- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Egy probléma van - lekopott a hátáról az a vonalkódos rész. Továbbá, mivel csak ritkán előforduló probléma, így sztem simán elhajtanak...
Más.
Nem tudjátok véletlenül, fejlesztői módhoz ennél a tabletnél honnan lehet szerezni drivert a pc-re? Fent van sdk, a 4.0.3-as android api-k, de mégsem akarja látni az Eclipse.
Ja és van egy "Android" nevű ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, amit nem hajlandó feltelepíteni a win7 repository-kból (illetve update webhelyről)...Help me!
-
winben
aktív tag
Chao!
Helyzetjelentés!
Nektek csinál olyan az XTAB70, hogy ha olyanja van invertálódik a színe a képernyőnek?1-2 hete csinálja, kb 3-4 naponta, hogy kifehéredik, meg lila lesz a wayteq felirattól elkezdve minden...
Eddig úgy sikerült megoldani a problémát, hogy kikapcsolom 1-2 percre (megpihen, b+ !!!!) és újra jó.
Újra flashelés nem segít, már többször próbáltam, ez valami hardverhiba...bár érdekes, hogy azóta csinálja, mióta fent van a gyári ICS...Más.
Az 1. hsz-ben lévő általam annó összekapart ad-hoc buli nem csak a 2.3-as androidon megy, hanem a ICS-en is, most próbáltam... -
winben
aktív tag
Ez mi a manó, nem tudjátok?
http://www.grando.hu/wayteq-xtab-100s-tavvezerlo-1517484318 -
winben
aktív tag
válasz
zolivissza #7710 üzenetére
És az milyen minőségű? Megéri a pénzét?
-
winben
aktív tag
No, 2 bug van xTAB-70 gyári ICS-en, amit gondolok megosztani is.
1. Kevés ram, vagy nem tökéletes ram management, de ha jót akarok magamnak újra-újra újra kell indítani a gépet, mert egyszerűen lemegy 40 mb alá a szabad memória és belassul, és lépten-nyomon kilép minden programból.
2. Mikor frissen megvettem a tabletet nem tudtam videóSkypeolni, mert a beszélgetőpartneremnél rossz volt a kép (csíkolt, összevissza színes volt, stb), aztán, ha jól emlékszem Kelzsoca romjaival jó volt.
Most megint sz*r a kép?!Előbb írtam a tokról. Valakinek valami tapasztalat - honnan érdemes megrendelni, illetve hogyan lehetne rákeresni pl eBay-en?
-
winben
aktív tag
válasz
Victoryus94 #7665 üzenetére
Winamp nekem képes a háttérben futni...
Más
Tudom, már korábban szó volt a tokokról, de egyszerűen nem találom azt a beszélgetést. eBay-en keresnék (lehetőleg, bár nem kizárólagosan) billentyűs tokot.
Bratyóm most vetetett velem az anyósáéknak iPad2-t és vettem hozzá tokot is - és úgy meg tetszett ez a kinyithatós fajta tok, hogy most már nekem is kell
Amúgy még annyit, hogy sokaknak csorog a nyála az apple cuccok iránt. Jelen esetben a tabletekről van szó, szal pl iPad.
Hadd mondjam el a tapasztalataimat:
Az iPad2 (két hetet most kezemben volt) jól meg van csinálva, jó anyaghasználat (fém), ki lehet dobni az autó elé annyira stabil a háza, elvileg nagyon nehezen lehet megölni. Az akksija napi 2-3 óra skypeolással és ugyanennyi óra netezéssel, youtube videóval, kibírja kb 4-5 napig töltés nélkül. Jó hangszóró van benne, fülhallgatóval se rossz és persze baromi gyors, egyszer sem sikerült beakasztani.
Most jöjjön az, ami miatt én mégis boldog XTab tulaj vagyok:
iPad2-re az égvilágon minden fizetős. Se demó játékok, se mezei videólejátszó...de még egy sima FTP kliens program sincs rá.
Belső memóriája zárt, csak iTunes-szal lehet valamicskét hozzáférni, de azzal olyan killódósan, hogy megáll az ember esze.
Vékony, de fémből van és egy nagy lapát, olyan nehéz, hogy nem tudom sokáig a kezemben tartani, mert egyszerűen elfárisztja az újjaimat/karomat.
Nem lehet a memóriát bővíteni (pl memkártyával), az van, amilyet megvettél, bamm.
Mindenféle átalakítók nélkül nem lehet TV-hez sem dugni, nincs USB host mód (nem lehet pendrive-ot hozzádugni), billentyűzetet is csak vezetéknélküli almásat, ami +20e ftba kerül.És ami a legfontosabb: 120 000 Ft...
Nekem most már biztosan nem sír a szám az iPad-ért. Ezzel az ICS-el jobb, kicsit gyorsabb, igaz elég hamar betelik a ram, hamarabb lemerül és néha be-be akad, de nem bánom, mert ez csak 45 ezer forintba került.
Ár-érték arányban messze győztes az XTAB/PAD
-
winben
aktív tag
Hi!
XTAB70-re felhajítottam az új ICS frissítést. Fel szabad rá rakni az 1hsz-ben lévő rootolós cuccot, ami még a 2.3-ra való hivatalosan?
-
winben
aktív tag
válasz
atravel #6464 üzenetére
Igen, aztán ráleltem arra a programra. DE kifejezetten kavarodást csinált, eltűnt tőle az alsó 3 gomb (beáll, főmenü, internet) meg folyton lefagyott, stb.
Most a "DPI Changer Utility"-t tettem fel, ez kapott a legtöbb csillagot, most már jó!
Köszönöm a munkát, jobban, gyorsabban működik a vas, látom már 1Ghz a proci is!
ICS?
-
winben
aktív tag
Sziasztok fiatalok!
Egy ideje már nem voltam, kicsit lemaradtam. Két kérdésem volna:
1. 4-es Androidról van-e valami infó XTAB70-re?
2. Feltettem Kelzsoca nextgen féle rom-ját. Minden szép és jó, de...
....emberr!! Mintha valami látássérülteknek készült telefonom lenne - ez a centis méretű betűméret kegyetlenül zavar.Hogy lehet levenni a betűméretet úgy kb 1/3-ára??
Légyszives!
Köszönöm! -
winben
aktív tag
Adjatok már egy linket, ahol lenne a tablethez hálózati töltő! Már teljességgel beelégeltem, hogy 95centis zsinórral killódjak. Így most tervezek venni egy másik töltőt, amit majd megbontok (vagy ha jobban felbosszant - csak simán elvágom annak a vezetékét) és kihosszabbítom vagy 3 méterre!
....hát nehogy a nyúl vigye már a puskát?!
-
winben
aktív tag
Ezért is mondják, hogy a win8 lehet megint egy nagy FAIL lesz a Microsoftnak...
És ezért is nem fogom használni talán sosem...Szóval nem azt mondom, hogy programot akarok írni tableten (arra továbbra is ott a laptop) csak kicsit jobban érezném magam egy bonyolultabb felületen...
-
winben
aktív tag
Gyerekek én egy dologban szenvedek ezzel az androiddal. Ezen a szép nagy képernyőn olyan szivesen látnék ablakokat. Egyszerre pl 2 megnyitott pdf-et...vagy zenelejátszót egy kis ablakban csak...és nem tudom megoldani sehogy sem a dolgot... max ha vanegy szerver és távoli asztal kapcsolat...csak az meg bitang lassú és elég használhatatlan, szerencsétlen megoldás.
Nem lenne valakinek erre a dologra valami jó ötlete?
-
winben
aktív tag
válasz
Brutális eb #3816 üzenetére
óóó, hát öö, izé...
-
winben
aktív tag
válasz
levi.hungary #3789 üzenetére
....mik vannak...
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3770 üzenetére
Összeteszem a két kezem, hogy Nokia N900-ast mobiltelóm van. Használtan vettem fél éve 65 ezer ftért, és ezekszerint nem csak szerintem, hanem egyébként is zsírsárkány cuccom van és nem fogom lecserélni egyhamar ilyen androidos sz...rokra. Működik hidegben, melegben, teljes mértékben megbízható, k...va okos és Linux alapú
-
winben
aktív tag
válasz
haxxika #3768 üzenetére
hehe... ami elromolhat el is romlik - szóval az Android okosságának hátránya az, hogy simán megbolondulhat...
Vasárnap nekem zenélés volt. 5 perccel kezdés előtt készülődés közben nyitottam volna meg a tableten az akordos dalszöveget és se kép se hang... nyomkodtam rajta mindent - semmi. Komolyan mondom kétségbe estem. Utolsó elkeseredettségemben vettem egy tűt és lereseteltem. Power gombot nyomom és voilá, elindult.
Szóval le volt fagyva.Ami viszont bosszant - hidegben alig működik az érintőképernyő vezérlése. Ha már kicsit hűvösebb a levegő (kb 15˙C) tapogatni kell, hogy melegedjen, hogy működjön...
Szal érződik itt-ott, hogy occsó... -
winben
aktív tag
-
winben
aktív tag
Egy nagyon bosszantó hibajelenségre lettem figyelmes. Hidegben az érintőképernyős rész előszeretettel göthösködik. Tuti a hidegtől, mert ha a hideg képernyőre ráteszem a kezem egy kicsit melegedik és egyből jobb.
És még egy javaslat - ceruzát ne vegyetek hozzá, nem érdemes...kissé pontatlan a képernyője...Továbbá egy vicces dologról is még hadd számoljak be!
Megvicceltem az itthon fellelhető két usb-otg készülékemet. Összedugtam a Nokiámat és ezt a tabletet, vajon melyik ismeri fel a másikat, mint meghajtót....
....képzeljétek - semmi nem történt
Ezekszerint két otg-s cucc nem tud egymással elboldogulni....
....kár azért... -
winben
aktív tag
Mobilnet megy, ha hozzádugsz egy 3G-usb sticket - modemet -, vagy mint ahogy én csinálom van egy mobilnetes telefonod, amin megosztod a netet a tablet felé.
Amúgy szerintem a játékok tökéletesen futnak, filmeket nemnagyon néztem még rajta...
Tényleg - ezt én is kérdezni akartam - létezik HDMI - D-SUB/DVI-D átalakító? Ha esetleg hozzá akarnám dugni az asztali gépem monitorára...
-
winben
aktív tag
Hali!
Igaz, nem nekem lett célozva az üzi, de én is be tudok számolni 1-2 dologról (nameg kicsit tehermentesítsük kelzsocát!
)
Ismert hibajelenségről igazából nem nagyon tudok beszámolni. Nem fagy, nem akad, alig melegszik. Itt-ott gyengeségeket az olcsósága miatt látok csak. Például vájtfülűek ne tervezzék ezt a zenelejátszó kütyünek. Hangerőszabályzója viszonylag suta (fülhallgatón vagy nem szól vagy már hangos) a külső hangszórója meg olyan, mintha egy hangosabb fajta fülhallgatót járatnék full hangerőn (halk, csilingelő hang). Továbbá töltőre dugva fülhallgatón valami iszonyatos háttérzaj van, nagyon felveszi a táp zaját (elképzelhető, hogy ez nálam van csak, vagy csak én vagyok finnyás...nemtudom).
Nekem netezéssel kibír egy komplett délutánt. Annyira pontosan még nem mértem le - 3-5 óra közé tudom tenni a nyugodt állapotban való használatát (wifi bekapcsolva). De például, ha a proci dolgozik (flash tartalom, vagy valami dúrva 3D-s játék) 1-2 órán belül képes megadnia magát.
Igazából kérdés, hogy mire akarod használni. Ha a magas minőségre törekedsz tabletvásárlás tekintetében, akkor 100 ezer ft környékén gondolkozz. Ha az számít, hogy ár/érték arányban jót kapj és ezért a csekély összegért meg tudsz barátkozni 1-2 gyengébb tulajdonsággal (nyeszlett hang, 3G hiánya) - akkor ne félj tőle! -
winben
aktív tag
válasz
Gabócza #3532 üzenetére
..hejjj...megvalósulni látszik az, amire én még kisiskolásként epekedve vágyakoztam?
Szoktam látni manapság kisiskolásokat a buszon - sztem több kilós táskákkal. Komolyan mondom miért nem egyszerűbb a sok tankönyv helyett (aminek jó, ha 2/3-adát átveszik) inkább egy ilyen tabletből tanulni?Ha utánaszámolunk az én időmben egy éves tankönyv 10-12 ezer ft-ba került. EGY ÉV. És egy gyerkőc hány évet jár iskolába?? Elvileg legalább 12-t.
Egy ilyen kis tablet 5-6 év alatt simán megtérülne és nem kéne 2000 ftot kiadni egy könyvért, hanem csak pl 500-at (jogdíj) és le lenne tudva. Nem kapnának fiatalon gerincferdülést...
Na, tudom, hogy ez nem kötődik a témához, de most előbuggyant véletlen belőlem... -
winben
aktív tag
Nem teszitek be a 1. hsz-ba az ad-hoc update pack-ot? Nem találtam most, hogy ránéztem.
-
winben
aktív tag
Milyen népszerűek vagyunk... :-)
-
winben
aktív tag
Aha, akkor ez ilyen hotfix volt. Akkor majd lesz. Én már megvagyok így nyugodtan. Van root mód, van Chainfire3D, vannak játékok...nameg adhoc-cal mobilnet (viszonylag sokat utazom)...én mostmár elégedett vagyok.
Néha kicsit furcsa, hogy operával elkezdek nézni egy Youtube videót és a háttérben fogja magát, kilép a skypeból. Egyetlenegy dolog ami miatt meg tud röccenni a kicsike: flash. Jobb külső youtube néző progit használni... -
winben
aktív tag
Update
ad-hoc kapcsolat megy WEP kulccsal is! Úgy tűnik elég jó stabilan. -
winben
aktív tag
Váljék hasznotokra!
Örülök, hogy besegíthettem! -
winben
aktív tag
-
winben
aktív tag
Sikerült!!! Addig próbálgattam, míg be nem jött az egyik verzió!!!
Ha nektek is adhoc kapcsolódási problémátok van, akkor töltsétek le ezt:
http://winben.homedns.org/other/gb-android-2.3.4/wpa_supplicant
(hajnali 1 és reggel 9 között nem megy a szerver, amúgy igen)Ez elvileg kompatibilis minden 2.3.4-es Android rendszerrel!
Telepítés menete:
0. szükséges root mód és egy normális filekezelő program
1. tallózz be a /system/bin jegyzékbe (mappába)
2. keresd meg a wpa_supplicant nevű file-t és nevezd át wpa_supplicant_regi névre
3. másold be a fenti linken letöltött wpa_supplicant file-t és másold be a /system/bin jegyzékbe
4. indítsd újra a wifit és sasold meg, lát-e ad-hoc hálózatot! Nekem lát! enjoy!...ha nem lát ad-hoc hálózatot - sőt semmilyent, akkor állítsd vissza a régi fájlt!
-
winben
aktív tag
Nekem is van kérdésem - ha már senki se reagál az ad-hoc problémámra már.
Patch fájl futtatható androidon? Most éppen ezzel próbálkoznék: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754961
Elvileg a wpa_supplicant-et kell hackelni. Azaz abban kiiktatni, hogy ibss korlátozás NE legyen. Nos, kipróbáltam már 1-2 változatot, de egyik sem hozott még sikert. Vagy el sem indult vele a wifi, vagy elindult, de nem látott semmilyen hálózatot (a home routert sem)...
-
winben
aktív tag
Valaki nézte az ad-hoc kapcsolatos dolgot, amit még néhány nappal ezelőtt írtam?
Lassan úgy látom vennem kell egy usb-s netkártyát...pedig a telón keresztül is milyen jól működhetne a mobilnet... -
winben
aktív tag
válasz
atravel #3484 üzenetére
Érdekes ez a vinyó dolog amúgy.
A Nokia telómban is (N900) van valamilyen szintű usb otg funkció. És ha rádugom a vinyót (1Tb Seagate) ugyanúgy a vinyón a power led világít és a gép halkan kattog (gondolom a fej). Bátyám egy terrás samsung vinyója felpörög, de nem történik semmi se a telón se a tableten - csak az aktív usb hubbal. Szal érdekes, hogy ezeknek a winchestereknek akkora áramfelvétele van (?), hogy már éppenhogy nem bírja meghajtani egy otg elven működő usb sem......most néztem - én vagyok ennyire tompa?? ...összecseréltem két kommentet...
-
winben
aktív tag
Ha rá van dugva a töltőre és ki van kapcsolva egy módszert tapasztaltam ki ahhoz, hogy meglessem - tölt-e:
röviden, de határozottan megnyomod a power gombot (mintha fel akarnád ébreszteni bekapcsolt állapotban a képernyőzártból). Nekem ilyenkor a képernyőn megjelenik egy bazinagy akkumulátor, ami a töltést jelzi...
Nameg persze írja angolul, hogy nyomjam hosszan a bekapcs gombot, mert ő amúgy most tölt... -
winben
aktív tag
Ha füledhez teszed a vinyót csendben talán hallhatod, hogy kattog, de nem bír elindulni szegény. Ez azért van, mert nem kap elég áramot a vinyó.
Ezt úgy tudod orvosolni, ha beszerzel egy aktiv usb elosztót (aktív hub). Ennek az a lényege, hogy az elosztóhoz van egy adapter is, amit a konektorba dughatsz. Így - és ismereteim szerint csak így - menni fogva cuccos gond nélkül!
-
winben
aktív tag
Kérem, akinek van valami wifis dolga - Androidon kívül például laptop vagy bármilyen másik telefon - csináljon rajta próbaként ad-hoc kapcsolatot és próbálja ki, hogy csatlakozik-e hozzá a tablet! Nem kell hozzá mobilinternet-kapcsolat! Kaptam már annyi tanácsot és lassan kezdem már magam hülyének nézni, hogy nem-mű-kö-dik az ad-hoc kapcsolat!
Elmondom mit csináltam eddig.
/system/etc/wifi/wpa_suppliciant.conf fájlba beleraktam azt, amit korábban már írtak nekem. Wifi ki-bekapcs és ugyanúgy vissza feláll az itthoni routerre. Az égvilágon semmi más nem történik, minden ugyanaz.
Korábban találkoztam valahol a /data/system hellyel. Gondoltam kipróbálom, mivan, ha ide másolom be a már sokat emlegetett file-t. Kipróbáltam, nem történt ismét semmi.
DE! Ha már úgyis ott voltam, akkor mi-van-ha alapon kipróbáltam, átneveztem wpa_suppliciant-ra (lecsíptem a kiterjesztést) és láss csodát kapcsolnám be a wifit - bekapcsol, vár 15 mp-et és vissza kikapcsol. Vissza eltüntettem a file-t, újra csatlakozott a home routerre. Szóval ez most olyan feelin', mintha már talán nyomon lennék. Viszont több ötletem most éppen nincs.A teljesség igényével a config file-om tartalma:
ctrl_interface=eth0
ctrl_interface_group=system
update_config=0
ap_scan=2network={
ssid="hotspot"
scan_ssid=0
key_mgmt=NONE
mode=1
priority=1
}Ja és nem a Nokia telefonnal van baj, kipróbáltam az ASUS laptopommal a dolgokat. Az Asus csatlakozik simán a telefonhoz, ha a laptopon hozom létre az ad-hoc cuccot, akkor a tablet ugyanúgy nem csatlakozik...
-
winben
aktív tag
Nem ismerem a cuccos op.rendszer szerinti felépítését. Ehhez mit szóltok: https://market.android.com/details?id=com.galoula.LinuxInstall
Meg tudja ölni a tabletet?
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3414 üzenetére
Nokia N900 Rover internet tablet. Szal Nokia N900 mobilról. De próbáltam Nokia E90-ről is, arról sem ment. Felraktam egy wifi-s progtamot, az látja a telók hot-spotját és azt írja, hogy a csatlakozás nem lehetséges, mert az androidban nem lehetséges a csatlakozás, hacsak nincs hackelt romom...
-
winben
aktív tag
válasz
NightLord #3410 üzenetére
Ez van alapból a config file-ban:
update_config=1
ctrl_interface=eth0
ctrl_interface_group=systemNem töröltem őket először, hanem utánaírtam a dolgokat. Aztán teljesen átírtam úgy, ahol az oldalon írták. Volt wifi ki-be kapcs, volt újraindítás és mintha semmit sem csináltam volna úgyanúgy visszacsatlakozott az itthoni routeremre...megáll az eszem...
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3408 üzenetére
Jaa, jó, akkor nem próbálkozok a tabletem elrontásával!
Amúgy ez tűnik a legígéretesebbnek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754961
Inkább keresek valami megoldást, hogy rátegyek egy valami ubuntu szerű oprendszert (láttam youtube videókon, talán egyszerű megoldás, virtualbox szerű)
-
winben
aktív tag
...kezdek már megőszülni, hogy nem tudok netezni ad-hoc kapcsolaton a tabletemmel.
Az van, hogy szeretném, ha azért a telómon is lenne net, de lehetne az xTab-omon is. De nem akarok 2 előfizetést, mert minek...
Néztem a Vodafonnak kinálatát, van ilyenük, hogy zsebwifi. De náluk drága az internet, meg mifelénk, ahol lakom nekik nincs 3G. Így a Telenor vagy Tmobil lenne jó. Én telenoros vagyok a mobilommal, 100mb-os nettel, ami tökre elég havi egy ezresért (mindig túllépem, de sebaj, nincs túlforgalmazás
)
Most nem tudom mit csináljak. Kézenfekvő lenne egy usb-s net, de arra megint költeni kéne... Ötlet?
VAGY
Kelzsoca, várható ad-hoc enable az x-TAB/x-PAD-on?
-
winben
aktív tag
Azt tedd hozzá a mérethez, hogy a képernyőtől kb 2 cm szélességben van a készülék kerete. Szal úgy számold a készülék teljes méretét!
Sztem tuti létezik hozzá szivargyújtós töltő (csatlakozó a kérdés csak, mert amúgy ha jól emlékszem 5V-ot kíván a masina 2 aperen). Én ilyen csatlakozóval még nem találkoztam, de szerintem biztos létezik hozzá, utána kell keresni vaterán, ebay-en, mobilos boltokban!
A gyorsulásról annyit, hogy azt mondják nem annyira nagyon sok az a plusz 200 MHz. Nekem most az xTAB 800 MHz-en megy, de szerintem így is atomjól használható (gyorsabb, mint a Nokia N900-asom 1GHz-en - Cortex A9 proci miatt). Nem tudom kelzsoca barátunk fog-e ügyködni az új ROM-ban ezt illetőleg.
4:3-as kijelzőről annyit, hogy majd ezt válaszolja meg egy olyan, akinek nem ez az első androidos ketyeréje. Itt-ott játékokban találkozok olyannal, hogy van fent vagy lent egy fekete sáv...de idegeskedni még nem idegeskedtem azért, hogy miért nem inkább szélesvásznú a képernyője (Need for Speed Hot Pursuit jól néz ki rajta!).
Nekem a 4:3 tetszik, mert portré módban gyakorlatilag egy egész A4-es oldalt tudok olvasni, mindenféle zoom nélkül.
-
winben
aktív tag
Én a vásárlás előtt mikor szétnéztem ezen a téren azt állapítottam meg elsőre, hogy a 100-as nagyobb, nagyobb a képernyője. Namost ezt el kell dönteni, hogy nagy kijelzőjű kell-e vagy kisebb.
Nekem a felhasználási terület kicsit a netezgetés buszon, erre-arra, amikor úton vagyok...aztán hogy bevigyem előadásokra és tudjak vele jegyzetelni, meg tudjak belőle tanulni az egyetemen. Nameg, hogy tudjak rajta kellemesen könyvet olvasni. Így nekem a 70-es volt imponáló, mert kicsike, feltételezem, hogy könnyebb is és az akksija állítólag többet bír. (amúgy jelzem, nekem wifi nélkül bír simán 4-5 órát, wifivel folyamatosan kb 3 óra)
A nagy jó, ha játszani akarsz, vagy filmet néznél többedmagaddal.
-
winben
aktív tag
Hát szóval az van, hogy a magyar kiosztású billentyuzetem angol nyelvu es jo volna, ha tudnek ekezetet is irni...nameg z-y billentyuk...
Van erre valami megoldas?
Kelzsoca-tol kerdezem, hogy megoldhato ez az ad-hoc wifi mukodesenek bekapcsolasa majd?Varjuk nagyon az uj romot - mert most nincs ac-3 hangkodekem sem...
-
winben
aktív tag
válasz
atravel #3352 üzenetére
Rájöttem. Letöltöttem, bementem root módba (su), beírtam a parancsot és: command not found....
Az az érdekes, hogy elinítom a winampot, elindítok egy zenét, home, zene megy. Ha viszont ha valahonnan megnyitok egy file-t (mp3) es akkor nyomok home gombot akkor zene megáll.
Nekem olyan ez az android...nem tudom eldönteni, hogy akkor milyen progi fut jelenleg...olyan, mintha hibernálná a háttérbe került alkalmazásokat. Ami egy jó dolog, mert nem bír belassulni, beakadni a cucc...de roppant idegesítő, ha csak az egyik progiból a másikba át akarnék ugrani egy pillanatra valamiért...és az előzőt, amin éppen dolgoztam meg csak önkényesen bezárja...
Ez az első androidom. Jelenleg jobban örülnék inkább egy Maemo linuxnak a tableten (pl Nokia N900), de bízom benne, hogy csak még én nem értek ehhez a zöld robothoz és tényleg jó cucc, és nem csak valami túlhájpolt linux alapú mobil oprendszer a sok közül...
-
winben
aktív tag
Udv mindenkinek!
Nos, vettem ma egy speed link billentyuzetet a tabetemhez. Most az lett vele a bajom, hogy a billenyūzet kiosztása angol nyelvū es fogalmam sincs, hogy merre kellene magyarra allitani. Gondolnek most arra, hogy peldaul lenne egy terminal, ahol beirom, hogy setxkbmap hu. Mert ugye linuxon így jarja....de hol van ezen terminal???
Aztàn, kedves ROM javìtgató baràtunk! Legyszi-legyszi tedd bele azt a hackelest, hogy ad-hoc-ra tudjon kapcsolodni! Nekem es szerintem eleg sokunknak fontos lenne, mert lehet, hogy a mobilunkrol oldanank meg a netet...
Utolso: nem lehet azt valahogy megoldani Androidon, hogy ha ranyomok pl a Home gombra (balfelso sarok, haziko), akkor ne zarodjon be az alkalmazas? Neha jo volna ez pl winamp eseten...
-
winben
aktív tag
Nézze már meg valaki hozzáértő, hogy ezeket lehet-e nyugodt szívvel telepítgetni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754961
Most meg vagyok döbbenve - hogy fogok így netezni a tableten?? Teljesen abban a hitben voltam, hogy majd a mobilommal megosztom a netet, és a tableten is tud így lenni net simán.
-
winben
aktív tag
Udv!
Miert van az, hogy egy Ad-HOC kapcsolaton megosztott wifit nem lat a gep?
Probaltam Nokia N900 es E90-es telokkal mar - ezeknek a megosztasat latja a laptop, ott minden mukodik. De az ujdonsult 2.3.4 androidos tabletem meg nem.
Es hozzateszem: uj vagyok az Android teren.Szoval miert van az, hogy nem latom az adhoc kapcsolatokat a tableten a routerek listajan?
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3299 üzenetére
Az nem lehet gond, hogy egy 16gb-os class2-es kártyával akartam a frissítést?
Az a helyzet, hogy nem flash-eltem még ilyen tabletet (csak Nokiát, de az teljesen máshogy ment). Szóval az volt, hogy az a zöld szöveg - upgrading... please wait - megjelent egy pillanatra (el se nagyon lehetett olvasni) majd elsötétült és azóta meg se nyekkent.Feltételezem, hogy maga a frissítés később indul, nem egyből...szóval gőzöm nincs...arra tudok csak gondolni, hogy pl elpatkolt a készülék akksija - már olvastam valaki(k)től ezt, hogy akksihiba előfordult náluk is így, továbbá ez a dolog a töltőre dugás után néhány perccel történt.
A wayteq oldalán azt írják, hogy fel kell tölteni teljesen az akksit és a flashelés közben (upgrade) is benn kell maradnia a töltődugasznak. Ehhez ti mit szóltok? Muszály?
Továbbá jó az, ha egyből felnyomom (a gyári állapotból) ezt: http://www.wayteq.eu/hu/sw-update-xpad70-gingerbread-v1 ?Bocsi a sok kérdezősködésért - csak be vagyok tojva, hogy holnap megjön a cuccos és elkezdeném frissíteni a szoftvert és ugyanígy járok...
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3293 üzenetére
Ja, megtörtént, az eladó megnézte, kipróbálta, beazonosította, hogy hiba van.
Most van egy 46 ezer ftot érő blokkocskám, holnap reggel megyek egy új darabért.
Rendes volt az eladó, felajánlotta, hogy vissza is adhatja a vételárat, ha úgy akarom.Ha Miskolcon jártok ajánlom a PC Host boltot a Bató Üzletházban!
-
winben
aktív tag
válasz
kelzsoca #3290 üzenetére
Az égvilágon semmire sem reagál. A reset gombot nyomtam röviden is már - meg hosszan is, próbáltam volna simán bekapcsolni, dugtam rá töltőre semmit sem ír ki, meg se nyikkan.
Annyit észrevettem, hogyha töltőre dugom, akkor elkezd sípolni az adapter.
Nemtudom adnak-e másikat a boltban vagy várnom kell a garanciás javításra (heteket??)
-
winben
aktív tag
Üdv mindekinek!
Kb fél órája van meg az xPAD-70-es tabletem. Régi szoft volt rajta, a weboldalukon lévő leírással nekikezdtem frissíteni. Ráraktam a kártyára a filokat, benyomtam a két gombot egy pillanatra felvillant a szokásos szöveg majd a képernyő elsötétült és azóta se kép se hang.
Kb 15 percet nyomkodtam, semmit nem telepítettem, csak megnéztem, hogy működik. Aztán rádugtam a töltőre (mert írják az oldalon, hogy rá kell dugni töltőre frissítéskor), kikapcsoltam és kezdtem volna a frissítést...
Mit tudok vele csinálni?
A reset gomb hogy működik? -
winben
aktív tag
Üdvözlet gyerkek!
Na, mint kezdő tabletes és androidos érdeklődnék, hogy vajon működésre lehetne-e bírni egy usb-s - konkrétan Pinnacle 330e hibrid tv-tunert?
Nem vágom igazából, hogy ez az OTG egyenértékű dolog-e pl a pc-k usb csatlakozójával vagy sem....namegmondjuk szoftvert is keresni hozzá...
Szóval ha még nem is tudtok gyakorlati választ adni, akkor azt mondjátok meg, hogy elvben lehetséges-e, mert így már tényleg zsírsárkány lenne a gépecske.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jövő héten érkezik a Grand Theft Auto Online - The Diamond Casino Heist
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Tesla topik
- Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest