- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
válasz
apeelme #11296 üzenetére
Igen erre gondolok én is
Mohón kikaptam belőle....akkor valószínüleg búcsút mondhatok neki
Játékot memókártya nélkül fel sem lehet telepiteni?Mert van 2,5 giga szabad hely a belső sd kártyán,de a real racing 2 sd fájl letöltése nem indul,sd kártyáért kiált...azt nem lehet beállítani,hogy belső sd-re települjön a cucc?
-
slaci007
senior tag
válasz
apeelme #11211 üzenetére
Már nem tudtam elindítani sem,el kellett gondolkozni a hibán.Állandóan újraindult a recoveryt sem tudtam behozni.Ha rajtunk kívül más is használja a gépet főleg ha kiskorúak,akkor furcsa dolgok történhetnek.Szétszedve a gépet egy grafit ceruza hegyét találtam belül a reset nyílásba
ami random módon resetelt folyamatosan.Elég egyszerű a belseje az akksi se valami méretes darab az alaplap csak a belső felét foglalja el.Szétszedés elég egyszerű 4 csavar a hátoldalon+nem árt egy műanyag célszerszám kipattintani a házból a belsőt.Hasonlóan mint itt[link]
Samsung ezért bírja tovább,sokkal nagyobb az akksi.[ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
Clemi
veterán
válasz
apeelme #10972 üzenetére
Nincs mit, ez az alap!
Arra persze azért kíváncsi lennék, hogy ami ott van, az miért nincs ott? Csak egy konkrét példa erre, a hangrögzítő, ami benne van a települő csomagban, a Titanium szerint telepítve van mint rendszer alkalmazás, de mégsincs sehol indító ikonja. Nem mintha használni akarnám, csak nem értem mi hiányzik ahhoz, hogy működjön.
Láttam beletetted a csomagba a GoogleTTS-t is, de sajna arra nem lehet átkapcsolni mert a Google Szövegfelolvasó alkalmazás sajnos leállt. üzenet a válasz, ha rákattintok a beállításoknál.
-
joe357
tag
válasz
apeelme #10781 üzenetére
én ezt csak 5 körül tudom kipróbálni de megírom hogy mi lett. A net az 1 MB körül jön átlagosan, annak elégnek kell lennie, no meg kipróbálom az S2-is ha azon megy akkor nem a net a ludas. folyt köv
holzmichl
Átalakítóval nem megy a buli én is meszívtam. Normál mini hdmi > hdmi kábellel viszont gyönyörűen kiteszi a képet alap képernyőn filmek játékok esetén is. A szervízzel még várjál szerintem.[ Szerkesztve ]
-
holzmichl
csendes tag
válasz
apeelme #10783 üzenetére
Nem indul el újra. A képernyőre bökve megjelenik a bal felső sarokban a műsorválasztó felületre való visszatérést biztosító "gomb", ami működik is.
Most próbáltam először kitenni a képet TV-re Hdmi kábelen keresztül átalakítót használva (A->C), és meglepődtem, de nincs kép a TV-n pedig mindent a megfelelő módon állítottam be. Most vagy az átalakító bibis, vagy a kütyü. Asszem, szerviz lesz belőle.
Ja, semmi nem megy át. Se kép, se hang. Ha filmet játszok le akkor sem.
Sávszéllel semmi gond. 15Mbit befelé, a router meg elméletileg 300-at tudna tolni wifin.[ Szerkesztve ]
xTAB-70i; Acer A1-810
-
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
apeelme #10322 üzenetére
Köszi! Pont ez a program van fent a tableten, csak nem találom benne ezt a funckciót.
Egy kicsit részletesebben le tudod írni (a pdf megnyitásáig megvolnék, de az összes kis ikon amit eddig láttam minden másra jó volt csak nem felolvasásra). Előre is köszi!
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Dominator
aktív tag
válasz
apeelme #10286 üzenetére
Úgy tűnik, elég, ha szolgáltatásként futtatom. Így is megy folyamatosan és a log file bővül.
Clemi: nekem most egyetlen widget van, az időképé. Azelőtt ez nem volt, mégis fagyott. Ezért próbálom most a logcattel megfogni. De mivel legkésőbb jövő hét közepén más okból egyébként is el kell vinnem szervízbe, ha addig nem oldódik meg, erre a hibára is kérni fogom a megoldást.
-
holzmichl
csendes tag
válasz
apeelme #10191 üzenetére
Visszaemlékezve boldogult Linuxos időmre, valójában létezik nyílt forráskódú flash alternatíva a Gnash és az SWFDEC, de utóbbit már nem tartják karban, ráadásul egyiknek sem teljes a kompatibilitása az Adobe Flash-sel és Androidra nem is elérhetők. Szóval lelkes fejlesztők vannak, de igazat szóltál azzal, hogy ez a technológia már a rövidesen tovatűnő múlt utolsó képkockája.
xTAB-70i; Acer A1-810
-
Prien
addikt
válasz
apeelme #10191 üzenetére
Értem. Akkor marad az olyan eszköz, amin (még) megy flash videó és támogott.
Nem akarok laptopot kapcsolni, ha valamit meg szeretnék nézni-mutatni,stb.
(Telón kiváló) Ha az Aurora 2 se tudja, lépek tovább Galaxy tab P6210-re...nekem fontos ez.
A kevés is több a semminél.
-
LamaCube
addikt
válasz
apeelme #8976 üzenetére
Okés, akkor el is kezdem a töltést és holnap nyomogatom tovább. Nekem eddig nem jelentkezett semmilyen fagyi vagy hiba. Mondjuk az adobe flash-t, facebook alkalmazást a total commandert és az mx playert tettem fel.
Nagyon mást nem is fogok...ámbár a lehetőségek tárháza ez a rendszerKikapcsoltam a tabletet és rádugtam a töltőt. Valaminek világítania kellene vagy jelez, ha feltöltődött, mert nekem semmi visszajelzés nincs?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Lasy
veterán
válasz
apeelme #8868 üzenetére
Várom a rom betöltését.
És látom most az a fontos, hogy legyen megint egy mentés, a system ről, hogy ne legyen gond a töltés közbeni bekapcsolással.De itt jön a kérdésem, ha nem merült le, akkor ugye tudom használni a táblát töltőről?
Gondolok itt arra, hogy pl van 10%-on, vagy 80%-on és bedugom. Csak simán használom.Mi van akkor ha most bekapcsolt, de a bill lezárt, sötét képernyő, és nem jön be semmi?semmi csak várni kell.
Hmmm kicsit fúrcsak így a 4.0 után.
kipróbálom mit tud.
KöccePistiboy88
semmi gond.apeelme
Pontosan csak teljesen értelmezni kell az egészet. És igen ténylegesen érthető.
Legalábbis ennyi idő alatt sikerült ICS-ről visszatenni a 2.3.4 apeelme romot.
Nem volt olyan komplikált, mint aminek látszik.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Polllen
nagyúr
válasz
apeelme #8862 üzenetére
Azt azért lássuk be, hogy pusztán a rendszer normális futásától még senki sem lesz hanyatt dobva, hiszen alkalmazásokat használunk rajta...
A kettő szétválasztása felhasználói szemszögből botor dolog.
Az emelésre meg... A defy-n a 200 Mhz plusz elég sokat dobott, főleg az ilyen "majdnem jó" sebességgel futó appokon.
Pl. ha kicsivel több kraft lenne a masinában, lehet nem nézegetném a 1,2 Ghz 7"-s gépeket.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Peti N95
aktív tag
válasz
apeelme #8809 üzenetére
De ez amúgy ugyan az az Opera mobil, mint amit telefonon használok, de a tableten mégsem pont ugyanolyan
Gondoltam valahol át lehet állítani, amit én nem találtam meg! Amúgy az operának vannak rejtett beállításai, ahova azthiszem a config, vagy opeua config paranccsak enged be, lehet ott lesz a megoldás!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
apeelme
addikt
válasz
apeelme #8672 üzenetére
azt elfelejtettem írni - és utólagosan is elnézést - hogy a rendszer teljesen szűz volt a teszt alatt csak az említett app (TuneIn) volt Play-ből telepítve amihez természetesen google fiók szügségeltetett, de az automatikus frissítés ki volt kapcsolva, és minden egyéb rendszer beállítást gyári állapoton hagytam.
[ Szerkesztve ]
-
poganytamas
senior tag
-
törölt tag
válasz
apeelme #8468 üzenetére
Van már Offline elérhetőség, pc-n működik, android-on még nem próbáltam. Webes felületen lehet engedélyezni az Offline doksikat. Egyszer leszinkronizál és utána mehet is.
Edit: Hosszan nyomás egy fájlra->Legyen elérhető offline állapotban
ezután az Offline résznél elérhető net nélkül is[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz
apeelme #8450 üzenetére
Hagynám én ha nem lenne elcseszve az xpad update és jönne rá hamar javítás.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
rabbit87
tag
válasz
apeelme #8379 üzenetére
köszi!
Kipróbáltam már több böngészöt is, de egyik sem olyan ami kézreálló.
Valójában az opera mobile jó, csak rendkivül hamar lekapja az akksit.Az opera mini-ben miért van az, hogy úgy érzékeli, nincs fenn adobe flash player?
Közben fenn van a legfrisebb és a mobile használja is.????????
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
Victoryus94
őstag
válasz
apeelme #8226 üzenetére
Helló, pár hónapja szó volt a cyanogenmod-ról, és hogy a 9-es verziójában is az van, ami saját romodban, hogy ha töltőröl kapcsolom be elszáll az oprendszer (bocsi, ilyenkor nem tudok pontosabban fogalmazni, de remélem, érthető).
A kérdésem az lenne, hogy ez minden eszköznél így van-e vagy csak WayteQ-nél, illetve hogy régebbi CM-eknél is(pl. CM7-esnél) megesik-e ez, vagy ott már nyugodtan lehet töltőről indítani a telefont/tabletet.
Új telót vásárolnék, de amit kinéztem, minden ismerősöm azt ajánlja, hogy cseréljem le a gyári Androidot rajta, mert alb**ták. Még nem biztos hogy azt a telót választom, szóval gondoltam, előbb utánajárok.[ Szerkesztve ]
-
-
ee-boy
csendes tag
-
sid87
senior tag
-
counterbill
senior tag
válasz
apeelme #7899 üzenetére
Marketről (play xd) vásárolható verzió? Mert akkor megveszem egyből ha megy vígan.Leirásban ott van h Malira is jó de ez álltalában nem jelent semmit.
Nem értem h mért nem Unity enginet használ a gameloft is inkább. Lehet szinte minden telefonon menne és többen vennék a játékaikat?!Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Victoryus94
őstag
válasz
apeelme #7586 üzenetére
Köszi. Lázam van még mindig. Voltam ma dokinál (20perc út) aztán várakoztam (1órát)aztán elmentem a gyógyszertárba. (10perc) Ott kiderült, hogy nincs nálam elég pénz. Utána hazajöttem (30perc), majd vissza (30p). Kiperkáltam 3700Ft. Majd ismét hazajöttem. Szóval attól eltekintve, hogy lázasan bolyongtam 3,5órát.. és egész nap disney mesét nézek, már jobban vagyok. Csak szokatlan(unalmas) tök egyedül egész héten...
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz
apeelme #7579 üzenetére
Köszi a reagálást. Igazából csak azért írtam a hsz-t, mert Kelzsoca megkérte a csapatot, hogy tesztelje az általa javított ICS-t, és tegnap óta szüzen tartottam a rendszert, és leírtam a tapasztalataim.
A Google Talk-ot, és a Gmailt eltávolítottam a rendszerből (bár menüből nem engedte, mivel mindkettő renszer alkalmazásnak van minősítve).
Megnéztem azt a bizonyos "NetworkManagementSocketTagger setKernelCountSet(10037,0) failed with errno -2" hibát és megkerestem az előzményét, ami így néz ki: InputManagerService Starting input on non-focused client com.android.internal.view.IInputMethodClient$Stub$Proxy@411a3f58 (uid=10037 pid=294)
ÉÉÉÉs mégegy talán lényeges információ. Az a bizonyos hosszú java hibára utaló kódsor akkor bukkan fel, mikor fellép ismét a wifi hálózatra, ugyanis itt ülök, és figyelem ahogy az események megjelennek a naplóban, és csak most tünt fel, hogy valóban eldobja időnként a wifi kapcsolatot, de fel is kapcsolódik 5-10 mp után, és akkor jön az a több mint 20 soros hibaüzenet, majd megy minden tovább, mintha mi sem történt volna.
Természetesen türelmes vagyok, és megvárom a beigért javított ICS-t, mindezt ismétlem nem türelmetlenségből írtam be ide, hanem mint tapasztalatot.
- A töltéshez és merüléshez még annyit, hogy 9-kor tettem fel 30%-os töltöttségnél a töltőre, és már 90%-nál jár, tehát nálam a töltési sebességgel semmi gond.
- A wifi-re tegnap óta minden alkalommal visszalépett.
- A merülést meglátom, ahogy elkezdem visszarakni a programokat. Igazából azt szeretném, hogy ha elteszem készenléti módba, akkor ne dolgozzon semmi a háttérben, ne akarjon éjszaka a neten barangolni a gép, hiszen a routert éjszakára amúgy is lekapcsolom, arról nem is beszélve, ha pl lenne állandó 3G kapcsolatom, nehogy már alvó állapotban nekem adatforgalmat generáljon. -
Vovi1
aktív tag
válasz
apeelme #7166 üzenetére
Csak felhasználó szemmel az XPad-70-es is nagyon rendben van. Működnek a hardver gombok is. Nekem is a képernyő váltás nehézkessége, rugózása problémás. Kicsi kijelzőn ez lehet hogy jó, de nagy méretben túl sok a vezérlő újj útja.
A kedvenc Chrome böngészőm csak minden 3. indítás után éled fel, fagy, igaz még béta.Szubjektíven értékelve gyorsabbnak tűnik, profibb, mint az előző fw.
-
_seth_
veterán
válasz
apeelme #6402 üzenetére
Sokkal több 70i tulaj sincs még....
Tok: na akkor még próbálkozom mert nem akart szépen rácsukódni a teteje eddig
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz
apeelme #6273 üzenetére
"de ébresztés után azonnal csatlakozik, és wifi ki-bekapcsra is tökéletesen reagál..."
Már akinél
Nálam pl csak újraindítás után van ismét wifi
Ui.:
Tunein: működik hibátlanul.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
sid87
senior tag
válasz
apeelme #6244 üzenetére
Itt van a kép
http://db.tt/VW5m1SSFBrutális eb: Lehet alap, de nekem bőven elég lenne a benne levő 2,7 giga hely is. Az egér gond megoldódott, valóban megy ha nem elfektetve használom.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz
apeelme #6172 üzenetére
Köszi! Fura amúgy...
Na mindegy, végre xTab 70i tulaj vagyok, most nyomkodom beleéléssel.
Kérdésem rögtön, hogy fekvő módban a lock screen óra jobb széle kicsit le van vágva, ez normális?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Victoryus94
őstag
válasz
apeelme #6186 üzenetére
Köszi.
Az "accelerometer orientation" az a döntés/forgatásérzékelő?
Mert ha igen, akkor megvárom, amíg megcsinálják.Még 1 kérdés.. melyik verzió kell az xPAD 2.3-as verzió Cyanogen 4.0-ás frissítéséhez?
Ezek közül?:
Digma iDx7 type 1 (SN:*H1106*) (a.k.a. WayteQ xPAD-70)
ClockworkMod Recovery 5, CyanogenMod 9
Digma iDx7 type 2 (SN:*H1110*)
ClockworkMod Recovery 5, CyanogenMod 9
Digma iDx7 type 3 (SN:*H1111*)
ClockworkMod Recovery 5, CyanogenMod 9Fordítás oroszról:
FONTOS : A készülék létezik a négy lehetőség :
Az állomány firmware 2.2.1 (a doboz szerint 800 MHz, sn: DIDX7BK83 H1106 ~ 00.001 DIDX7BK83 H1106 99999, és DIDX7WT83 H1106 ~ 00.001 DIDX7WT83 H1106 99999), a jövőben Type 1
Az állomány firmware 2.3.4 (a doboz szerint 1000 MHz, sn: DIDX7B * 83 H1110 ~ DIDX7B * 00 001 83 H1110 99.999 és 83 DIDX7W * H1110 ~ DIDX7W * 00 001 83 H1110 99999), a jövőben 2-es típusú ( Van egy eltérés )
Az állomány firmware 2.3.4 (a doboz szerint 1000 MHz, sn: DIDX7B * 83 H1111 ~ DIDX7B * 00 001 83 H1111 99.999 és 83 DIDX7W * H1111 ~ DIDX7W * 00 001 83 H1111 99999), a jövőben 3-as típus . Általánosságban elmondható, hogy 2012/03/05 A Type 3 vezető érkezett a 2-es típusú.
Az állomány Android firmware 4.0.3. Ennél nincs firmware, nem bizonyított, és Marketa szerszámok nélkül újjáépíteni. A jövőben a 4-es típusú .[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz
apeelme #6182 üzenetére
Köszönöm!
Ha törlődik a system partíció azt jelenti, hogy csak SDről bootolva újratelepítés után indul el a rendszer, vagy lehet komolyabb dolog is? (pl. nem indul SDről bootolva)
Hát.. kíváncsiság hajt, és ha vissza lehet állítani a régi rendszert ki is próbálnám.
Ezt találtam: http://androtab.info/cyanogenmod/amlogic/
Itt említik a WayteQ xPAD-70-t, és írják le, mi működik, s mi nem.:
http://androtab.info/cyanogenmod/amlogic/ -
lobedoc
tag
válasz
apeelme #6089 üzenetére
Az u-boot az egy univerzális bootloader, ami működik sokféle architektúrán. Az IDE-ket csak azért kérdeztem, hogy ha kell valamit kódolni, akkor melyiket ajánljátok. XML-hez weblap szerkesztéshez, és sok mindenhez a notepad++ -t szoktam használni. Eclipse-et java programozáshoz használtuk, portoláshoz is kell gondolom programozás. Az android működését értem, azt is, hogy ugyanúgy mint a linuxoknál, itt is van kernel, ami arra való, hogy a rendszer jól használja a hardvert, azt a zImage-t először samsungoknál láttam amikor még olyan telóm volt, gondolom ez is hasonló ami az xPAD-hoz van.
-
kisgabor87
tag
-
apeelme
addikt
válasz
apeelme #5981 üzenetére
akik esetleg az én rom-omat használják azoknak jelezném hogy sikerült portolnom az ICS képernyő forgatási animációt, és minden egyéb ICS rendszeranimot is...holnap csinálok videót a tab70-en mozgás közben...
-
atravel
tag
válasz
apeelme #5972 üzenetére
Valóban. Egyikőtök sem biztatott a CWM backup funkció használatára. Zsoca formatáláshoz ajánlotta valakinek, én meg gondoltam, kipróbálom, hogy ment-e.
Gondoltam, a mentés nem tehet kárt, a visszaállításra meg talán sose lesz szükség.
Mivel mentett dolgokat, sőt, kifejezetten sorolta az alkalmazásokat mentés közben, abból gondoltam, hogy talán mégis működik. Mivel bő 1 hétig nem tudtam olvasnia fórumot és nem tudtam egyben bepótolni, így akár ki is maradhatott ez-az.
De a válaszod alapján jó szívvel törlöm az óriási mentést, hiszen úgyse merném visszaállítani. Köszi a tisztázást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest