Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sima mezei ADB driver kell neked...
-
-
-
-
Attisch76
csendes tag
Szia,
Részemről rootolás után az Autokiller Memory Optimizer progit használom és abban az agressive profilt. Most is 102 MB memória van szabadon.
Nekem bőrtokom van, én speciel abból a nagykerből vettem, ahonnan a táblát is.
Teljesen rendben van, de nincs benne billentyűzetnek hely...Attisch76
-
Vince1
tag
-
-
tjb007
nagyúr
Nem megy, Linuxra van Moonlight, nem Androidra.
Amúgy van Androidra is valami nagyon alfa verzió csak épp nem publikus. -
zozyk
addikt
-
-
surgyi
senior tag
Üdv!
Köszönöm gyors válaszod. Igazából változatos felhasználása lenne a kis készüléknek részemről.
Nagyon fontos lenne a mobilnet használata mivel sokat utazom, s Wifi nem mindig megoldható. Ebből fakad tehát az internet.
Néha 3d-s játékokat is futtatni szeretnék unalmasabb órákban, esetleg filmeket nézni. Az sem lenne utolsó szempont, ha a full HD-s monitoromon is megtekinthetném a média anyagokat. -
kelzsoca
félisten
Köszönjük a közösség nevében, megcsináltam hozzá az update patcheket is, tehát oda-vissza állítható most már recoveryből is, akinek erre van szüksége.
Telepítés a szokásos módon, recoveryből megoldható.
Innen letölthető: ad-hoc_update_pack
Mehet is az 1. hsz-be.
-
kelzsoca
félisten
-
NightLord
tag
Nem triviális a dolog, de meg lehet oldani a wpa_supplicant.conf file manuális szerkesztésével, mondjuk annak alapján, ahogy ide le van írva:
http://www.slatedroid.com/topic/18197-how-to-connect-to-ad-hoc-network-android-22/
ctrl_interface=DIR=/data/system/wpa_supplicant GROUP=wifi
Ehelyett maradjon első sornak az, ami gyárilag benne van a file ban.
-
Jabby
őstag
Méret:
Holnap lesz lehetőségem kipróbálni egy 7"-os Galaxy Tabot, remélem okosabb leszek ezen a téren.Két kérdés merült még fel bennem:
- Szivaros töltővel autóban tölthető? Navigációnál erre szükség van.
- Az 1GHz-re húzott CPU-val érezhető gyorsulás?
+1
- 4:3-as kijelzőnek vannak hátrányai? -
devast
addikt
Az alkalmazásban van megírva ez, hogy hogyan viselkedjen. winamp nem tudom szolgáltatásként fut-e android alatt, az ilyen playerek általában úgy futnak. Különben tök egyszerű a bezárós történet. Ha van szolgáltatása, akkor az fut tovább a háttérben, ha nincs akkor normál esetben elmegy az alkalmazás sleep módba (nem fut, de bent van memóriában), vagy fut tovább a háttérben. Van olyan amiben van exit gomb valahol a menüben/képernyőn, az lehet hogy kilövi magát teljesen. De home gombbal nem lehet totál kilőni alkalmazást.
tl;dr Úgy viselkedik az alkalmazás, ahogy a programozó megírja -
atravel
tag
Marketen bepötyögöd, hogy terminal, és az első tlálat, hogy Android Terminal Emulator
Nem tudom, hogy a parancs, amit írtál működni fog-e, de innentől neked már semmibe nem kerül kipróbálni.
Visszajelzést kérünkSzerintem a home gomb nem zárja be, csak háttérbe teszi az alkalmazásokat.
Zenehallgatásra én a MortPlayert szoktam használni, de nem a tabon, hanem a telefonomról, ami szintén Android. Remekül szól a háttérből is. -
-
robotx
csendes tag
Android alapból kiszűri az ad-hoc wifi kapcsolatokat, egy kis angol olvasmány arról, hogyan lehet ezt a limitet kiszedni belőle:
android ad-hoc
Eléggé bele kell túrni a konfig fájlokba.Körbenéztem a marketen, de csak fizetős appot találtam rá, lehet ha az ember körbetúrja a netet talál ingyenest is, mert ez programozásilag nem lehet egy nagy szám:
HydTech's adhoc wifiJa és szerintem root-olt android kell hozzá akár kézzel túrja az ember a konfigokat akár az app csinálja ugyanazt.
-
sptkyle
senior tag
Nekem is sípol a gyári adapter... ettől fogva teszi a dolgát. Sztem nem függött össze ez a problémáddal.
Viszont nálam a letöltött facebook alkalmazás indítás után FC-zik (pontosabban csak nem válaszol, aztán kényszeríthetem leállításra) Egyedi a gondom? (holnap felteszem ujra, hátha megoldja)
-
kelzsoca
félisten
Lehetséges, hogy az akksi adta meg magát, mint írod is, volt rá példa.
Én azt javaslom, hogy ne azonnal akard frissíteni a szoftvert, hanem várj vele pár órát, és addig használd a gyárival.
A frissítést, ha fel van töltve, lehet töltő nélkül is csinálni, persze az a biztosabb, ha csatlakoztatva van az áramhoz.
A frissítést lehetőleg kis 1-2gb-os SD kártyáról kellene végezni, fat32-es hibátlan partícióval.
Egyébként 3 olyan zöld felirat jelenik meg, akár végig is nyomva tarthatod ez alatt a gombokat, problémát nem okoz.
(#3301) levi.hungary
Ez egy tablet, itt senki nem várhat rom inváziót, viszont folyamatos supportot igen, amivel időközönként érkezhet friss szoftver is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Filmvilág
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Windows 11
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest