- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atravel
tag
Ha jól látom, már nem aktuális, de még jól jöhet. Ha program listát akarsz menteni, arra jó megoldás az app referrer a marketből. Ezzel jól meg lehet osztani QT kód használatával a programokat, vagy emailben lehet listát, linket küldeni minden programról. Amíg nem volt rootolt a telefonon, ezt használtam.
-
kelzsoca
félisten
Az "eredeti" rom itt van nálam, tehát nyugodtan felrakhatod, csak jó lenne látni hogy mivel lehet a probléma, az előző romnál ilyen visszajelzések nem voltak, nekem sajnos nagyon kis ADSL sebességem van, így nem tudom tesztelni, ezért kértem, hogy nézzetek rá.
ui: ne a friss romot akard felrakni, hanem az 1-el régebbit, hiszen a friss az a friss eredeti romból készült, és a wifihez nem nyúltam hozzá.
Tehát ezt kellene felpattintani a masinára: WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca
2011.12.01. -
tjb007
nagyúr
Le tudod menteni az alkalmazásaidat, elég hozzá egy ASTRO File Manager is vagy használhatod valamelyik backup alkalmazást is.
-
tjb007
nagyúr
1. Igen.
2. Igen, de amint elkezded újra használni az adott alkalmazást azok az adatok visszakerülnek rá, szóval olyan nagyon sűrűn feles törölgetni.
3. Igen, de csak az veszik el amit azon 2,9GB -on tárolsz (amire ugyebár alkalmazásokat nem lehet telepíteni).
4. Ezen belül három lehetőség van (audio licence, ethernet mac adress, bluetooth mac adress), az első pl. az AC3 engedélyezéséhez szükséges, a többit meg nem kell piszkálni (mondjuk nem is tudnád). -
Raypapa
tag
Igen, ez olyan kézenfekvő megoldás, mint amilyet az Apafej c. filmben Adam Sandler bepisilés és hányás esetén alkalmazott...
Szóval ennyi tőlem is telik, hogy veszek egy másik szabályzós fülest, de gondoltam van erre szoftveres megoldás is, hogy ne kelljen költeni rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest