Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Luissimo #4378 üzenetére
A két wayteq cuccon csak a felbontáson meg a kijelző méreten variáltak. Vagyis pl. a 7"-s gépen a kép csak szét van húzva egy hagyományos mobilhoz képest, standard beállításon. A galaxy tab-n meg valószínűleg más a dpi/egyéb beállítás.
Ezért is csak a 2 wayteq cuccról beszéltem, amiket még érdemes összehasonlítani.Ha tudnám a kijelzők pontos méretét, ki lehetne számolni a pixelsűrűséget, de ennyire azért nem érdekel a téma.
Rakd egymás mellé a két gépet, nézd meg az ikonok méretét és el lehet dönteni, hogy van-e számottevő különbség vagy nincs. (szerintem nincs) -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4011 üzenetére
Azt írtam ne vegyétek le rólam a keresztvizet,de ezt azonnal megtetted te bújtatott ellenálló a nokiánál,aki azt sem tudja melyik teló mit tud. Komoly tesztemberke lehetsz. Nem gondoltam volna,hogy holokauszt tagadással felérő bűn itt leírni,hogy symbian....téma lezárva.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4009 üzenetére
No ez már kezd emberi hangnemet megütni.
A nokia fan club-ot használom,ha valamit le akarok tölteni,de már minden rajta van amire szükség lehet,így már nem érdekel más.(nem 14 éves vagyok)
Nem reagáltál,vagy elfelejtettél(szándékosan) a válaszaimra,hogy igen wifit osztok...stb ezek szerint új infó ez neked,és láthatóan nem is tudsz vele mit kezdeni,no sebaj.
A garmin.....no persze ez neked gagyi,mint minden tizenévesnek. valószínűleg a garmin a legszarabb,mert amerikai,és kizárólag amerika üzemeltet olyan műholdat,amiről mindenki más veszi a gps infót..................és mi sem logikusabb,hogy az amcsik a saját navigációs progijuknak direkt össze-vissza jeleket küldözgetnek,mindenki másnak meg jót.Természetesen téged itt is a csili-vili érdekel,hogy a gps progid 13 dimenzióban jelenítse meg neked az utcákat,meg minden épületet 50 D-ben láss.........Nekem bőven elég egy térkép nézet,rajta kirajzolva a betervezett út egy kis sáv infóval ennyi,és nem is kell több. Európát bejártam vele semmi gond nélkül. Te kisöreg nézegesd a csili-vili akármilyen progidat,de légyszives azért mert valaki nem ugrik minden újnak kinéző,már ezerszer kivesézett appra,azért még nem feltétlen hülye.
Utólag is kellemes karácsonyt neked,és majd nem sokára boldog új évet is kívánok(egy kivénhedt hülye 44 éves vén kaka) aki nem akar tovább tanulni a garminnál az istennek se. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Luissimo #4006 üzenetére
Játékok nem érdekelnek,azt meghagyom neked kisemberke........de minden mást meg tudok csinálni rajta igen.
1. Megosztom a hálózatot Wi-Fin, a laptopommal így netezek (T mobilos)
2. Melyik navigációs progira gondolsz?...nálam az alap a Garmin...igen megy rajtaEgyéb kérdés?
Nálam nem,de nálad savanyú valami.......fingod nincs a N8-asról!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest