460 üzenetére
Szerintem itt egy valaki van csak aki avval használja, talán Kameraman77, mindenki más frissítette a 0807-re.
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2458 üzenetére
Akkor a Sugárban levő ED-ba ne menjen senki! Majd csak észbekapnak, hogy ilyet nem lehet csinálni a mai világban!
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2451 üzenetére
Pontosan!
Így jártam én a Navon-nal! Még a hibát sem ismerték el, visszaküldték avval, hogy a gép hibátlan! Közben pedig folyton lefagyott. Még az ED-ban is rögtön a bekapcsolás után... Na mindegy, én a WayteQ-el meg vagyok elégedve, és az én készülékemet úgy javították meg, hogy semmi külsérelmi nyom nem látszik a gépen. -
-
spiritex
veterán
Az 1. hozzászólásban van erről szó, és a link is ott van, ahonnan az apk-t le tudod tölteni, majd feltelepíteni Apk installer-rel, vagy pl. ES File Explorer-rel. Ezután meg fog jelenni egy új menüpont az Opera mobile-ban, hogy legyen-e Mindig engedélyezve, vagy Kérésre, vagy Soha.
-
spiritex
veterán
Bőven elég! Így egy éjszaka alatt merül pár %-ot az akksi. Pár napig használod, aztán töltés előtt kikapcsolod, vagy kikapcsol magától, mert lemerül. Tehát töltéskor érdemes kikapcsolni, mert hatékonyabb és akksi kímélőbb is a töltés, és az op.rendszer is kicsit felfrissül, megtisztul.
-
spiritex
veterán
válasz
snorbis2 #2412 üzenetére
Sőt, azt is bele kell számolni, hogy annyi képernyőre teszi ki a háttérképet, ahányad van, gyári launcher esetén az összesre, Nova, Apex Launcher esetén pedig annyira, ahányat meghagysz. Emellett úgy fog kinézni, hogy fektetett állapotban alul-felül le van vága a kép, de ez csak azért van, mert álló helyzetre van optimalizálva alap esetben, tehát úgy fog látszódni a teteje és az alja is, ha elfordítod a tabletet.
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2392 üzenetére
Mit jelent az, hogy minimum 2 app-ot? Egymás után kettőt vagy többet? Ha csak egyet akkor nem omlik össze?
-
-
spiritex
veterán
És nem csak hogy nem fog látszani, hogy szét volt szedve, de még lehet, hogy jobban is lesz összerakva, mint az új, mert ezzel külön, időt rászánva foglalkoznak, a gyári pedig egy sorozatgyártás eredménye, tehát futószalagról jön le.
Az enyémet is úgy javították, hogy teljesen észrevehetetlen, hogy megbontották, és jobb lett, mint új korában, értsd: a kijelző érzékenyebb lett, sokkal finomabban érzékeli az érintést. -
spiritex
veterán
De ezt nem az ED javította most sem!! Most is a szerviz javította és fogja is mindaddig amíg le nem jár az 1 éves garanciád! A garancia ezt jelenti. 1 évig megjavítják a géped, ha baja lenne. Csere és esetleges pénzvisszafizetés csak az első 3 vagy 8 napban lehetséges. Ez államilag meghozott törvény. Nem az ED-tól, és nem is a szerviztől függ... -
spiritex
veterán
Nem is lehet utólag fizetni, ez a MC Mobile lényege! Kiválasztod a terméket, kifizeted, a boltban pedig átveszed. Tehát az ED-os személyes adataidnál az ő telefonszámát kell megadnod, mert arra fog érkezni a Tranzakciós levél. Amikor kifizeted az applikációval, nemsokára kapni fogsz egy sms-t és/vagy e-mailt az ED-tól, hogy a rendelésed Teljesült attól függően hova tettél pipát a személyes adataidnál. Ezekben lesz egy Rendelés szám és egy Tranzakció szám. Tavaly evvel a kettővel vettem át a terméket, de hogy most is elég-e azt hétfő este meg tudom neked mondani.
-
spiritex
veterán
válasz
Mattitjahu #2333 üzenetére
Ha már van Mastercard-od és okostelefonod, akkor 99 Ft-odba kerül a buli. Ha nincs, akkor viszont több kiadással is jár egy ilyen kártya: havi díj, éves díj...
Tehát ha van mindkettő, csak akkor érdemes foglalkozni a dologgal. Akkor az edigital oldalán a Kosárba rakás után a fizetési módnál a mastercard mobile-t kell választani, majd amikor megkapod a "Fizetésre vár" tárgyú e-mail-t tőlük, akkor be kell lépni újra, és a Személyes adataidnál látni fogsz egy csíkot, amire kattintva el tudod indítani a fizetési tranzakciót. Okt. 31-ig él az akció.További infók: [link]
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2280 üzenetére
Én sem birom a gyárit, mert szerintem nagyon lassan scrolloz, úgyhogy egy hosszú, blog-szerű lap aljára, vagy akár a PH fórum oldalak aljára nagyon lassan és nehézkesen görget le. Ezért használok Opera Mini-t, mert annak a scrollozása fényévekkel gyorsabb.
-
-
spiritex
veterán
Én skype-olás közben természetesen bekapcsolva hagytam a wifi-t, majd mielőtt félretettem a gépet, megnyomtam a be/kikapcsoló gombot röviden. Két perc után felébresztettem és nem volt wifi kapcsolat, csak kb. fél perc után kapcsolódott újra magától. Ez független volt attól, hogy a Speciális alatt "Mindig" vagy "Soha" volt beállítva.
DE most ez a kis progi megoldotta a dolgot! Egy hátránya van csak most annak, hogy jól működik, hogy amikor a netrádió Sleep Timer-e kikapcsolja a rádiót, a wifi is úgy marad és éjszaka szívja az akksit. Korábban, a kis progi nélkül megszakadt a wifi kapcsolat! Úgyhogy most hogy fent ez a progi, a netrádió Sleep Timer-ének indítása előtt Disabled-re kell tennem, hogy kihasználhassam a wifi hibás alvó működéséből adódó előnyt, ti. hogy kikapcsol a wifi, ha elmegy a stream. -
spiritex
veterán
Múltkor volt az a két gyengébb napja a kütyünek, azóta megint minden jó!
Kelzsoca: lehetséges, hogy előbb-utóbb meg lesz oldva a wifi alvó módja, hogy ne csak akkor maradjon aktív alvás közben, ha stream-elés folyik (pl. netrádió), hanem ha pl. Skype-olok, akkor is?
-
spiritex
veterán
válasz
babaganoosh #2226 üzenetére
Természetesen kihúzott töltővel, akksiról teszteld, mert ellenkező esetben érthető, ha egy gép ilyen dolgokat produkál. A Samsung telóm pl. ugyanezeket a tüneteket csinálja.
-
spiritex
veterán
válasz
babaganoosh #2224 üzenetére
Még mielőtt nagy fejtörésbe bocsátkozunk próbáld ki a Nova Launchert.
-
spiritex
veterán
válasz
anglergab #2206 üzenetére
Hmm, nem is számítottam ilyen kis szakmai leckére, de örülök neki!
Legközelebb jobban fogok figyelni, hogy hogy is volt az a bekapcsoló gomb tartása, mert most hogy mondod, lehet, hogy 2x kellett hosszan tartanom (1. kikapcs, 2. bekapcs.), de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Az viszont biztos, hogy legelőször 3x is megnyomtam a bekapcsoló gombot röviden. -
spiritex
veterán
Egy újabb érthetetlen dolog történt:
Tegnap este sokat olvastam rajta, majd félretettem a tabletet 36%-os töltöttséggel.
Ma reggel kapcsolnám be a képernyőt, és nem lehet, mert ki volt kapcsolva... Azt hittem valami leszívta és lemerült az akksi, de nem, mert sikerült bekapcsolnom a gépet hosszan tartva a gombot, és az akksi is 31%-ot mutat. Nem értem.. -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #2190 üzenetére
Nálam is furcsa dolog jött elő tegnap, a 0807-es hosszú hetek óta hibátlan működése után. Reggeltől délutánig a hátizsákomban volt a tablet, és amikor du. kivettem, csak a fizikai gombokra reagált, de azok közül mind az ötre, de ha a hangerőt 2-nek számoljuk, akkor mind a hatra. Az érintőképernyő teljesen érzéketlen volt, még a Kikapcsol? Ok-ra se tudtam rányomni, csak tartani tovább a bekapcsoló gombot. Amire gondolok, hogy talán attól hülyült meg, hogy a táskában valamelyik fizikai gomb nyomódhatott percekig, órákig, mert sima otthoni használat mellett, tehát amikor nem viszem sehova nem volt semmi ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest