Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #11168 üzenetére
Vidd szervizbe, és ha nem akarsz vele tovább foglalkozni, próbálj meg csereutalványt kérni.
(#11169) Bendegúz98
Inkább arról mesélj, hogy milyen problémáid vannak a gyári rommal, ami az általam készített nextgen-nél nem jelentkeznek.
A trollkodás, flame és hangulatkeltő hozzászólásoknak semmi értelme, én segíteni szeretnék, ha ez eddig nem derült volna ki.
-
hann
tag
válasz
Brutális eb #11156 üzenetére
70i-m közel fél éve hibátlanul működik. Nem kell általánosítani.
-
törölt tag
válasz
Szerintem meg vidd vissza ha van energiád amig be nem telik a jótállási jegyed.
Hagyd azt a ROM.ot amit a szervíz tett fel, ne tudjanak belekötni.
Utána meg fogyasztóvédelem.
Nálam sem megy csak a nextgen a többi hulladék
Én ezt fogom csinálni, megfrissítem a gyárira úgyis vacak marad, és legalább kiszállok belőle. -
kelzsoca
félisten
válasz
Kérlek tedd fel az utolsó gyári romot a készülékre, és használd megelégedéssel, mint a többiek is teszik, itt a topicban.
-
!!!
csendes tag
válasz
Brutális eb #11132 üzenetére
Köszi.
-
!!!
csendes tag
válasz
Brutális eb #11132 üzenetére
Köszi.
-
!!!
csendes tag
válasz
Brutális eb #11126 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget.De csak annyi lenne még a kérdésem,hogy ha minden eszközöm(laptop,xperia mini) tökéletesen működik,nem wayteq xpad 70 körül van e a gond?
router tp-link 741nd nincs frissebb eszközillesztő. -
Ra3
őstag
válasz
Brutális eb #11122 üzenetére
úgy látszik ez is szerencse kérdése, minőségben elég nagy szórást mutat ez a szerkezet.
-
jaybalage
csendes tag
válasz
Brutális eb #11100 üzenetére
Köszi a választ! A frissítés eltávolítása nem oldotta meg a problémát, úgyhogy valószínű rom csere lesz. Vagy reset.
-
szponzor
senior tag
válasz
Brutális eb #10467 üzenetére
Én XPad-70-en próbáltam és külső headset-tel egész használható.
-
apeelme
addikt
válasz
Brutális eb #10247 üzenetére
Hát ez jó volt....
must have nexus7!
-
atravel
tag
válasz
Brutális eb #10238 üzenetére
pü ment
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #10174 üzenetére
Néha magam így érzem amikor olvasom az így nem megy, úgy nem megy hozzászólásokat
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #9941 üzenetére
Google Chrome alatt (Windows) a google figyelmeztet.. megnyitás után csak tölt az oldal.
Illetve google fordító szerverénél: "A kért oldal szerintünk károsítani fogja a számítógépét vagy el fogja tulajdonítani a személyes adatait. Látogatás csak saját felelősségre.""www.wayteq.com kártékony programot tartalmaz. A webhely felkeresése esetén számítógépe vírusfertőzést szenvedhet."
Egyáltalán létezik Wayteq.com? Én úgy tudom, a WayteQ ".hu" és ".eu" illetve ."ro" domain alatt szerepel a különböző országokban.Javítsatok, ha tévedek.
-
Ra3
őstag
válasz
Brutális eb #9941 üzenetére
firefoxban bejelentett támadó webhely, lehet hogy csak a konkurencia trollkodik
-
válasz
Brutális eb #9442 üzenetére
szia! azt hiszem elkéstem a dologgal.
-
apa123
csendes tag
válasz
Brutális eb #9422 üzenetére
Amikor megjelent (nem emlékszem a dátumra), rögtön letöltöttem, de a V2.0-ra nem emlékszem. Azért kérdeztem, hogy javított e, mert nekem nem sikerült hosszú távon használni az ICS-t. Olvastam, sokan jártak így vele, néhány indítás után kifagyás, nem indulás, bosszankodás. Vissza akartam vinni amíg még garanciális, visszatettem rá a 2.2-t, azóta működik rendesen. Remélem a Kelzsoca által készített ICS működőképesebb lesz.
-
Imy
veterán
válasz
Brutális eb #9414 üzenetére
És hol szolt hozzá eddig?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
Brutális eb #9038 üzenetére
Ha nem ICS, akkor melyik az az alatti legjobb, legstabilabb rom?
Szerk:
ICS-t reggel újra raktam, de egy fél óra alvásból már nem ébred fel!
Ez most szoftveres, vagy hárdveres probléma??
Van még egy szűk hónap garancia!
Nem ragaszkodok az ICS-hez, ha egy 2.3-mal megy a gép hibátlanul, akkor már rakom is fel!! -
Imy
veterán
válasz
Brutális eb #8700 üzenetére
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #8453 üzenetére
Nem értem, mi köze a 2-nek egymáshoz. apalmee azt akarta jelezni, hogy nem attól függ a recovery "verziója", hogy mely gombokkal lehet lépkedni benne.
U.i.: az xPAD update-tel mi a baj? Nekem nincs vele semmi gond. (sikeresen, és könnyedén végeztem el minden frissítést (2.2 nyelv, 2.3, 2.3nextgen, 4.0orosz, 4.0wayteq+rootok..stb.)
-
apeelme
addikt
válasz
Brutális eb #8449 üzenetére
Hagyjátok már kérlek ezeket a recovery gombokat nem ettől különbözik!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #8443 üzenetére
Annyi a lényege, hogy nem rakta fel a hozzá tartozó recovery-t, és a régi recovery alól futott le mindig a frissítés.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #8373 üzenetére
Pontosan mi a probléma?
-
Optika01
tag
válasz
Brutális eb #8010 üzenetére
Sziasztok
Ez a hiba nálam is elő jött (orosz ICS-el is , és sajnos tegnap a Wayteq-val is). Az orosznál többször is, és csak az újra rakás segített. A friss Wayteq-s-nál meg lehet próbálni, hogy a recovery-t indítod, és onnan indítod újra. (igaz én pont akkor raktam fel az AC3-as frissítést) Így nekem normálisan elindult.
üdv:(#8012) tjb007
2.3-nál nem találkoztam ezzel a problémával, de ott meg rendszeres alapra állt vissza.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Rakjátok újra az ICS -t , ha újra előfordulna akkor mehet vissza a 2.3, ha azzal is előfordulna akkor szerviz.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Amivel szórakozik a wifi:
Edimax BR-6574N Wireless Router legfrissebb firmware-rel (egyébként az XPad-70-en gingerrel ment rajta tökéletesen n-es wifivel is)
Encryption : WPA-Pre shared key
WPA Unicast Cipher Suite : WPA2(AES)
b/g/n mixedMondjuk nekem a csatorna nem automatán van hanem a 11-esen, átállítom auto-ra és meglátjuk.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Brutális eb #8003 üzenetére
Milyen routered van és milyen titkosítást használsz? Neked is 70i-d van?
-
f_david
tag
válasz
Brutális eb #7640 üzenetére
szerencsere nem volt rá szükség, feltettem töltőre és éreztem egy fél óra mulva h meleg, tehát valszeg töltötte, csak nem tudtam mutatni. reset gombot megkináltam és simán elindult utána.
Wayteq-nek meg innen üzenem, h le a kalappal, hogy már a második teljes os frissítést hozza ki a kütyüre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #7480 üzenetére
A reinstall manuálisan történt vagy automatikusan futott le ?
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #7370 üzenetére
Ezt nem kelzsocának kéne írnia, hanem jó lenne a Wayteqtől egy olyan válaszlevél amiben leírják h készül frissítés. Ehelyett állandóan papagáj módjára ismételgetik h vigye szervizbe... De a legoptimálisabb az lenne ha lenne a wayteqnek saját fóruma, ahol fel lehet tenni a kérdést és azt belsős emberek válaszolnák meg. A Concordenál van ilyen, és szerintem 2012-ben ez alap...
A másik dolog pedig az hogy minden válaszlevélbe azt írták h egyedi eset és irány a szerviz. Ennek fényében miből kéne az átlag usernek azt feltételeznie h még ha jön is frissítés akkor az majd megoldás lesz az ő gondjára mikor folyamatosan leírják h egyedi esetekről van szó?!
-
Belabaa
tag
válasz
Nem vagy egyedül a hibával, az enyém is csinálja. Helyreállítás sem segített. Ha egy program előbb akar kapcsolódni a netre, mint a wifi, akkor akad el a folyamat. Szoftver hiba. Ha nem jönnek rá a gyártók, nem lesz javítás. Kipróbálhatod így van-e ahogy írtam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Én megértem, persze, most vásárolta, szeretné gond nélkül használni, ami jelen esetben nem működik megfelelően, de hiába írja le ide a fórumba (sokszor) még csak forrás sincs most, hogy esetleg ránézzünk, így tehát marad a szerviz vagy a várakozás a másik szoftverre, vagy végső esetben el kell adni a gépet.
A gépnek egyébként lehet hardveres problémája is, nem csak szoftveres probléma létezik.
-
Polllen
félisten
válasz
Brutális eb #7296 üzenetére
Azért a nagyságrendeket össze lehet hasonlítani;-)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #7192 üzenetére
Igen, gyári frissítések (2012.04.25. build-ek)
Teszteljétek, és az esetlegesen felmerülő hibákat jelezzétek.
(#7193) levi.hungary
Bármire rámehet.
(#7191) Polllen
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #7163 üzenetére
Szemüveg..?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #7145 üzenetére
Értem.. kár.. remélem, a WayteQes ICSben nem lesz ilyen hiba.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #7137 üzenetére
Próbáld ki a Temple Run-t.. normálisan lehet használni? (mert én van, hogy 100pénzt nem tudok felvenni, mert pl nem ugrik, vagy bal-helyett lecsúszik.. stb.) 2.3-as xPADon nem volt ilyen..simán felszedtem 3-4k pénzt..
Egyébként kalibárlni úgy lehet, hogy 10mp-ig lenyomod a bekapcs gombot a főképernyőn!
Nekem ki írta, hogy kalibrálás, és h nem érjek hozzá semmihez.. de sajnos nem változott semmi. Viszont az orosz fórumon sokaknak jó lett. -
joe357
tag
válasz
Brutális eb #7100 üzenetére
Ez igen jó kérdés hogy készülékre vagy accountra vásárol licenset az ember. S2 használom csak ki akartam próbálni a tabon.
-
joe357
tag
válasz
Brutális eb #7097 üzenetére
No de egy accounttal hasznalom. No mindegy
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #7097 üzenetére
Én úgy tudom, mindegy melyik eszközre vette meg, mivel fiókhoz van kötve a vásárlás. (De lehet, hogy tévedek)
-
Chapel
addikt
válasz
Brutális eb #7000 üzenetére
"(play store ehhh)"
A fórumok a tapasztalat cseréről szólnak.A wi-fi eldobás nálam megy, alvó mód után nincs net. Illetve egy új probléma is van,előfordul, hogy nem megy a képernyő elforgatás. Olyankor 1-2x ki-be kell kapcsolni.
Sd kártya:8 gb-os sandisket használok, még egyenlőre nem jöttem rá hogy tablet vagy pc hiba, de pár file-t rendszeresen nem lát, hibásnak véli. Jövő héten veszek nagykerből vagy 16-os vagy 32-es kingston-t, remélem azokkal nem lesz ilyen gond.
Van ezeknek a tableteknek valami saját belső format-ja sd kártyákhoz, létezik ilyen?A hivatalos supportot pedig türelmesen várjuk.
Köszönöm a kollégáknak (is) a tippet, es file explorer tényleg jó lett.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #7060 üzenetére
1. Rárakható, hiszen a nextgen rommal nincs elpiszkálva a bootloader.
2. Oda-vissza lehet menni.(#7061) zolivissza
Type1=xPAD-70
Type2=xTAB-70 -
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6971 üzenetére
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy ismerősömnek 2 gépük van. Vettek egy 12ezer f-ts routert. fél év múlva egy 200ezer ft-s laptopot. És akár mire állítottam (b/g/n/mix.. stb. jelszó ki-be) nem volt jó. Átjöttünk hozzám, nálam jó volt. Vett egy új wi-fit. Nem volt jó. Vissza Auchan, kicserélés, azzal sem. Elementünk a Corába, vettünk olyat, ami nekem van (8ezer) és egyből jó lett. Erre az öccse mobilja nem passzolt a wi-fivel. (2 nap múlva derült ki.)
Egy kicsit vicces történet.. asszem nekik "kicsit" nagyon idegesítő volt.
Végül firmware csere, Android frissítés (cyanogen mod 9). És a minden jó lett. -
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6971 üzenetére
Igen, az esetek döntő többségében, nem a tablet a hiba forrása, hanem a wifi-t osztó eszköz vagy beállításainál érdemes szétnézni (reset, reboot, másik csatorna választása, más titkosítás stb..)
Én most egy Hauwei R201-es (Vodafone R201) MiFi-t használok, és bármikor visszamászik a wifi-re alvó üzemmódból való keltés után.
-
Chapel
addikt
válasz
Brutális eb #6808 üzenetére
Amire (is) szerettem volna használni, arra nem tudom. Ez elég bosszantó, ezzel gondolom egyetértesz. Az meg hogy csak ennek van baja vele...hát most ettől nem lett jobb nekem, örülök hogy más wayteq tulajok boldogan filmeznek, de rajtam spec egy fikarsznyit sem segít, gondolom ezt is érted.
Mindegy nyílván nem fogok 0 tablet tapasztalattal ajánlgatni (én is utálom azokat akik visszaböfögik a 3 sorral lejjebb leírtat mint hozzáértő) csak ez egy nem elhanyagolható apróság és sehol egy hangot nem olvastam erről, ami most erősen meglepett.
Illetve de, egy youtubeos teszt videóben írja hogy szar a hang, de jön a frissités és azzal már biztos nincs baj, jó lesz...benyaltam, tény.Nem akartam vitát gerjeszteni, csak hát basszus dühítő a dolog.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #6808 üzenetére
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6693 üzenetére
Szerintem a gyártó csinál egy "alap"-ot és ebből alakítgatják ki a forgalmazók, hogy milyen lesz. Gyakorlatilag a boot képernyőn kívül nagyon sok különbséget nem tartok valószínűnek (+alap nyelvi/régió beállítás.. stb.)
Egyszerűbbnek tűnik, mintha minden forgalmazó 0-ról indítana. De csak találgatok. -
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6671 üzenetére
Hát figyelj.. ezt írták az orosz fórumon:
" Dima "H 23 április 2012 21:04
Ez betatest gyakorlott felhasználóknak!"
Ezt az írta, aki feltette a fórumra az ICS-t.Ebből úgy gondolom, hogy ilyen/ez a ROM van a WayteQnél is. Csak még tesztelik. Illetve talán nyomon követik a külföldi teszteket is. (pont ezért, hogy ne legyen tégla).
Mivel BÉTA, még nincs kész, de feltették hivatalos fórumra (orosz), gondolom, közel járnak, már csak bugokat javítanak.
Szerintem akár a héten, de valószínűbb, hogy jövőhéten kiteszik az ICS-t valamelyik WayteQ tabletre. -
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #6371 üzenetére
Igen, az a hivatalos szerviz de viheted közvetlenül a WayteQ -hez is.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6354 üzenetére
Komolyan sültgalamb effektus? Ha utána olvasnál és nem csak itt siránkoznál látnád kb 10 hozzászólással ezelőtt írtam h felhívtam a wayteqet és jeleztem nekik a problémát. Írtam is nekik és itt is mondtam h írjon mindenki mert csak akkor fognak érdemben foglalkozni a problémával ha azt többen is jelzik. A másik dolog meg attól h jeleztem a hibát még nem fogom tudni normálisan használni a tabot. Ezért várnék ötleteket. Egyébként a legfrisseb firmware van fent a routeren.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6349 üzenetére
Akkor elmondom még 1x:
XTAB70 ALATT NORMÁLISAN MEGY. Nincs baj a wifivel, minden mással tökéletes.
-
counterbill
senior tag
válasz
Brutális eb #6349 üzenetére
nálam konkrétan a legujabb van ..de telefonokon illetve a többi gépen és laptopokon semmi gond nincs
-
counterbill
senior tag
válasz
Brutális eb #6270 üzenetére
Wifi nálam is vacakol..bár néha visszatudom kapcsolni
Video szaggatást még nem láttam..legalábbis kép még nem..hang viszont igen..pár másodperc rendes hang majd sercegés mint mikor tvben nincs jel majd megint rendes hang..bár ez két videonál fordult elő egyik hd volt..lehet kodolás nem tetszett neki..mxplayer rosszabb mint a dice?elég sokan ajánlották a dicet..viszont simán viszi a saitek rumble joyomatXD
-
_seth_
veterán
válasz
Brutális eb #6268 üzenetére
Wifi gond nálam is van sajnos 70i-vel. Be-ki kapcs után nem lehet ismét bekapcsolni, ha elalszik a gép utána nincs wifi, és nem is lehet ezen állítani sem (wifi, spec részén nincs ilyen állítási lehetőség az ics-ben). Szóval ez valós gond sajnos. Ellenben a gyári media player minden videót gyönyörűen visz.
(Wifi gond defy-nél is volt bizonyos romokkal, sőt nálam a hivatalos cm-el van is, hogy ki-be kell kapcsolni, hogy jó legyen de az legalább kapcsolható)
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6270 üzenetére
Ha rákeresel láthatod hogy ez a hiba már a 2.2-es droidban is megvolt, a 2.3-ban javították és most megint előjött. Ha nekem nem hiszel ott a gugli. A videóra pedig azt mondtam h hardveres módban akad, szoftveresben nem.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6268 üzenetére
Nem fogok videózgatni csak h bizonygassam az igazamat. A wifi problémával kapcsolatban pedig elég pár korábbi hozzászólást visszaolvasnod, már két 70i felhasználó is jelezte a hibát, és én is tapasztaltam. De nem értem minek is vitatkozom veled, hiszen még ki sem próbáltad a 70i-t csak egy haverod használja... A jobb prociról meg annyit h kb 20 perccel tovább bírja az akksi, ezen kívül nem történt érdemi változás.
Ja és még annyit a wifivel kapcsolatban h írtam a wayteqnek és az volt a válasz h tudnak a hibáról, androidos bug. De persze a te haverod már 2 napja használja, úgyhogy szót se szóltam.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6261 üzenetére
Aha... Na akkor tisztázzuk. Van egy Xtab70-es és egy Xtab70i készülékem is. A 70-nel semmi gáz. A 70i néha fagyogat, néha nem lehet bekapcsolni a wifit, hardveres dekódolásnál a videók szaggatnak és még pár apró kevésbé zavaró hiba. Mivel mindkét készüléket használom, ezért bátorkodtam kifejteni a véleményemet utólagos engedelmeddel... Ja, és soha nem használtam buherált romot. ;-)
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6212 üzenetére
Hát.. ez nálam pont hogy akad..
-
Polllen
félisten
válasz
Brutális eb #6199 üzenetére
Benned volt minden bizodalmam, h segít valaki neki...
-
levi.hungary
tag
válasz
Brutális eb #6204 üzenetére
A3!
A3!
A3!
A3!
A3!
A3!
-
apeelme
addikt
válasz
+1
-
levi.hungary
tag
válasz
Hát ezen majd beszarok, légyszi A5-ösön is!
A5-ös!
A5-ös!
A5-ös!
A5-ös! ...
-
Victoryus94
őstag
válasz
Szegényke vizuális típus. Nem tudja elképzelni mekkora 10cm ha nem látja. Ezért nem kell büntetni! Csináld má' meg neki azt a képet, hadd örüljön!
Egyébként szerintem a pizai ferdetoronnyal szeretné összehasonlítani
-
Polllen
félisten
válasz
Brutális eb #6195 üzenetére
Az megvan, h ha az A4-t félbehajtod széltében, A5-t kapsz?
-
apeelme
addikt
válasz
Brutális eb #6195 üzenetére
de ha az A4-est félbehajtod akkor...
-
Zsilike
csendes tag
válasz
Brutális eb #6165 üzenetére
Köszi!
Esetleg ha ráérnél egy A/5-össel is megcsinálnád ezt?
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6142 üzenetére
Ez egzakt dolog, mérhető. Elég megnézni a benchmark teszteket.
-
rollins
őstag
válasz
Brutális eb #6142 üzenetére
Ezt a wayteq.hu hírszerkesztőinek mond.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6131 üzenetére
Nekem jó a youtube mióta kelzsoca romját használom. Előtte szörnyű volt. Valahogy sikerült beállítani hogy az MX Player töltse a youtube videókat (streaming). Én így használtam.
És volt egy jó alternatíva amivel letölteni is lehetett.. Érdekes módon nem találom sehol. (sem marketban, sem telómon) -
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6131 üzenetére
Böngészőben nézném a youtubeot, és ott fagy le (ICS gyári browser).
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #6125 üzenetére
OFF TOPIC! "Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben."
Te legalább váltogathatsz. Nálunk egy net van (kábelnet) 2,5,10mb-es közül lehet választani (4000-5500-6800Ft). Mobilnetnél nem hogy nincs 4G de 3G-t sem talál.. sőt még a beszélgetés is szaggat. (van edge 15-20megbit!/sec-el..) Jaah meg van "ingyenwifi"-> kimész az utcára, találsz gyenge térerőt.. és 10-30kbit/sec-el tölthetsz, amíg nem csap el egy autó
)
-
gabor94
tag
válasz
Brutális eb #6090 üzenetére
Warez ....
Patcherrel olyan mint ha megvettem volna,frissítést is kapok.... -
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6084 üzenetére
Nem Neked szántam, gabor94-nek írtam.
Ahhoz hogy bármelyik gépre xPAD/xTAB-70-re el lehessen valamit érdemben kezdeni nekünk (custom romhoz) szükségünk van a forrásra.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6079 üzenetére
Ha kiadják a 70i forrását, akkor neki tudunk állni a portolásnak apeelme-vel, egyébként nem fog menni.
Ha minden adott, akkor sem 2 nap egy ilyen portolás, az mellé még más egyéb gépekkel is foglalkozok/foglalkozunk.(#6080) gabor94
Itt nincs hátha, tudom/tudjuk mi kell hozzá, és jelenleg semmi nincs.
==============
Más, nem a saját készülékre készült szoftvereket senki ne akarjon felküldeni a gépére, mert valóban pár pillanat alatt ki lehet nyírni bármelyik gépet, annyit meg nem ér az egész. -
lobedoc
tag
válasz
Brutális eb #6068 üzenetére
Igen, itt van a linkje: http://wayteq.eu/hu/sw-update-xtab100-ics_v1
Ebből már tuti át lehet portolni. Még kezdő vagyok az androidos témában, de utánanézek, hogy miként tudnám portolni?! Update script-nek az xPAD-70-ét belerakom, meg megnézem, hogy a többivel mit tudok kezdeni. Itt találtam jó leírásokat portoláshoz: http://www.freeyourandroid.com/ -
kisml
tag
válasz
Brutális eb #6057 üzenetére
pl fruit ninja, angry birds, temple run
Xpad-70-en -
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6046 üzenetére
..............
Nem. Nem működik... -
Waikiki
tag
válasz
Brutális eb #6011 üzenetére
Én most nem elvi lehetőségekről beszélek, hanem tényről: nincs vele máshol gond, legyen az Linux vagy Windows. Kipróbáltam, ékezetek rendben, kivéve 70i alatt.
-
Waikiki
tag
válasz
Brutális eb #6008 üzenetére
És azt konkrétan hogyan? Merthogy ez az első eset, hogy a feliratfájlokban a karakterek rosszul jelennek meg, semmilyen más rendszeren nincs velük gond.
Update: Dice Playerrel:
- 720p-s videónál az ékezetek és a hang (=AC3) rendben, a kép viszont szaggat;
- XVID + MPGA-s videót el sem indítja -
xD4N1
csendes tag
válasz
Brutális eb #6003 üzenetére
Ugy se megy
megpròbáltam real racing 2n de nem töltött semmit,pedig MARKET-röl szedtem
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #5973 üzenetére
Akkor ezek szerint ezzel is próbáltad ?
Nálam is (meg még többeknél is) volt fehéredés de ez megoldotta. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Brutális eb #5955 üzenetére
Éppen most néztem az xTAB-70i-t tévére kötve, a PH-s filmcsomaggal szépen boldogult. A legbrutálisabb 33 Mbps-os mkv megfogta, de a többit szépen lejátszotta, egyedül az AC-3-as hangkodekkel volt baja a gyári lejátszónak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Brutális eb #5929 üzenetére
Mindjárt jön az Antutu és a Linpack összehasonlítás is.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #5839 üzenetére
Az én vagyok
De nem szeretem kiposztolni a nevemEgyébként rákérdeztem, hogy mindegyik xPAD és xTAB készülékre lesz-e frissítés.. mivel azt írták a "frissítések" gondolom, tervezik kiadni a régebbi xPADokra is.(remélem)
Addig maradok Kelzsoca ROM-jánál, amit ajánlok mindenkinek! =D
-
gabor94
tag
válasz
Brutális eb #5830 üzenetére
Elöbb kérdeztem olvass vissza
Sajnos még nem kapta meg kelzsoca :S -
Johnny70
tag
válasz
Brutális eb #5737 üzenetére
Egyetértek, mi futtattuk fel a márkát a vásárlásainkkal a tablet piacon, aztán 8 hónap alatt 2 modelfrissítés után már úgy érzem, hogy 2-3 éves gépem van. Főleg azért, mert hardveresen szinte semmi nagyobb léptékű változás sincs, csak annyi, hogy ne legyen rájuk szoftverfrissítés.
Kelzsoca, Apeelme, bennetek a remény (vagy a verziókban kevésbé járatos vevőkben, akik még nem gombokért akarnak fiatal Xpadet venni) -
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5707 üzenetére
Első az üzlet, aztán a support...
"Isten outjai kifürkészhetetlenek..." -
Raypapa
tag
válasz
-
Polllen
félisten
válasz
Legjobb esetben csak annyi történt most is, mint az xpad/xtab váltásnál és jön mindenre a soft.
-
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5585 üzenetére
Köszi a tippet az sd kártya csere bevált!
Úgy tűnik ezt a 32gb-os cl6-os Sandisk kártyát nem szereti a gép...Az új kelzsoca felület nekem bejön, rövid használat után megszoktam a soft gombok nélkül, csak attól tartok, hogy a gombok sűrű nyomogatása miatt előbb-utóbb azoknak lesz valami hibája...
Kelzsoca: Először is köszönöm a munkádat! Én szemüveges vagyok, kényelmesebbnek érzem a nagyobb dpi-vel!
Kell erre még valamit telepíteni? (cellakészenlét... ilyesmi.) Köszi! -
devast
addikt
válasz
Brutális eb #5576 üzenetére
Komolyan, irigylem a problémáitokat így szombat reggel...
-
gabor94
tag
válasz
Brutális eb #5576 üzenetére
Bocs , h. többet írok de sajnos ilyen vagyok
Próbálok akkor alkalmazkodni az itteni szabályokhoz.Zárjuk le mert ez is csak OFF
-
gabor94
tag
válasz
Brutális eb #5570 üzenetére
1.: A rootról visszajelzéseket küldtem
2. Semmi közöd nincs hozzá mit írok,ha zavar jelezd egy admin feléAddig szerintem csöndbe lehet maradni. Ha lehet ne ugassál mint az avatarodon látható kutya... Köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #5546 üzenetére
Nálam is rendben a Market a tablet-en.
Telepít-tölt, és látom a vásárolt tartalmakat is.
A netes Market viszont nem stimmel...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #5538 üzenetére
A szoftveres gombok még éppen kiférhetnek, de a dátumot már ne akard vissza
(#5539) Polllen
Gondoltam egy merészet (elhagyom a soft buttonokat) hát ezek szerint nem jött be
-
Brutális eb
addikt
válasz
Brutális eb #5534 üzenetére
Köszönöm jónak néz ki különösen a "felbontás" növelés jött be.
Az előre-visza állapotsáv gombok viszont nekem hiányoznak ha egy patch formájában visszakerülne annak örülnék.
Köszi ismét remélem hozzájutsz ICS forráshoz és abból is készül majd egy ilyen remek cucc. -
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5418 üzenetére
Hogyan formázzam a készülékkel a microSD kártyát?
Tud valaki arról, hogy esetleg korlátozott az ajánlott GB-ok száma a gyártó szerint.
(Pl. max. 16Mb vagy ilyesmi?) Mert ez egy 32Gb-os kártya...Köszi!
-
Raypapa
tag
válasz
Brutális eb #5413 üzenetére
Köszi ezek is remek programok, de a filmeket (
divx,wmv,mp4) ezek sem játszák le... A beép. player ezt írja ki: STATUS ERROR: can't open....
A film az sd-n van egy video nevü mappában. Az sd
egy 32gb-os cl6 sandisk. -
lobedoc
tag
válasz
Brutális eb #5390 üzenetére
Írtam vissza levelet, jó hír, mert nem cáfolták a dolgot! Itt a levél:
"Bár ugyanúgy, ahogy az TAB-100 készülék esetében, a 7”-os modellek esetében sem tettünk ígéretet a 4.0 Android verzióval kapcsolatos fejlesztésekre, ennek ellenére dolgozunk a megoldáson. Amennyiben sikerül a fejlesztéseket ebbe az irányba elvégezni, publikálni fogjuk honlapunkon."
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Óra topik
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest