- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ee-boy
csendes tag
válasz
fudi2002 #7925 üzenetére
#fudi2002
Bocs most vettem észre a privátodat.
Minden amit nem használok jegeltem. A nem használt élő háttereket, az összes hangrögzítőt text to speach dolgokat, talk back, hang alapú keresés, az e-mail klienst (csak gmailt használok), hangposta, sms/mms/apn, az épp nem használt de azért letörölni nem akart appokat, upgrade 1.0, a legfontosabb: maps és társai.
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #7766 üzenetére
Ha ezt megcsinálod, akkor a cellakészenlét nem fog feleslegesen futni: [link]
Egy teljes töltés után, valószínűleg már nem fog hülyeségeket kiírni a statisztika.
(#7767) poganytamas
Persze, köszönjük a probléma-megoldás hozzászólások mindig is hasznosak
(#7768) sid87
Kezdésnek átrakod auto módra, ha ez sem segít megnézed másik titkosítással.
(#7769) kisgabor87
Ilyet nem jeleztek még, elképzelhető hogy valóban hardveres gond lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #7761 üzenetére
Ha nem használod a gépet mobil stick-el (mobilnet) a cella készenlét kiiktatása is jó hatással lehet az akksira.
(#7758) tessie
Tudnál esetleg konkrét alkalmazást mondani, aminél a probléma jelentkezik?
(#7760) sid87
Érdemes szétnézni a router körül is, csatorna auto vagy manuális, titkosítás stb..
(#7764) lobedoc
NEM kell azt feltenni.
Ez csináljátok meg=>katt
-
Clemi
veterán
válasz
fudi2002 #7631 üzenetére
Tudom láma kérdés, de hogy lehet a fôoldal bal sarkából eltűntetni a google feliratot és a mikrofont?
A mikrofont akkor tudod eltüntetni, ha letiltod a hangrögzítőt, és a TTS-el kapcsolatos valamennyi funkciót.
A keresőt csak akkor, ha felteszed például az Apex launchert, ami gyakorlatilag a kinézetet változatlanul hagyja, viszont egy csomó bellítási lehetőséggel bővül a launcher.
A tapasztalataim 24 óra alatt a 70i-vel Kelzsóca által módosított ICS-el:
Mint azt tegnap írtam, belaktam rendesen a gépet, visszatettem (majdnem) mindent ahogy a legelső alkalommal, letiltottam egy sor funkciót, amit amúgy sem használok, és uninstalláltam a számomra felesleges gyári appokat.
A wifi kapcsolat minden ébresztéskor néhány másodpercen belül felépül, kikapcsolva nem volt a gép, ujraindítás egyszer volt, miután visszaállítottam a Titanium Backup-al a programjaimat.
Az akku fogyasztás bámulatosan lecsökkent. Tegnap este 89%-os töltöttségnél hagytam alvó módban, és reggel 8 óra elteltével 84%-os töltöttsége volt, mikor felébresztettem.
- Az Apex launchert használom, az ablakok görgetése teljesen sima akadásmentes, a szabad memóriám 75-90 MB között mozog, és nem használok semmilyen task killert.
Nem tettem vissza az akkumulátor figyelő programot sem, mer érzésem szerint a naplózásával az is csak a processzort pörgette.
- Az Elixir szerint nyugalmi állapotban a processzor sebessége 200Mhz, ami megmagyarázza az alacsony fogyasztást, bár az információs lap szerint menne az a proci 100Mhz-en is, de ez így tökéletes.
- A film lejátszás hibátlan, de sajnos hardveres módban a HD filmeknél megmaradt az a pillanatnyi döccenés néhány másodpercenként.
- Ami programot használok ezen kívül, némi logikai, és ügyességi játék, könyvolvasó, pdf olvasó, és böngészni az opera, valamint a youtube kliens, emailek olvasására a gyári app, a főképernyőn egy digitális óra, egy időjárás, és egy hírkereső widget, tökéletesen működnek, minden alkalmazásom hibátlanul szinkronizál, és kommunikál a google fiókommal.
- Az OTG kábellel felcsatolt egér, és billentyűzet tökéletesen működik, az USB meghajtóról hibátlanul lejátssza a filmeket, és pöpecül működik a DSLR controller program is, ami miatt lecseréltem az S7 slimet erre a gépre.
- A HDMI kimeneten hibátlanul, és tökéletes minőségben megy ki a kép a TV-re mind 720p mind pedig 1080p felbontásban.Egy szó mint száz, számomra is meglepő módon szinte ég és föld a különbség ahhoz képest, amikor először beüzemeltem a tabot a gyári szoftverrel, és elkezdtem belakni. Ha jön is gyári frissítés és még optimalizálnak rajta valamit, akkor tényleg le a kalappal a kütyü előtt, de nekem már így is mondhatni tökéletes.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #4925 üzenetére
- Nem szükséges kikapcsolni.
- Amelyik szimpatikusabb, akár használat közben is.
- Marketen találsz több olyan alkalmazást is, amivel lehet szabályozni többek között a wifi-t is (pl: mikor kapcsolja be, vagy ki stb..)(#4926) rabbit87
Ha nincs még Google fiókod, akkor PC-n hozz létre egy fiókot
A Market használatához is szükséged van rá.
Alkalmazásokat PC-re az 1. hsz-ben is található oldalon találsz, közvetlenül le tudod PC-re tölteni az apk csomagot, és azt átmozgatva SD kártyára tudod is telepíteni, vannak alkalmazások amik nem kompatibilisek a készülékkel, de a többség használható.
A WiFi problémára javítás várható.
-
kelzsoca
félisten
válasz
fudi2002 #4879 üzenetére
A most forgalomban lévő xTAB-70-es gépek, már a 2011.12.21 dátumú szoftverrel vannak "szerelve"
Ennél a szoftvernél, mint ahogy az xPAD szoftvernél is a maximum processzor órajel 800MHz-ről 1GHz-re emelkedett.
Különböző külső szoftverekkel természetesen csökkenthető a maximum órajel, ha valaki esetleg a minél nagyobb üzemidőt helyezné előtérbe (maximum-ot ilyenkor érdemes ~600-800MHz-re állítani, a minimum 200MHz-et nem kell piszkálni)
A művelet elvégzéséhez root-olt készülék és pl: setCPU alkalmazás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest