- Honor 90 - modellalkat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sima mezei ADB driver kell neked...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
Attisch76
csendes tag
Szia,
Részemről rootolás után az Autokiller Memory Optimizer progit használom és abban az agressive profilt. Most is 102 MB memória van szabadon.
Nekem bőrtokom van, én speciel abból a nagykerből vettem, ahonnan a táblát is.
Teljesen rendben van, de nincs benne billentyűzetnek hely...Attisch76
-
-
Polllen
nagyúr
-
Vince1
tag
-
-
-
tjb007
nagyúr
Nem megy, Linuxra van Moonlight, nem Androidra.
Amúgy van Androidra is valami nagyon alfa verzió csak épp nem publikus.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
devast
addikt
-
surgyi
senior tag
Üdv!
Köszönöm gyors válaszod. Igazából változatos felhasználása lenne a kis készüléknek részemről.
Nagyon fontos lenne a mobilnet használata mivel sokat utazom, s Wifi nem mindig megoldható. Ebből fakad tehát az internet.
Néha 3d-s játékokat is futtatni szeretnék unalmasabb órákban, esetleg filmeket nézni. Az sem lenne utolsó szempont, ha a full HD-s monitoromon is megtekinthetném a média anyagokat. -
kelzsoca
félisten
Köszönjük a közösség nevében, megcsináltam hozzá az update patcheket is, tehát oda-vissza állítható most már recoveryből is, akinek erre van szüksége.
Telepítés a szokásos módon, recoveryből megoldható.
Innen letölthető: ad-hoc_update_pack
Mehet is az 1. hsz-be.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Jah, hát...Nokia készülékről....
Androidos készülékről gond nélkül megy a történet, mióta foglalkozom Androiddal, nem találkoztam olyan hazai felhasználóval, aki ad-hoc-on keresztül akart volna netezni bármilyen Androidos készüléken.
Ezt is megpróbálhatod: link
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
-
NightLord
tag
Nem triviális a dolog, de meg lehet oldani a wpa_supplicant.conf file manuális szerkesztésével, mondjuk annak alapján, ahogy ide le van írva:
http://www.slatedroid.com/topic/18197-how-to-connect-to-ad-hoc-network-android-22/
ctrl_interface=DIR=/data/system/wpa_supplicant GROUP=wifi
Ehelyett maradjon első sornak az, ami gyárilag benne van a file ban.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
Méret:
Holnap lesz lehetőségem kipróbálni egy 7"-os Galaxy Tabot, remélem okosabb leszek ezen a téren.Két kérdés merült még fel bennem:
- Szivaros töltővel autóban tölthető? Navigációnál erre szükség van.
- Az 1GHz-re húzott CPU-val érezhető gyorsulás?
+1
- 4:3-as kijelzőnek vannak hátrányai? -
devast
addikt
Az alkalmazásban van megírva ez, hogy hogyan viselkedjen. winamp nem tudom szolgáltatásként fut-e android alatt, az ilyen playerek általában úgy futnak. Különben tök egyszerű a bezárós történet. Ha van szolgáltatása, akkor az fut tovább a háttérben, ha nincs akkor normál esetben elmegy az alkalmazás sleep módba (nem fut, de bent van memóriában), vagy fut tovább a háttérben. Van olyan amiben van exit gomb valahol a menüben/képernyőn, az lehet hogy kilövi magát teljesen. De home gombbal nem lehet totál kilőni alkalmazást.
tl;dr Úgy viselkedik az alkalmazás, ahogy a programozó megírja[ Szerkesztve ]
-
atravel
tag
Marketen bepötyögöd, hogy terminal, és az első tlálat, hogy Android Terminal Emulator
Nem tudom, hogy a parancs, amit írtál működni fog-e, de innentől neked már semmibe nem kerül kipróbálni.
Visszajelzést kérünkSzerintem a home gomb nem zárja be, csak háttérbe teszi az alkalmazásokat.
Zenehallgatásra én a MortPlayert szoktam használni, de nem a tabon, hanem a telefonomról, ami szintén Android. Remekül szól a háttérből is.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
robotx
csendes tag
Android alapból kiszűri az ad-hoc wifi kapcsolatokat, egy kis angol olvasmány arról, hogyan lehet ezt a limitet kiszedni belőle:
android ad-hoc
Eléggé bele kell túrni a konfig fájlokba.Körbenéztem a marketen, de csak fizetős appot találtam rá, lehet ha az ember körbetúrja a netet talál ingyenest is, mert ez programozásilag nem lehet egy nagy szám:
HydTech's adhoc wifiJa és szerintem root-olt android kell hozzá akár kézzel túrja az ember a konfigokat akár az app csinálja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Nekem is sípol a gyári adapter... ettől fogva teszi a dolgát. Sztem nem függött össze ez a problémáddal.
Viszont nálam a letöltött facebook alkalmazás indítás után FC-zik (pontosabban csak nem válaszol, aztán kényszeríthetem leállításra) Egyedi a gondom? (holnap felteszem ujra, hátha megoldja)
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
kelzsoca
félisten
Lehetséges, hogy az akksi adta meg magát, mint írod is, volt rá példa.
Én azt javaslom, hogy ne azonnal akard frissíteni a szoftvert, hanem várj vele pár órát, és addig használd a gyárival.
A frissítést, ha fel van töltve, lehet töltő nélkül is csinálni, persze az a biztosabb, ha csatlakoztatva van az áramhoz.
A frissítést lehetőleg kis 1-2gb-os SD kártyáról kellene végezni, fat32-es hibátlan partícióval.
Egyébként 3 olyan zöld felirat jelenik meg, akár végig is nyomva tarthatod ez alatt a gombokat, problémát nem okoz.
(#3301) levi.hungary
Ez egy tablet, itt senki nem várhat rom inváziót, viszont folyamatos supportot igen, amivel időközönként érkezhet friss szoftver is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 3
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor 90 - modellalkat
- Fujifilm X
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Eladó Apple iPad Pro 11" 2. generációs - 1TB tárhely, wifi+Cellulár (LTE - 4G) sim kártyás tablet.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest