- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bull84ghia #11929 üzenetére
Nem, a CM10 és a 10.1-es már valódi JB. Ezt onnan tudom, hogy nekem is van egy Galaxy S-em, és pár hónapig JB-t használtam, csak sajnos olvastam, hogy a kék led nem tesz jót az Samolednek, így visszatértem a gyári romra, de mostanság nézegetni kezdtem a TW-s főzött romokat, de sajnos valahogy nem adják vissza azt az igazi élményt. Mert vagy nincs kellőképpen lefordítva, vagy a program összeállítás nem megfelelő.
Na de, szerintem ha már van ICS, akkor simán meg lehetne csinálni a JB-t is, mivel tudomásom szerint szerkezetileg nem sokban különböznek, de valóban JB-s kernel kel, de ezt meg lehet csinálni.
-
válasz
bull84ghia #11925 üzenetére
Elsőre jól néz ki, csak sok benne az orosz, de gyorsan el lehet távolítani.
Amúgy van még egy type5-ös is, az mit takar?
(#11910) kelzsoca
"Kellene hozzá forrás, de a JB erőforrás igényes rendszer, kellene alá az 1GB RAM is, egy dual-core processzor se jönne rosszul."
Aham, akkor miért is van a Samsung Galaxy S-nek JB romja (ráadásul a 4.2.2) -
Imy
veterán
válasz
bull84ghia #11828 üzenetére
Tudom, hogy különbözik, de nem sokmindenben, itt van a két típus:
xtab70
xtab70iAmi különbséget látok 70=>70i
processzor: AML8726-M Cortex-A9 CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor => AML8726-M3 Cortex-A9 1GHz CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor
oprendszer: Android 2.3.4 => Android 4.0
érzékelők: Gyorsulás, Irány => Fény, Gyorsulás, Irány
HDMI: HDMI => HDMI 1.4a
súly: 430gr => 410grAmúgy ezért kellene fénykép a belsejéről. Neten nem találtam. Valaki nem tudna segíteni?
-
kene84
aktív tag
válasz
bull84ghia #11818 üzenetére
Igazából most egy Nexus7 -tel kapcsolatos üzletben számítaná be az úriember 20k-ért azért kérdezem.
Köszönöm a választ. -
Arcanis
aktív tag
válasz
bull84ghia #11620 üzenetére
Megnéztem, és az NFSMW is akadásmentesen fut
Nagyon állat : ) -
icon
senior tag
válasz
Arra emlékszem, hogy nálam nem volt vele anno akadás... még ICS-en sem
-
Arcanis
aktív tag
válasz
xPAD-70, gyári 2.3.4-es Android
Drag Racing: játszottam 5 versenyt, semmi akadás. -
icon
senior tag
válasz
bull84ghia #11617 üzenetére
Pár nap, és lesz egy király bőrtokom a számodra, ha érdekel... privátban keress meg a részleteket illetően...
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #11607 üzenetére
Találtam tokot ami talán jó lehet. Ilyet nem rendelt még senki?
-
Victoryus94
őstag
válasz
bull84ghia #11597 üzenetére
Billentyűzetes tokok, ha jól tudom, nem készültek 4:3 arányú tabletekhez, csak 16:9-hez. Legalábbis pár hónapja még ez volt az állás. Azóta lehetséges, hogy egy gyártó készített, de még akkor sem biztos hogy jó xpadhoz. Külföldi oldalakon (ebay) keresgélhetsz méret, és képarány segítségével, ha fontos, egyébként itthon hivatalosan hozzá való nincs.
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #10962 üzenetére
Megoldottam
-
pedro21
tag
válasz
bull84ghia #10590 üzenetére
A legújabb orosz(Digma idx7) rom ha jól emlékszem 3.1 verziónál tartanak és a kelzsoca féle update scroll az xTab-70-en három napig hibamentesen mûködött, az érintõkijelzõ is tökéletes volt, aztán egyik nap újra elõjött az érintõképernyõ hibajelenség, úgyhogy ment vissza GB amivel most oksa.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #10588 üzenetére
Nem csak lehet hanem biztos
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #10585 üzenetére
Ami te használsz/ami neked van fent az a gyári WayteQ ROM ami az ő oldalukról is letölthető.
-
pedro21
tag
válasz
bull84ghia #10582 üzenetére
A leírtak alapján ez a hivatalos gyári rom.
-
bbgin
tag
válasz
bull84ghia #10582 üzenetére
Bár lehet, hogy igazad van ellenben ez egy zsír új bontatlan Sandisk kártya.
Azért köszi a segítséged lecsekkolom aztán majd kiderül. -
pedro21
tag
válasz
bull84ghia #10578 üzenetére
Honnan töltötted le ezt a romot?
-
pedro21
tag
válasz
bull84ghia #10572 üzenetére
Milyen ICS romot használsz?
-
Lokarson
tag
válasz
bull84ghia #9707 üzenetére
Én vissza is álltam 2.3-ra, mert annyira lassú volt...
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #9702 üzenetére
Sajnos nem tudom az enyém mitől javult meg, de én is ott tartottam hogy telepíthetek újra mindent azonban valami csoda folytán helyreállt a dolog.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #9696 üzenetére
Ilyen nekem is volt 1x még az xpadnál, de kikapcsoltam és újra be majd szépen helyreállt minden. Hogy mitől lett jó fogalmam sincs, talán kipattintottam az sd kártyát is, majd vissza bár ennek vajmi kevés köze lehet hozzá.
-
Dominator
aktív tag
válasz
bull84ghia #8741 üzenetére
Nálam sem, és aDownloader-rel korlátozás nélküli a sebesség is + néha ezt használom http letöltésre is.
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #8542 üzenetére
eddig 15ből 15ször csatlakozott újra.
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #8539 üzenetére
de miért?
Nem gond, mert így nagyon takarékos, és ha letöltés van akkor elviekben nem szakítja meg, de ezt máris kipróbálom pl marketen. -
Polllen
félisten
válasz
bull84ghia #8391 üzenetére
1. Anysoft keyboard megfelelő magyar layout-tal (nálam a 4 soros tablet jött be, így virtuális billnek a beépített bill, vezetéknélkülihez meg ez)
2. External keyboard helper pro -
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #8298 üzenetére
Esetleg nyomj egy gyári visszaállítást, ha még nem tetted volna meg, és a WiFi beállításoknál a Speciális fülnél az alvás irányelvét állítsd be soha-ra, tehát soha ne aludjon a WiFi.
(#8300) bull84ghia
Ha redőny kell, és közel azonos felület mint GB alatt, rootold meg a készüléket, és vagy density alkalmazással (Google Play) vagy a build.prop fájlt átírással emeld meg a DPI-t a jelenlegi 160-ról=>240-re.
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #8292 üzenetére
Már egyre kíváncsibb vagyok erre a kütyüre...ű
tjb007
jól gondolom, hogy ez megy xtab70-en is, nem csak az i-n? -
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #8292 üzenetére
Rakd fel ezt a ROM -ot: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #6615 üzenetére
Jól gondolod de váratlan dolgok bármikor előfordulhatnak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #6612 üzenetére
Természetesen saját felelősségre bárki felrakhat-bármit a gépére
-
lobedoc
tag
válasz
bull84ghia #6610 üzenetére
Más a rendszer, nem biztos, hogy tökéletes lesz. Ha fontos a GPS, akkor érdemes megvárni míg a wayteq-nél is kijön a ROM, és Kelzsocáék megnézik, hogy mit lehet tenni pl.: GPS ügyben. Mindazonáltal még mindig jó a rom, nem volt vele gondom.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #6610 üzenetére
Elég ha szerkeszted.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #6298 üzenetére
Te tudod, az enyém 25ért ment el (kicsit öregebb, de kifogástalan állapotú), de sokan csak 20-at akartak érte adni. Szerintem 30-nál többet nem fogsz érte kapni talán még az is sok érte.
Nem akarom leértékelni, csak most ilyen áron mennek ezek a tabletek.
-
_seth_
veterán
válasz
bull84ghia #6298 üzenetére
70i került 38-ba nekem újonnan. Vezetéknélküli egér 2e. 16gb sd 5e, és mégis csak egy régebbi géped lesz, ez a Te döntésed
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #6224 üzenetére
Azt javaslom, hogy vagy az eBay -en nézz szét vagy itthon a használtpiacon mert újonnan annyiba kerül egy BT GPS vevő mint egy komplett PND (sőt, némelyik még többe is).
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #6191 üzenetére
RoyalTek és Holux vevőkkel biztosan kommunikál (de 99%, hogy a többit sem fogja elutasítani).
-
Victoryus94
őstag
válasz
bull84ghia #6191 üzenetére
Elvileg az összes olyannal, ami Bluetooth-tal képes kommunikálni. Gyakorlatilag szerintem csak az biztos, amit már próbáltak.
to apeelme: Köszi!
-
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #6106 üzenetére
Igen, inkább így kellene, mert nincs meg az a rom, és nem vagyok otthon.
Ezek lettek törölve, ezeket kell visszarakni:
system/app/Contacts.apk
system/app/Phone.apk
system/app/TelephonyProvider.apkRoot explorer-el bemásolni a system/app mappába őket, és ráadni a megfelelő jogosultságokat (rw-r-r)
Egy újraindítás után már menni fognak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #5438 üzenetére
És még a Contacts.apk is mehet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #5431 üzenetére
azt hittem hogy ez valami gsm hálozati dolog
Igen, jól gondolod, a mobilnetes támogatás miatt benne van a hálózati rész is, az 1. hsz-ben megtalálod, hogyan tudod kiiktatni, vagy ha a későbbiekben usb stick-et szeretnél használni, kapcsold be az airplane módot.
-
Brutális eb
addikt
válasz
bull84ghia #5341 üzenetére
30-35
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest