- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy 8"-os változatot, azóta azt használom. Az xTAB-70-esem most esett át egy garanciális akkucserén és - ha az admin-okat és kedves fórumtársaimat nem zavarja szeretném ezúton is figyelmébe ajánlani az ilyen készüléket keresőknek, hogy olcsón eladom! Hirdetés itt. Köszönöm és elnézést, ha szabálytalan voltam! -
Raypapa
tag
Van valakinek tapasztalata (ill. ha ott dolgozik meg tudja-e mondani), hogy a WayteQ márkaszervizben a leadott készülék Online követése felületén (http://www.wayteq.eu/szerviz/)
ha a "Javítás állapota:" pont teljesen üres, akkor még a "Tesztre vár" fázis előtt van, vagyis még a sublótban van a kütyü?
Ill. hogy kb. hány nap-hét lehet egy garanciális javítás? -
Raypapa
tag
válasz
yamaha162 #11062 üzenetére
Tegnap adtam le a 70-es készülékemet a szervizben, a garancia papír elég volt, nem kellett a számla! Próbáld meg a garancialappal szerintem elég...
Sajna fél évig bírta hiba nélkül, most olyan hibát produkált, hogy töltöttségtől függetlenül egy stand-by-ba kapcsolás után elveszíti az akku a teljes maradék kapacitását és se kép, se hang. Aztán kb. egy óra múlva, ha megpróbálom bekapcsolni, akkor már megjelenik az ures az akku képecske a felkiáltójellel. Töltőre rakva 100%-ig feltölt, használom, majd az egyik stan-by után ismétlődik az akku "kisülés"...
Tapasztalt már valaki ilyen hibát?
Egyébként bízok a márkában, most cseréltem le a párom concorde-ját egy Xtab-80-ra, eddig nagyon jól használható szép készülék az is! -
Raypapa
tag
Sziasztok!
A jégrémszenyót faló xTAB-70 tulajoktól kérdezem (vagy a profikat), hogy van-e a market-en vagy esetleg más univerzumban olyan app, ami Magyarországi időjárás adatokat szolgáltat és működik? (A köpönyeget próbáltam, nekem nem indult el a fenti összeállításon.)
Köszi!
-
Raypapa
tag
válasz
Gargazsul #9541 üzenetére
A szegény emberek is szeretnek szórakozni!
Szóval aki szegény az ne IPAD-et vegyen, hanem Wayteq-et 0%THM!
Ezek szerint a Wayteq a szegény ember IPAD-je? Lehet...
Az hogy kinek mi és mennyit ér meg az relatív! Az meg hogy mi mennyibe kerül fikció!
Az árat mindig az aktuális kereslet határozza meg... Amíg veszik a 150K-s IPAD-ot, nem fog annyiba kerülni, amennyit pl. nekem megérne és nem is fog, mert addigra jön a new modell 200K feletti induló árral... Marad a WayteQ vagy a secondhand cucc...,
"A pénz engem nem izgat! ....Nyugtat(na)!" -
Raypapa
tag
válasz
Gargazsul #9539 üzenetére
Nincs azzal baj ha valaki szegény és nincs 40e Ft k.p.-ja, a legtöbbünk ilyen, hanem ha szegény hülye és csak azért vesz drága cuccot részletre, mert fel kell vágni, de azt sem tudja mire kell neki... mert ilyenből is sok van... A 0%THM-et meg érdemes kihasználni akkor is sztem, ha épp van pénzed, mert nem a bankot hizlalod vele...
-
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #9534 üzenetére
A tudatos vásárló: 1. Mit várok el a készüléktől? 2. Mennyi pénzt szánok rá?
A hülye: IPAD3 részletre, míg bele nem pistulok, mer' az mindenre jó lesz, meg hát a szomszéd csávónak IPAD2 van, oszt' nehogy má' ... (Igen! Tudom, hogy még nem jelent meg, majd várok amíg meg fog!!! Addig eljáccok ezzel az Angribirds plüssel e... -
Raypapa
tag
válasz
Polllen #8945 üzenetére
Hát nem a legmattabb, amolyan közepes... Ha rásüt a nap, akkor én is feljebb tekerem a fényerőt és akkor kényelmesen tudok olvasni róla.
(Ha meg vakítóan rátűz a nap, akkor ráteszek egy könyvet vagy egy újságot és azt olvasom... vagy felveszem az 50 faktoros napszemüvegemet és ráküldök még egy Braille-írás appot és kézzel...)
-
Raypapa
tag
Én is az IT futárnál vettem, 1,8m., működik.
Ha valamely cég képes 50cm-es töltővel forgalomba hozni egy kütyüt, szerintem, már a tervek kiszivárgása után lesz néhány "utángyártó" cég, amely elkezdi gyártani a cuccot hosszabb kábellel, mert előre vetíthető az igény a cuccra...
Biztos nem wayteq gyártmány, de ez teljesen mind1. A nagy márkák cuccait is tucatnyi beszállító alkatrészeiből dobják össze és sokszor helyettesíthetők utángyártott másolatokkal az alkatrészek.
Ellenben van itt közöttünk olyan kolléga, aki maga próbálta összedobni a töltőhosszabbítást és már az SN 2-es dugóval meggyűlt a baja, ugyanis két különböző forgalmazótól származó 6db dugóból 5db zárlatos sz@ar volt... -
Raypapa
tag
Szerintem ez elvárható, nem egy Sinclair ZX spectrum-ról beszélünk...
(Ha valaki túl fiatal hozzá: A 30 éves home computer... ) -
Raypapa
tag
válasz
fpatrik17 #8063 üzenetére
Az utolsó kérdésedre:
Nekem van mind2. Számomra egyértelműen a 4:3 képarányú xTab-70 jön be, de csak a képarány miatt. E-book olvasáshoz, internetezéshez kényelmesebb sztem.
Nyomkodd meg mindkettőt valahol és utána döntsd el... (akár én is meg tudom mutatni egyszerre a munkahelyemen, írj pü-t)
Úgy tudom hasonló tudású készülékek. -
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #7993 üzenetére
Szerintem a DOS 6.22 is remekül elfutna rajta, nyomnánk egy kis Wolfensteint...
-
Raypapa
tag
Egy kis tesztelés után nekem többnyire minden eddig használt program fut az ICS-en (xTAB-70), ami meg eddig sem futott az most sem... (Ill. az AB-space játék ezen már jól fut.)
Valaki használja esetleg a köpönyeg.hu widget-et? Vagy tudtok valami olyat, ahol min. 1 hétre van M.o. területére megbízható időjárás előrejelzés? (hőm., szél, csapadék értékek fontosak)
Köszi! -
Raypapa
tag
xTAB-70-en rendben sikerült a frissítés, root is rendben! Kipróbálgatom aztán leírom a tapasztalatokat! Köszi Kelzsolca még1x!
-
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #7113 üzenetére
Hát igen én voltam az...
Mármint tjb007 előtt... (Amit belinkeltem feljebb, de nem működött... Csak sötét képernyő a wayteq logó után pár másodpercre)
Úgy tudom a /data/local helyre is lehet másolni, de rendszer frissítésnél ez elvész...
És mi van, ha mindkettő helyre másolom? -
Raypapa
tag
Itt a file.
-
Raypapa
tag
Egy jópofa boot animációt képenként átméreteztem 600x800-ra, hogy használni tudjuk, de nem működik. Ha felteszem valahová, megkérhetek valakit, hogy megnézze, kipróbálja, hogy mi lehet a hiba?
Köszi! -
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #6986 üzenetére
Hát akkor ez úgysem vezet sehová...
Lehet hogy baromságnak tűnik, de nekem egy dolog (windows-os módszer) viszont mindig beválik:
Ha kihúzom-bedugom a routert (power), akkor utána csodák-csodája a router felállása után kapcsolódik...
Lehet, hogy egy hozzáértő ebből már kapiskálná a megoldást nekem ez nem mond semmit. -
Raypapa
tag
Létezik olyan lista, hogy a WayteQ tabletek mely routereket kedvelik?
Vagy csak a más júzerek tapasztalataira támaszkodhatunk? Mert akkor az is érdekelne, hogy akinek minden kapcsolódás pörfekt, milyen routert használ! Leírnátok? Köszi!
Nekem spec. egy Linksys WRT320n van és nagyon nehezen éled újjá a kapcsolat, vagy egyáltalán nem mindkét gépünk esetén: xTAB70 (Gingerbread, Kelzsoca nextgen legújabb ) és Concorde 7015 (ICS). -
Raypapa
tag
válasz
bferenc #6258 üzenetére
Egyéni vélemény: Ha főleg filmet néznék vele, akkor a nagyobbat venném. Mivel az akkuja is nagyobb méretű nem csak a képernyő, szerintem az akku időkben sem lehet hatalmas eltérés...
Inkább azt gondold meg, hogy hol, milyen körülmények között fogod használni, hol fogod hordani, ezek is fontosak lehetnek a döntésben. (70-es még egy nagyobb kabát belsőzsebben is elfér pl.)
Ha a méret és az ár nem számít, akkor a nagyobb biztosan kényelmesebb.
Szerintem ha van rá módod, vásárlás előtt próbáld ki mindkettőt, az a tuti! -
Raypapa
tag
válasz
levi.hungary #6205 üzenetére
Egy brutális harapással lassan gazdagabb lesz valaki úgy érzem...
-
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #6115 üzenetére
Bocs az áprilisi tréfáért! Csak muszáj volt betennem ezt a kőkori iPad-et
-
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #6113 üzenetére
-
Raypapa
tag
válasz
Polllen #6000 üzenetére
Igen, ezt már említettük néhány ezer hozzászólással ezelőtt, de azóta még a szoftverzsonglőr urak sem tudtak hozzászólni (vagy ezt a részt állítani a saját verzi(j)óban... persze elképzelhető, hogy nem is lehet...)
Vettem hozzá egy remek kis Sennheiser CX 485 agybatolós cuccot, azóta a külvilág kizárásával tudom élvezni a kellemes lágy dallamokat...
(a vizes nevű bótokban 5K)
Persze a szoftveres beállítási lehetőség sokkal olcsóbb lenne maroknyi vájtfülű sorstársunknak, de a kivitelezőnek gyötrelem is... -
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #5989 üzenetére
Még annyi info, hogy az xTAB-70-hez több helyen lehet kapni képernyővédő fóliát is, ellenben a Concorde-hoz nincs és nem is ígérnek...
A Concorde-ban az sem tetszik, hogy a képernyő érintésekor keletkezik egy fura "hullám", nem tudom másként leírni, mint amikor vízhez érsz hozzá... A szerviz szerint ez teljesen normális... Szerintem: -
Raypapa
tag
Nálunk van mindkettő... A párom a Concorde 7015-öt kapta én pedig az xTAB-70-et használom. Szerintem hasonló tudásúak, aszerint válassz, hogy melyik tetszik jobban (kinézet, képernyő méretarány stb.) Most vettem egy remek bőrtokot a Wayteq-hez, a Concorde-hoz is van... A support jó a Concorde oldalán is, de közel sem olyan sokszínű és minden tekintetben kielégítő, mint itt! Itt a profiktól legtöbbször egy órán belül megkapod a választ a kérdéseidre!
(Ezúton is köszönet érte!)
-
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5707 üzenetére
Első az üzlet, aztán a support...
"Isten outjai kifürkészhetetlenek..." -
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5707 üzenetére
-
Raypapa
tag
Megnéztem a specifikációkat ezeket a különbségeket írja:
Régi verzió: 430g, HDMI, AML8726-M (ebből nem derül ki melyik verzió), 1GHz (talán csak felhúzva ennyi, eredetileg 800MHz), van fény érzékelő, op.r. 2.3.4, hw gombok vannak
Új verzió: 410g, HDMI 1,4a, AML8726-M3, 1GHz, nincs fényérzékelő, op.r. 4.0, nincsenek hardvergombok a bal oldalon a kép szerint.A 2deka súlykülönbséget talán a fényérzékelő kivétele is adhatja...
Kíváncsi vagyok a hozzáértők véleményére ICS ügyben...
-
Raypapa
tag
Igén én is ezért használom, majd cserélek kártyaolvasót is...
Most az a helyzet, hogy a Dice player tökéletes feliratkezeléssel, hanngal, fekete képernyővel lejátssza az avi-t, a Mobo és egy QQ player pedig tökéletesen lejátssza a videót hanggal, csak a feliratban az ékezetes betűk helyére tesz kínai karaktereket...Az új (nextgen) rom alatt egyébként a gyári videolejátszó nem működik:
"Sajnáljuk! A(z) Videó alkalmazás com.farcore. videoplayer folyamata váratlanul leállt.
Kérjük, próbálja újra"Az is lehet gond a feliratkezeléssel, hogy nem a marketről származik a program?
-
Raypapa
tag
Az SD-re másolás módja lehet problémaforrás?
Ugyanis a micro sd-t beteszem egy USB átalakítóba, azt be a PC-be és TotalCommander-rel rámásolom a médiát. Aztán beteszem az xTab-ba...
Ha nem viszi a filmet és visszateszem a kártyát azt tapasztalom, hogy ekkor már a PC sem viszi... Mi ronthatja el? Próbáljam meg közvetlen kábelkapcsolattal átmásolni? -
Raypapa
tag
válasz
lafaty80 #5624 üzenetére
Kelzsoca új rom-ja nekem eddig nagyon tetszik, van egyfajta ICS feeling-je!
A nagyobb dpi nekem tetszik, egyetlen hátrányát találtam eddig, hogy egy oldalra kevesebb widget fér el, de ez csak annak rossz, aki 5x16db-nál többet szeretne látni a képernyőn!
Ami nem megy: Angry birds játékok, az első kivételével, ami elfut rajta.
Valamiért az avi fájlokkal továbbra sem boldogul a gépem, de ez eddig sem ment, ezért nem írom a rom számlájára. (persze előtte is kelzsoca rom volt fenn, de eredeti rommal nem próbáltam még) Az mp4 az egyetlen filmformátum amit visz. (Függetlenül a feltelepített mediaplayer-től.) -
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5585 üzenetére
Köszi a tippet az sd kártya csere bevált!
Úgy tűnik ezt a 32gb-os cl6-os Sandisk kártyát nem szereti a gép...Az új kelzsoca felület nekem bejön, rövid használat után megszoktam a soft gombok nélkül, csak attól tartok, hogy a gombok sűrű nyomogatása miatt előbb-utóbb azoknak lesz valami hibája...
Kelzsoca: Először is köszönöm a munkádat! Én szemüveges vagyok, kényelmesebbnek érzem a nagyobb dpi-vel!
Kell erre még valamit telepíteni? (cellakészenlét... ilyesmi.) Köszi! -
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #5564 üzenetére
Kérem segítsetek, mert valamit nem jól csináltam...:
- recovery módban megvoltak a wipe menüpontok
Aztán írod, hogy update.zip menüpont, ilyen nincs...Ezek vannak:
reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe media partition
set efuse itemAz apply update-vel próbáltam:kiválasztottam az sd-n ax xTAB70_Nextgen_update.zip-et
Ezt írta:
-- Install /sdcard...
Finding update package...
Opening update package...
Verifiyng update package...
E:signature verification failed
Installation aborted. -
Raypapa
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez a készülék alkalmas e arra, hogy csatlakozzam vele az otthoni hálózatra wifi segítségével? (és fájlokat szedjek le, töltsek fel a hálózati eszközökre.)
A hálózat vezetékes része egy asztali PC-ből, a hozzá kötött hálózati nyomtatóból, egy ASUS WRT320N wifi router-ből és egy Popcorn hálózati médiatankból áll.
A wifin keresztül csatlakozom minden egyéb mobil eszközzel a NET-re.
Sajnos nem értek hozzá, de mintha valami Samba programról hallottam volna...Kérem segítsetek, ha tudtok!
Köszi! -
Raypapa
tag
válasz
ClaydovE #5471 üzenetére
Pick-pack pont tényleg jó, de nem kívánom senkinek sem, amit egy ilyen újságosnál tapasztaltam: Megrendeltem a hosszabb vezetékű töltőt az xTab-hoz és mentem érte pick-pack.
Csak az ügyintézés nem volt pikk-pakk:
- Kis türelmet amíg kiszolgálok...
- OK. (10 perc, tik-tak.)
- Basszus nem veszi be kódot... Ki a túróst kell ilyenkor felhívni, várjon csak (közben jönnek újságért, újabb 7-8 perc)
Én: - Hívja ezt a számot a készülék oldalán! (Kicsit le van kopva, de szemüveggel 1 cm-ről megy.) Hívja. nem veszik fel a pick-pack ügyfélszolgálaton....
Újabb újságvásárlók, újabb percek...
Hívja a főnökét: - Te Béla ilyenkor mi van? Aha-aha, jó...
közjáték: Tartsad! (újabb újságvevő...)
Én (30perc+): Ha újságot is veszek, akkor a végére érhetünk?
(csúnyán néz)
Na akkor most kitöltjük ezt a papírt... (Közben a sor dagad...)
(A "sor" is csúnyán néz)
- Magánál van...
- Már nem sokáig!
- ...az eladótól kapott kód?
- Nincs... (felhívom a párom, bediktálja)
(A "sor" közben fogy is, csak kifelé...)
- Na itt írja alá, ..Ft lesz.
Cirka 45 perc pikk-pakk...
(Bocs a kisregényért!) -
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5418 üzenetére
Hogyan formázzam a készülékkel a microSD kártyát?
Tud valaki arról, hogy esetleg korlátozott az ajánlott GB-ok száma a gyártó szerint.
(Pl. max. 16Mb vagy ilyesmi?) Mert ez egy 32Gb-os kártya...Köszi!
-
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5413 üzenetére
Köszi ezek is remek programok, de a filmeket (
divx,wmv,mp4) ezek sem játszák le... A beép. player ezt írja ki: STATUS ERROR: can't open....
A film az sd-n van egy video nevü mappában. Az sd
egy 32gb-os cl6 sandisk. -
Raypapa
tag
Médialejátszási gondjaim vannak tud valaki segíteni?
1. Rátettem az sd-re pár tucat mp3-t, de alig az 1/3-át játssza csak le a gyári lejátszó. (Ez a lejátszó azért jó, mert készenlét alatt is működik, zsebre tehetem...)
2. A feltett avi (divx) videókat egyik program sem játssza le (bsplayer sem).
Valami ötlet?
Köszi! -
Raypapa
tag
válasz
Danielsson #5303 üzenetére
Nem tudom mi a megoldás a problémádra, de nekem a Youtube alkalmazás simán fut, problémák nélkül, keresés esetén is jó... Használd azt a böngésző helyett.
(ver.: 2.4.4) -
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #5255 üzenetére
Ezt jó tudni és gondolom ha a Mali 400-as chip ennyire kezd elterjedni, akkor biztosan előbb-utóbb erre fognak több programot optimalizálni...
Nekem az első desktop-om egy akkori (96') brutál izom 100MHz-es Pentium cpu-s gép volt komoly Diamond Monster 3dfx 1Mb-os 3D gyorsítóval, 512Kb-os S3trio videokártyával, talán 4Mb RAM-mal és 100Mb HDD-vel... Ehhez képest a mostani tabletek...Visszatérve a legutóbbi beszerzésemre, nem a chipek voltak a mérvadóak, hanem, hogy minél könnyebb és csajosabb készüléket vegyek a páromnak... (Az ő felhasználói szokásaihoz tökmind1 milyen a vas... mert ő szinte csak ol-vas!
)
-
-
Raypapa
tag
Azt hozzáteszem, hogy szóba sem került sem a WayteQ, sem más gyártmányú termék, csak saját 2 termékét hasonlította össze, ezért fogadtam el a magyarázatot. Egyébként úgy gondolom, hogy árkategórián belüli termékeknél (legyen az Nvidia v.s. AMD/Ati vagy WayteQ vs más) kb. annyi a különbség mint a Danone tej v.s. Alföldi tej között, mindkettőt Juci néni tehene adhatja, csak az egyiknek jobb a marketingje, a másiknak meg szebb a csomagolása... Szóval döntsön mindenki kedve szerint, itt most az xTAB-70 (xPAD-70) vasat vesézzük na!
-
Raypapa
tag
Ezt az infót a C. szervizes kollégától kaptam, gondoltam Ő ért hozzá...
(Mielőtt megvettem a 7015-öst a páromnak, megkérdeztem mi a különbség a 7030-7015 között és azt a választ kaptam, hogy a 7030-asban dolgozó grafikus mag a PowerVR SGX540 fejlett 3D támogatást ad és ezt szívesebben viszik a játékosok, mint a mali400-asokkal szereltet, ami sztem szintén nem egy rossz chip..)
Persze lehet hogy én értettem félre a tájékoztatást és nem a grafikus chip miatt jobb, hanem a samu proci vagy a nagyobb kapacitású akksi miatt, mindenesetre drágább is 10k-val...
A tapasztalatom az, hogy a C. 7015 és a mi WayteQ xTAB-70-esünk egy kategória, nekem az xTAB pont a 4:3 arányú képernyő miatt jobban tetszik, kényelmesebb a netezés és a könyvolvasás is! -
Raypapa
tag
válasz
eszel14 #5223 üzenetére
Nekem a hanggal annyi érdekesség van, hogy ha be van dugva a fülhallgató és bekapcsolom a gépet kicsit halkabb, de amint megnyomom a hangerőszabályzót beáll az eredeti hangerő, ami egyébként fülhallgatón csak akkor elviselhető, ha hangerőszabályzós a füles, különben a legkisebb hangerőn is iszonyú hangos!
Szóval próbáld nyomkodni a hangerőszabályzót, hátha beáll...
Más 5letem nincs... -
Raypapa
tag
válasz
Reignman #5217 üzenetére
Igen, mint fentebb említettem, a Concorde-nál a tavaly kijött 7020 és 7030-as készülékre és a most megjelent 7015-ösre is pikk-pakk optimalizálták a ICS-et, így a hardver gombok is működnek a rendszerrel. Pedig kell a jó "support" árkategóriától függetlenül, mert sok esetben ez a legfontosabb szempont a vásárlás előtti mérlegelésnél! Minden tiszteletem Kelzsocának és mindenkinek aki önszántából és lelkesedésből támogatja a WayteQ készülékét, de tényleg lehetne ez hivatalos is. (Hacsak Kelzsoca nem a WayteQ fórum-beépített ügynöke
)
-
Raypapa
tag
válasz
Kicso74 #5202 üzenetére
Szia!
Nekem xTAB-70 van, a feleségemnek most vettem egy friss Concorde tab 7015-öt, amire már a M.o.-i forgalmazó központi üzletében Bp-en ráteszik "free" a készülékre optimalizált Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) op. rendszert is kérésre. Katt. ide!
Mindkettő készülék olcsó és alkalmas az általad felsoroltakra és még sok egyéb másra is. A különbség, hogy a Concorde 800x480-as széles képernyős, a WayteQ pedig 800x600-as felbontású 4:3 arányú kijelzővel bír. A paramétereik hasonlóak, a Concorde-ban 8Gb a belső memória, a WayteQ-ben csak 4Gb, de mindkettő bővíthető akár 32Gb-os MicroSD-vel.
Kinézetre a Concorde "csajosabb", mert szép fehér a háta, ill. hosszabb a töltő vezetéke.
(Az xTAB- töltőjének vezetéke kb. 50 cm-es, töltés közben nagyon zavaró, ha használni akarod. Lehet venni hozzá egy hosszabb vezetékű töltőt pl. ITT ...)Remélem tudtam segíteni, szeretem az xTAB-omat, de nem vagyok elfogult. Ha csajszinak veszed, talán jobban fog tetszeni a Concorde...
-
Raypapa
tag
Kedves Kelzsoca!
Érdeklődni szeretnék hogy lesz időd valamikor csinálni az új rom-ból egy saját verziót? (Kelzsocandroid 2.3.5.3 pl.
)
Köszönöm, minden rajongó nevében is!
-
Raypapa
tag
Tudja valaki, hogy rá lehet e beszélni a készüléket (xTAB-70), hogy ha USB-vel összekötöm a szgéppel, akkor az töltse is az akksit?
-
Raypapa
tag
Örömmel várjuk a kelzsoca féle okos romot ebből!
-
Raypapa
tag
válasz
rabbit87 #4908 üzenetére
Igen én is minden kütyümbe class6-ost vagy gyorsabbat veszek (ez a Sandisk is class6), így egy esetleges lassulást vagy problémát nem foghatok a memória lassúságára.
Ma már a digifotós masinákba is min. ilyen gyors ajánlott mert sok tud akár fullHD videókat is rögzíteni, ahol kell a gyors adattovábbítás. Ebbe viszont gyorsabb nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest