- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Chapel #11743 üzenetére
Nem kell semmit sem kutatni, csak fel kell raknod ezt úgy ahogy le van írva.
A gyári szám pedig megtalálható a Beállítások → A készülékről menüpontban. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
-
Clemi
veterán
-
tjb007
nagyúr
válasz
Chapel #10151 üzenetére
"normális hogy rábökéstől számítot 4-5 mp míg bejön?"
ICS alatt nálam os ilyen, hogy normális e azt nem tudom. Én pont emiatt tértem át a File Explorer használatára, igaz nem tud annyi mindent de nekem elég.
-
Recefice65
csendes tag
Nekem ilyen van 5Ft/perc alapon! Huawei e173 modemmel. Ha sokat töltesz le ez jobban
megéri! Ha, keveset akkor inkább az 5Ft/Mbyte a jobb!
Én 3000Ft-os feltöltéssel vettem. Most járok kb.1500Ft-nál! Ez 5óra használatnak felel meg.
Kb 90 Mbyte forgalom mellett. Tehát nekem az 5Ft/Mbyte lett volna jobb.
A Tescóban 4500-ért adnak ilyen modemet. 400Ft feltöltéssel. -
tjb007
nagyúr
-
-
Rodnasi
csendes tag
-
tjb007
nagyúr
Mint azt írtam is ha gondolod írd össze ezeket nekem és összehozok valamit de igazából az említett dolgok mindegyike szoftveres eredetű amik várhatóan a frissítéssel meg fognak szűnni.
(#7947) fudi2002
A gps.enable= sor esetünkben arra szolgál, hogy BT GPS vevővel használni tudjuk a készüléket navigálásra. Ha gondolod átírhatod false -ra de semmit sem fog befolyásolni az üzemidőben.
A másodikat passzolom.(#7948) Prien
Sajnos nem oldható meg.
-
tjb007
nagyúr
Elméletileg lesz xTAB-70i teszt, ahhoz pedig majd tartozni fog egy topik is, tehát az xTAB-70i -vel kapcsolatos dolgok ennek a topiknak az első hozzászólásába egyelőre nem fognak kerülni, ha igen akkor is csak úgy, hogy ne bontsa meg a szerkezetet.
Ha gondolod megírhatod nekem (akár privátban is), hogy konkrétan mit/miket szeretnél látni a 70i -vel kapcsolatban és kitalálok valamit.Kereső van, azért találták ki, hogy használják és a kérdezéssel sincs gond, ha nem kérdezne senki sem akkor kihalna a topik.
(#7935) Victoryus94
Az 1.hozzászólás az én reszortom, én szerkesztem, ráadásul az én és kelzsoca szellemi terméke, tehát bárki kénye-kedve szerint nem módosíthatja (ez is fel is van tüntetve a végén).
-
Victoryus94
őstag
Szerintem írd meg egy hozzászólásba, amit fontosnak tartasz. Az 1. hsz-t, ha jól tudom, moderátor (??szerkesztő??-nem tudom, itt hogy hívják) módosíthatja. Őt meg valószínűleg a téma nem érdekli, tehát a megadott szöveget/linket teszi be a megadott helyre és ennyi, megy a dolgára.
Ha ezt a szöveget egy helyre összegyűjtjük, akkor neki nem lesz sok dolga, és biztosan előbb kikerül az 1. hsz-ba. -
kisgabor87
tag
Nálam úgy tűnik működött de másnak is meg kéne néznie hogy tényleg, vagy csak véletlen h a program felrakásával egy időben rövidült le nálam a töltési idő. Egyébként használni ugyan annyit
lehet csak a töltési idő rövidült le, illetve normalizálódott.
Nálad is gondok vannak a töltéssel (azaz 10+ óra alatt tölt fel)? -
Victoryus94
őstag
1. Angry Birds 2D-s
2. Nekem bármiféle program nélkül fut a GTA3 (jelenleg ICS-n). Sajnos akadozik.. leginkább amikor kocsiban ülök, sajnos még alacsony felbontásnál is. Haverom japán tabletja max felbontással szépen viszi (jah és neki 5ujjat érzékel a tablet) De ilyet csak japánból lehet rendelni.. és drága a posta.. ők 30-at rendeltek, és így olcsó: 35ezer Ft/db
(elég menő tokja van))
3D-s játékként a temple run fut még, de az ICS-n irányíthatatlan. De sikerült lefuttatnom egyéb 3D-s játékokat is, csak nálam nem váltak be.xPAD-70, Android 4.0 WayteQ
-
Brutális eb
addikt
-
Victoryus94
őstag
xTAB70i-t kevesen használnak régóta. Nekem xPAD-on először 6órákat bírt ki.. (mostanában inkább 4körül, dehát eltelt fél év..)
A töltés régen 7óra körül volt.. most kb. 5óra.
Nagyon sokat nem fog változni.
A lítium-ion akksit nem ajánlott teljesen meríteni és teljesen tölteni! (amikor 100%-ra töltöd az valójában maximum 90-95%).
Lemerülésnél is, amikor kikapcsol és 2-3%-ot ír, akkor még van kb 10%. Ha teljesen lemerítenénk, tönkre mehetne az akksi!
Ajánlott: 10-30%-ig meríteni, és 70-100%-ra tölteni! (készülék kijelzése szerinti maximum, nem valós maximum) -
Chapel
addikt
Hátha másnak infó, mobo playerből találtam újabbat, nagyon pofás kis lejátszó, valóban érdemes cserélni a defaultot erre. A 2-3 mp-enként akadás továbbra is fent áll, de ami a fő gond hogy minden videóban csúszik a hang kb 1-2 mp-et. Ez eddig nem volt, a hang frissítés kavarhatott be. Ellenben ami feltünt hogy zenéknél nem a szám elejéről kezdi hanem mintha szintén 1-2 mp-et belepörgetve indulna, talán ez a jelenség okozhatja a videók hang csúszását is? Sokan írják hogy tökéletesen fut a kolléga által készített patch-csal tehát alapból lehet van valami bibi az enyémmel, majd kiderül.
-
Recefice65
csendes tag
Kicsit feljebb erre én is rákérdeztem. Úgy látszik a Windows-hoz vagyunk szokva.
Én 10-napja vettem a cuccot, de még csak "szagolgatom"!
Egyébként még mindig nem mertem feltenni! Rettegek a garanciavesztéstől meg ha a
WayteQ feltesz valami frissítést nem-e fog összeakadni vele.
Egyébként csípom a kütyüt! Az ismert hibákat leszámítva.(wi-fi,AC3) -
tjb007
nagyúr
Még rövidebben.
Ezt a fájlt letöltöd, felmásolod az SD kártya gyökerébe és leírtak szerint felrakod. Nem bontod ki, nem piszkálod, csak letöltöd, felmásolod és felrakod.Plusz ha lehet akkor kérlek legközelebb csak azt rakd OFF -ba ami tényleg OFF, az ilyen jellegű kérdéseidet ne.
-
Brutális eb
addikt
-
kelzsoca
félisten
Akkor csak mint megfigyelő maradj jelen, mert először fel kellene tenni egy patch-et majd rá a mostanit, de vannak itt olyan userek akik megküldték már az elsővel a gépet, főleg őket várom, már egyébként 1-2 ilyen felhasználó meg is jelent
(#6820) counterbill
Igen, ha van rá lehetőség nézzétek meg másik kábellel is, én sem a gyárival néztem/használom egyébként.
Nyilván kis mozgás minden kábelnél lesz, de az hogy eldobja a kapcsolatot az már nem okés. -
counterbill
senior tag
nekem egerek mennek söt még a gamepadom is
Probáltam vezetéknélküli egér+billentyüt is azzal is ment..usb-t dobja ha megmozditom sajnos..akkor ez gondolom egy két hibás tablet lehet..vagy a kábel mert enyém nagyon ugy néz ki az összehajtogatástol mint ha meglenne törve nyakba..másik kábel se új..megkeresem a régi 3. kábelem az a tuti
-
törölt tag
DSLR Controller Van egy ingyenes próbaprogram, amivel ki lehet próbálni, hogy működne-e a fizetős. Nekem xTAB-70 és 550D párossal ment rendesen annó, arról posztolta korábban kelzsoca a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest