- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Victoryus94 #8329 üzenetére
Tyű de sok ennyiért!
Netről rendelve 40k alatt megvan.. -
fpatrik17
senior tag
Basszus, lehet várok még.. Megvárom az Ainol Novo 7 Elf 2-t.. Brutális kis jószág lesz az, és ha még jó árban is jön tuti rendelem egyből, ha meg nem lesz jó/drága lesz, akkor jöhet a WayteQ xTab 70
Az xTab-70-es is nagyon tetszik, de ez az Elf 2 überállesz lesz szerintem..
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Polllen #8321 üzenetére
Ez tényleg durva.. Nekem azt mondta, hogy bekapcsolhatom, ha utána elviszem.. Hát mondom ember, te tényleg ilyen hülye vagy?
Megkérdeztem tőle utána, hogy akkor a kiállított iPad-ek miért vannak bekapcsolva + a telefonok, és a kiállított xtab 70-et miért nem lehet megtapogatni, elmagyarázta, hogy az nem tesz jót az akksinak..Erre nem mondok inkább semmit.
-
fpatrik17
senior tag
Valaki tudna segíteni nekem olyanban, hogy Szegeden hol tudnék megnyomkodni egy ilyen ketyerét? Elég sürgős lenne... :/
Illetve xTab-70 és xTab-70i közt a processzor csere mennyit dobott a teljesítményen? (Ha mind2 gépen ICS van..)
-
fpatrik17
senior tag
Ajj.. Bárcsak kibírna ez a gép 10 órát.. Egyből megvenném.. :/
-
fpatrik17
senior tag
Írom ide is
xTab-70 és xTab-70i közt van lényegi különbség? Szoftverileg úgy tudom mind2 ICS, akkor az a pici processzor különbség megér ennyi felárat? (Átlagban 5k boltokban)
Illetve kelzsocától kérdezném meddig fogod fejlesztgetni az xTab 70-esekre a szoftvereket előreláthatólag?
Azt még megmondaná valaki, hogy Concorde 7015 vs xTab 70-esek esetén merre billen a mérleg?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest