- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchoo
csendes tag
Hát igen.
Mivel nekem is a fiókban heverészik már... hátha valakinek még érdekes, ajándékba - mégiscsak veszélyes hulladék, nem szabad kukába dobni (nem eladni akarom, csak úgy). - a ROM meg játéknak is érdekes.Gondoltam, ha nem itt, akkor privátban/mélben megkeresem a kérdezőt
-
-
Ropman
tag
A hangerő fel és bekapcsoló gomb együttes megnyomása esetén se csinált semmit ? [ mert elvileg azzal tudsz valamilyen recoverybe belépni ], természetesen érdemes a töltőn tartani bármilyen kényes művelet esetén a tabletet, legalábbis szerintem.
[ amúgy nekem se volt már a döglött állapotában aksi jel töltőre helyezve ]
Amúgy ha szervizben van akkor tuti tudják, hogy mit és hogyan kell nyomkodni, hogy életre keljen még a masina
[ ha meg nem kelthető életre, viszont garis, akkor úgyis megoldják valahogy, max. csere lesz ]
-
NvG
csendes tag
Hali! Sajna nálam is történt hasonló. Nem tudtam bekapcsolni a gépet olyan mintha nem kapott volna áramot. Semmire sem reagált, ha tápon volt ha nem. Ami segített: felül ahol a micro sd kárty található van egy reset nyílás, gombostûvel nyomd meg, majd aztán próbáld elindítani. Nálam bevált, ha neked nem akkor irány a szervíz.
-
lobedoc
tag
A töltés nálam is megáll valahol 90-99% közt, és magától is jobban merül. Visszatértem gingerbread-re mert olvasás miatt zavaró a gumis görgetés, és az aksi idő is legalább duplája gingerbread alatt ugyanazokkal a beállításokkal, build.prop, supercharger, stb tweak-ekkel mint ICS alatt. Ha jön a frissítés kipróbálom majd mik javultak
xPAD-70.
-
Victoryus94
őstag
Nem létezik sem kelzsocás ICS, sem alapból rootolt ICS.
Ha normálisan használnád a keresőt, már rég meglenne a válasz.(#7190) kelzsoca
====================================
WayteQ xPAD-70 Ice Cream Sandwich (4.0.3)
====================================
LETÖLTÉS
MD5: 78c00b8d4f0af436326850877c54512c
A szoftvert CSAK és kizárólag xPAD-70 gépre tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg, engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad.
A sikeres frissítéshez pár hasznos infó:
- A frissítést minimum 50%-os akkumulátor töltöttséggel végezzétek vagy töltőre csatlakoztatva
- Ha megoldható, használjatok 1-2-4GB-os micro SD kártyát a frissítésre
- Az SD kártya ne legyen sérült vagy hibás, és az 5 fájlon kívül lehetőleg más ne legyen rajta
- Az internetről letöltött csomagot mindig ellenőrizzétek vissza (MD5) hogy biztos hibátlan fájlokkal dolgozzatok.
#########################################
Root csomag: letöltés
Telepítés recoveryvel!
-----------------------------------
+ A rootolás menete:
Másold fel az SD kártyára(ha lehet a gyökérbe, tehát nem mappába) az előbb linkelt root csomagot,
ICS-n belül van egy upgrade alkalmazás. Elindítod. (nincs sok választás, tehát értelemszerűen mész tovább). Ott lesz, hogy ics_root.zip. Ezt kiválasztod, majd a készülék újraindítása menüpont. Szokásos módon belépsz a recoverybe(hangerő fel+bekapcs), majd magától megcsinál mindent, és kikapcsol (kb fél perc). Bekapcsolod a gépet, és innentől rootolva van. Lesz egy Superuser alkalmazásod, ez kezeli a rootolt programokat.Szerk.: Megcsinálhatod úgy is, hogy egyből a recovery módba mész (miután feltetted az SD-re a root csomagot) és úgy telepíted. Azért ezt írtam le, mert én tabletről töltöttem le a .zip csomagot. És eleve be volt kapcsolva a gép. Tehát mivel nem próbáltam ICS alatt simán recoveryből telepíteni nem tudom leírni a pontos mentet. (Nem tudom, hogy akkor automatikusan telepíteni-e, vagy a 2. pontot kell választani(aminek talán update a neve?), és ott kell kiválasztani az .zip-fájlt, amit letöltöttél). FONTOS: az új recoveryben hang "+"-al lépkedsz, és hang "-" az ENTER.
-
_seth_
veterán
Akkor csak az enyém elcseszett darab
Beleteszem, a kamera minden a helyén pont a lyuk közepén, és nem akar a teteje szépen rácsukódni csak ha erőltetem és még beljebb tolom a tabot a tokban de akkor már félrecsúszik a kamera és a fényérzékelője is na akkor feszülve már rápattan a mágnes
-
törölt tag
http://slideme.org/ innen az ingyenes programokat le lehet .apk formában tölteni.
-
Lokarson
tag
Nekem is a legnagyobb problémám az androidos szoftverek kompatibilitása.
Van a gyereknek egy ingyenes kirakós játéka:
- jól működött 2.2 alatt (még a market szerint is kompatibilis!)
- 2.3 alatt a játék legutolsó verziója már nem indul el
- egy régebbi verzió fél képernyőn fut
- egy másik régebbi verzió pedig jól fut.
Művészet kitalálni, hogy egy program mely verziója működik jól az eszközön... -
kelzsoca
félisten
Hát nem valami hosszú, az már igaz
Mentés után elvileg rendben lesznek, de én mindig azt tartom új rom=tiszta telepítés
Esetleg a programok beállításait szoktam javasolni, hogy azt tegyék vissza ilyen módon.
(#1388) obalze
Le van merülve valószínűleg, töltőt majd csatlakoztasd, és nincs esetleg kéznél egy szerényebb SD kártya?
Mondjuk valami 1-2Gb-os darab.
-
icon
senior tag
És van még 1 fura dolog... már említettem nem rég, de azóta kitapasztaltam. A mobilnetem akkor szuperál, ha aktív hub-ba dugom a modemet... ha csak direktben az otg-be, akkor teljesen random a dolog, de inkább nem jön össze. De érdekes amíg nem volt az aktív hub, addig nem volt ez a gondom...
-
tjb007
nagyúr
10db rendelése esetén 40 forinttal lenne olcsóbb darabja de ugyebár ezt a 10 darabot csak egy címre lehet rendelni így itthon fizetni kéne a postázásért ami amúgy ingyen van 1 darabnál is.
Szóval a lényeg, hogy nem olcsóbb több darabnál.(#1116) f_david
A méretekre kell figyelni. A lényeg az, hogy nagyobb legyen mint a gép mérete (188 x 143 x 12.5mm). A linkelt tok mérete 22.6 cm x 16.0 cm x 3.5 cm ami alapján úgy néz ki, hogy passzolna bele.
-
f_david
tag
Meg is van
http://www.tinydeal.com/protective-case-synthetic-leather-shell-cover-skin-for-7-inch-tablet-pc-computer-cca27062-p-22916.html
btw, szerintetek egy ilyennel össze lehetne lőni?
http://www.dealextreme.com/p/80-key-qwerty-wired-keyboard-w-protective-leather-case-for-7-8-tablet-pc-black-81329
-
kelzsoca
félisten
Mivel ez a két böngésző nem támogatja, ezen ne is lepődj meg
A Skyfire támogatja még egyébként a flash-t.
(#1010) ClaydovE
Lehet az véletlen is, nem lehet ilyen esetben bízni a kimondott szóban (még ha igaz is)
Ezért vizsgáltatják be a készüléket.Az LCD be van törve, azért van az elfolyás benne.
(#1009) sgx
Reméljük hamarosan egy új készüléket fogsz a kezeid között.
-
Szipi
aktív tag
Vagyis ha baja lessz amíg garanciás akkor reménykedjek hogy megjavítják/kicserélik és nem szívóznak? Szeretem amikor megmagyarázzák hogy mindenről a user tehet és ezért nem garanciális a buli.
#982: Ez így van, bár én még nem éltem ezzel a lehetőséggel.
Honnan számít a 3 nap, mikor átadták a futárcégnek vagy amikor átvette? -
Szipi
aktív tag
Sztem sokban függ a bolttól is(sajnos), hogy álnak hozzá. Ha nincs semilyen külső sérülés akkor sztem cserélniük kellene márpedig.
Ez így elég gáz, nekem a Corsair pendrive-om halt be rövid időn belül de a futár annyiban lett volna mint egy új szóval hagytam. Meg egy Abit AW9-MAX(60K volt és csak pár napos) alaplapot tüntettek el gariban.
-
tjb007
nagyúr
A legfrissebb Market -ra EZ vonatkozik, a 2.3.4 -ra az amit az előbb írtam.
"De még egy mezei másolást sem tudok produkálni a system/app mappába..."
Root megvolt ? Root Explorer fent van ?
-
tjb007
nagyúr
Amit linkeltem korábban azzal működik csak mindent úgy kell csinálni ahogy le van írva.
2.3.4 -nél először törölni kell a system/app mappában lévő Vending.apk -t (biztonsági másolat legyen róla!) majd a 2.3.4 -es Market apk -ját át kell nevezni Vending.apk -ra, ezt utána be kell másolni a system/app könyvtárba és kész is van.
-
tommjee
senior tag
nekem is az 1. androidos kütyüm google segít
-
foxi69
tag
-
kelzsoca
félisten
A szolgáltatóknál kapható modemekkel elvileg kompatibilis, de a modem gyártók folyamatosan cserélgetik a típusokat, vagy típuson belül a szoftvereket, így szinte követhetetlen az egész.
Ha már megvan a gép, és most jönne a modem beszerzése, érdemes elvinni a gépet a vásárlásra, és akkor a helyszínen, akár még vásárlás/szerződés megkötés előtt azt kipróbálni a tablettel, így az esetleges inkompatibilitási problémák elkerülhetőek.
Továbbá majd arra kérek mindenkit, aki rendelkezik ilyen modemmel, próbálja ki, ha van rá lehetősége, és írja be a tapasztalatait a fórumba, a működő/nem működő típusok be fognak kerülni szintén az 1. hozzászólásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest