- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
válasz
minikahona #2118 üzenetére
Ha garanciális, akkor vissza a WayteQ-nek és megcsinálják, biztos vagyok benne, ha korrekten leírod nekik a problémát foglalkozni fognak vele (arról nem beszélve, hogy kötelességük is, hiszen garanciális a gép) Nyilván idegesítő, és valóban nem kevés pénz van benne, de addig amíg a garanciális szervíz nem látta, ne ítélj felette, én is jártam már úgy, hogy vettem egy tv-t és az első napon elfüstölt. A hiba benne van az ilyen eszközökben, a minőségellenőrzés sem tud mindent kiszűrni. Hétfőn érdemes felhívni a garancalevélen megadott számot, ahol biztosan szívesen segítenek majd.
-
tomee007007
addikt
válasz
elvileg max egy hét a javítás
-
A.G.S.
tag
válasz
Nekem is szar gépet adtak el a edigitben, igaz az funscreen volt... de másnap visszavittem és zó nélkül becserélték egy wayteq-ra. Addig kár idegeskedned, amíg van megoldás. persze ha csak otthon ülsz, attól nem oldódik meg semmi. Hétfőn el kell kezdeni az intézést, aztán majd meglátod hogy mi lesz. addig meg tök felesleges idegeskedni.
-
FET-MEN
veterán
válasz
minikahona #2115 üzenetére
Figyelj azért van a garancia hogy megcsinálják. Ha pesti vagy beviszed, ha vidéki akkor meg az oda postaköltség a tiéd. Katasztrófa.. még diákmelós pénzemből is ki tudom fizetni..
-
A.G.S.
tag
válasz
minikahona #2114 üzenetére
Úgy látom, te már csak a gép lejáratása miatt jársz ide...
Érdekes, hogy az enyém olyannyira tökéletes, hogy a 3 nap múlva vett funscreen-t is inkább lecseréltem egy ilyenre, mert a funscreen annyira gagyi volt hozzá képest, mint ha a céllövöldében lőttem volna... igaz, olcsóbb is volt egy tizessel.
Szóval a gép nálam (2 darab van) tökéletes minden szempontból!
-
FET-MEN
veterán
válasz
minikahona #2109 üzenetére
Nem kéne minden készüléket előre elítélni. Ez neked egyedi szériahiba
-
spiritex
veterán
válasz
Tényleg furcs, hogy ez ugyanaz a készülék, olyan, mintha valami hamisítvány lenne..
Szóval én a WayteQ-nek küldtem postán értéknyilvánítással, postai lezárással, de ha pesti vagy, akkor egyszerűen beviszed. Ami kellett nekik az a hiba leírása, kultúrált formában, a számla másolata és az eredeti garancia lap. Fizetni nem kellett, hisz ettől garancia a garancia, csak a postai költség volt. 1 héten belül kaptam vissza. Avval neked nem kell foglalkoznod, hogy hogyan javítják, mit cserélnek benne, az az ő dolguk. -
tibi683
tag
válasz
Látom már leirtad a problémát.
Mi a gond a készülékkel a rámásolásos gondon kivül? -
FET-MEN
veterán
válasz
minikahona #2107 üzenetére
A garancialevélen nincs rajta véletlen?
-
A.G.S.
tag
válasz
minikahona #2073 üzenetére
próba képpen átmásoltam egy avi-t, 1,8GB USB-n, vista sp1., sajátgép, 2 ablak, drag&drop a tab saját meghajtójára (mem kártya nem volt benne).
leválasztottam a vistáról a hardver biztonságos eltávolításával, majd a tabba is benyomtam az USB tároló leválasztását.
Simán átment. néztem, beletekertem (a gyári videó lejátszó tényleg kitölti a teljes képet, nincs alul a 4 kis pötty sem) -
albinolynx
senior tag
válasz
minikahona #2056 üzenetére
Megnézem majd, ha hazaértem. Való igaz, hogy belső tárra még nem másoltam soha, csak mem. kártyára.
-
kelzsoca
félisten
válasz
minikahona #2060 üzenetére
Esetleg ha kihagynád a TC-t a műveletből, és megpróbálnád mondjuk sajátgépből végezni a másolást?
Én a helyedben leellenőriznék mindent, kezdve a windows-tól, a PC usb portját, az usb kábelt stb..
Ugyanis ha wifi-vel másolsz, szintén a belső tárra, és a másolás ez esetben hibátlan, akkor biztos hogy nem a belső NAND sérült, illetve lehet korábban már írtad, de pontosan melyik szoftver van fent?
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2060 üzenetére
Nem értettelek félre, csak mondtam, hogy én még soha nem másoltam tabletre pc-s programmal. Pc-ről és pendrive-ról is ES-el csinálom.
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2058 üzenetére
Hát én meg még soha nem másoltam rá így pc-ről! Ha rá is dugtam pendrive-ot, akkor is ES-el, és copy-paste-el másoltam eddig mindig... Ha pedig pc-re kötném, amit nem szoktam, akkor is a tabletről indítanám a másolást, ugyanúgy ES-el és kopipészttel. Valószínűleg így neked sem lenne gondod.
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2056 üzenetére
Nem próbáltad esetleg lecserélni a total-t az ES FileExplorer-re? Az is generálja ezeket a hibákat?
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2038 üzenetére
Én wifi-n szoktam másolni, ES-el. Zenéket is, filmeket is, ráér, hadd menjen!
n-es a wifi, szedi a lábát! Ja, és csak akkor kell rámásolni egyáltalán valamit, ha útközben akarunk filmezni, zenézni, mert különben a PC-n vagy a pendrive-on marad a film, zene, onnan nyomok mindent.
Pendrive-ot azt hiszem eddig csak akkor dugtam rá, amikor direkt arról néztünk egy-két filmet. PC-re pedig talán még egyszer sem kötöttem.. -
albinolynx
senior tag
válasz
minikahona #2038 üzenetére
Hogyan másolsz kártyára, milyen programmal?
Én rádugom a gépre, usb tárat bekapcsolom és TCM-mel a gépen megnyitom a 16GB-os kártyát, majd másolok. Ha a TCM végzett, simán lehúzom a gépről, nincs leválasztás tabnál és gépnél sem. Még soha sem volt gondom...
Általában filmeket másolok, de volt sok képregény, könyv is. -
FET-MEN
veterán
válasz
minikahona #1918 üzenetére
Ez vagy user error vagy hardveres hiba..
-
FET-MEN
veterán
válasz
minikahona #1900 üzenetére
Nekem max payne 1gigás és egyszer sem csinált ilyet.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
minikahona #1900 üzenetére
Nekem is így van, már vagy 2 hónapja, és nem segített az újrarakás sem. Furcsa, mert ha úgy másolok rá, hogy egy 200MB-s sorozat, egy 200MB-s mese, egy 600MB-s film akkor engedi lecsatolni, de ha úgy, hogy egy 1GB-s vmit (200+200+600) akkor nem lehet lecsatolni és mindenem 4KB-s lesz.
Szóval sok kicsi sokra megy. Játékokat meg inkább kisebbeket rakok. Sok szerencsét!
-
kameraman77
tag
válasz
minikahona #1835 üzenetére
Én azt nem vettem észre, hogy kimaradnának hangok, te azzal én is egyetértek,hogy van valami a hátsó hangszóróban, mármint olyan, mintha virtuálisan tudná középre helyezni a hangot, vagy hasonló, mert sokszor én is nézegettem, hogy mi ez, bőven középről, vagy a másik oldalról hallottam egy-egy hangot. De lehet,hogy csak a fülem csal meg.
-
kameraman77
tag
válasz
minikahona #1773 üzenetére
Az Innovációs díj a Tied
Ez egyszerűbb, mint az én ötletem
-
kelzsoca
félisten
válasz
minikahona #1778 üzenetére
NOVA launcher?
-
anglergab
addikt
válasz
minikahona #1140 üzenetére
Többször említettük, hogy bekapcsolt állapotban hálózatról NE töltsétek, mivel a fokozott melegedés az érintőpanel hibás működéséhez vezethet (főleg nyáron).
Ha a töltés végén nem érzékeltél megemelkedett hőmérsékletet, az azért is lehetett, mert már kihűlt (ha feltölt, kikapcsol a töltés).
A pattogó hang bugról már tudunk.
Frissült a WayteQ xTAB-70w tippek, trükkök, hasznos infók c. leírásom.
-
thetan
aktív tag
válasz
minikahona #1140 üzenetére
Pattogás nekem is van, - de semmi problémát nem okoz. Arra gondoltam, hogy talán a wifi ébrentartásához van köze
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #1060 üzenetére
Nem volt elotte hosszu ideig nagyon meleg a gep hatulja ugyanazon a teruleten? Mert a szerviz se tudta megmondani nekem, hogy kintrol vagy bentro kerul oda az a por...
Megnezned nekem, hogy a plexi aljan a sarokban neked nincs ott egy kis res? Mert en ha jobban bekemlelek latok a plexi alatt egy kb 1cm-es vizszintes nyilast..
-
vond
MODERÁTOR
Hali!
Volt már róla szó...
Bár nem saját képek, de ITT már linkeltem kettőt...Szvsz nagyon jó vétel 3-3,5 ezerért...
-
FET-MEN
veterán
kár hogy a mobilnetes modemem nem ismeri. azon kívül nekemis mindent felismert csak azt nem amit kéne..
-
kelzsoca
félisten
A csomag: letöltés
Két csomag van, az egyik a jelenlegi alap állapot, tehát a mentésekhez SD kártyára van szükség, illetve a fordított állapot, a különböző mentések a belső flash tárhelyre kerülnek, külön SD kártyára nincs szükség.
ui: nem összekeverendő a data tárhellyel, ezek a csomagok ahhoz nem nyúlnak, ezen módosítás inkább a játékoknál lehet fontosabb, ahol a netről még külön x mennyiségű adatot tölt le magának adott játék (akár 1-2gb-ot is)
-
kelzsoca
félisten
Tegnap csak telefonról voltam, már kész a csomag, és működik is, mindjárt letölthetővé is teszem, jó hogy szóltál
(#427) FET-MEN
Külön alkalmazásra gondolt, az itt nincs, csak recovery-s megoldás, amivel eddig sem volt semmi gond
-
kelzsoca
félisten
Nos.. igen, valamit kihagytam, amint időm engedi javítom is.
-
kelzsoca
félisten
Picit félrement a válasz, de gondolom nekem szeretted volna írni
Tehát itt lenne a kis csomag: letöltés
A letöltött csomagot ki kell csomagolni, majd lesz benne két másik csomag, az egyik a jelenlegi állapotra állítja vissza, tehát elsődlegesként az SD-t használja, a másik csomag felrakása után a rendszer elsődlegesként a flash tárhelyet használja.
A csomagok recoveryvel telepíthető.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Reggel majd készítek egy patch-et hozzá.
-
tomee007007
addikt
én próbáltam pár módon, de (ahogy a többiek is írták) nem sikerült
-
tjb007
nagyúr
Megoldható de ahogy z0d1AK is írja te ezt megoldani nem fogod.
-
z0d1AK
nagyúr
Elviekben talán Megoldhato, de nem általad otthon, tehat felesleges forogni rajta.
-
tjb007
nagyúr
A 20120720 a mai dátumot jelöli, azaz amikor kikerült, semmi köze a build -hez.
-
anglergab
addikt
A build szám nem változik.
-
Chaser
legenda
Ramos készítette, wayteq címkézte inkább. Nem is vészes itthon az ára kintihez képest. Ha kiadnák ips panellal giga rammal elég ütős jószág lenne
-
spiritex
veterán
Ez a sor érdekes, és alátámasztja egyesek tapasztalatát: "Support Wifi 802.11b/g/n"
-
agocs
csendes tag
Szerintem is töltődik USB-ről, legalábbis a %-os töltöttségi szint erről árulkodik. (Annak ellenére, hogy egyébként ilyenkor azt jelzi ki, hogy kisülés/lemerülés alatt van, nem töltés alatt.)
-
tomee007007
addikt
Én is ezt vettem észre a töltésnél...valószínűleg mégis tölti az aksit, csak az aksi ikonján nem jeleníti meg,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest