- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
WiFi problémával kapcsolatban írt valaki a wayteq-nek?
Azért kérdem, mert én írtam és azt írták vissza, hogy tegyem fel az 1.hsz-ben is megtalálható régebbi gyári rom-ot.
Miért nem képesek kijavítani a WiFi-t?
Kezdek türelmetlen lenni, mert a gépemen az eredetileg lévő 20111221 rom sokkal gyorsabb volt, mint a „WayteQ_xTAB_70_2.3_v1 2011.11.25.” rom. Szóval szívesen használnám már a régi megszokott sebességgel a TAB-ot.keleszoca: Bocs, hogy megint zargatlak, de fel tudnád tölteni az oldaladra az eredeti 20111221 rom-ot? Tudom egyszer már linkeltél nekem egy rom-ot, de az a régebbi rom volt és nem a legújabb, amelyikben lassú a WiFi. Köszi!
-
OddMan
őstag
válasz
Athos1004 #4816 üzenetére
Egy ideje már használgatom az xTAB70-et és azt kell mondjam, a legfrissebb rom-al sokkal gyorsabb a készülék, viszont sajnos a wifi iszonyúan lassú az új verzióban.
A régebbi verzióval király a wifi, viszont a készülék sokkal lassabb, döcögősebb.
Nagyon jó lenne, ha fejlesztő csapatnak sikerülne kijavítani a wifi problémát és végre lehetne használni a legújabb verziót.
Amit még észrevettem, hogy a legújabb verzióban a wifi hatótávolsága jobb, bár ez lehet attól van, hogy a sebesség a béka segge alatt van.kelzsoca: A legfrissebb módosítatlan rom-ot fel tudnád tölteni ide az oldalra?
Előre is köszi! -
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4702 üzenetére
Próbáltam felrakni a "Cellakészenlét kiiktatása" update.zip-et, de nálam valamiért nem működik.
Az update.zip fájlt felmásoltam az sd kártya gyökerébe. Utána újraindítottam a tablet-et és beléptem a recovery-be. Ott az update menüben kiválasztottam az update.zip-et, ami fel is települt, de ettől függetlenül újraindítás tán még mindig látom a cellakészenlétet, hogy zabálja az akku időt.
Szerintetek mit csinálok rosszul?A készüléken jelenleg a gyári "WayteQ_xTAB_70_2.3_v1 2011.11.25." rom van.
-
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4700 üzenetére
A cellakészenlét patch-et olyan gépre is fel lehet rakni, amelyiken eredeti rom van és nincs root-olva a készülék?
A legújabb rom-ot szerintem addig nem érdemes használni, amíg a wifi problémás, lassú. Bár aki nem használja a wifi-t vagy 1Mb/s-nél lassabb a netje, annak persze jó lehet az új rom is.
-
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4694 üzenetére
HURRÁ MEGJAVULT A WIFI!
A "WayteQ_xTAB_70_2.3_v1 2011.11.25. (Eredeti, módosítatlan, gyári szoftver!)" raktam fel. Ezzel tökéletes a wifi, viszont a CPU csak 800MHz-en megy.
A Wayteq jól elszart valamit, gondolom nemsokára lesz majd gyári javítás.
Örülök, hogy nem kell visszaküldenem a készüléket, mivel a hardvere rendben van. -
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4686 üzenetére
kelezsoca: Ha felteszem a "WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.07." rom-ot, akkor szerinted megoldódik a wifi probléma?
Ha meglenne az eredeti ROM, akkor kipróbálnám a tiédet, mert akkor legrosszabb esetben visszatolom az eredeti ROM-ot és megy vissza gariba.U.I.: Amúgy már azt hittem, hogy csak nekem lassú a wifi-m.
-
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4686 üzenetére
5 különböző wifi-s router-el próbáltam már ki a tabletemet és mindegyikkel szar. Ezek között volt g-s és n-es wifi router is. Más pc-k pl. simán 10Mb/s vagy gyorsabban képesek tölteni az adatokat.
Kipróbáltam több speedtester programot és mindegyikkel ugyan azt kapom. Ennél még egy 1Mb/s-es ADSL is gyorsabb. -
OddMan
őstag
Visszaállítottam a gyári beállításokat, de a wifi sebessége maradt 0.75Mb/s.
Szerintetek ez hardver hiba lehet? Vissza lehet ilyesmi miatt küldeni a készüléket garanciás javításra? -
OddMan
őstag
Kipróbáltam egy újabb "n"-es wifi-t, de azzal is csak 0.75Mb/s az elérhető sebességem.
Szerintetek ez hardverhiba lesz vagy esetleg felkerülhetett valami szoftver, ami visszafogja a hálózati forgalmat?MÁS:
A feltelepített programjaimat le tudom valahogyan menteni? Nekem még az is elég lenne, ha legalább a nevüket le tudnám menteni egy fájlba és akkor majd újra felteszem ezeket a market-ről. -
OddMan
őstag
A recovery menüben az alábbi opciók mit csinálnak?
- wipe data/factory reset (Ez gondolom törli az összes programot és visszaállítja a rendszert gyári álapotba.)
- wipe cache partition (Ezt bármikor le lehet futtatni? Gondolom ez csak az ideiglenes fájlokat törli és nem lesz adatvesztésem?)
- wipe media partition (Ez talán letörli a belső tároló teljes tartalmát? Gondolom ez esetben a telepített programjaim elvesznek.)
- set efuse item (?)Ma behoztam a munkahelyemre az xTAB tabletemet, de itt is ugyan azt csinálja, mint otthon. A wifi max. 0.75Mb/s-el hajlandó csak működni. Lehet, az egész gépet le kellene resetelnem csak akkor meg elveszik az összes eddig felrakott program, amit meg nem szeretnék.
-
OddMan
őstag
válasz
kelzsoca #4640 üzenetére
Egyelőre még nem szeretném lecserélni a gyári rom-ot, még csak most ismerkedek a készülékkel és eddig a wifi-n kívül minden jól működött. Ráadásul ha újrarakom, akkor elveszik az összes progi amit eddig felraktam és beállítottam.
Amúgy a wifi is jól működik, nem szakadozik meg ilyesmi, csak egyszerűen nem akar "802.11g" sebességgel menni. -
OddMan
őstag
Akinek "802.11g"-s wifi-je van az legyen szíves csináljon egy „speedtest” tesztet és írja be ide a fórumba az eredményt.
Szereztem egy másik wifi-s router-t, de azzal is csak max. 0.75Mb/s-es sebességet tudtam elérni. Kipróbáltam, hogyha átállítom a router-em menüjében a wifi-t „802.11b”-s szabványra akkor is ugyanennyi a sebessége az xTAB70 tabletemnek. Olyan, mintha valamiért nem akarná kihasználni a „802.11g”-s wifi sebességet. Nem tudom, mit lehetne még állítani? -
OddMan
őstag
#4596-ra tudnátok mondani valamit?
A speedtest-el és egyéb más programmal is teszteltem a wifi elérésemet, de valamiért igen lassú. A netem 10Mb/s-es, ezért keveslem nagyon a letöltésemet. A kérdésem az lenne, hogy nálatok jól megy a wifi?
Ha igen, akkor lehet, beszerzek egy másik wifi-s router-t. -
OddMan
őstag
A wifi nektek mennyire gyors?
Nálam alig megy 0.5-0.7Mbit/sec-el, ami szerintem nagyon kevés. -
OddMan
őstag
Az xTAB-70 képes extX fájlrendszerre formázott microSD kártyát kezelni?
Sajnos FAT32-re formázott partícióra nem lehet 4GB-os vagy nagyobb fájlokat feltölteni. -
OddMan
őstag
Ha töltőn van az xTAB-70, de ki van kapcsolva, akkor nem jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét?
A lényeg, hogy először szeretném teljesen feltölteni, mielőtt bekapcsolom, de a készüléken semmi sem jelzi, hogy töltődne. -
OddMan
őstag
-
OddMan
őstag
Lenne még egy kérdésem. Az xTAB-70 tablet-et angol nyelven is lehet használni?
-
OddMan
őstag
válasz
gabor94 #4424 üzenetére
Rendeltem egy "SAMSUNG 32GB MicroSDHC Class 10" memóriakártyát, ez most nagyon jó áron kapható. Remélem működni fog a tablet-el.
-
OddMan
őstag
Rendeltem egy xTAB-70 tablet-et és szeretnék mellé egy Class 10-es 16 vagy 32GB-os micro SDHC kártyát is rendelni.
Szerintetek az alábbi márkák közül melyik a legjobban ajánlott ehhez a tablet-hez?- A-DATA
- KINGMAX
- KINGSTON
- SAMSUNG
- SILICON POWER
- TRANSCEND
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest