- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
válasz
Polllen #8945 üzenetére
Hát nem a legmattabb, amolyan közepes... Ha rásüt a nap, akkor én is feljebb tekerem a fényerőt és akkor kényelmesen tudok olvasni róla.
(Ha meg vakítóan rátűz a nap, akkor ráteszek egy könyvet vagy egy újságot és azt olvasom... vagy felveszem az 50 faktoros napszemüvegemet és ráküldök még egy Braille-írás appot és kézzel...)
-
apeelme
addikt
válasz
Polllen #8872 üzenetére
a leírást ami egyben a 2. hozzászólás...
(#8873) Lasy: természetesen nyugodtan töltheted a készüléket használat közben, sőt kikapcsolt állapotban is, de ha kikapcsoltad akkor NE kapcsold be ha töltőn van! Mert különben a gyári bootloader ubifs-nek mountolja a systemet többek között amivel "törlődik" is...sajnos ehhez nincs forrásunk és eszközünk sem hogy forrás nélkül próbálkozzunk így ez a megoldás maradt...
-
SShadow
aktív tag
válasz
Polllen #8863 üzenetére
Erre gondoltam én is mikor kérdeztem.
Igazából az a lényeg a böngészés menjen korrekt sebességgel, a komplexebb oldalak is szépen fussanak a konfighoz képest.
Csak azért érdeklődtem mert láttam több kínai gépen amibe az Allwinner A10-es CPU van, hogy többféle órajelen járnak van 1, 1.2, 1.5GHZ-es és ha jól tudom ott tudok állítani a sebességet.
Azt hittem itt is hasonlóan működik.
-
Lasy
veterán
válasz
Polllen #8863 üzenetére
amit én használok az pont megfelel.
nem használok 5-6 hírforrást, nekem elég a fórum, letöltés, és a chat.
na jó meg a pár olyan pc-s alkalmazásom androidos változata, amivel megtudom oldani a tuningokat.apeelme
a rom telepítésénél kimaradt a kezdők számára érthetően, hogy kerül fel a clockwork recovery?
ugyanis azt írod, hogy a letöltött fájlt másoljuk az SD gyökerébe, de nincs folytatása.
utána már csak az van, hogy a bekapcsoló gombot nyomjuk 8-10 mp-ig, és bejön a clockwork recovery.
valami számomra kimaradt? -
LamaCube
addikt
válasz
Polllen #8615 üzenetére
Basszus itt kushad egy 4 gigás pendrive az asztalon
, miért nem jutott eszembe ez a megoldás
Filmekre elég is lesz. E-bookra meg a belső bőven elég
Egyébként 4.0-s android van a kütyün. Gondolom ez nem a legújabb. Érdemes frissíteni, ha van frissebb egyáltalán? Vannak hibái, ami pont az ics-nek köszönhető?
Uhh még meg sincs, de annyi kérdést teszek fel... mi lesz akkor, ha meg leszKöszi mindenkinek!
-
LamaCube
addikt
válasz
Polllen #8609 üzenetére
Nem nagyon játszom már, éppen ezért rendeltem egy tabletet. Olvasgatni /e-book/, netezgetni meg esetleg filmet nézni rajta. Persze ezt a pc-n is tehetném, de ágyban kényelmesebb és nem utolsó szempont, hogy nem fogyaszt annyit, mint a pc.
Egyébként 8 gb-os kártyát vennék bele. Szerintetek a class4-es megfelelő sebességű vagy tudtok ajánlani valamit? -
Chapel
addikt
válasz
Polllen #8321 üzenetére
Mint említettem, eladó függő, nekem kegyesen felajánlotta hogy kezembe vehetem fél percre, de tudod ezt is olyan "na, kő vagy nem kőő??" stílusban. Nem foglalkoztam vele, talán jobb lett a napja
Én vettem már ott sok mindent, rakás pc alkatrészt, dslr-ert,obikat, sosem volt gond, de szerencsére garanciás problémáim sem.Szakikat kérdem, készül valaki által az említett teszt a 70i-ről? Más szóval azt kérdezem, hogy lesz e saját topikja, ahova gyárthatunk 10 oldalas hibalistát az első hsz-be?
(Persze, csak a hivatalos frissítésig természetesen)
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Polllen #8321 üzenetére
Ez tényleg durva.. Nekem azt mondta, hogy bekapcsolhatom, ha utána elviszem.. Hát mondom ember, te tényleg ilyen hülye vagy?
Megkérdeztem tőle utána, hogy akkor a kiállított iPad-ek miért vannak bekapcsolva + a telefonok, és a kiállított xtab 70-et miért nem lehet megtapogatni, elmagyarázta, hogy az nem tesz jót az akksinak..Erre nem mondok inkább semmit.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Polllen #7680 üzenetére
Neked meg ajánlom itt : http://tablet-pc.arukereso.hu/f:ar=3;4/?start=25
összehasonlítgatni a tableteket. Mert felső kategóriában sem feltétlenül az iPAD éri meg a legjobban. (és akinek androidos telója, meg tabletja van, lehet hogy könyebb egy újabb androidos rendszert üzemeltetni, mint egy iOS-t. (pl fájlcserélés/szinkronizálás teljesen más.)
És azért egy 2-4magos 1-1,5GHz-es (1gb RAM-mal) Androidos gép, ha nincs tele bugokkal az ICS, nem fog akadozni. +ismert alkalmazások, játékok lesznek veled. (bár van, aki az új dolgokat szereti)
Szóval csak azért mondtam, mert kell pár hét, mire meg szokja az ember az iOS-t, és utána viszont tényleg a legjobban lehet mindenre használni, de egy Új iPAD-tól olcsóbban is lehet Androidos készüléket találni, amennyiben csak a gyorsaság a lényeg nem feltétlenül az iPAD éri meg. (úgy értem, az Androidos tabot lehet, jobban ki tudod használni) -
Brutális eb
addikt
válasz
Polllen #6197 üzenetére
Meg. De az megvan,hogy az arcocskák az ironia miatt voltak az áfisz után írva?
Ugyanis a kolléga kapott fotot egy másik fórumtárs minden részletre kiterjedően leírta a dimenzioit a cuccnak ennyi legyen már elég. A következő mi lett volna?
Rakjam búgocsiga mellé esetleg egy r2d2 mellé? -
Raypapa
tag
válasz
Polllen #6000 üzenetére
Igen, ezt már említettük néhány ezer hozzászólással ezelőtt, de azóta még a szoftverzsonglőr urak sem tudtak hozzászólni (vagy ezt a részt állítani a saját verzi(j)óban... persze elképzelhető, hogy nem is lehet...)
Vettem hozzá egy remek kis Sennheiser CX 485 agybatolós cuccot, azóta a külvilág kizárásával tudom élvezni a kellemes lágy dallamokat...
(a vizes nevű bótokban 5K)
Persze a szoftveres beállítási lehetőség sokkal olcsóbb lenne maroknyi vájtfülű sorstársunknak, de a kivitelezőnek gyötrelem is... -
peter87
csendes tag
válasz
Polllen #5853 üzenetére
Kipróbáltam most, eddig nem ismertem, működik nálam (xTab). Rákerestem pár zenére és lejátszotta azokat netről. Nem is rossz alkalmazás! Viszont nem látom, hogy lenne olyan funkciója, amivel megnyithatnák a tabről zenét. Fájlkezelőből meg nem ajánlja fel lehetőségként, szóval szvsz ilyet nem tud.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Polllen #5434 üzenetére
Mármint hogy érted, hogy leszedni?
(#5433) kisgabor87
Közvetlen kapcsolat kell, mindenféle toldó nélkül, nem tudom van -e DVI-mini HDMI kábel, szét kell nézni.
(#5435) bull84ghia
A hozzá tartozó alkalmazások eltávolításához egy script-et készítettem, az lefut, és leszed mindent, root alatt megfelelő fájlkezelővel is megoldható, de egyszerűbb egy már kész kis csomagot lefuttatni, mint kézzel egyesével eltávolítani.
(#5437) Polllen
Ehhez csinálni kell egy másik csomagot, ilyen még valóban nincs, de majd megcsinálom.
-
-
OddMan
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Polllen #4327 üzenetére
1. Nem.
2. 1. hozzászólás -
leslieke
Jómunkásember
A szüleimnek én is Ubuntu, de Gnome felülettel tettem fel a gépükre.. minden gond nélkül használják. Ami program kellett program, azt kidobtam az asztalra ikonba és kész is, frissítéseket, stb, letiltottam vagy kézire tettem.
És hogy ne legyen Off.
Egyre jobban tetszik ez a tablet, de megvárom a nagytestvér megjelenését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest