Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
ClaydovE #10323 üzenetére
Ha megnyitottad a PDF-et akkor az ICS menügomb-ot (állapotsoron függőleges 3 pötty egymás alatt) megnyomva az ezPDF Reader egyebek gombját megnyomva (vízszintesen 3 pötty) a megjelenő More listában lejjebb görgetve válaszd ki a Voice-Reading menüpontot...
Vagy egyszerűen hosszú tapival egy szövegrészre "kattintasz" és kijelölöd a szöveget amit fel akarsz olvasatni vele, és a megjelenő "buborékban" a Voice-Reading-et választod.
-
apeelme
addikt
válasz
ClaydovE #10321 üzenetére
az ezPDF Reader tud ilyet...
-
tjb007
nagyúr
-
Clemi
veterán
válasz
ClaydovE #9931 üzenetére
Kelzsoca féle nextgen 4.03 fut rajta, és ezek az appok
-Android rendszer
-Amdroid billentyűzet
-Apex Launcher
-ClockQPro
-Csomag hozzáférési segéd
-Email
-Fancy Widgets
-Fiók kezelő
-Flikie WallpapersHD
-Galéria
-Google Szolgáltatások Keret
-HDMISwitch
-Kingsoft Office
-Letöltés kezelő
-Mobiladatok
-Pure news widget
-Rendszer UI
-Samba
-Superuser
-WidgetsoidViszont van egy ilyen hibaüzenetem a naplóban:
-
holzmichl
csendes tag
válasz
ClaydovE #9914 üzenetére
Várható egy sokkal fejlettebb eszköz megjelenése is.
Azért a két mag és a 40nm csíkszélesség sokat hozhat.
Ettől függetlenül egy frissítés nem ártana a mi tablet családunkra (xPAD-xTAB70i) sem. Az Android 4.0.4 egy 3.0.+ kernellel bizonyosan egészségesebb lenne.Szerk.: A linket Chrome-ban megnyitva figyelmeztetést kaptam, hogy káros lehet a számítógépre. Explorerben simán megnyitotta. Csak óvatosan a linkkel!
-
Imy
veterán
válasz
ClaydovE #9914 üzenetére
itt az irásom érdemes megnézni
-
Prien
addikt
válasz
ClaydovE #9704 üzenetére
Szerintem van köze hozzá a kernelnek...érdekesség, hogy már első generációs kínai 4.0 tabletek is 3.0 kernellel jöttek ki, amíg a mi gépünk (70i) nem.
Persze, ez változni fog, de én , mint átlagfelhasználó, úgy vélem, hogy a 2-es kernel inkább Gingerbradhez készült... -
-
-
Lasy
veterán
válasz
ClaydovE #8922 üzenetére
a resetet még soha nem használtam.
csak megnyomom és kész?Már látom egyszer megnyomom, és bekapcsolom.
Most megint inverz lett a kijelző.
De működik.Clemi
Ennyi erővel, én már a helyedben megtoldottam volna a régi töltőt.
Lehet csak nekem nem tart sokáig, de szerintem sokkal olcsóbb mint rendelni másik kettő rövidet. -
peter87
csendes tag
válasz
ClaydovE #8509 üzenetére
Elvileg Gamepad IME app és joydev.ko fájl, csak utóbbi adott kernelre (?) szabva jó... vagy nem tudom, de a lényeg, hogy nem sikerült egyelőre. Esetleg próbáld ki az usb/bt joycenter test app-ot. Nekem nem ismerte fel az se, de hátha... Meg kíváncsi is vagyok másnak működik e ez app. :-)
-
Clemi
veterán
válasz
ClaydovE #8503 üzenetére
Nekem az első 70i csinálta állandóan a fagyást. az első nap mikor hazahoztam, sikerült vagy 15x csontmerevre fagyasztanom. Azóta is itt figyel a kihajtott gamekapocs az asztalon, de azt a gépet az usb csatlakozó miatt gariban cserélték három napon belül, és a mostani gépem talán ha egyszer kellett eddig resetelnem.
-
-
GJ70
tag
válasz
ClaydovE #8486 üzenetére
Helló.
Én is raktam egy Crystal fóliát rá.
De persze 1-2 porszem igy is került alá.
Te biztos tokban tartod, de esetleg a levegőben lévő mikro szemcsék, aki a tokfedél és a kijelző közzé szorulnak nem karcolták meg ?
Nekem van még egy Pocketbook IQ-m amin sajnos nem volt fólia, viszont hiába tartottam mindvégig tokban, akkor is megkarcolódott.Vagy amikor az ujjlenyomatot letöröltem még a hozzá adott törlőről is került mikroszemcse, szóval elég zavaró lett bizonyos szögből.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ClaydovE #8351 üzenetére
Én egyszer futottam bele egy ilyenbe de nálam vannak fizikai gombok, szóval nem volt probléma a visszalépés/kilépés.
(#8353) Clemi
Múlt héten frissült a Play Store alkalmazás, lehet, hogy annak köszönhető (bár mint ahogy z0d1AK írta nála nem volt gond), amint kijavítanak egy hibát csinálnak helyette egy újabbat.
-
Prien
addikt
válasz
ClaydovE #8058 üzenetére
Szerintem érdemes neked is egy e-mailben összefoglalni nekik az észlelt hibákat, én már jeleztem feléjük és kaptam egy udvarias választ,hogy továbbították a fejlesztők felé. Kíváncsi leszek.
Viszont minél többen jeleznek nekik, talán annál jobb.
Bevallom őszintén, elgondolkoztam az Edigital ingyen hitel akciójában egy Galaxy Tab P6210-esen (15x 5993Ft). Jön a foci EB, nekem nem fér bele,hogy egy hírportálon nem játssza le az összefoglaló videókat az xTab 70i. Csak az meg Honeycomb...lehet, az ICS arra is pocsék lesz..áh -
kelzsoca
félisten
válasz
ClaydovE #8011 üzenetére
Egyébként már volt róla szó, hogy először mindenki a router körül nézzen körbe, ha a csatorna auto, akkor állítsd manuálisan, ha manuális akkor auto-val próbáld, érdemes másik titkosítást próbálni, vagy ideiglenesen kikapcsolni azt, ha a routernek elérhető friss firmware verziója azt felrakni, kipróbálni másik routerrel, router reset, vagy újrakonfigurálás stb..
-
Prien
addikt
válasz
ClaydovE #8002 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de nálam órákig is van,hogy nem szakad meg a wifi, majd utána 5 percenként mondjuk 3x, aztán megint 15 percig jó....teljesen random az egész.
Ja és most néztem meg az én mobil hot-spotom, pont nem írják ,hogy tudná az n-es wifit...
Zod1ak-nak igaza lehet, egy 3.0 kernel még sokat dobhatna a felhasználói élményen, bár...megint csak az SGS II-re hivatkozva, ott sem ez a gond, hanem maga az ICS.
#8000 joe357: ha jól értem, egy felhő szolgáltatásra gondolsz? Google Drive? Nekem ott van tárolva PDF-ben könyv...
-
Prien
addikt
válasz
ClaydovE #7984 üzenetére
Azt hiszem, ezt az "újra megvásárlós" dolgot megoldja az Alkalmazások menüben a Google Play gyári adatok törlése vagy a gyorsítótár törlése...
Nekem még ilyen nem volt egyelőre.
7982 Bibby: ezek a dolgok nálunk (xTab 70i) is megvannak, kicsit kiábrándultam az ICS-ből. Az SGS II-esem nem is fogom felfrissíteni rá, pedig már régóta lehetne, de ott is van scrollozás hiba és wifi probléma...marad a számomra tökéletes 2.3...
-
GJ70
tag
válasz
ClaydovE #7887 üzenetére
Köszönöm ,megtörtént !
Kb. 1m-el lett hosszabb.
Óvatosan szétvágtam fonál fűrésszel a csatlakozó dugót, majd a benne lévő - nagyon de nagyon kinai occccó - panelről leforrasztottam az eredeti kábelt - két eres fekete/piros madzag, mafd össze raktam a dugó házat, a vágás helyét meg műanyag forrasztóval bedolgoztam.
Helyére tettem a pna kábelét, amiről levágtam a mini usb csatit. Majd a csupasz drot végeket szintén össze forrasztottam,szigeteltem külön külön.Próba és voila . működik, tölt frankón, a francia ágy tulsó felére ér
.
Kicsit kókány, de házilag erre telt, lényeg hogy működik
!!!
Üdv.
-
Clemi
veterán
válasz
ClaydovE #7850 üzenetére
én innen vettem még pár hónapja hosszabb töltőt 2 darabot. Sajnos most náluk se látom, hogy lenne raktáron. Azt nem láttam konkrétan melyik típushoz keresed az az xpad-70-hez való, de most az xtab-70i-hez használom, de persze jó az a sima xtab-70-hez is.
Ugyanott van készleten xTAB-100-hoz csak kérdés, hogy az amperszám és a csatlakozó méret egyezik-e, mert a kép alapján úgy néz ki, de az azért gondolom kevés....
-
GJ70
tag
válasz
ClaydovE #7850 üzenetére
Nos látom, hogy most nincs elérhető álapotban, de sajnos ez van mindenhol ahol valami utalást találtam, meg a központi raktárban is ez a helyzet....
.
De az lesz, hogy egy régi,már nem használt tartalék wayteq x920 pna töltőjének a zsinórját fogom felhasználni toldásra, forrazstó állomással össze aplikálom
.
Üdv.
-
-
Levi941127
senior tag
válasz
ClaydovE #6265 üzenetére
értem, szóval jó custom romok vannak rá, majd utána nézek milyen árban van, és egyet lehet veszek is, ha pedig gond van, itt tudok kérdezni, szeretem is ezeket a fórumokat, bármiről lehet itt kérdezni az adott készülékkel kapcsolatban, és neked is Köszi a gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest