- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
atyaatya #11093 üzenetére
1.hozzászólás de belinkelem neked: [link]
Letöltöd, kibontod, találni fogsz benne 2db zip -et, ezeket már nem kell tovább bontani. A wpa_supplicant_ad_hoc_update maga a patch, ezt kell neked felraknod recovery alól, a wpa_supplicant_original_update nevű pedig az eredeti állapot visszaállítására szolgál. -
-
-
szponzor
senior tag
válasz
atyaatya #9681 üzenetére
Másik launcher jobban testre szabható, máshogy néz ki, plusz funkciókat ad. A gyári launcher-nél a görgetéssel vannak gondok.
Kinézetben hasonlít a gyárihoz az Apex és a Nova launcher, mindkettő jól konfigurálható. Ezeken kívül próbálhatod a Launcher Pro-t, GO Launcher-t vagy a Lighting Launcher-t. -
counterbill
senior tag
válasz
atyaatya #9433 üzenetére
Én a tTorrent Liteot használom és ne mszakad a net..router gond lesz ott inkább..billentyüzetböl szerintem rakd fel a MultiLing keyboardot.. lekell szedni hozzá marketböl a magyar nyelvet de fektetve nagyon jó. középre rakja a számokat két szélre betüket ezért két ujjal nagyon kényelmesen és gyorsan lehet gépelni
-
-
Victoryus94
őstag
válasz
atyaatya #9130 üzenetére
Én csak egyszer ejtettem el.. viszont akkor benne volt a hozzá adott "tok"ban.
Szépen át is ment rajta a busz(szerk.: most látom, atravel már megemlítette)
Hát egy kicsit megijedtem.. futottam vissza 1 megállót(mivel már felszálltam a buszra. Ott vettem észre, hogy nincs meg.) A tok egy "picit" koszos lett.. a busz bal első kereke átment rajta.. Ez volt november körül, azóta jobban figyelek rá, nem ejtettem le. Az érdekesség, hogy még mindig működik. Hardveres hibám nem volt. Nem tudom, ha tok nélkül ejted le, mennyire fáj neki :-S8GB-s kártya felett lelassulhat a gép. (pl. a boot idő megnő), és elég sokaknak tönkre ment tőle a kártya. (volt, ahol egy formázás rendbe hozta, másnál nem).
Csak akkor tegyél bele 18GB-s kártyát ha vagy sok, vagy HD filmeket akarsz rajta tárolni, és nem nagy gond, ha tönkremegy a kártya (nincs rajta fontos adat). -
atravel
tag
válasz
atyaatya #9130 üzenetére
Dobálásra tutit nem lehet mondani, de vannak szép tapasztalatok.
Egyik kollégának a busz ment át rajta kerékkel.
Nekem is pottyant már 2x. Telibe pofára. Az egyik esés méter fölöttről indult. De ha szerencsétlenül esett volna, akár 20 cmről is megrepedhetett volna a kijelző (legalábbis ismerős telefonja az ágyról lecsúszva szőnyegpadlón képes volt ilyet tenni)
Szóval bírja a strapát, de addig jár a korsó a kútra......amíg viszik
Kártya - ha nagy filmeket akarsz rápakolni, akkor kellhet. Viszont volt olyan tapasztalat, hogy ette a 16GBosokat.
Én inkább visszatettem a 8ast, az rendben van már egy ideje. Lehet, hogy érdemes (és talán olcsóbb is) nagy pendrive-ot venni hozzá, és arról filmezni.
ROMoláshoz úgyis kisebb kártyákat ajánlanak (4GBig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest