- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
kollerevelin #11962 üzenetére
Hívd fel holnap a WayteQ-et, és mondd el hogy jártál.
-
kelzsoca
félisten
válasz
spgabor #11939 üzenetére
Amennyiben elégedett vagy a most használt szoftverrel, nem érdemes frissíteni, de a frissítés miatt ritka esetben fordulhat elő csak olyan mértékű probléma, hogy azon a szerviznek kelljen segíteni.
ui: eseleg ha van rá lehetőséged, beviheted a WayteQ-hez is, és ott felrakják Neked.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tamás88 #11930 üzenetére
A Jelly Bean erőforrás igényesebb rendszer, mint az Ice Cream Sandwich.
Nem véletlenül mondtam, hogy kell az 1GB RAM, és kell a dual-core processzor.Továbbá a gyártó (nem a WayteQ) nem adja ki a szükséges forrásokat, anélkül pedig semmit nem lehet csinálni.
Így ezt a témát nyugodtan le is zárhatjuk, ha megoldható lett volna, már lenne Jelly Bean ezekre a készülékekre.
-
kelzsoca
félisten
válasz
GGeri74 #11881 üzenetére
Be kellene lépni recovery módba, és ott lehetne elvégezni.
A hangerő fel + bekapcsoló gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a recovery nem jön be
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:● wipe data/factory reset
● wipe cache partition
● wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz. -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #11837 üzenetére
Próbáld meg újrahúzni a szoftvert.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Ez sajnos szerviz lesz, bármelyik rom felrakása esetén előjöhet, valószínűleg hibás vagy sérült volt az SD kártya (vagy maga a csomag sérült meg menet közben) és nem tudta felírni a bootloadert.
(#11444) Arcanis
Az aláírás nem volt rendben, a framework-res.apk-t platform kulccsal kell aláírni.
A forrást a WayteQ-től szereztem be. -
kelzsoca
félisten
válasz
joecsipet #11420 üzenetére
Szerviz lesz.
(#11417) speederiii
Próbálni kellene recoveryben egy wipe cache, wipe media törlést, ha nem jön be akkor mehet a wipe data is, ha ez sem segít újra kell húzni a szoftvert, ha még ez után se forgatja (remélem nem a launcherben nézed) akkor lehet beszélni a szervizzel.
(#11416) decens
Nézz szét a router beállításaiban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Arcanis #11418 üzenetére
Üdv!
Első körben tégy egy próbát az UOT kitchen-el.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Grzimek20 #11322 üzenetére
Üdv!
Ha Győrben vásároltad a gépet, akkor ott is leadhatod (a vásárlás helyén) így nem kerül költségbe.
Töltsd vissza a gyári romot rá (töltő legyen csatlakoztatva)(#11321) Sanchoo
Húzd le az eszközről.
(#11319) DGerg
Nem feltétlenül szükséges üres SD kártya, csak ajánlott.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gergő_ #11309 üzenetére
Visszazárni a gyári rom felrakásával lehet.
romcsere nélkül lehet olyan beállítást elvégezni hogy gyári visszaállításnál angol legyen az alapértelmezett nyelv kezdéskor.
Alapból nem, mivel a Magyar területi és nyelvi beállítások az alapértelmezett, de visszaállítás után pár pillanat, és már angol is a nyelv
-
kelzsoca
félisten
Engem nem zavar, csak egy moderátor ne nézzen be, mert akkor lehetnek gondok, ezért is jeleztem.
-
kelzsoca
félisten
Szakmai topicban kérem kerülni az OFF és személyeskedő/hangulatkeltő hozzászólásokat!
Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #11222 üzenetére
Beszélj a szervizzel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #11220 üzenetére
Garancia?
-
kelzsoca
félisten
válasz
juzerjuzer #11200 üzenetére
Máskor készíts videót/képeket, és emailben mellékeld nekik.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Most még direkt rá is kérdeztem telefonon, garanciális időn belül a szervizbe küldés díját a vevő, a visszaszállítás költségét a szerviz fizeti.
Továbbá ha mondjuk Győrben vásároltad adott készüléket, a vásárlás helyén is le lehet adni a készüléket, ez esetben sem kell semmit fizetni.
Illetve fontos lenne, ha leírnád, hol és ki mondta Neked ezt a 2000Ft-os költséget.
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
#39868659 #11173 üzenetére
Üdv!
Köszönöm, hogy leírtad.
Viszont én is vidéken lakom, tehát nem Budapesten, ami olyan, azt nekem is főként a postával vagy futárszolgálattal kell intéznem (pl: egy csomag feladása)
Nem olyan régen adtam fel postán egy tabletet-et, és nem mezei csomagként, hanem Start Plusz csomagként küldtem 50k-ig értékbiztosítva, ez került 2100Ft-ba (ha ezt a csomagot 3x küldeném el mondjuk egy szerviznek, az még közel sem 10k, de persze akkor is kiadás)
Az pedig hogy a készüléken valaki nem gyári romot használ semmit sem jelent, garanciális ügy esetén vissza kell tenni a gyárit és kész, az Android világában nem újdonság, még egy csúcskészüléknél is a userek többsége inkább a főzött romokat használja, mint a gyárit.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #11168 üzenetére
Vidd szervizbe, és ha nem akarsz vele tovább foglalkozni, próbálj meg csereutalványt kérni.
(#11169) Bendegúz98
Inkább arról mesélj, hogy milyen problémáid vannak a gyári rommal, ami az általam készített nextgen-nél nem jelentkeznek.
A trollkodás, flame és hangulatkeltő hozzászólásoknak semmi értelme, én segíteni szeretnék, ha ez eddig nem derült volna ki.
-
kelzsoca
félisten
válasz
#39868659 #11164 üzenetére
Ha problémád van a készülékkel, add le a szerviz felé, be lesz vizsgálva, gondolom még garanciális.
Soha ne vegyek olyan kütyüt, amin elérhető a reset gomb, mert ha ott van akkor használni is kell.
Akkor a tableteket kerülni, kell, mert rendre az összes modellen van reset gomb, vagy külön gomb, vagy a power hosszan nyomására előhozható, de azoknál a termékeknél, ahol az akkumulátor nem kivehető, szükség van reset-re.
(#11165) Brutális eb
A másik topicban, volt egy mondat: ok, reset, megy.
Ha ez már a 3. szerviz lesz, kérj csereutalványt, és az adott boltban vagy levásárolod, vagy visszakéred a termék árát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #11156 üzenetére
Kérlek tedd fel az utolsó gyári romot a készülékre, és használd megelégedéssel, mint a többiek is teszik, itt a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest