Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CsabyB
csendes tag
válasz
atravel #9066 üzenetére
na kezd alakulni. de egy kis segítséget még kérnék.
tehát az omniára feltettem egy WMWifiRouter-t amit pl a netbookom tökéletessen lát, csatlakozik hozzá van net is azaz tökéletes.
Az xTAB70 hez letöltöttem az ad_hoc_update.zip -et kicsomagoltam feltettem a memóriakártyára, recoveryben feltelepítettem majd restart.
most már látom a wifi kapcsolatot a tableten is de csatlakozáskor elkezd villogni a térerő a 0 és a maximum között és végül azt irja ki, hogy hatókörön kívül.mi lehet a baja?
-
Imy
veterán
válasz
atravel #8631 üzenetére
Szerintem, ha szép hosszú üzemidőt akarsz, akkor takarékosan használd.
Ez csak egy terheléses teszt volt, de terheletlenül sem sokkal meg sokkal többet, max. 5 órát ha ki lehet belőle hozni, ha folyamatosan be van kapcsolva...Persze, ha a halláskárosodás ezen szintjén van már valaki, akkor indokolt (de én akkor inkább fejhallgatót ajánlanék)
Ez csak a terhelés miatt, és miért annyira hangos alapból? NEM! Amúgyis egy Logitech X230-ra volt rákötve, aminek lehet szabályozni a hangerejét, csak a tabletből ment ki 100%! -
Imy
veterán
válasz
atravel #8111 üzenetére
Köszönöm! Az OTG csatlakozó az USB 2.0-s csatlakozó felől kissé laza, és a corsair mini pendrive pedig erre érzékeny. Meghackeltem, és jó lett. Még jó, hogy rendeltem egyet 1.6$-ért.
-
Victoryus94
őstag
válasz
atravel #7689 üzenetére
Én xPAD-os vagyok, nekem tetszik. A gumiscroll-t úgy küszöböltem ki (részlegesen), hogy lecseréltem a launchert, és feltettem egy opera mobil-t is böngészőnek (a gyári mellett).
A temple run-nal sajna nem tudok játszani. Néha magától ugrál, néha befordulás helyett ugrik, vagy épp nem csinál semmit. Ez tényleg nagyon zavaró
A wi-fi tökéletesen megy. A TV-s feketecsík jelzők xTAB70-esek voltak (i nélkül). DE nekem nincs HDMI- csatim (8k-t meg nem perkálok érte.. majd ha lesz akcióban, talán veszek), szóval nem tudtam letesztelni.U.i.: én is nextgen-t használtam előtte. Nekem a 2.3-as Androidban a menük nem tetszenek, viszont az ICS-ben meg "furák" (vagy csak újak, és ezért szokatlan)
Kelzsoca a gumiscroll szerinted kikapcsolható valahogy? (gondolom, nem valószínű hogy találni hozzá programot, de nem tudom, hogy az Android "kódjában" egy sort kell hozzá átírni, vagy egy oldalt
)
-
Victoryus94
őstag
válasz
atravel #7684 üzenetére
A hivatalos, gyári xPADos ICS-vel mi a gond? Mi nem működik?
(#7685) Polllen
Ebben az árkategóriában már vannak Win7- és most kezdenek indulni a Win8- as tabletek is. Így ezek választásánál is el lehet gondolkodni.
Androidosok közül az Asus Eee Pad lehet érdekes (van hozzá billentyűzet, mely beépített akkumlátort tartalmaz, ezzel növelve a használati időt (A dokkolóállomás a Transformer akár 9,5 órás akkumulátoros használati idejét akár 16 órára képes növelni, vagyis a készülék nyugodtan használható egész nap munkára és szórakozásra.)
Illetve a Samsung Galaxy Tab a "menő" mostanában.
De persze a te döntésed, és ezeken kívül még sok gyártó létezik (LG, HTC, stb.) -
winben
aktív tag
válasz
atravel #6464 üzenetére
Igen, aztán ráleltem arra a programra. DE kifejezetten kavarodást csinált, eltűnt tőle az alsó 3 gomb (beáll, főmenü, internet) meg folyton lefagyott, stb.
Most a "DPI Changer Utility"-t tettem fel, ez kapott a legtöbb csillagot, most már jó!
Köszönöm a munkát, jobban, gyorsabban működik a vas, látom már 1Ghz a proci is!
ICS?
-
apeelme
addikt
válasz
atravel #5970 üzenetére
a CWM recovery használata zsoca romjainál NEM ajánlatos, mert a system partíció még mindig ubifs típusú, a CWM NEM kompatibilis ezzel a típussal, még véletlenül se próbáld meg visszaállítani, mert már menteni sem tudja...
bár én sehol sem láttam zsoca által olyat leírást vagy ajánlást hogy használd nyugodtan...már csak azért sem mert a CWM-et én portoltam mind xPAD-ra mind xTAB-ra...
-
kelzsoca
félisten
válasz
atravel #5968 üzenetére
A CWM teljesértékű használatához olyan rendszer kell, ami teljes egészében yaffs2 fájlrendszert használ, a mentés/visszaállítás is így fog helyesen működni.
Viszont hiányzó bootloader forrás nélkül az átállással gondok vannak, ezért az általam kiadott nextgen romok még a gyári ubifs fájlrendszert használják, így ezzel nem tökéletes a CWM.
-
körömpörkölt
csendes tag
-
Bibby
addikt
válasz
atravel #4992 üzenetére
Köszönöm, pont ilyesmire gondoltam.
Kicsit fura a kép, olyan mintha oldalra lenne kinyújtva, lehet hogy tényleg ezt csinálja? Mivel a tab kijelzője ugye nem szélesvásznú... de az is lehet hogy csak a szemem csal, erősítsd meg légy szíves.
A görgőről meg azt olvastam valamelyik tableten működött, nem tudom mi kellhet hozzá, azért az sokat segítene.
-
Narim
tag
válasz
atravel #4983 üzenetére
Szia!
Beállítottam a routerben a csatornát 10-es érték alá (6), és működött
Köszönöm szépen a segítséget.
Azt meg tudnád még mondani, hogy a Tableten hol lehet beállítani a csatornák számát? Mert azt nem találtam.
Jobb lenne ugyanis inkább azt beállítani, mert ha nem itthon akarnék csatlakozni egy 10-es feletti csatornára, akkor gondban lennék.Üdv.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atravel #4657 üzenetére
Várjál, eddig valószínűleg csak Te+én raktuk fel sikeresen
Egyébként csak az xTAB-nál van ott serialszám, ahol most null-t ír.
..................................
Aki telepíti az xPAD-70-es szoftvert, és újraindítás után esetlegesen nincs belső data partíciója, az SD kártya nélkül indítsa el recovery módban a tabletet, és nyomja végig újra a wipe-okat (media, cache, data)Nem kell újrahúzni a romot, csak a wipe-ok!
Majd bekapcsolás után, elérhetővé válik a data hely is.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
atravel #4577 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy bár kellene, hogy kezelje a készülék a 16gb-os kártyát, mindezek ellenére nekem 3 db ment benne tönkre (márkásak Kingmax, Kingston, A-Data). A jelenség az volt hogy többször lefagyott vele a tab véletlenszerűen, de általában két héten belül ki is feküdtek a memóriakártyák teljesen. Irtam a Wayteq-nek ők nem tudnak ilyen problémáról. A kollégám tabjának is ugyanez volt a baja, amióta mind a ketten 8GB-os kártyát használunk semmi gond nincs. Ugyanezt tapasztaltuk a fia xtab-10-es gépénél is.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
atravel #3945 üzenetére
Köszi a segítséget valóban ez lehet a bibi. Nézegettem is az elsõ oldalon lévõ ad-hoc hálózatokhoz segítség link fejezetet,le is töltöttem. Felmásoltam az sd kártyámra,majd a leírtak szerint indítottam el az xpadot,de nem tudtam elindulásra bírni. Biztos,hogy én csesztem el valamit,de sajnos még nem tudom mit. Ha valaki karácsonyra való tekintettel szájbarágósan leírná nékem,hogy miként cselekedjek eme ad-hoc hàlózati letöltött adatokkal....hát annak utólagosan is
felmászom az ablakába,és az ott kihelyezett csizmájába ajándékot helyezek el.
-
Apolitosz
csendes tag
-
GJ70
tag
válasz
atravel #3501 üzenetére
Én kérdeztem a fóliát.
Kérdeztem a speedshoppot is de jelenleg nincs ilyen méretű, vagy méretezhető/vágható fólia......ki tudja mikor lesz, szóval nem biztattak.
Viszont vettem a Users Computertől egy 7" tokot, igaz kicsit kilóg- kb. 0,5 cm -oldalt ,de elég jól néz ki a cuc.
A fóliát ettől függetlenül keresem ......
Üdv.
ui: azért add már meg a cikk számot, hátha nátha, köszönöm
!!!
-
winben
aktív tag
válasz
atravel #3484 üzenetére
Érdekes ez a vinyó dolog amúgy.
A Nokia telómban is (N900) van valamilyen szintű usb otg funkció. És ha rádugom a vinyót (1Tb Seagate) ugyanúgy a vinyón a power led világít és a gép halkan kattog (gondolom a fej). Bátyám egy terrás samsung vinyója felpörög, de nem történik semmi se a telón se a tableten - csak az aktív usb hubbal. Szal érdekes, hogy ezeknek a winchestereknek akkora áramfelvétele van (?), hogy már éppenhogy nem bírja meghajtani egy otg elven működő usb sem......most néztem - én vagyok ennyire tompa?? ...összecseréltem két kommentet...
-
GJ70
tag
válasz
atravel #3484 üzenetére
Winben , Atravel !
Köszönöm a segítséget
valóban a winben által leírtak alapján sikerült beüzemelni a külső hdd-t, így be is olvasta róla a filmeket.
Apropó filmek.
A gyári lejátszóján kívül, tud valaki egy jól paraméterezhető film lejátszó programot ajánlani ?Más.
Kikapcsolt állapotban senkinél nem jelez vissza valami fényjelzés , vagy más, hogy az eszköz töltés alatt van ???
A Pocketbook-on legalább van egy led a töltés csatlakozó mellett , ami sárga, majd zöld szinnel jelez.
Rakhattak volna ide is egyet........
És még egy kérdés : rávaló, normális képernyővédő fóliáról tud valaki ? Hol, mennyiért stb..stb..?
Üdv.
-
winben
aktív tag
válasz
atravel #3352 üzenetére
Rájöttem. Letöltöttem, bementem root módba (su), beírtam a parancsot és: command not found....
Az az érdekes, hogy elinítom a winampot, elindítok egy zenét, home, zene megy. Ha viszont ha valahonnan megnyitok egy file-t (mp3) es akkor nyomok home gombot akkor zene megáll.
Nekem olyan ez az android...nem tudom eldönteni, hogy akkor milyen progi fut jelenleg...olyan, mintha hibernálná a háttérbe került alkalmazásokat. Ami egy jó dolog, mert nem bír belassulni, beakadni a cucc...de roppant idegesítő, ha csak az egyik progiból a másikba át akarnék ugrani egy pillanatra valamiért...és az előzőt, amin éppen dolgoztam meg csak önkényesen bezárja...
Ez az első androidom. Jelenleg jobban örülnék inkább egy Maemo linuxnak a tableten (pl Nokia N900), de bízom benne, hogy csak még én nem értek ehhez a zöld robothoz és tényleg jó cucc, és nem csak valami túlhájpolt linux alapú mobil oprendszer a sok közül...
-
sptkyle
senior tag
válasz
atravel #3326 üzenetére
Nálam az uj rom felrakása (kelzsoca v2 ) most fordult elő először az alapállapotra való visszaállás. Én is most vettem észre, hogy 0 KB -ot ír belső tárhelyre. (és ez miatt nem is enged semmit telepíteni)
Ha nem akarnak sehogy sem visszajönni az adataid (kikapcs, bekapcs, memkari ki, be, reset, majd bekapcs... stb)
Akkor sem szükséges az egész romot ujrahuzni.
Hangerő fel+bekapcs. Wipe minden cuccra, majd restart.
És lőn, megint van belső tárhely. (bár mindent lehet ujratelepíteni)
-
icon
senior tag
válasz
atravel #3304 üzenetére
Nekem meg pont a 2.3-nál jön elő sűrűbben... héten már a második. Először nejem szólt, hogy az alapállapot fogad, kikapcs, kártyacsere, indít, visszatért.
Tegnap meg bekapcs, alapállapot, kikapcs-bekapcs alapállapot, kártya kivesz-berak, elindít alapállapot... végső tipp: reset gomb, elindít, visszatért... család duplán örül, nem kell órákat várakozni az újratelepítéssel, és én sem hőbörgök egész este... -
Bibby
addikt
válasz
atravel #3262 üzenetére
Akkor még inkább kíváncsi lettem hogy másnál is ennyit bír-e? (Az angolul írónál is ment 5 órát) Nálad a fényerő minimumon volt?
Az előzőekben egész jónak tűnt a helyzet, olyan 60%-ig lement két óra használatnál, aztán éjszaka pihent, reggel még volt benne 45%, az meg eltűnt körülbelül fél óra alatt, ki is kapcsolt, 2 óra 40 perc környékénél. -
opeter87
senior tag
válasz
atravel #3178 üzenetére
Sajnos ez teljesen változó. Én nekem most 3 db memória kártyát sem eszik meg az xPad, így nem tudok romot telepíteni és ha nem dolgoznék egész nap, akkor már rég elvittem volna a szervízbe.
Pedig 3 különböző márka és 3 különböző méretDe volt már ugyanilyen problémám a géppel és akkor második próbálkozásra elfogadta a kártyát és felment a ROM.
-
Brutális eb
addikt
válasz
atravel #3124 üzenetére
Nézd egy büdös szót nem szólnék ha mondjuk nem megy valami cickóbögdöső cucc.
De azért azt lássuk be,hogy a yt kliens az android alapkelléke ha szerinted ez irreleváns akkor eléggé fura a hozzáállásod.
Ha meg már rajta van elvárom,hogy működjön is hiszen fizettem érte.
Illetve egy kérdés. Gyárilag első indításkor benne van a rendszerben a kliens?
Sajna már nem emlékszem.
Ha nincs egy szót sem szóltam.
Ha viszont igen akkor ideje lenne javítani. -
Apolitosz
csendes tag
válasz
atravel #3019 üzenetére
igazad van, megfogadom a tanácsod
addig is respect kelzsocának mi pedig türelemmel leszünk(#3013) Chaser
xTAB = frissített xPAD
szoftverben is újabb (2.3-as gyárilag) illetve a kijelző panel is más egy kicsit ezért egyelőre semmilyen custom romot illetve itt található patch-et nem ajánlott rá feltenni(#3016) Drakk
én is GO launchert használok, ezért kiegészíteném: nekem nem a grid méretének változtatása oldatta meg a gondot hanem a auto-fit checkbox bepipálása, érdemes azt is kipróbálni ha vkinek nem megy -
kelzsoca
félisten
válasz
atravel #2801 üzenetére
Igen, az AC3 patchet elég egyszer feltenni, tehát aki már felrakta korábban, nem kell újra azt lefuttatnia, ezért lehet az is, hogy van akinél nem is fut le újra.
(#2797) Peltár
AC3 patch-re lásd a hozzászólás első felét, a másik részére pedig azt mondom, ha mindent a leírás szerint csináltál, fel kellett mennie a romnak, de ezt akár olyanokból is láthatod, hogy a gyári Talk helyett, Google csevegő szerepel a programok közt, vagy ott van a Hírek és időjárás alkalmazás
-
atravel
tag
válasz
atravel #2668 üzenetére
Megválaszolom a ROMmal kapcsolatos kérdésemet:
igen, benne vannak a navigációs gombok
Összességében, elsőre gyorsnak tűnik, de külső eszközről nem nagyon akar videót lejátszani lejátszani és ez korábban hasított a hálózatról is.
Apránként újra összeismerkedünk és jó lesz.
Köszi Zsoca a munkádat és persze reménykedünk, hogy lévén végleges ROMnak tekinthető, idővel farigcsálsz még rajta és megosztod velünk. Lesz ez tökéletes közeli masina -
Arcanis
aktív tag
válasz
atravel #2668 üzenetére
Hát igen... a wep már elavult szerintem (nálam otthon meg mac-cím szűrés van és nekem annyi bőven elég, hogy a biztonságérzetem meglegyen), viszont nem áll módomban módosítani a router beállításait.
Megnéztem ezt, jó is lenne, ha megjegyezné a beállításokat, de sajnos nem. (itt meg látszik is, hogy S2-n sem megy perfektül)
-
Arcanis
aktív tag
válasz
atravel #2627 üzenetére
Köszönöm, megnéztem ezt is és MultiLinget is, mindkettő jó
@kelzsoca: tényleg nem semmi ez a support, köszönöm én is
A cella készenlét kiiktatásával aránylag mennyi kraftot tudok spórolni?Másik: barátnőméknél elég masszív titkosítással van wifi. Történetesen rejtett ssid, wep, megosztott és még egy kulcsindex=3 is. A tablet látja a netet és a jelerősséget is, de nem tud csatlakozni. Erre valami appot tudtok javasolni? Köszönöm előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest