- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Megváltam végül a kicsikétől... Köszi még egyszer mindenkinek aki segített, meg aki dolgozott a romokon.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
levi.hungary #9304 üzenetére
Értem, köszi. Nálam csak a kontaktok 2 irányú szinkronja nem megy.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
használ valaki ICS alatt tab-n exchange szinkronizációt? A kontaktokat csak lefelé tudom szinkronizálni, felfelé nem. Igaz csak Go contacts EX-l próbáltam, de új névjegy hozzáadásánál csak google és lokál kontakt van, exchange nincs...
Valami ötlet?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Quaresma #9156 üzenetére
A nagyobb méret alapból kényelmesebb böngészését és filmnézést jelent, már ha a súlytöbblet nem fárasztó.
DE ugye a 100s-ben is már ips kijelző van, tehát a kép nem csak nagyobb, de szebb is. És gyaníthatóan a vas maga talán picit lassabb a nagyobb felbontás miatt, de ez filmeknél tuti nem jön elő. Böngészésnél már lehet, de ezt a 100-s topikban kellene megtudni.
Szóval lelked rajta.
-
Polllen
nagyúr
válasz
LamaCube #8982 üzenetére
Nem sokat használtál még droidot, igaz?
Itt nincs install meg telepített program külön. Nem kell törölni semmit, hacsak nincs szükséged a programra.
(windows-t elfelejteni amikor a kezdbe veszed, az csúnya, rossz, fúúúj!!!)
A beállításokban az alkalmazásoknál kiválasztod a kívánt app-t és megnézed hova települt és ott át is teheted sd-re, ha ez engedélyezett az app-ban.
Mellesleg elég sok az az 500 mega ha nem játszol. Nyugodtan maradhat a gyorsabb belső memóriában.
-
Polllen
nagyúr
válasz
apeelme #8862 üzenetére
Azt azért lássuk be, hogy pusztán a rendszer normális futásától még senki sem lesz hanyatt dobva, hiszen alkalmazásokat használunk rajta...
A kettő szétválasztása felhasználói szemszögből botor dolog.
Az emelésre meg... A defy-n a 200 Mhz plusz elég sokat dobott, főleg az ilyen "majdnem jó" sebességgel futó appokon.
Pl. ha kicsivel több kraft lenne a masinában, lehet nem nézegetném a 1,2 Ghz 7"-s gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
Danielsson #8820 üzenetére
Felhúztam magam azon, hogy sima restart is 5 perc, meg 3 reset, uh újraraktam az egészet.
Eddig még jó.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Danielsson #8820 üzenetére
Nekem is elkezdte kb. 1 hete. Szerintem szoftveres gond, de még nem vettem rá magam egy újratelepítésre.
Majd ha jön valami frissítés.
-
Polllen
nagyúr
Feleslegesen rugoztok az uzemidon. 3-5 ora kozott van, hasznalattol fuggoen.
-
Polllen
nagyúr
válasz
LamaCube #8640 üzenetére
Böngészővel biztosan nem tudsz. A belső tárhelyet használhatod (persze nem a több GB-s külön tárhelyet, mert oda csak másolhatsz), de azok az appok, amik SD-re is akarnak írni, nem fognak működni. (pl. internet radio app-k sd-re streamelnek)
-
Polllen
nagyúr
válasz
bull84ghia #8391 üzenetére
1. Anysoft keyboard megfelelő magyar layout-tal (nálam a 4 soros tablet jött be, így virtuális billnek a beépített bill, vezetéknélkülihez meg ez)
2. External keyboard helper pro"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
Victoryus94 #8126 üzenetére
A két milyen mobil topikot - AMI DIREKT ENNEK VAN - kerüld el, túl sokan és túl különböző emberek olvassák...
-
Polllen
nagyúr
Áloha!
Már nem tudom, h kinek volt gondja a tv-re kötött hw kódolású lejátszással, (fekete téglalap alul&felül), de a megoldás nagyon egyszerű. Változtatni kell a teljes kép/széthúzott/egyebek megjelenítés között&eltűnik. Mobo+mx playerben is lejátszáskor kis négyzet jelöli az irányító gombok mellett."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7682 üzenetére
Két évig használtam 3G-t, uh nyilván lenne újdonság, de kb. tudom mire számíthatok. Most, hogy láttam az ICS-t, már erre húz a szivem, de van még pár hónapom megálmodni.
Amúgy ipad 2 110k körül már kapható, uh ez alatt kell valamit lőnöm... Ipad 3 nem cél, sőt egyelőre felesleges lenne nekem. Android-nak egyébként egy hiányosságva van nálam... Native skydrive app, megbízható forrásból.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Azt le kell szögeznem, hogy ebben az ársávban keresgéltem tudatosan és messze felülmúlta a várakozásaim.
Ilyen áron nem tudnék jobbat választani, így ha nyáron váltok, egy drágább lesz és az ICS-nek köszönhetően valszeg android vonalon maradva.
Ami engem zavar jelenleg az egy-két app működési sebessége (pl. pulse), nagyon tetszenek, de kicsit néha darabosak és a betekintési szög. Sokszor ágyban, magam elé döntve használom, de csínján kell vele bánni, mert hamar torzul a kép.
Egyik sem egetverő dolog, de úgy néz ki nekem egy kis plusz pénzt megér mindkettő.
Ezért írtam az ipad-re is, hogy ha ultimate sebesség és kép kell, akkor ipad a nyerő, csak sajnos funkcionalitáshoz mókolni kéne, meg a JB is elég döcögős az új gépekhez, uh inkább ipad 2 ár alatt egy izmos android-s gép, hacsak nem találok valami hatalmas hiányosságot az ICS-ben. Ofc nem samsung.
-
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7514 üzenetére
ez nem a tv hibája, hanem szoftveres...
-
Polllen
nagyúr
válasz
kelzsoca #7474 üzenetére
Tudom láma kérdés, de az alsó sorba, hogy sikerült ikonokat tenned? És ezek fixek a lapozásnál
Nézegettem a beállításokat, de nem tudok rájönni, csak egy sorral feljebb tudok tenni és természetesen lapozásnál el is tűnnik...
Vagy ICS-ben már nincsenek fix ikonok?
-
Polllen
nagyúr
Kelzsoca, az feature vagy bug, hogy két "android-billentyűzet" van?
Egy 12 KB és egy 480 KB-s... Ofc igy a bill beállitásoknál is duplán szerepel mindenhol...Illetve ha meg akarok szabadulni a hun ime bill-től, mert az anysoft-tal már kilométeres a lista, simán a hozzátartozó apk-t töröljem? Letiltottam, de a lista továbbra is hozza és a pipát nem lehet kivenni előle, innaktiv...
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
haszanl valaki pulse-t a tabon? Sajnos felnaponta teljesen kifagyasztja a gepet 2.3-n es 4.0-n is...
Es ha tudtok valami jo alternativat, annak orulnek
-
Polllen
nagyúr
válasz
Brutális eb #7296 üzenetére
Azért a nagyságrendeket össze lehet hasonlítani;-)
-
Polllen
nagyúr
Srácok, azt tudja valaki, h miért van 120 mb inaktív ram az ics-sel? Feature?
-
Polllen
nagyúr
Az ICS-s már 2235 pontot hozott nálam az xTab 70 uh olyan nagy különbség nincs közöttük. Persze az új jobb.
-
Polllen
nagyúr
Hali, main screen alsó sorába lehet ikonokat rakni? Ha jól láttam, mobilon ott van a tárcsázó meg egyebek...Itt viszont üres.
-
Polllen
nagyúr
Pofás az új rendszer, persze ,még szokni kell...
-
Polllen
nagyúr
Használ valaki usb host-tal egyszerre bill-t és egeret a tabon? Elbír vele?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
korábban kérdeztem, hogy ms arc-kal menne-e a gép. Tökéletesen működik, az anysoft keyboard-dal pedig megy a magyar bill. kiosztás is.
Tutto bene...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Brutális eb #6199 üzenetére
Benned volt minden bizodalmam, h segít valaki neki...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Brutális eb #6195 üzenetére
Az megvan, h ha az A4-t félbehajtod széltében, A5-t kapsz?
-
Polllen
nagyúr
Szemetek... Vettél egy terméket (mikor is?), amihez nem ígértek támogatást... És mégis kijött egy rakás új rom hozzá gyárilag... phöj...
Ha ígértek volna hozzá, természetesen igazad lenne. Így meg kicsit igazságtalannak érzem, mert nem ígértek, de adtak.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
egy kis berhelési segítséget szeretnék kérni.
Fejhallgatóval túl hangos a minimum hangerő is a masinán, hogy tudnám lejjebb venni a minimumot?
Köszi!
u.i.: Memkarival megoldódott a tinyshark gondom és szépen működik a cache offline is benne, uh ha ne adj Isten valaki Grooveshark-ról szeret zenéthallgatni és szeretné, ha mindig elérhető lenne csak ajánlani tudom.
-
Polllen
nagyúr
válasz
KisApám #5951 üzenetére
Mielôtt kimagoznád a gépet, tedd fel magadnak a kérdést, h mire kell&mennyit akarsz rá költeni...
Mire nem elég az egy mag, hogy többet akarsz rá költeni?
Inkább a gps hiánya meg az os verzio alapján dönts (ics, ios), mint a magok száma alapján...A 7"-s gép 39k. 30 körül kapsz sima 70-t használtan... Elsô tabnak tökéletes, aztán majd eldöntheted, megéri-e a kategória a 100+k-t.
-
Polllen
nagyúr
Néha a gépelés a sírbatett, mert egy -két betüt mindig mellé ütöttem, jellemzöen mindig ugyanazt a hármat. Kíváncsiságból kapott egy kijelzôkalibrálást&megszünt a gondom. CSHT
-
Polllen
nagyúr
válasz
Victoryus94 #5878 üzenetére
Köszi a visszajelzést... Akkor nem tudom mi a tosz lehet nálam... max azt tudom elképzelni, hogy azért nem megy, mert nincs benne most sd kártya, de az értelmesebb appok szoktak is érte reklamálni...
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Valakinél működik a Thinyshark nevü progi? Nálam nem játszik le semmit...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Victoryus94 #5817 üzenetére
1 perc kb...
kelzsoca
Végre sikerült felraknom az új romot a gombokkal. pöpec"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
Athos1004 #5781 üzenetére
Igazából erős a wayteq konkurenciája árban és tudásban is szóval, aki nagyon árérzékeny nem fog többet kiadni csak azért, mert itthon ismertebb a nevük.
Hasonló árban már lehet 7"-s ips paneles kínai csodát venni, amik hozzák ezt a sebességet és alapból ICS van rajtuk.
Nálam mondjuk alap volt az itthoni kisker gari, meg sokat dobott a latba a kamat mentes részlet.
Ofc nem bántam meg, amit tudnia kell, azt tudja, bár az érintőpanel lehetne jobb.
-
Polllen
nagyúr
Durva áresés...
kovacslajos
Nem igazán értem a problémád... Erre a kütyüre az elmúlt 2 hónapban több frissítés jött ki, mint az ex moto defy-omra 2 év alatt...Szóval a wayteq pont nem arról volt eddig híres, hogy ígérget és nem ad ki frissítést. Az pedig másik téma, hogy android-s eszközöknél ritka a több évet felölelő folyamatos rendszer frissítés.
-
Polllen
nagyúr
válasz
kovacslajos #5729 üzenetére
Abban a hirben az all, h xtab70-re is lesz 4.0...
Mire fel a hoborges?
apeelmeButaság lenne magadra venni...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
Brutális eb #5707 üzenetére
Legjobb esetben csak annyi történt most is, mint az xpad/xtab váltásnál és jön mindenre a soft.
-
Polllen
nagyúr
Kicsit könnyebb lett és ide már kiírták, hogy HDMI 1.4. De ahogy láttam alapjaiban nem sokat változott.
Én is inkább a lelkes rom építőkben bízom egyelőre. De meglátjuk, mert egyébként a wayteq elég szimpatikus cég és eddig nagyon is felhasználóbarátnak mutatkoztak.
-
Polllen
nagyúr
Számomra ez inkább azt jelenti, hogy valamiért kiadtak egy új verziót a 4.0-val...
Ha csak az értékesítés miatt, akkor üzleti szempontból nem éri meg a régire is kiadni.
Ha HW miatt, akkor meg azért nem lesz.Nem szoktak ezek jó jelek lenni...
De ne így legyen, hajrá wayteq.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest