- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClaydovE
aktív tag
Csupán utalni akartam arra hogy mindegy hogy márkás vagy sem az androidnál előfordulnak furcsa dolgok (az én készülékeim nem voltak hibásak, a mostani sem az). Csak a saját tapasztalatomat írtam le a wayteq-ekkel kapcsolatban kb. 30-40 db (tudom, nem egy nagy tétel) (volt közte 7" és 10" vegyesen) ment át két év alatt a kezemen ebből garanciába még egyet nem kellett visszavinnem. Volt amit visszahoztak ugyan, de mindnek szoftveres problémája volt, illetve egynek eltörték a töltőkábelét és hol töltött hol nem, de ez ugyebár nem garanciális probléma, persze lehet hogy szimplán csak szerencsém volt!
-
Victoryus94
őstag
-
sziluboy
tag
-
Victoryus94
őstag
Nekem jelenleg csak úgy adja be magyar nyelven, ha wayteq.hu/hu ; vagy wayteq.eu/hu -t használom. Egyébként tegnap a wayteq.hu-nál is jó volt, és emlékszem, hogy múlthéten pedig wayteq.eu-t írtam a címsorba (tudom, rá lehet menni a nyelvnél a legördülő menüre, csak nem értem a kavarodást)
Én google chrome-t használok, de firefox alatt is ugyanez. (wayteq.hu = angol, wayteq.hu/hu=magyar, és ugyanez .eu-nál is)
-
Victoryus94
őstag
A WayteQ honlapján fentvannak az eszközök, amiket szinte biztosan támogat a tablet. (előfordulhat, hogy a felsoroltak közül nem támogatja, illetve hogy másokat is támogat, ami nem szerepel a listán, de érdemes vásárláskor kipróbálni, vagy a listából választani.
xTAB-70
xTAB-70i
xTAB-100
xTAB-100sAz oldal alján található
ZTE MF-190 az egyiknek sincs benne a támogatott listájában, de mivel több eszközik is támogat több ZTE-s eszközt is, elképzelhető hogy működik vele.
-
Victoryus94
őstag
Közben megtaláltam, hivatalosan ezeket támogatja a skype:
"Here are the Android™ smartphones from Verizon Wireless that support Skype mobile™
CASIO G'zOne Commando
HTC DROID ERIS™
HTC DROID Incredible™
HTC DROID Incredible 2
LG Ally™
LG Vortex™
Motorola Citrus™
Motorola Devour™
Motorola DROID
Motorola DROID 2
Motorola DROID 2 Global
Motorola Droid 3
Motorola DROID Pro
Motorola DROID X
Motorola DROID X2
Samsung Continuum™
Samsung Fascinate™
Samsung Gem™ "
Amíg a WayteQ nem lesz közötte sem a WayteQ, sem a skype nem fog foglalkozni vele, hogy működjön. Bár a WayteQnek előnyös, ha működik rajta a skype. Csak akkor fog vele foglalkozni, ha egyszerűen megoldható a hiba. -
Raypapa
tag
Igén én is ezért használom, majd cserélek kártyaolvasót is...
Most az a helyzet, hogy a Dice player tökéletes feliratkezeléssel, hanngal, fekete képernyővel lejátssza az avi-t, a Mobo és egy QQ player pedig tökéletesen lejátssza a videót hanggal, csak a feliratban az ékezetes betűk helyére tesz kínai karaktereket...Az új (nextgen) rom alatt egyébként a gyári videolejátszó nem működik:
"Sajnáljuk! A(z) Videó alkalmazás com.farcore. videoplayer folyamata váratlanul leállt.
Kérjük, próbálja újra"Az is lehet gond a feliratkezeléssel, hogy nem a marketről származik a program?
-
tjb007
nagyúr
Root és ROM csere szekció, készüléktípust megkeresed utána pedig Kiegészítő csomagok (Ctrl+F billentyűkombinációt érdemes használni, megkönnyítheti a dolgod).
Az Angry Birds meg nagyon egyszerűen beszerezhető, csak a Google kell hozzá meg még egy kulcsszó (direkt nem linkelek mert ezek az oldalak eléggé a szürke zónába tartoznak).
-
Vovi1
aktív tag
Nem tévedtem. Az első próbánál a tárhelynek az SD kártyát adtam meg, 16 GB, de csak class 2-es ha jól emlékszem, kicsit lassú. Mivel az írás és az olvasásás sebessége is része a tesztnek, ezért gyengébb az össz. eredmény. Délután a beépített memóriával tesztelve 2860 lett az eredmény, bekapcsolt WiFi-vel. Komolyan fejlődik az Antutu, spéci segédprogramokat is írtak (akku, CPU).
Figyelni kell, mivel veszik össze. Mindenféle appokat telepítgettem. Egy idő után a Marketről már nem lehett tölteni, hibaüzenettel kidobott. Eltűnt az alsó 3 vezérlő ikon, az ADW beállításokkal sem jött elő. Lelassult, laggolt. Elkezdtem törölgetni - Norton, BatteryGraph, Időjárás és óra app, CPU ellenőrzés app - semmi változás, majd reset.
Ezután visszajött a jó verzió és megy minden ahogyan korábban.
LG920 Bluetooth felismerik egymást, de a fájlátvitel nem megy. Xperia legújabb, NFS változatával a BT tökéletes, gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest