Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClaydovE
aktív tag
Csupán utalni akartam arra hogy mindegy hogy márkás vagy sem az androidnál előfordulnak furcsa dolgok (az én készülékeim nem voltak hibásak, a mostani sem az). Csak a saját tapasztalatomat írtam le a wayteq-ekkel kapcsolatban kb. 30-40 db (tudom, nem egy nagy tétel) (volt közte 7" és 10" vegyesen) ment át két év alatt a kezemen ebből garanciába még egyet nem kellett visszavinnem. Volt amit visszahoztak ugyan, de mindnek szoftveres problémája volt, illetve egynek eltörték a töltőkábelét és hol töltött hol nem, de ez ugyebár nem garanciális probléma, persze lehet hogy szimplán csak szerencsém volt!
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
#39868659 #11173 üzenetére
A fagyások és a véletlenszerű kilépések más készülékeken is előfordulnak, az én tab 2.0-ám is néha fogja magát és újraindul, van hogy egy program nem indul el pedig előtte még futott, ez az android. Reset gomb sincs az enyémen, a bekapcsológombot kell nyomva tartani hosszabb ideig (1x már kellett használnom). Előtte 3 wayteq készülékem is volt, különböző modellek egyikkel sem volt még semmi bajom és akiknek eladtam őket azok is elégedetten használják. Persze nem mondom, hogy nem lehet belenyúlni egy rossz példányba, mert biztos ilyen is előfordul...
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
qpakcovboy #10642 üzenetére
Ha nem ICS van és és bevált neked a jelenlegi, akkor én nem feltétlen cserélném le a helyedben. Szebb ugyan meg talán "jobb" is bizonyos szempontból az ICS. Persze, ahogy gondolod, legfeljebb visszarakod a régit.
-
-
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
Tudtok olyan pdf olvasót ajánlani ami fel tudja olvasni a könyvet? Van egy SVOX nevű programom és hozzá a "Mariska" felolvasó. Csak nem tudom, konkréten melyik programból működne....
-
ClaydovE
aktív tag
Az lehet hogy nem jó semmire, de legalább megvédi a karcolódástól, amíg mondjuk beérsz vele a munkahelyre vagy utazás közben. A bőrtok praktikus, a gagyi alcorhoz annakidején gyárilag mellékeltek egyet nem is akármilyet. Igazán lehetne a wayteq kicsit nagyvonalúbb vagy adja drágábban 2-3e forinttal a tabletet, de alapból legyen hozzá mondjuk egy bőrtok. Persze be kell vallanom, hogy a Samsung se ad semmit, úgy kellett az ebayről rendelnem hozzá.
-
ClaydovE
aktív tag
Én nem cseréltem volna le a 70i-t az annál nagyobb méretű gép már nekem túl nagy, csak azért adtam el, mert kaptam egy tab 2-őt tesztelni és kettő tabletet nem akarok tartani, mert felesleges (tjb007 nem neked szántam! Tudom neked van vagy 3
), legalábbis számomra. Nem tartanám kizártnak, hogy ősszel megint jön majd valami újabb sorozat ami leváltja ezt a két jelenleg új változatot.
-
ClaydovE
aktív tag
Igen, ha már nem nagyon változtattak semmit a hardveren legalább a kijelzőből rakhattak volna jobbat, persze nem rossz a mostani sem volt szerencsém korábban egy alcor tablethez, na ahhoz képest ez az lcd panel isp.
A 80 tetszik ránézésre, a 70w külseje, kinézete a 25-30e ft-os kinai tableteket jutattja az eszembe (tudom hogy jobb, de akkor is). A napokban volt nálam egy 100is, neked is olyan a hátlapja mintha nem fejezték volna be? Nincsenek lekereítve az élek (majdnemhogy vág, nem valami jó érzés vigighúzni a tenyered vagy az újjaid az éleken) ezt leszámítva jó kis gép valóban.
-
ClaydovE
aktív tag
Nem akarok senkit elkeseríteni de a 80-as az 45-50 körül lesz árban, azért még mindig megéri használtan egy 70i 30 körül. A másik nekem valamiért nem tetszik, legalábbis kép alapján (70w) akkor inkább egy 70i, persze kinek melyik jön be.
-
ClaydovE
aktív tag
Volt itt korábban szó időjárás előrejelző appokkal kapcsolatban. Találtam egy jót:
Elég sok mindent tud, ami nekem pl tetszik, hogy webkamerák képei is elérhetőek pár koppintással.
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
tinkamartink #9978 üzenetére
Max a letöltés vagy a kártya
-
ClaydovE
aktív tag
Próbára azért leszedném ezeket a widget programokat és tesztelném pár napig azok nélkül. Nekem a v1-es romcsere óta jól megy a tablet, pedig én is belaktam rendesen, a wifi szakadást pedig lehet hogy a gameloftos sd fájlok letöltése okozza csak, másnál nem igazán tapasztaltam. Akkuidőről nem igazán tudok nyilatkozni, mivel én minden nap felteszem este a töltőre. Launcherből én a nova-t használom csak, az apex-et ki sem próbáltam.
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
NightLord #9894 üzenetére
A nagy sd kártyákkal én is szívok (16GB és 32GB) folyamatosan (bár másnak állítólag nem jelentkezett ilyen hiba). Mondták már korábban, hogy biztos azzal van a baj hogy csak class 4-es volt az egyik, de azóta volt benne 6-os és 10-es is és egy-két hét elteltével mindegyik elhalálozott. Nekem eleinte csak eldobta a kártyát, de újraindítás után általában megjavult. Most egy 8gb-os van benne és azzal még nem volt bajom.
-
ClaydovE
aktív tag
Nálam megint előjött a wifi leszakadozás, de érdekes hogy főleg akkor csinálja, ha valamilyen játék sd fájljait próbálom letölteni (gyakorlatilag lehetetlen, mivel megánként eldobálja). A gyári javított firmware körül nagy a csend, lesz abból valami belátható időn belül?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #9702 üzenetére
Sajnos nem tudom az enyém mitől javult meg, de én is ott tartottam hogy telepíthetek újra mindent azonban valami csoda folytán helyreállt a dolog.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #9696 üzenetére
Ilyen nekem is volt 1x még az xpadnál, de kikapcsoltam és újra be majd szépen helyreállt minden. Hogy mitől lett jó fogalmam sincs, talán kipattintottam az sd kártyát is, majd vissza bár ennek vajmi kevés köze lehet hozzá.
-
ClaydovE
aktív tag
Jelentem, nálam eddig nem nincs gond a v1-es romnál (xtab-70i). Be van lakva és minden jól működik. Az nem lehet, hogy a kernelnek van köze a skype-os rózsaszín képhez. Ugyanaz a skype egy 4.0.3-as samsung tableten tökéletes... (Csak ott már a frissebb kernel van).
-
ClaydovE
aktív tag
Korábbi ígéretemhez híven itt van pár kép, hogy mennyit bír a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (gt-P3110) akkuja:
Tower defense játékkal ennyit bírtam játszani bekapcsolt wifi mellett
Itt bekapcsolt wifi mellett marketről töltöttem telepítettem, fájlokat másoltam
Persze nem egy árkategória az xtab70i-vel, ez kb. 76e br. a legolcsóbb helyen is.
Ez pedig a quadrant teszt eredménye:
Egy HATALMAS hibája viszont van, hiába az sd kártya nem tudok rá áthelyezni semmit mert hiányzik a 4.0.3-as szoftveréből ez a funkció (gondolom törölték) ap2sd nem működik. Jelenleg nincs rá megoldás igy pedig nagyobb játékokkal gyorsan meg lehet tömni (egy 8gb-os van nálam, de eből gyakorlatilag kb 4-et ha tud használni).
-
ClaydovE
aktív tag
Eddig jó az új rom, a skype-ot kérdezte valaki... sajnos az még mindig rózsaszín csíkos kép a pc-n ha hívok a tabról valakit.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
counterbill #9269 üzenetére
Köszi, megnézem majd mindenképpen, de már a legfrissebb rommal.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
counterbill #9261 üzenetére
Na fene...
Akkor próbáljam meg én is újra?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
counterbill #9259 üzenetére
Erről már volt szó, használd a keresőt és megtalálod a választ. Nekem sajnos nem sikerült egyik megoldással sem életet lehelni a gamepad-ba. Abból a programból direkt van egy teszt verzió a marketen, hogy ne kelljen megvenned ha nem jó.
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
counterbill #9229 üzenetére
Én is felraktam. Nekem megint sikerült egyszer csontosra fagyasztani a tabot (sd fájlok letöltése közben), csak a reset segített azóta megy rendesen. A wifi tényleg jó (sebességet nem mértem). A kép mintha tényleg jobb lenne, de lehet hogy a szép háttérkép látatja ezt velem. Mintha a rendszer is érezhetően gyorsabb lenne.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #9219 üzenetére
Oké, felrakom. Írtam korábban a galaxy tab-ot, hogy ott semmi probléma az ICS-vel legalábbis a wifivel, de ott a kernel frissebb 3.0.8-as kernel van. Ott egy dologgal szivok most, elvileg 8gb-os meg kezel sd kártyát is, de nem tudom áthelyezni a programokat az sd kártyára az app2sd azt irja hogy nem működik, mert valami virtuális partició vagy mi az ördög van...
-
ClaydovE
aktív tag
A samsung tab 2 7.0 ICs-s gépnél alapból nem szakad a wifi ugyanazzal a routerrel amivel problémázik a 70i és a képernyő kikapcsolása után is tölt folyamatosan. A 70i-re felteszem majd én is ezt a custom romot, de lehet hogy megvárom a hétvégét addig talán kijön a hivatalos is.. vagy nem.
-
ClaydovE
aktív tag
Na, most fagyott megint csontosra a tab, beléptem a play-be és minusz.
A play áruház nem válaszol... na legalább mégse csontos fagyás vagy mégis nem reagál semmire... reset....
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
zolivissza #9004 üzenetére
Az meglehet! Lehet, hogy vihar előtti csend!
Nekem a Nova launcher van meg, ezt vettem meg az Apexet nem is próbáltam még. Igen minden megvásárolt programot szoktam frissíteni a launcherrel egyetemben.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
zolivissza #9001 üzenetére
Köszi, tényleg hasznos kis progi (most tölti le az adatbázist 106.92MB).
Nagy a csönd a fórumon, talán kijött a javított frissítés és mindenki telepít?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
zolivissza #8999 üzenetére
Pontosan, én es file explorert használtam de a felsorolt programok is jók.
-
ClaydovE
aktív tag
Kapok egy SAMSUNG P3110 Galaxy Tab p3110-est tesztelni, azon is ics lesz ha valakit érdekel lefuttatok rajta pár tesztet kíváncsi vagyok ott is előjönnek-e azok a betegségek amiket a 70i-n tapasztaltam.
-
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kisgabor87 #8736 üzenetére
Nagy a csönd körülötte, én attól félek, hogy nem lesz meg egyhamar.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Victoryus94 #8510 üzenetére
Erről lemaradtam, megtaláltam köszi! Viszont sajnos nem megy a dolog nekem is exec format error-t ir...
-
ClaydovE
aktív tag
Gamepad-ot próbált már valaki? Rákötöttem egy microsoft usb-s gamepadot (láttam videókat a youtobe-on hogy rádugják egy ics-s tabra és alapból kezelei), de ez csak villog és nem vezérel semmit. Töltöttem le egy usb joystickes appot (teszt verziót) és az se látja...
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Danielsson #8497 üzenetére
Nálam is pár napja többször fagy a vas, nekem mondjuk 70i van, lehet hogy ez megint az ics-nek tudható be.
Viszont megjavult a wifim!
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Smithy87 #8492 üzenetére
Én kizárólag már csak 8-asokkal használom igaz abból van egy tucat, másnak még megy a 16gb-os kártyával is. Lehet egyedi esetről van szó, bár kétlem, hogy 3 különböző gépben 5 különféle kártya adja be az unalmast több kevesebb használat után...
A játék ics baj lehet, nekem is van egy tucat ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest