- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Hi
Nos énis bootloop miatt visszatettem a 2.3.4 nextgen romot xtab70-re. A kérdés az lenne a szakikhoz, hogy hogy lehet picit növelni a felső állapotsor méretét, illetve néhány játék kis méretben indul, amit az ics széthúzott teljes képernyőre. Ezt meg lehet mókolni vhogy?
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Help xtab70 ics. Néha csinált olyat, hogy a wifi csatlakozott de nem kékült ki lent az ikon. Na most már sehogy se kékül ki. Szürke marad. Az ip-t megkapja, műxik is a net, de pl a google szolgáltatásai nem mennek. Tipp?
-
fudi2002
nagyúr
Találkoztatok-e olyannal, hogy ha sokáig van készenéltben a tablet utána a wifit keresi, de szürke marad nem vált át kékre. Félig megy az internet is, de a tab kikapcsolása szükséges hogy jó legyen. Xtab-70 ICS gyári rom.
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Xtab70, ICS - normális, hogy a töltés néha 99% vagy 95%-ig tölt? Kiírja hogy feltöltve, de 95%nál.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
kelzsoca #7771 üzenetére
Köszönöm, most eltűnt lentről is. Reménykedem jobb lesz a helyzet...
Amúgy az ICS tetszetős és érezhetően másként megy mint a régi, de nem akkukímélő. A prociterhelést figyeltem, hiphopp fel tud ugorni az egekbe, 2.3.4 alatt ennyire ez nem volt jellemző. Talán a merülés ennek is betudható, többet megy ez 1ghz-en böngészés alatt is sztem mint a réginél... -
fudi2002
nagyúr
Egy észrevétel: ics xtab google cuccok kigyilkolva wifi sleep rendben, de készenlétiben merülget jobban mint a 2.3.4 Ez szoftveres kijelzési hiba lehet vagy a háttérben még mindíg fut valami olyan? Amúgy ez kb 2 óra alatt akár 5% csökkenés is lehet. Itt is van valami fájl ami az akku életét követi? Esetleg a törlésével javulhat a helyzet?
-
fudi2002
nagyúr
Köszönöm Urak! Rootoltam és leszedtem. Perverz ha leszedem a google keresőt és a hangfelismerőt? Piszkálja a szemem a főoldalok bal fent a két progi.
-
fudi2002
nagyúr
Maps-ot le lehet gyilkolni utólag is? Akár eltávolítás, akár bármilyen kiiktatás.
Amúgy ICS alatt a futó progiknál nem látom, hogy futna... -
fudi2002
nagyúr
Tudom láma kérdés, de hogy lehet a fôoldal bal sarkából eltűntetni a google feliratot és a mikrofont?
-
fudi2002
nagyúr
Tudom apróság, de felteszem mint kérdést.
Fekvő képernyős játék esetén elforgatja a képet automatikusan a progi. Van vmi trükk arra, hogy másik irányba forgassa alapértelmezettnek?
(A fényérzékelőt folyamat letakarom és össze vissza állítja a háttérfényt...) -
fudi2002
nagyúr
Kipróbáltam pár böngészőt, mindegyiknek volt vmi defektje(számomra), viszont találtam egy korrekt cuccot. Maxxthon. Ha nem ismerné vki próbálja ki feltétlen.
-
fudi2002
nagyúr
Igen, jók. A wifi azóta száguld...
-
fudi2002
nagyúr
Én is felraktam, műxik tökéletesen.
-
fudi2002
nagyúr
Mást is módosítottál a romon? (ergo moddolt rom továbbmoddolva?)
-
fudi2002
nagyúr
Hadd kérdezzek a géppel kapcsolatban még pár amatőr jellegűt:
- Éjjelre érdemes ténylegesen kikapcsolni?
- Tölteni kikapcsolva vagy készenlétben?
- Van vmi olyan prg (én nem találtam ami működne is), ami a wifit kikapcsolja ha pl nincs adatforgalom mondjuk 5 percig? -
fudi2002
nagyúr
Igen csökken. Köszönöm urak a türelmeteket!
-
fudi2002
nagyúr
Leszeded a linken szereplő update.zip fájlt. Felrakod az sdkártya gyökerébe. Készülék kikapcs. Hangerő fel gomot tart+bekapcs is hozzányom. Bejön a menü. Nem kísérleteztem sokat, a hangerő fel gomb a menüben felfelé megy a hangerő le meg az enter gombnak felel meg. Update from sdcard menü, utána kiválasztod az update zip-et, és miután kész, restart-ra nyomsz egyet és kész.
-
fudi2002
nagyúr
Cellakészenlét update-et felraktam, a listában ugyanúgy ott figyel xTab-ról lévén szó. Normális ez így?
-
fudi2002
nagyúr
Xtab70 -20111221 rom és 200-1000mhz. Nem úgy volt, hogy csak a xpad tud ennyit?
-
fudi2002
nagyúr
Edigitalban ma 10% kedvezmény van minden termékre, gondoltam szólok.
Ma rendeltem egy ilyen ketyerét onnan. Kuponkódos... -
fudi2002
nagyúr
Hadd kérdezzelek Titeket, hosszútávú tapasztalatokban milyen ennek a típusnak az akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest