- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
bull84ghia #11620 üzenetére
Arra emlékszem, hogy nálam nem volt vele anno akadás... még ICS-en sem
-
icon
senior tag
válasz
bull84ghia #11617 üzenetére
Pár nap, és lesz egy király bőrtokom a számodra, ha érdekel... privátban keress meg a részleteket illetően...
-
-
icon
senior tag
válasz
Diamond500 #11589 üzenetére
Vagy csak egyszerűen úgy kivezetni a reset gombot, hogy ne kelljen hegyes eszközökért folyamodni... biztos van valami módja a véletlen lenyomás elleni védelemnek...
Megy ma a cucc az elektrodokihoz, aztán pár nap és informálnak biztos, hogy mi van a masinával.
5 éves lányom nem kicsit szomorka, jól eljátszogatott vele Angry Birds-ökkel -
icon
senior tag
válasz
Atawallpa #11587 üzenetére
Töltőn hagytam éjszakára, és már kártya nélkül is próbáltam indítgatni, de semmi...
És a munkahelyemen is töltőn volt, mutatott kb. 20%-os szintet, mielőtt kikapcsoltam... és este egy bíztató jel volt, hogy tölteni töltött, mert kellemes kézmeleg lett a tablet hátulja, majd amikor végezhetett a dologgal, akkor szépen visszahűlt.
Intézem a szervízt...
-
icon
senior tag
Sziasztok!
Problémám az xpad70-esemmel a következő, munkából hazaindulva kikapcsoltam, majd hazaérve azt tapasztaltam, hogy ő bizony nem akaródzik elindulni. Próbálkoztam már töltővel, nélküle, reset gomb 5 másodpercig lenyomva, majd indítási kisérlet, de semmi életjel.
És persze, mivel tavaly júliusi a cucc, már rég nem garis... mivel próbálkozzak még?
-
icon
senior tag
Sziasztok!
Egy évfolyamtársamnak xtab70-je van ICS-el, lassúcska a Wifi a gyári romtól. Mit kéne tennie?
-
icon
senior tag
Nálam 99%-nál megáll...
-
icon
senior tag
Az ICS gyári böngészőnél hogy lehet azt megadni, hogy ne az utolsó megtekintett oldalt nyissa meg, hanem egy előre beállítottat?
-
icon
senior tag
Ics-el lehet valahogy wifin megosztani mobilnetet? Mert 2.3.4-en lehetett, de itt nem találom a módját
-
icon
senior tag
No nekem 1 érdekesség van (XPAD70), ICS-el nem hajlandó elindulni, ha a töltő rá van dugva (tán a legelső gyári romnál csinálta a gép ugyanezt)
-
icon
senior tag
anysoft szintúgy
-
-
icon
senior tag
MF190-es modem most már 4 órája ketyeg az ICS-en. Azt még nem tudom, hogy az aktív hub, vagy a folyamatos magas térerő az oka, de azelőtt pont ugyanígy használtam 2.3.4-el is és ha volt némi tétlenség a netforgalomban, akkor hajlamos volt ledobni a netről.
-
icon
senior tag
No a rendszer fent nekem is, MF190-es modememet jól tolerálja, néha 1 perc után bontja a kapcsolatot... de majd holnap jobban lesz módom tesztelni...
-
icon
senior tag
válasz
Victoryus94 #7414 üzenetére
Valami nem kóser... nekem az MD5 2bfa9a8251254a05ee3c265bd90e93f2... egy kicsit eltér
-
icon
senior tag
válasz
Victoryus94 #7425 üzenetére
2.3.4-el megy, az biztos
-
icon
senior tag
Ez "bíztatóan" hangzik... a legelső perctől használom egy ZTE MF-190-el és nem lehet tudni, hogy ICS kezeli-e a modemet?
-
icon
senior tag
válasz
Victoryus94 #7417 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, így már tiszta sor... és jobbulást!
-
icon
senior tag
No nekem nem állt össze az infó 3. túrásra sem... tehát decemberi Kelzsoca rom-om van, mik a teendőim, ha egy rootolt Kelzsoca ICS-t szeretnék X-PAD-re?
-
icon
senior tag
válasz
Victoryus94 #6993 üzenetére
oké... akkor a hosszú hétvégén ICS-re váltás ezek szerint
-
icon
senior tag
Bocsánat... 145 byte-os lesz az apk
-
icon
senior tag
Akadt két kis problémám. A lényeg, hogy össze akartam gyűjteni a gépen használatos progik apk-csomagjait, hogy majd offline-ban újra húzzam a rendszert a munkahelyen mondjuk ebédszünetben.
No már most az 1-es hsz-bem leírt weboldalról készülném lehúzni a dolgokat, de a NOD32-m beint, hogy a
"Részletek:
Weboldal: http://androiddev.orkitra.com/download/apps
Megjegyzés:
Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."És ha letiltom a víruskergetőmet, csak 15kb-os valamit szed le mérettől függetlenül, ami több, mint gyanus...
-
icon
senior tag
Csak olyan fura 1-1.5 havonta újra húzni mindent
-
icon
senior tag
válasz
kelzsoca #4941 üzenetére
A közelmúltban nem volt új telepítés... de mindenre panaszkodik, ami normál induláskor elindul (bluetooth váratlanul leáll->be sincs indítva, PowerAmp, Beállítások... nem tudom, 6-8 szokott lenni), és miután végigérek a lenyomkodással, kezdi előről...
A másik kis kedvenc, ha nem nyúlok a géphez, akkor képernyő elsötétedik, mintha reboot lenne, csak 2-3 másodperc után bejön a háttér, meg a húzható gombok, de ez elé is dobálja a hibaüzeneteket...
Tárhelyek:
rendelkezésre álló hely 2.75 GB
Belső tárhelyen 205MB
Az SD-kártyán meg 345 MB egy 8GB-os kártyából...
Szóval helyhiány nem lehet, csak legfeljebb néha azt hiszi...
Mit kéne kiwipe-olnom, ami esetleg 1 hónap alatt megtelik, vagy kezelhetetlen méretű lesz?
-
icon
senior tag
És megint visszatért a régi játék az xpad70-emmel... kb. egy hónapot bír ki újrahúzott rommal, aztán indításnál dobálgatja a hibaüziket, hogy ez meg az váratlanul leállt...
Reset, majd power on, ugyanaz... aztán olyan negyedszerre ötödszörre jól indul el.
El nem tudom képzelni mi lehet a baj
-
icon
senior tag
Nektek mennek a flashes oldalak? Nekem pár napja vagy frissítést kérnek az eddig működő oldalak, vagy a Flash plugin hiányát mutató kék legókocka van az ojjektumok helyén pl. itt a pH-n is
-
icon
senior tag
válasz
atravel #3304 üzenetére
Nekem meg pont a 2.3-nál jön elő sűrűbben... héten már a második. Először nejem szólt, hogy az alapállapot fogad, kikapcs, kártyacsere, indít, visszatért.
Tegnap meg bekapcs, alapállapot, kikapcs-bekapcs alapállapot, kártya kivesz-berak, elindít alapállapot... végső tipp: reset gomb, elindít, visszatért... család duplán örül, nem kell órákat várakozni az újratelepítéssel, és én sem hőbörgök egész este... -
icon
senior tag
válasz
FloriOn #3149 üzenetére
ismerős a probléma... ugyanaz az eszköz 2.2-vel kompatibilis a Market-szerint az alkalmazással, 2.3-mal meg már nem.
A másik kis kedvenc az új romnál a böngésző... elkezdem összerakni a szokásos bookmark-okat, majd pár nap múlva már a böngésző indításánál hibával leáll. Egy megoldás szokott lenni, ha a gyorsítótárat ürítem, de akkor elvész minden, amit beállítgattam...
-
icon
senior tag
-
icon
senior tag
Valamit nem értek... felraktam a legújabb rom-ot, és egyszerűen nem őrzi meg a beállításokat... kikapcsolom a masinát, bekapcsolom, az alap indítóképernyő fogad, gmail indításnál fiókot beállítom... és a legjobb, marketről semmi nem jön le, mert nincs elég hely a frissen installált eszközön...
Mit csináltam rosszul?
-
icon
senior tag
Atyaég... szbence11 "kolléga" kitett magáért...
Vannak emberek, akik nem hallottak még az igényesen kivitelezett, 10000x végigtesztelt programokról, meg hogy mivel jár mindez (tudjátok, az idő, amit minden mástól vesz el).
Csak határidőkről... meg mindenhol átverést szimatolnak.Szerintem ez a kütyü nagyon rendben van, az anomáliái ellenére is ezt mondom.
Nem hibának hívom, mert akkor a problémás funkciók nem működnének (nekem néha a töltöttség-kijelzéssel, és az ezzel járó rom-reakciókkal gyűlik meg a bajom, meg a random időnkénti net-eldobásokkal, de ez egyértelműen szoftveres természetű, mert mindig ugyanúgy tudom kikerülni, no meg a bluetooth-fejhallgatóm miatt vagyok egy kicsit csalódott, hiszen pár éves telefonom simán kezeli, 400MHz-es procijával, és nem akadozik a Symbian-oprendszer, nem úgy mint elvileg fejlettebb Android-os xpad-nél)De ha a korlátait figyelembe veszi az ember, akkor végülis korrekt a cucc...
-
icon
senior tag
Engem csak érdekelnének olyan játékok, amit Chainfire-rel futnak... még az előző Kelzsoca-rom felrakáskor raktam fel, de mire odáig jutottam volna, addigra volt egy emberes fagyás a gépemben, amit a legfrissebb rommal sikerült leküzdenem...
Szerintem mást is érdekelhet ez a téma
-
icon
senior tag
A Kelzsoca-féle rom-nál ajánlom a szíves figyelmedbe
Beállítások->Wifi és hálózatok->Wi-Fi beállítésok>Menü gomb->Speciális->A szabályozó domainVálasztási lehetőségek:
11 csatornák
13 csatornák
14 csatornákAlapjáraton a 3 közül egyik sincs kiválasztva, nekem anno fixen 1-es csatornát volt hajlandó elfogadni.Amióta erre rájöttem, a 14 csatornás beállítást használom, azóta nincs ilyen gond
-
icon
senior tag
Akkor érdeklődnék, az említett gyári kiegészítőkről mi hír?
Jó lenne azt is tudni, hogy mikről van szó... -
icon
senior tag
válasz
TheSaurus62 #1734 üzenetére
Mert hosszan kell nyomni a szövegmezőbe, ahová írni akarsz, majd a beviteli módban átállítani...
-
icon
senior tag
Az új romot felraktam, sima ügy volt, 4gb-os kártyával, elötte a készülékben formázva. Felraktam azért is, a modem hátha észhez tér, és mobileszköz lehet végre a tabletem, vagyis nem kell aktív hubon át használnom.
Ami még érdekes, ha töröltem az apn-profilokat, akkor a modem gyorsan készenlétben állt, de viszont a beállítások elmentése után sem tudom munkára bírni. Csak úgy, ha benne van az aktív hubban, megvárom míg 3g módba vált, és utána csatlakoztatom a tablethez.
-
icon
senior tag
És van még 1 fura dolog... már említettem nem rég, de azóta kitapasztaltam. A mobilnetem akkor szuperál, ha aktív hub-ba dugom a modemet... ha csak direktben az otg-be, akkor teljesen random a dolog, de inkább nem jön össze. De érdekes amíg nem volt az aktív hub, addig nem volt ez a gondom...
-
icon
senior tag
Otg adaptert-kábelt nem lehet valahonnan szerezni?
-
icon
senior tag
Honnan lehet tudni amúgy, hogy milyen játékok érhetőek el chainfire3d-vel?
-
icon
senior tag
Egy érdekes dolog... amióta aktív hubra dugtam rá a modemet, simán az otg-adapterről nem akarja elfogadni az XPAD, csak a hubról.
-
icon
senior tag
Én még 1 dolgot tapasztaltam, ha Bluetooth-os fejhallgatóra szánná rá valaki, hogy használná, inkább ne tegye... játékból diavetítés lesz, a rendszerhasználatból emberes fennakadás. Pl, egy pause gomb lenyomása után kb. 20 sec után reagált a rendszer
-
icon
senior tag
De viszont a magyarított rommal valamiért stabilabb a mobilnet...
-
icon
senior tag
nálatok van néha olyan, hogy a Marketről letölteni szánt progi "download paused" üzenettel megáll a letöltés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest