WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni?

Bevezető, tartozékok

Hihetetlen pörgés van most a tablet piacon. A nagyok közül már kapható a 3D képességgel is felszerelt LG Optimus Pad, és e cikk írásakor már nálunk van a legújabb Samsung Galaxy Tab 10.1 is. Eközben persze a kínálat másik oldala is folyamatosan nő. Jönnek egyre-másra a kínai készülékek és egyre inkább úgy tűnik, hogy kezdenek felnőni a feladathoz.

WayteQ xPAD-70
[+]

Arra továbbra se számítson senki, hogy egy iPad szintű gépet kap harmadannyiért. Az viszont egyre inkább körvonalazódni látszik, hogy a tablet, mint olyan, ha lassan is, de tömegeszköz lehet, és azok is vehetnek maguknak ilyet, akiknek a nagynevű gyártók modelljei túl drágák. A WayteQ sem akar kimaradni ebből a buliból és saját palettával tör be a piacra. Jelenleg két készülékkel kezdtek, ezekből most a kisebbik jutott el hozzánk.

WayteQ xPAD-70
[+]

Az xPAD-70 doboza mutat némi hasonlóságot az iPaddal, de persze annál kisebb. És hogy mi van benne? Hát természetesen az eszköz maga, aztán alatta felbukkan a hálózati töltő, meg egy USB adatkábel, egy néhány oldalas gyors útmutató (a teljes, magyar használatit a honlapról le lehet tölteni) és egy tok. Ez utóbbi szerintem remek kis darab. Egy vastag, rugalmas, jó tapintású szövetcucc, ami mindenféle tépőzár vagy mágnes nélkül is remekül ellátja feladatát. Nekünk még kimaradt az USB host kábel, ám a forgalmazó ezt a korábban vásárolt gépeknél ingyenesen pótolja, tehát a dobozban már ez is benne van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés