- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
király vagy, apám, felrakok mindent,
aztán kegyetlenül levéleményezlek
mondjuk ez az arany skin egy rose white házhoz lenne jó,
az meg csak neked tetszik annyira, szerintem ratyi.
én a helyedben csinálnék egy saját skint a brushed metal telóhozkérdezted az IM-et:
hát én utoljára asszem a v635-ömben láttam IM ikont -
bwoay
nagyúr
nekem az a gondom, hogy nem akarok scrollozós főmenüt,
bőven elég a 9 menüpont, nem kell oda több szerintem.
a file managernek meg feleslegesnek tartok egy külön ikont,
jó volt az nekem úgy, mint a 44-esben,
hogy benne van az office toolsban.
hát mondjuk annyira nem nagy érvágás, max visszarakom a 44-est.thx
-
kacsyx
aktív tag
Már végigolvastam napokkal ezelőtt a fórumot. Csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy a telefon gyári programjával amit adnak hozzá (ha adnak) azzal lehet-e témát cserélgetni vagy valami "külsős" cuccal, nem pedig arra, hogy hogyan kell lépésről lépésre. Szerintem ez nem derült ki az előző párszáz hozzászólásból, de lehet hogy én voltam figyelmetlen.
-
kacsyx
aktív tag
-
HoNeYBiRD
csendes tag
de ha nincs egyáltalán belenyúlva, akkor is fagy?! mert sztem nem, szal ha rendeltetésszerűen van használva, akkor én úgy emlékszek, h. addig az enyém nem fagyott egyáltalán (jó pár hónapig)
nem feltétlen hiba ez, csak annál jön elő, aki kicsit moddolja a telót, tökmind1 milyen szinten, onnantól kezdve kezd el fagyogatni...h mi lehet a hiba oka pontosan, azt kéne tudni, mert hiába tettem én fel 2 linuxmod-ot is, akkor is egy idő után ugyanúgy fagyogatott
sőt flash után bírja egy dbig, csak pár csati-szétcsati után kezd(ett) el nálam fagyogatni, remélem ez az új sw ebben is jobban fog vizsgázni, meglátjuk, most még egyelőre nem fagy, pedig 1 téma már fent van... -
HoNeYBiRD
csendes tag
-
bwoay
nagyúr
V9 tudtommal pontosan ugyanaz a platform,
mint a K3-om, olyan meg van, és egész egyszerűen villámgyors a V8-hoz képest.
Értem én, hogy JUIX, és kellett is már egy új OS,
de sebességben nem lehet összemérni a kettőt,
ráadásul azt nem tudom, hogy a K3 milyen hw-el bír,
de megkockáztatom, hogy a V9-ben eleve egy erősebb processzor pörög,
akkor meg aztán...
Ez a Motorolának egy újabb, tipikus elbaltázott döntése,
hogy kijött két, lényegében tök egyforma telefon,
egyik az, ami megfelel a kor követelményeinek,
a másik meg még talán elavultabb is, mint annak idején a V3 volt.
A V9-től sokakat elrettent a régi platform, hiába rendelkezik decens tudással,
nomeg az sem segít, hogy vastagabb, mint a kisöccse.
Villogni meg nem lehet vele, mert ránézésre semmiben nem különbözik
a nála feleannyiba kerülő változattól. Senkit nem is ismerek,
akinek ilyen telefonja lenne. Pedig jó készülék ez,
de jelen körülmények között úgy tűnik,
hogy termékkannibalizmus áldozata, a V8 megeszi. -
HoNeYBiRD
csendes tag
és beépített gyári törölhetetlen videóból is csak 1 van, annál amit én használtam eddig, ott 2 volt, eddig tényleg minden ízében jobb, ha az óra se fog késni, akkor nem tudom micsinálok
sőt most lesem, az alkáli téma is mintha kb fele lenne méretre, mint eddig volt(de lehet ez azért van, mert ott már a módosított témára emléxek, ami nagyobb mint az alap jó eséllyel)
-
macika9
csendes tag
hu srácok, most megleptetek ezzel az új softtal, igazán jo lehet ha ennyire oda vagytok tole
és légszi leírnátok nekem mi mindenben változott az eredetihel osszehasonlítva? koszike.. na és légszi én hogy tudom meg milyen ez a firmwarem vagy softom van, milyen kodot kell beadni? koszonom szépen
-
HoNeYBiRD
csendes tag
nem olyan nagy vaszisztdasz ez egész az biztos, gondolom szervízben is ugyanilyen módszerrel mennek a dolgok, bár most (is) lehet tévedek
és akkor linuxmod-ot még nem is próbáltál...bakker ez a virágos háttér meglepett ám flash után, előző szoftnál flash után nem ez szokott fogadni, hanem a jól megszokott alkali default
-
HoNeYBiRD
csendes tag
megintcsak mondasz vmit, portugál sorstársainknál is van vmi baszás egy két betűn, nem ékezet, hanem vmi furi kanyarintás, tán nem is a magánhangzókón, hanem a mássalhangzókon, na ennyit a nyelvi félóráról...
a lényeg, h. működik, klappol mindenna ez az amitől én falnak tudok menni egyébként, h. a hardware is rendelkezésre áll a szoftver is ezek szerint, de vmiért mégis elérhetetlenné tesznek egy bizonyos funkciót (ilyen volt anno a v3asnál is a videófelvétel funkció, amit úgy kellett utólag asszem hexedittel v- mivel visszatrükközni, nemtom már pontosan rég volt
, na nem mintha használtam volna utána valaha is ezt a funkciót, de ha már 1x lehet, akkor mérne)
-
HoNeYBiRD
csendes tag
királyság, akkor én is megyek neki, azt olvasom erről a szoftról, h. a legújabb retail cucc, ami csak az 512-es V8-hoz jó
ez egy új dolog lehet, ami odateker (teoretikus felvetésnek már olvastam vhol, h. vhogy meg lehet-e ezt csinálni, ott hümmögtek-hammogtak az eszek, a gyárban ezek szerint meg megcsinálták)
a v9 asszem ezt alapjáraton tudja egyébként, csak az ugyi más tészta teljesen
még 1 dolog remélem megoldódik, ammeg h. ne késsen az óra...és akkor tényleg már-már tökéletes a dolog, felgórni egy szép skint és kész
-
HoNeYBiRD
csendes tag
akkor közelítesz a tökély felé, új bootloader, sms gond megoldva, unbranded fain szoft...
asszem én is cserélek, csak az a fél óra nem hiányzik utána, még mindent visszaállítok, ahogy én szeretem
1 kérdésem még lenne, ha vmit kipróbálnál nekem:
kikapcsolt állapotban ébreszt-e a jószág? (nálam még ez 1 sarkalatos pont, ebből nem engedek) -
HoNeYBiRD
csendes tag
ezt használom persze
bootloader csere ugyanúgy történik minta sw-t frissítenél, csak kb fél percig tart össz
hát bakker, ez az sms téma kezd engem is megőrjíteni, tényleg úgy van ahogy mondod, baszik ez a nyelvi fájlokra, csak nem vettem észre eddig, most is csak úgy próbáltam őket, h. írtam pár sima karaktert aztán pár ékezetest, de nem ugrott arra, h. 2 sms
most, h. úgy próbálom, h. jóval több karaktert írok (160nál kevesebbet persze), így tényleg átmászik
akkor marad az ékezetnélküli írás (utána úgyis átkonvertálja, ahogy te is írtad), én úgyse használtam eddig se itap-ot, meg hasonló okosságokattényleg 1 kérdés, a V8 is figyelmeztet, ha mondjuk nem megy el egyben az sms, mint mondjuk a régebbi motók? na, csak azért kérdezem, mert akkor pedig eddig is fel kellett volna nekem tűnnie, h. nem egyben megy el az sms, hanem 2-3-ban, kb. fél éve flasheltem először, azóta akkor ez gondolom így van
-
HoNeYBiRD
csendes tag
hát ötletem sincs sajna, h. mi lehet nálad, ha a bootloadered verziója is stimmel
én mindent úgy csináltam, ahogy leírtam már 3x v. 4x és eddig mindig működött utána minden rendesen (kivéve ezt az sms-es témát, de másik nyelvi fájllal most már ez is jó megint)
max még megpróbálhatod még1x reflashelni, de ha az előbb amikor csináltad, lefutott rendesen, kiírta, h. PASS, akkor nem hinném h ez segít, de hátha... -
HoNeYBiRD
csendes tag
mondasz vmit
az igazság, h. ezt a nyelvi fájlt nem használom rég óta (azóta valszeg nem írtam sms-t), pár napja cseréltem le az LP002f-et, de akkor lehet megy vissza, az sztem megoldja a gondot
vagy eljött az ideje a 3. kipróbálásának, amiben még van magyar nyelvén meg gyak ezért flasheltem már párszor, mert enyém is mindig fagyott miközben koituszra kényszerítettem a géppel
, ha kicsit meg volt berhelve a gyári szoft (értsd témák felrakása), de ha flashelem, nekem utána mindig jó egy dbig, amég nem terhelem meg nagyon újra, nem fagyogat
-
HoNeYBiRD
csendes tag
hát ez érdekes, én egyik problémával se találkoztam
alkáli témával, h. mi lehet, azt passzolom
sms problémát tán meg lehet oldani egy másik nyelvi fájl feltöltésével, de ez csak tipp
de nem is hajlandó ékezetes betűket írni, vagy csak küldésnél van keh?
most, h. így mondod az sms-t, ott tényleg van 1 kis furcsaság: néha fura helyen vágja ketté a szavakat sor végén, de nem számít ezért több karakternek, és így több sms-nek, csak fura helyen választ el, ennyi, de én már megszoktam -
HoNeYBiRD
csendes tag
először is a bootloader verzió az fontos lehet, de én ezzel nem machináltam semmit, nekem alapból A3.C9 van rajta (vodás v8) a firmware már nem tudom pontosan, h. mi volt eredetileg (talán ez: R601_G_80.42.39R), de ez nem is érdekes, a lényeg h most ez: R601_G_80.44.2BR (unlocked, unbranded retail uk motorola)
magyarán ha bootloadered verziója ez: A3.C9, az SW-verzió amivel flashelni szeretnél meg ez: R601_G_80.44.2BR, akkor biztos sikerülni fog a művelet, garantáltan nem fogod tönkrevágni a telót plusz megbolondítod egy kis magyar nyelvvel és kész a tányér, jobb lesz mint új korában
akkor linkelnék:
RSD lite 3.9
R601_G_80.44.2BR : Retail UK LP0039a, unlocked, unbranded, for 512mb RAZR2 V8 Provided by: Skrilax_CZ (52.25 MB)
nyelvi fájlt innen tudsz lőni (3 van amiben van magyar is, én ezek közül 2őt próbáltam eddig, én ezt javasolnám: LP0037, az LP002f-nél 1-2 helyen nem volt lefordítva az angol szöveg)
a flashelés mikéntjét pedig itt találod rsd lite-tal (kb 10 perces hadművelet, nyelvi fájl feltételével együtt), azt értelemszerűen miután feltetted az új firmware-t, utána kell, kicsomizod a rar-ból, nem lesz kiterjesztése, adsz neki egy olyat h. .sbf (mint a firmwaré is), mert különben nem látja az rsd lite, ergo nem tudod rátenni a telóra a nyelvet kit. nélkül
ha vmit nem értesz, akkor kérdezz bátrande sztem menni fog ;)
-
HoNeYBiRD
csendes tag
ezt jó hallani, mármint olyan értelemben, h. mondhatni valamennyire bolondbiztos a cucc, ugyanis nem lehet megoldani otthon lepattint-felpattint mozdulatsorral, ezért nem láttam még mondjuk magenta színben (szervízben gondolom ezt is megcsinálják, de úgy meg már földi halandónak nem éri meg)
jobb ötletem nekem sincs, mint amit írtál
vki azt mondta itt ha jól emlékszem h. tud szerezni 20k-ért függetlent vadi újat, ha tényleg így van (nekem fingom nincs, nem követem az árakat, mert akkor mindig elszontyolodok, h én még duplájáért vettem flottás előfizuval), akkor inkább megérné egy új v. vársz még fél évet, addigra már tán tényleg olyan áron lesz, h. azt mondod, h. veszel egy másikat, ezt meg elnyomod aranyáron vmi süsünek, h. milyen faszányos egyedi házas teló
-
bwoay
nagyúr
ja, de ha a pannonhoz vitted volna, akkor ők 2 hétig szó szerint csak ülnek rajta,
majd utána küldik el a motokerhez, hogy egy hét alatt elkészüljön
a motoker meg nyomott egy vaskos számlát a motorola felé,
nyilván nekik is megéri így garanciában szervizelni (amúgy valszeg nem nagyon) -
bwoay
nagyúr
de az időzónát is automatikusan állítja?
azt hittem, hogy ha azt megadom, akkor csak a hálózat által szórt idővel szinkronizál,
de zónától függetlenül teszi mindezt, tehát csak a percet állítja... na mindegy.
melyik szolgáltatónál van, jóuram?
aztán firmware-ből mifélét használ?
amúgy az U6-nál megfigyeltem (a 3 év használat alatt),
hogy a low battery felirat annyit tesz, hogy a készülék 24 órán belül le fog merülni.
tehát ha reggel ez a figyelmeztetés fogadott,
akkor a telefon még vígan ment estig, sőt, ez a mai napig áll.
v8: a java linux platformnak hála az akksi merülését is ismétlődő figyelmeztetéssel jelzi,
akkor is, ha rezgésre van állítva, korábban ez nem így működött.
Ez azért tetszik, mert talán fél napot ez is kibírna low akksival,
azt viszont én nem bírnám ki, ha fél napon át 5 percenként rázná a gatya szárát -
macika9
csendes tag
oké, koszonom a segítségedet meg azt is hogy ilyen jol leírtad hogy kell erre a telefonra témát felrakni, most más dolgom van de holnap ráteszek a telefonra más témákat is, addigis marad a golden
reméllem menni fog és kár hogy nem megy ez az egész a theme managerrel vagyis az elso leírásoddal mert úgy egyszerubb lenne de nem baj na.. még egy kérdés az eszembe jutott ez a golden téma nagyon szép meg mindent megváltoztatott az ikonokat is meg minden csak észrevettem hogy a képernyon a wallpapperom az maradt ami az azelotti alkali témánál volt tehát csak az nem változott.. nos ez nem tudom most nem azért van hogy amikor az átírásokat csináltam a wordpadban akkor ott a wallpappernél átkellett volna írni a alkalit goldenra vagy valami olyasmi? koszike a választ és a segítséget..
-
macika9
csendes tag
szia, nos igen abban volt a baj hogy nem volt meg az a driver amit adtál, lehúztam és a program már fel is ismerte a telefont.. nos csináltam eloszor az elso modszerrel theme managerrel, fel is toltottem a Golden skint de ahogy a telefonban megtaláltam és rákattintottam nem változott semmi a alkali kékes téma maradt.. hát megprobáltam megcsinálni az egészet a másik modszer szerint a p2kcommanderrel mivel azt írtátok ezzel jobb cisnálni, nos ez igazán hosszúbb leírás de mindent úgy csináltam ahogy le volt írva a pdf fájlodban, még a wordpadban is átírtam a skinnél az egész sort ahogy késobb írtátok a forumban nem csak az utolso goldent tehát mindent úgy csináltam ahogy irtatok aztán visszatettem ezt a fájlt a tobbi chm fájl kozé de megint amikor a telefonban megnyitom a témát az alkali van ott és semmilyen gold, nem változott semmi, nem értem miben lehet a baj, valaki tudna segítenni?
-
macika9
csendes tag
szia, segítséget kérnék.. a leírásod szerint probáltam témát tenni a telefonomra.. eloszor megprobáltam az elso leírás szerint theme managerrel de ott akadtam meg hogy a program nem ismerte fel a telefont tehát nem tudtam tovább lépni.. és ugyanaz volt a probléma a másik programnál is.. lehúztam minden aztán modem modba tettem de az a p2kcommander nem ismerte fel a telefont tehát nem találtam meg bal oldalon az ezxlocal mappát..koszonom segítségeteket..
-
HoNeYBiRD
csendes tag
milyen jellegű probléma jön elő nálad ha először split-et nyomsz és aztán create-et?
csak hogy mit kéne keressek, mert nálam most úgy tűnik, mintha nem lenne semmi gond (motolinux iconres composer 1.1-et használtam)én meg gondoltam egy olyat nagy naívan, h. ebben a black-grey skinben kicserélném az akku, térerő meg efféle ikonokat amik a képernyő felső részén szoknak elhelyezkedni
, úgy hogy nemcsak a belső kijelzőn, hanem a külsőn is nyoma legyen - van 1-2 másik téma, ami ebben erősebb sztem - mivel ez a black-grey skin meghagyta az alap ikonokat ilyen téren - gondolom ez se lesz egy egyszerű mutatvány
bár nemtom, ha logikusan gondolkodok, akkor elvileg minden skinben ugyanúgy kell h. elnevezve legyenek a fájlok, szal csak át kell hámozni azt a kb. 1600-1700 fájlt, a megfelelőket kicserélni, és már kész is
-
HoNeYBiRD
csendes tag
.g a kiterjesztés
én ezt komolyan mondom nem értem, cseréltem már én ilyet, csak nem ebben a skinben
most is kipróbáltam egy másikat ott simán működik, de ebben egyszerűen nem engedi, hiába kattintok, nem jön fel az a kis előbukkanó ablak, ahol választani lehetne, h. törlöm v. cserélem...ja, és látom a miniatűrjét oldalt, azt nem lenne szabad?
-
Enjoy
addikt
Már 20k-ért tudok szerezni ilyen telefont, ami szerintem nagyon jó ár egy ilyen szép, és minőségi telóért.
Igazság szerint sosem volt motorolám, de erről az tehet,hogy szoftveresen nagyon gyengék voltak. (dizájn terén a motok nagyon jók) De mivel itt a szoftver már Linux alapú, már ez sem probléma.
Szerintem menni fog az 3napot is. De ha nem, akkor sem para, mert amikor alszom, addig a telóim ált. úgyis töltőn vannak -
bwoay
nagyúr
azóta reprodukáltam,
annyi, hogy szól, hogy a téma felülírná a hangbeállításaimat,
akarom-e. vagy valami ilyesmiazt én is néztem, hogy a BlackGrey skin harmadik változatánál
elég furák az ikonok, ha kiteszed őket home screenre,
de ha homogén fekete hátteret állítasz be, akkor teljesen kóser.
persze ettől még a Bubbles a legjobb,
hiába vagyok az egyszerűség híve, színek nélkül már túl puritán. -
HoNeYBiRD
csendes tag
itt vannak ömlesztve még skinek
ez lenne még tán, ami odatekerne (csak még kezdeti stádiumban van a fejlesztés, ha lehet hinni a developernek)
bár én ezt mondjuk sose értettem, h. mi a jó abban, h. egy motorola skinileg úgy nézzen ki mondjuk, mint az iphone
de ez az lg synthesis tényleg szép, ezt elismerem
-
bwoay
nagyúr
Az alkálinak van, a plushnak nincs
És az biztos, hogy nem a plush a default.
de biztos, hogy valami olyasmi a megoldás, amit mondasz, thxAmi ezt az új skint illeti (mert a három verzió ugye csak ikonokban tér el):
horror, nagyon durva. Imádom, hogy a gyárinál jóval kisebb fontokat használ,
így több menüpont látszik egyszerre.
Nekem amúgy is tetszik, hogy sötét az egész,
bár a virágos az kemény, kb semmi szín, akárcsak az, amit legutóbb linkeltél.
Legjobban a bubbles tetszik, az is csak visszafogottan színes.
Szóval le vagyok nyűgözve, és köszönöm, asszem a bubbles marad
(remélem stabil is). -
bwoay
nagyúr
nem tudom, hogy csináltad, de te vagy a király, apám!
az összes gyári téma fent van már amúgy,
meg a ZN5-é is, de még felnyomom ezt a kettőt.
notepad-et használok továbbra is, semmi gond vele
Amúgy nem tudom, hogy ez normális-e,
de nálam alapból csak egy chm file volt fent,
viszont az alkali téma mellett ott volt a plush is,
ezt nemigen tudom mire vélni. -
HoNeYBiRD
csendes tag
na akkor amit nem feltétlen javallanék, és én elkövettem ezt a hibát lustaságból, egyszerre sok (20) témát v chm.-et felmásolni, eleve alig akarja megnyitni a témák mappát a teló, bár nem tudom, ez nem feltétlenül lehet gond, lehet csak benéztem vmi olyan skint, ami vmiért nem működött rendesen
alig tudtam vhogy bekapcsolni a telót miután lefagyott, hiába vettem ki az akkut, csak a bűvös # + * lenyomva tartása közben lehetett bekapcsolni (legnagyobb megdöbbenésemre azonban nem a bootloader screen fogadott, hanem a rendes sima bekapcsolás utáni simkódbekérő), szal jobbnak láttam azonnal egy flash-t, amég lehet, inkább nem kezdtem el kinyomozni a hiba okát, ilyenkor mindig elcsodálkozok, ha nincs tele mindenféle szarral a teló, akkor mennyivel gyorsabban reagál (kb. mint a win töredezettségmentesítés után)
-
HoNeYBiRD
csendes tag
iconres composer-rel cseréltem már én is cl.gif-et, máshoz nem nyúltam, én nem vettem észre, h. vmi gond lett volna a skinnel utána
kview-t nem próbáltam, pont azért, mert mindenhol azt írják róla, amit te is
off: moto aura-t láttátok már? szerintem kedvenc gyártónk megint belenyúlt a jóba
-
bwoay
nagyúr
ja, nem is mondtam, hogy milyen szép ez a Golden skin,
csak hát ehhez tényleg vagy a luxury gold,
vagy a rose gold telefon az igazi (én akkor már utóbbit pártolom,
a luxury szvsz kurva ronda).ami a funlightot illeti:
én mindig úgy gondoltam,
hogy az ilyesmiben azok lelik örömüket,
akiknek sosem rendelkeztek v600-al, vagy v620
Vagy pont azok, akiknek volt,
és a mai napig hiányolják a "glóriát",
ami ezeken világít -
HoNeYBiRD
csendes tag
megkövetek mindenkit, úgy tűnik nálam a probléma neve jegyzettömb, megoldása wordpad
így működik dawe666 leírása alapján simán a skin mappába másolva a dolgokat, szal jegyzettömb felejtős, mert vmit elkalibrál
úgyhogy nem kell javítanod a leírást sztem
bakker, ezt a keverést (holott ha először úgy csinálom, ahogy írva vagyon szórul szóra wordpad-dal...)
viszont akkor most meg az a kérdés, h. bwoay-nak miért nem megy simán a skin-be másolva a dolgokat?!
nem volt gond a kis és nagybetűkkel, azzal nem kevertem, egyszerűen jegyzettömb, azt sanyi
-
HoNeYBiRD
csendes tag
itt a chm:
[THEME_CONFIG_TABLE]
CalendarAlarm = /usr/data_resource/sound/ringtones/Door_bell.drm.mid
CallAlertLine1 = /usr/data_resource/sound/ringtones/Carbon.drm.mp3
CallAlertLine2 = /usr/data_resource/sound/ringtones/Carbon.drm.mp3
EmailAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Beep.drm.mid
IMAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Alert.drm.mid
LightAlert = /usr/data_resource/funlight/
MsgAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Wind_chimes.drm.mid
PowerOffScreen = /usr/data_resource/poweroff/splash_powerdown_ani_full.gif
PowerOnScreen = /usr/data_resource/poweron/splash_powerup_ani_full.gif
ScreenSaver = /usr/data_resource/picture/Alkali.drm.gif
Skin = /ezxlocal/download/mystuff/skin/Evolution Lime
SlideTone =
ThemeName = Evolution Lime
VMAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Wind_chimes.drm.mid
WallPaper = /ezxlocal/download/mystuff/Pictures/Wallpaper/white_cluhj1nf.jpg
WallPaperLayout = Fit-to-Screen
[THEME_PROP_TABLE]
CopyRight = Motorola inc.
CreatedTime = 05/12/2006
GridIcon =
ListIcon =
PackagePath =
ParentPath = /usr/data_resource/theme/theme1.phm
ThemeSize = 1392832mondjuk nemtom, h. így ezzel mész-e vmire, vagy a fájl kéne maga?!
és BUÉK
jaja, szal nálunk csak úgy működik a dolog, ha unknown/skin-be vannak másolva a skinek és ennek megfelelő a .chm is persze
de ez már megint érdekes, h. van akinek jó simán a skinbe, van akiknek meg nem
-
bwoay
nagyúr
Sima user error volt a gond szerintem mindkettőnknél.
Nálam a következő:
a leírásodban tényleg ez szerepel:"/ezxlocal/download/mystuff/skin/Golden"
viszont a pdf-ben azt írod, hogy az aláhúzott részt kell módosítani,
az pedig az elérési út végső foldere,
jelen esetben értelemszerűen a golden.
Namost mikor én megnyitottam a chm file-t,
akkor a következő fogadott:
Skin = /usr/data_resource/skin/default1
és én ebből át is írtam becsülettel a default1-et Golden-re,
na ez totál kapufa, így sosem fog működni.
Amit HB linkelt, az annyival következetesebb,
hogy konkrétan le van írva:
/unKnown/Skin/Gold-ba pakolod a skin file-okat,
tehát /ezxlocal/download/mystuff/unKnown/Skin/Gold-re módosítod
az elérési utat a chm-ben.
Ennyi, most már tiszta sor, de ehhez kellett a tanulópénz.
Ja, közben történt egy érdekes dolog,
azt hittem a telefon bedobta a törölközőt:
nem volt hajlandó UMS-ként csatlakozni,
hiába állítottam memory cardra, nem jött létre a kapcsolat.
Pislogtam is egy ideig, hiszen semmi ezzel kapcsolatos dolgot nem állítottam el
(tudtommal), de aztán beugrott, hogy egyszer leválasztás nélkül rántottam le,
és akkor meg is fagyott.
Újraindítás után ment. Mindig válasszátok le okosan, gyerekek -
HoNeYBiRD
csendes tag
dawe666, akkor nem lehet h a theme manager-rel is pont az a probléma, h. nem a unknown/skin-be teszi a skineket, hanem csak simán a skin-be?! és azért írtad te is, h. nem olyan megbízható, mint a p2k5
bwoay, akkor az fain, még jóhogy te vetted a fáradságot és kipróbáltad, én nem gondoltam volna h. ilyen magától értetődő lenne a probléma megoldása
de moto makacs jószág
linuxmodok:
nekem kettőhöz volt szerencsém: Linuxmod 5 alpha 1, meg vmelyik régebbi verzió rasputintól, most meg nem mondom pontosan melyik volt
én úgy mentem neki ezeknek a modoknak, h. semmi más elvárásom nem volt, csak annyi, h. a külső kijelzőn figyelő voda logót eltávolítsam, tetszés szerinti képre cseréljem illetve, h. tudjak vmi más témát feltenni azokon kívül amit a voda kegyesen fent hagyott a telón, és a poweron poweroff animációkat kicserélni szintén vmi kedvesebbre, ebből a szempontból 5ösre viszgáztak a linuxmodok, ezeket tudják, sőt ennél sokkal többet is...
viszont ami egyáltalán nem tetszett bennük az a kinézet, amit te is írtál dawe666, ebbe télleg feccölhetnének egy kicsit több időt, vagy nemtom, mondjuk valszeg nem ez a fő cél, jó egy csomó dolog testreszabható, de akkor is vhogy mindig maradt vmi, ami nem tetszett
a fő ok azonban, ami miatt lemondtam róluk, h. kikapcsolt állapotban a teló nem ébresztett, amire szintén olvashatók megoldások, de nekem egyik se használt (a mai napig nemtom h ennek mi lehet az oka, tán ez is a rakás eltérő firmware-verzió miatt lehet, h van akinek jó, van akinek nem), szal a vége az lett, h. visszatettem egy gyári sw-tja, és még egy dolog, ezt mindig elfelejtem megkérdezni, a teló órája nálatok is késik egyfolytában? (az is érdekes, h. ha linuxmod, ha gyári sw van rajta, akkor is ugyanúgy késik, vagy ez nem szoftver probléma lehet?)
és télleg kösz a leírást dawe666, különben én nem kerestem volna rá máshol, h. hogyan lehet gyári sw-re skint tenni, mikor mindenhol azt szajkózzák, h. azt csak modra lehet, bwoay meg feltehetően nem jött volna rá, h. nálunk mi lehet a gond
szal tenkjú for jor kooperésön
-
bwoay
nagyúr
na, ha téged sikerült visszacsalogatni a topichoz,
akkor már megérte írni...közben utánajártam:
bejövő hívásnál a hangerőgombok közül a felső
megszünteti a hangjelzést/rezgést bejövő hívásnál,
az alsó viszont visszautasítja a hívást,
tehát ennyivel is előrébb vagyunk a korábbi platformhoz képest.ami az USB port fedelét illeti:
hát az egy elbaszott megoldás, úgy, ahogy van.
Mikor egyik cimborámat vásárlás előtt megkérdeztem a telefonról (régóta használja),
akkor csak áradozott róla, de kb 3 nappal később felhívott,
hogy az USB fedelet, mint általa talált egyetlen negatívumot megemlítse
Nekem az a véleményem, hogy nem is kell foglalkozni vele,
ha egyszer leesik, akkor kész, vége, legalább nincs többé gond vele.készülékházról nem találtam semmi értelmeset,
de az mire kell? nem menő már a legyalult design? -
ATish0
tag
Mit csináltok ti a telótokkal? Leszakad az usb védő, lejön a festék
Nálam egyben van a teló, mintha új lenne, talán egy kisebb karcot láttam rajta.
Üzemidőről még annyit, hogy zenét nem hallgatok, ami sokat számít, de igen, nyílván a használattól fog függeni. Este nem merek úgy elindulni, hogy sárgában van, de volt olyan, hogy nem volt időm tölteni és kibírta. A sok jelzés miatt inkább meg sem várom, amikor már nagyon merül, de tényleg értelmetlen volt így megcsinálni.Grat az egyedi telóhoz
Nem tudsz feltölteni róla egy képet?
Képernyőket meg többen is írtátok. Lényegtelen, hogy épp melyiket világítja a másik is világítai fog szóval nem kettő hanem csak egy hatamas képernyőt kell megvilágíania.
-
ATish0
tag
Az új billentyűfóliával milyen a teló? Újra lehet vele sms-t írni?
Engem ez az egyetlen dolog, ami zavar benne...Inkább nem is írok sms-t mert az egész billentyűzet használhatatlan.
^Sunrise^: Nekem is T-s van és gyors a menüje. Ha nem reagál a gombnyomásra az inkább a billentyűzet miatt van. Ha megnyomtad a gombot és utána ennyit kell várni akkor valami lehet a szoftverrel.
MrGoodkat: Nekem 2-3napot elmegy, valószínüleg hibás lehet a haverod akksija.
Fél éves használat után pozitív kép alakult ki bennem a telóról. Jól össze van szerelve, kíváló anyaghasználat, és még mindig gyönyörű. Az üzemidő elfogadható, viszont a szoftvert még lehetne csiszolgatni. Egyetlen nagyobb hibája a billentyűzet. Én már megszoktam, hogy ilyen, de ha valaki elkéri a telómat, általában nem tud mit kezdeni vele. Pedig csak izomból kéne nyomni a gombokat.
-
ToToRiiNa
csendes tag
ok, írtam nekik emailt, eddig még nem válaszoltak
az akku gond meg úgy tűnik, h. megoldódott (másfél napja töltöttem kb és még mindig 100%on figyel a töltöttség, sokat nem használtam mondjuk, kb fél órát telefonáltam), ez így már azért szimpatikusabb, lehet párszor fel kellett tölteni fullra, h. "bemelegedjen" az akksi, pedig ezeknél a lítiumos akkuknál ennek már nem így kéne működnie, ha jól tom?!
lényeg, h. már jó -
ToToRiiNa
csendes tag
még 1 kérdés, ami már egyszer elhangzott, csak válasz nem volt rá, vagy csak átsiklottam felette, akkor sorry
motoknál ez amúgy is visszatérő kérdés szokott lenni: kikapcsolt állapotban riaszt-e, ébreszt-e a v8? mert nekem se az ébresztő se a naptári riasztás nem hajlandó kikapcsolt állapotából életre hívni a motót, esetleg ezt vhol külön be kell lőni? viszont nem találok olyan menüpontot sem, ahol ezt be lehetne állítani, de lehet én vagyok ennyire süsü
pár nap használat után azt mondom, h. egy egész jó telefonra esett a választásom, persze lehetne jobb is, de tökéletes telefont én még nem láttam
legnagyobb fájdalmam nem a 3G és bővíthető memó hiánya (mert ez aztán tényleg egyénfüggő), hanem az akksi (és ez mindenkinek fontos, gondolom én): 1 nap alatt megadja magát, pedig nem nyüstölöm már állandóan, tán kéne bele venni egy v9-es akksit, bár nemtom, h. ilyen szempontból kompatibilisek-e
azért megjegyezném, h. az 1 nap-ot úgy produkálja, h. energiatakarékos mód ki, fényerő maxon, képernyő-megvilágítási és-kikapcsolási idők is maxon, viszont tényleg alig használtam, 1-2 sms, telefonálni egyáltalán nem telefonáltam, se játék, se fotó, se videó, se zene (érdekesnek tűnő dolog lehet, h. pontosan 1,5 órányi java játék (sakk) után teljes töltöttségről indulva teljes fényerővel lenémítva teljesen lemerült a kicsike)
ez a kikapcsolt állapotban nem ébreszt effekt épp az akku miatt is gáz, mert mialatt alszok én ki szoktam nyomni, ami nagyjából 8 óra, akkor ennyit még legalább lehetne spórolni
szal csak remélni merem, h. vhogy rá lehet bírni, h. kikapcsolt állapotban is ébresszen, mert nagyon nem szeretném bekapcsolva hagyni éjszakára főleg hanggal, viszont rezegve nem sokat ér az ébresztés
aprócska észrevétel: a bill mintha rózsaszínes árnyalatban világítana, remélem ezt nem a téma állítja be, na de ez már tényleg csak móka
és még egy kis kukacoskodás a végére: a bluetooth kikapcsolása kicsit hosszadalmas, sok menüponton kell végigkeverni
-
ToToRiiNa
csendes tag
Kösz a tippet.
A Motorolánál rákérdezek, h. milyen feltételekkel megy ez, meg milyen indokkal, milyen gyorsan, esetleg azonnal, mert gondolom csak úgy ha nincs semmi baja, akkor nem csinálják meg, bár lehet, nemtom. A vodafone-t itt nem részletezendő okok miatt inkább kihagynám a buliból.
-
reka085
csendes tag
nagyon szépen köszönöm a segítséget!
még annyi érdekelne a motoroláról, hogy a külső kijelzőn kijelzi ha keresnek vagy sms-t kapsz, mert samsungról azt olvastam hogy csak akkor jelzi ha kinyitod. motorola csukottállapotban is jelzi?
le lehet-e totál némitani a telefont?(ne adjon ki még merülési hangot sem)
tud-e egyszerre rezegni és csörögni?
van-e rajta kívül olyan gomb amit ha megnyomsz akkor csak a külső kijelző kezd világítani?
azt hiszem ha átmegyen ezen a rostán akkor rábeszéltél)) és remélem nem fogom megbánni.
egyébként u600/U700 közül nekem inkább U600, mert az jobban tetszik
jó hosszú hétvégét mindenkinek! -
ATish0
tag
Úgy tudom a V8 is elérhető feketében( a grafit szürkénél is sötétebb árnylatban, de asszem ez a 2gb-os verzió, amit itt még nem kapni). Az 512mb-os változat szerintem is csak szürkében van (kékes beütéssel
)
V9m-nek pedig van iylen sárga/arany árnyalata, de az biztos nem kerül itt forgalomba.
-
ATish0
tag
Hm, ha régebben olvastad, akkor gondolom még nem erről a szoftról volt szó. A porral meg igazad lehet, emgnéztem és a széleinél simán bele tud menni. Néha kezd idegesítővé válni, pl. sms írásnál.
Szépen lassan alakul, szrintem lehet ez még rosszabb is. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy egyre rosszabb.
-
ATish0
tag
A "próblgatják"-ot úgy értettem, hogy igen, már vanlóban feltröték, de bőven enm tart még ott a dolog, ahol a v3 modding. Leeht nem ezekkel a szavakkal kellet volna, ha félreérthető akko sorry.
Nekem egyre több gombnál van ez.
A 4 irányú navigációs részen, már mindegyik irányban tapasztaltam.
-
Gallardo007
tag
Egyébként a barátnőm és én most a jövő hónap elején veszünk 2db ot. Hogy miért, azt hiszem a legszebb telefon ami van(Motok a legszebbek) (LG Prada/Viewty-n hezitáltam) de mindenképpen újat akarok azok meg azért 70-80 körül kaphatók. Nekem nem kell telefonba 5mpx, mert van digit gépem is 3, szóval.. Internetre abszolút ne haszálom a mobilt. Az hogy a zene, hát ez a 425 Mb ez kicsit bök, de a d600asomat is megtartom az meg bővíthető, Remélem lesz 1-2 fan oldal ahol heckelni fogják, annó volt L7 em, a kedvencen volt. Legalább nem lesz tömegcikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest