- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #11749 üzenetére
Persze ott van, írtam is hogy mindegy. (Azért kellett volna mert így telefonon elindíthattam volna a folyamatot és csak leadnom kellett volna, nem kell ott időt eltölteni.)
szerk: Közben kiderült hogy csak a serial számmal előre bejelentve lehet leadni, így már tényleg mindegy, majd otthonról
-
Chapel
addikt
válasz
tjb007 #11746 üzenetére
Fent van a frissítés, legalábbis ha a Build-20120620 az (már pedig ha jól látom az).
Csak ezek az adatok vannak ott. serial number vagy hasonló nemAzért akarom csak a gyárival vissza adni hogy ne legyen jó kifogás nekik visszadobni miatta.
Kis túlzással pl. azt mondják hogy mivel saját felelősségre van, hát ezt megszívtam, e miatt romlott el.Így inkább legyen gyári minden. Bár ha azzal kezdik ők is akkor csak nem gond...
-
Chapel
addikt
válasz
tjb007 #11744 üzenetére
Nincs, ott kezdtem én is.
Modellszám: (XTab 70i),Build-szám Androidverzió, Alapsáv verzió,kernel verzió.. ezek vannak ott. Magának a konkrét tabnak a száma nincs. Mindegy, majd otthon megnézem a papírokban, úgy is vinnem kell vele.
A frissítést pedig akkor nem rakom rá,hanem jöna gyári build, inkább túl esek rajta és ma beviszem nekik, aztán ha vissza kaptam majd akkor rátolom. -
Chapel
addikt
válasz
tjb007 #11741 üzenetére
Közben az edigitalból elirányítottak az Elektro doki felé. Oda kell vinnem.
Esetleg 70i-nél nem tudjátok hogyan kell a tablet gyári számát kinyerni? Csak build, meg andriod stb. verziót/számot találok.
A gyári ROM-ot gondolom vissza tudom állítani, tehát van valahol valami beállítás ehhez, még kutatom.kelzsoca: Volt már korábban is ez a baja, nem forgatja el a képet, hiába van beállítva. 3G szenzora mükszik, mert minden játék megy. Teljesen random megy/nem megy a dolog, sőt most már 80-90%-ban nem megy
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #11739 üzenetére
Én bénáztam, köszi
Vissza kell küldenem gariba a tabot és közben látom már nem forgalmazzák ott (edigital). Mi lesz ha nem tudják cserélni? Másikat kell néznem vagy wayteqtől szereznek egyet ilyenkor?
Illetve érdemes ilyenkor a gyári alap romot rajta hagyni gondolom...? -
Chapel
addikt
Anno még Xtab 70i topicként is funkcionált ez a topic és most sem találok olyat, így itt kérdezném.
Le kéne frissítenem a tabomat (wayteq x-tab 70i), régebben annyi volt a gyártó oldalán (meg a hír) hogy készül a frissítés, addig is kelzsoca rom-ját használtuk. Most sajnos még ezt sem lelem fel itt, a gyártó oldaláról pedig már lekerült a 70i
-
Chapel
addikt
xtab-70i hez, magyar bill app-ot tud valaki?
Illetve, akinek sikerült futtatnia az Another World-öt az szoljon, nekem sajnos kidob az intro töltése közben. Sajnálom, régi klasszikus, nagyon megörültem hogy csak alig több mint 500ft volt
-
Chapel
addikt
Tudnatok ajanlani a xtab 70i-re jo magyar nyelvu billentyuzet app-ot?
Google playen lattam, telepitettem de nem tortent semmi, annak ellenere hogy minen opcional a magyar nyelv volt kivalasztva a tabon. -
Chapel
addikt
Xtab 70i: a gyári chrome böngésző van fent, nincs gondom vele, ellenben most hogy az új kernel van a gépen, rendszeresen kidobja magát az "asztalra". Főként amikor beágyazott videó van, elkezdi tölteni, full képernyőn majd egyszer csak kidob az asztalra. Flash playerből fent van a legújabb. Tehát semmilyen videót nem tudok lejátszani netről (indavideó,ph stb.) kivéve(!!) youtube. Azok mennek szépen.
Ötlet?
Esetleg másik flashplayer verzió, vagy más böngésző?
-
Chapel
addikt
es file exprorer-ben hogy tudok bluetooth-on filet küldeni? nem tudtam rájönni
egy mp3-at küldenék telefonra, de egyszerűn nem megy...Help
-
Chapel
addikt
válasz
tjb007 #10169 üzenetére
Értem, csak mert a linken az volt a 3. lépés.
Akkor viszont továbbra is fent áll a hiba, mert nem tudom megnyitni (nem látom sehol) a pendrive tartalmát. Local -> SD kártya tartalma, a többi értelemszerűen üres(Lan,Ftp,Net)
Hogyan/hol kéne látnom?Az Up-al feljebb mentem, ott a mappákban megtaláltam, bár azért ennél lehetne egyszerübb a dolog, mindenesetre köszi!
-
Chapel
addikt
válasz
tjb007 #10164 üzenetére
Köszi, az Up to Root már be volt kapcsolva, ellenben a Root explorer nem jön be, ezt írja ki:
(bocsi, nem tudok most screen-t nyomni)Warning
When 'SU Request' dialog popup, please select always allow or make system remember your allow choice.
Do you want to try this feature anyway?
yes/nono-ra nincs reakció, a yes-re pedig :"Sorry, test faild. This feature can not run on your phone(!)"
-
Chapel
addikt
Ja és még valami, ha már beszélünk róla. Rádugok usb-n egy pendriveot, de az istennek nem tudok rájönni, hogy az es-ben hogy nyitom azt meg
Egyébként olyanra gondoltam, hogy indítok egy filmet, leállítom és visszalépek akkor mindig a gyökérben van, de ez igaz kb. bármilyen alkalmazásra. Kéne androidra is egy wincommander szerű cuccEgyébként a documentum view-er nem tudja megnyitni a sima .doc-ot sem. Ehhez is külön cuccot kell telepíteni gondolom...
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #10067 üzenetére
No végre, hát megérkezett a régóta várt javítás? Megoldódtak a hibák vele?
Más.
Itt sokan használják az es file explorert, így kérdezem; az normális hogy rábökéstől számítot 4-5 mp míg bejön?(70i) Illetve, hogy ha bármit megnyitok, vagy tálcára rakom le, akkor minden egyes alkalommal elfelejti melyik könyvtárban voltam? Baromi idegesítő a dologHa már érintő képernyő akkor igazán lehetne egyben több mindent kijelölni (két újjal,kb mint a winben az egérrel), mert ez az egyenként jelölés sok file esetén szintén bosszantó.
-
Chapel
addikt
Nagyon hullámzó az aksi teljesítménye, illetve sajnos egyre lejjebb megy... nekem a mi nap volt olyan hogy egy filmet néztem, pause és alvóra tettem. Nos kb egy óra múlva vagy 30%-ot merült, ergó mintha néztem volna közben
Bár csak pikk/pakk cserélhető lenne az aksi, rendelne az ember 1-2őt pluszba és nem lenne ez a para vele.
ClaydovE:
-
Chapel
addikt
Pár nap után megint 230 hsz.t böngésztem át, látom gyári frissítés nagyon várat magára 70i-hez.
Egy kis jó hír játék téren, ugyan sajnos Wayteq nincs benne mint támogatott vas, de reméljük elmegy vele
May Payne androidra holnapután
-
Chapel
addikt
Éppen a mobilnet verziókat lesem a 70i-hez és közben botlottam ebbe, jó tudni.
"Telenor és a Vodafone válaszul a július 1-től hatályos szerződési feltételeit úgy módosította, hogy mind GPRS, mind a 3G/HSxPA szolgáltatások esetében 0 Mbps letöltési és ugyanennyi feltöltési sávszélességet garantálnak ügyfeleiknek."
Éppen usb stick vásárlás és előfizetés előtt állok, juhhu
-
Chapel
addikt
válasz
Sanchoo #9486 üzenetére
ISC-sel
1, rádugod a tablet a pc-re, akkor kiírja, hogy bökj az usb háttértár engedélyezésére. (csak az az egy gomb nyomható)
Így a benne lévő sd kártyát tudod használni/másolgatni rá.
(fontos, mielőtt kikapcsolod a háttértárat, azelőtt adasd ki a pc-vel mint usb eszköz)2,Ez a probléma kb. mindenkinél elő jön, kelzsoca fórumtárs gyártott rá egy javítást, most nem keresem vissza de megtalálod pikk/pakk és a teljes telepítés folyamat is le van írva abszolút érthetően.
(vagy megvárod a hivatalos frissítést amit mindenki mint messiást vár, abban is javítva lesz valszeg)3, skype témában nem vok otthon, de másnak is volt ilyen problémája, így olvass vissza, keress a skype szóra és megtalálod a megoldást szerintem
(#9484) Prien: Igen, nagyon,nagyon,nagyon várjuk
-
Chapel
addikt
válasz
Gargazsul #9469 üzenetére
Nem olyan extra az, nekem default beállításokal (néhány felesleges app-ot kilövök, google és társai) volt hogy már 2 nap felé mentem
Az autó fényerő kuka, nem kell használni, de hát nem is értem, kb 3 bökés( tényleg mi a "kattintás" touch-os megfelelője?) és belövöm. Én ált leveszem, csak filmnél tolok rá, de azt meg a playerből egy mozdulattal. (Mobo)
Ha jól gondolom nincs még hivatalos 70i frissítés, mivel tegnap óta "csak" 70 hsz volt
Szerk:
Ha már látom szóba került az usb sebesség. 2.5Mb/s az normális? én sírva fakadok ha 32Gb-os kártyánál elkezdek másolgatni ennyivel
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
válasz
realmadrid #9359 üzenetére
A határideje az akciónak lejárt tegnap...
De rákérdezek náluk, hátha
-
Chapel
addikt
70i-hez vennék mobilnetet, a djuice féle verziót használja valaki?
Ez a legjobb eddig, korrekt ár és feltöltős, tehát ha kell használom, ha nem akkor csak nem töltök rá, pont ilyenre vágytam. -
Chapel
addikt
Nos ahogy látom kelzsoca féle rom szépen teljesít, este én is megcsinálom, amíg az új hivatalos ki nem jön.
Ez szintén érintetlenül hagyja a "belakott" tabletet vagy default lesz minden?Akinél volt elforgatási probléma, az majd alkalom adtán jelezze javult -e a helyzet.
Időközben leszedtem egy játékot ami a g-szenzorra épít, ilyen "döntögetős" féle és azzal hibátlanul teljesít a szenzor, egész finom mozgást is szépen jelzi.
Ez mindössze azért fura mert, google sky mapnál (nettel vagy a nélkül) teljesen használhatatlan, vagy forog összevissza vagy random arrébb ugrik. Ki érti ezt... -
Chapel
addikt
Pár naponta jutok nethez most, pihenés végett, de csak azt látom hogy 2-300 hsz, csak nem ki jött végre az áhított 70i frissítés??
Az elforgatási probléma továbbra is fent áll, de 99% hogy szofveres téma, így kiváncsi leszek orvosolják-e majd. (kb. minden 10-15- indításnál és akkor 2-3 restart után múlik)
-
Chapel
addikt
válasz
hd3650-65Hz #8366 üzenetére
Én most jó áron tudok 16 és 32Gb-os Kingston micro sd-ket, így a kettő közül valamelyik majd begyógyúl örökre a gépbe és usb kábelen másolgatok, nekem ez a módszer bevált eddig.
Jelenleg 8gb-os van benne és amúgy kb. ez is elég már,de ezt meghagyom a telóba és akkor megy a nagyobb a tabletbeAz egyik hsz-ben megcsapta a szemem egy "már látok frissítéseket" dolog, majdnem azt hittem....
-
Chapel
addikt
válasz
Polllen #8321 üzenetére
Mint említettem, eladó függő, nekem kegyesen felajánlotta hogy kezembe vehetem fél percre, de tudod ezt is olyan "na, kő vagy nem kőő??" stílusban. Nem foglalkoztam vele, talán jobb lett a napja
Én vettem már ott sok mindent, rakás pc alkatrészt, dslr-ert,obikat, sosem volt gond, de szerencsére garanciás problémáim sem.Szakikat kérdem, készül valaki által az említett teszt a 70i-ről? Más szóval azt kérdezem, hogy lesz e saját topikja, ahova gyárthatunk 10 oldalas hibalistát az első hsz-be?
(Persze, csak a hivatalos frissítésig természetesen)
-
Chapel
addikt
Tudom várjuk az update-et a 70i-re, DE, nem tudom hogy ez most szoftveres hiba avagy hardver. Rendszeresen előfordul hogy nem megy az elforgatás. Kell neki 2-3-4 ki/be kapcsolás és helyre áll.
Másnál jelentkezik a dolog? Hardveres g-szenzor hiba lenne? Mert akkor garanciális csere ugyebár. -
Chapel
addikt
Ha lesz saját topikja akkor már meg is beszéltük a dolgot,ott az első hsz-be majd beírjátok/juk az okosságokat. Ha kell szívesen segítek a dologban, végül is többet nem tudok mint Ti, de aktív felhasználó lévén talán tudok segíteni.
Én sokszor nem kaptam választ pár témára, ez persze lehet azért mert nincs rá egyértelmű válasz
(G-szenzor kuka így Sky map is használhatatlan pl, illetve egy 3d-s játék sem indul el stb.) -
Chapel
addikt
Mivel eléggé pörög a topic és nem hiszem, hogy mindig mindenki vissza olvas 3-400 hszt. elkerülendő az ismétlődő kérdéseket, esetleg az első hszbe lehetne egy (akár csak linkek formájában a hsz-ekhez) kis összesítőt írni, a friss Wayteq x-tab 70i tulajok részére, mit tudunk eddig, mire figyeljünk, mire milyen javítások/megoldások születtek eddig.
A forma természetesen megbeszélés tárgya és a hozzáértők döntik el mi legyen benne.
Ha hülyeség, akkor nem szóltam.Mivel népszerű a tablet és napról napra több tulaj van így szerintem nagy segítség lenne, ha kell segédkezem az összeírásban is.
-
Chapel
addikt
válasz
Victoryus94 #7866 üzenetére
"Angry Birds 2D-s"
Pont ezért írtam, hogy ez a szomorú, csak ez megy.
Próbáltam letölteni ingyenes 3d-s játékokat, egy sem indult el eddig. Gta és egyéb gamék pedig további dolgokat akarnak letölteni és nekem itthon sajna nincs wifim, így majd egy Meki/Burgerbe beülök és szépen installálgatok.
Mindenesetre érdekes micsoda különbségek vannak, 70i és 70i között...Ez a napló file törlés és rövidebb töltési idő tényleg mükszik? Nem csökken a használati idő, vagy az is nő? Lassan megírják a topic lakói a wayteq helyett a frissítést.
(De azért várjuk!!!)
-
Chapel
addikt
Védőfólia és hosszabb töltő az mindenképpen jól jön, majd jelezd hogy sikerült
Egyébként azt a tokot az edigitalban is lehet kapni, 4990.- ha jól emlékszem.Korábban már írtam többször, 3D-s játékokat, tehát pl Gta 3 meg hasonlók, futnak szépen nektek? Nekem egy sem indul,illetve belefagy mindenbe ami 3d...egyedül az Angry Birds megy
x-tab70i -
Chapel
addikt
Tanácsolták hogy egy védőfóliával ragasszam le a kijelzőt, mert egy részt védi a karcolásoktól, másrészt jó a felülete. Méretre vágott, Samsung Galaxikon láttam, telefonos kolléga javasolta.
Érdemes?Ja, megint lemaradt, x-tab 70i-ről van szó
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #7790 üzenetére
Ohh, elnézést, írtam már be párszor kaptam segítséget, gondoltam egyértelmű
X-tab 70i és bármilyen játék/program ami 3d-s megjelenítést használ (eddig 1 teszt program és 5-6 frissebb játék) az vagy nem indul, vagy belefagy a menüjében.A gyári állapothoz képest egyedüli frissítés rajta, a Te általad készített AC3 hang hiba javítás, mely működik is szépen.
Számomra úgy tűnik hogy kifejezetten a 3D-s megjelenítéssel van baja
Esetleg ha van tipp mivel próbáljam, aminek tuti menni kell, akkor megnézem.
-
Chapel
addikt
Egyetlen egy 3d-s alkalmazás/játék sem indul, illetve belefegy mindbe a főképernyőjén.
Ezzel kapcsolatban volt valami update vagy ezt is a hivtalos orvosolja (talán) majd? -
Chapel
addikt
válasz
counterbill #7334 üzenetére
Lehet láma kérdés, de akkor a gps és a sky map és társai csak nettel mennek rendesen? A benne lévő gps önmagában városban sem talál semmi jelet ugye, a sky mapnak meg fogalmam sincs merre tartom éppen.
(Vicces volt, hétvégén a Duna parton...Te az nem a szaturnsz? Nem tudom, de itt a Sky map! Aztán...őőőő...hát ezt felejtsük el. Előkerült egy Galaxy mini és net nélkül is szépen hozta pontosan )Keresek egy letölthető országtérképet minden esetre, az részben orvosolja a dolgot, legalább lássam merre lehetek....kb.
-
Chapel
addikt
A G-szenzorral kapcsolatban. Jól gondolom hogy ebben a gépben(70i) nem igazán patent, vagy a Google Sky Map-ban van a hiba, mert teljesen random követi a forgatást és közelébe sincs a mutatott képnek a valósághoz
Látom valami frissítés jöhetett, mert 2 nap alatt cirka 250 hsz jött
-
Chapel
addikt
válasz
counterbill #7148 üzenetére
törölhető, privát akart lenni.
-
Chapel
addikt
A chainfire 3D rendben felment az érintetteknek, sikerült a 3D-s progikat normálisan futtatni? Esetleg Gta 3?
-
Chapel
addikt
válasz
Brutális eb #7000 üzenetére
"(play store ehhh)"
A fórumok a tapasztalat cseréről szólnak.A wi-fi eldobás nálam megy, alvó mód után nincs net. Illetve egy új probléma is van,előfordul, hogy nem megy a képernyő elforgatás. Olyankor 1-2x ki-be kell kapcsolni.
Sd kártya:8 gb-os sandisket használok, még egyenlőre nem jöttem rá hogy tablet vagy pc hiba, de pár file-t rendszeresen nem lát, hibásnak véli. Jövő héten veszek nagykerből vagy 16-os vagy 32-es kingston-t, remélem azokkal nem lesz ilyen gond.
Van ezeknek a tableteknek valami saját belső format-ja sd kártyákhoz, létezik ilyen?A hivatalos supportot pedig türelmesen várjuk.
Köszönöm a kollégáknak (is) a tippet, es file explorer tényleg jó lett.
-
Chapel
addikt
Ahogy látom/tapasztalom wifi és videó lejátszás a két főprobléma köre a 70i-nek, azt egyébként tudjuk hogy készül a gyártónál valami patch vagy egyéb frissítés?
Más. Mondtok nekem rá egy jó file kezelő programot?
-
Chapel
addikt
válasz
Victoryus94 #6955 üzenetére
-
Chapel
addikt
Azokat kérdezném akik régebb óta használják az x-tab 70i-t; akku téren milyenek a tapasztalatok? Dobozból kivéve, használva wi-fit, filmet és zenét hallgatva majdnem 10 órát bírt, nagy pozitívum volt. A töltés nagyon lassan, majd 6 órán át tartott és most 1 óra után 60% on áll. Be áll ez magától majd? Mivel nem ismerem ezt az akku típust, az is felmerült kérdésként hogy hogy érdemes használni, mindig csutkára kell meríteni vagy lehet közben is töltögetni?
-
Chapel
addikt
Hátha másnak infó, mobo playerből találtam újabbat, nagyon pofás kis lejátszó, valóban érdemes cserélni a defaultot erre. A 2-3 mp-enként akadás továbbra is fent áll, de ami a fő gond hogy minden videóban csúszik a hang kb 1-2 mp-et. Ez eddig nem volt, a hang frissítés kavarhatott be. Ellenben ami feltünt hogy zenéknél nem a szám elejéről kezdi hanem mintha szintén 1-2 mp-et belepörgetve indulna, talán ez a jelenség okozhatja a videók hang csúszását is? Sokan írják hogy tökéletesen fut a kolléga által készített patch-csal tehát alapból lehet van valami bibi az enyémmel, majd kiderül.
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #6920 üzenetére
A teszt videók szépen futnak, a full hd is, ellenben sima avi filokat meg csúszó hanggal játsz le, amit előtte meg jól játszott....szúszá, tudom.
A pár mp-enként akadás még megvan, feltelepítettem a mobo playert hátha az segít,de nem lehet elég friss, mert indításkor "az alkalmazás leállt" Innen szedtem amúgy az utolsót, nem baj majd Google playből telepítem az aktuálist, ha wi-fi közelben leszek.
-
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #6862 üzenetére
Restellem beírni, mert biztosan én vagyok a béna, de az első lépés megvan, ok.
A 2.nál van gondom:
"A recoveryben válasszd ki az apply update from sdcard menüpontot majd tallózd ki a gépednek megfelelő csomagot, és telepítsd."Azon belül is a telepítéssel, ugyanis bele lépegetek a mappákba (META-INF és system) de nem lát bennük semmit, mintha üres mappák lennének. Pc-n látom a file-okat bennük és a file kezelője is látja...
-
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #6811 üzenetére
Egyelőre semmit nem frissitettem rajta, ha így megfelelőek a körülmények akkor jelentkezem, szívesen és nagy hálával kipróbálnék bármilyen megoldást
Usb csati gondom nekem nincs,mozgatva sem, bár a rádugott egeret úgy kezeli hogy nem müködnek a gombok és a kép feléig tudom elhúzni az egeret, szóval leginkább nem kezeli sajnos, ez egy logitech egér, nem tudom számít-e.
-
Chapel
addikt
válasz
Brutális eb #6808 üzenetére
Amire (is) szerettem volna használni, arra nem tudom. Ez elég bosszantó, ezzel gondolom egyetértesz. Az meg hogy csak ennek van baja vele...hát most ettől nem lett jobb nekem, örülök hogy más wayteq tulajok boldogan filmeznek, de rajtam spec egy fikarsznyit sem segít, gondolom ezt is érted.
Mindegy nyílván nem fogok 0 tablet tapasztalattal ajánlgatni (én is utálom azokat akik visszaböfögik a 3 sorral lejjebb leírtat mint hozzáértő) csak ez egy nem elhanyagolható apróság és sehol egy hangot nem olvastam erről, ami most erősen meglepett.
Illetve de, egy youtubeos teszt videóben írja hogy szar a hang, de jön a frissités és azzal már biztos nincs baj, jó lesz...benyaltam, tény.Nem akartam vitát gerjeszteni, csak hát basszus dühítő a dolog.
-
Chapel
addikt
Nagyszerű, egy nap alatt megbántam hogy ezt vettem. Erre azért felfogom hívni az emberek figyelmét aki ilyet akar venni, én biztos nem fogom ajánlani ezek után.
Tudtam hogy a Concorde-ot kellett volnaRemek mert akkor tulajdonképpen használhatatlan filmezésre, mert 10 filmből vagy nem játsza le valamit, vagy hibás a hang, de legjobb esetben is 3mp-enként akad a kép, ami baromi idegesítő.
Bocsánat, tudom egyéni szoc prob. csak most igen mérges vagyok
Clemi és Soulflier: köszönöm a linkeket!
-
Chapel
addikt
Amennyiben canonhoz használod,, megírod nekem melyik programról van szó? 550D-m van és jól jönne a progi
Köszi!
Egyébiránt jól olvasom hogy a hibás filmlejátszásra (hibás hang) nincs megoldás az x-tab 70i-n?
Egyik fő oka volt hogy vettem a menetközbeni filmezés, nagyon szomorú leszek ha ez megoldhatatlan ezen. Amit nem is értenék, biztos van rá valami megoldás/codec...csak még nem találtam meg
Anno kipróbáltam, persze azt pont vitte....
-
Chapel
addikt
Ha találsz megoldást a hangproblémára jelezd, nálam is van. Továbbá nem minden (elvileg ugyanolyan) aviba enged belepörgetni, ez is rejtély számomra, de remélem majd egy megfelelő codec orvosolja ezeket a dolgokat.
Apropó aksi, 5óra 36 perce megy, volt wifi (kb 30-40perc)meg filmnézés, olvasgatás és most van 23%-on, mindezt úgy hogy a dobozból kivéve, töltve még nem volt általam, ez pozitív szerintem,de majd meglátjuk hosszútávon mit mutat. Kb6 óra menet idő vegyes, folyamatos használattal, elég ahhoz, hogy bármely úton jól jöhet.
-
Chapel
addikt
üdv,
Bár az arcok ismerősek, azért leírom, ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, mit és honnan érdemes frissítenem codec téren?
Hd filmek esetén hibás a hang, illetve lehetséges hogy úgy álatlában még max hangerőn is halknak hallom? Sennheiser fülesm elvileg azzal nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest