- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Mustang 87 #907 üzenetére
Ezt pedig a szólásszabadság meggátolásának mondják nem?
Mellesleg ha nincs takargatnivalótok, akkor nyugodtan vissza lehet nézni a felvételeket nem? Egyéb esetben meg jobb ha hallgattok. Szerintem. -
kacsyx
aktív tag
válasz
Figyelj, nekem a MM-al semmi gondom, csak múltkor is kerestem ott egy átalakítót és legalább 8 dolgozó küldött el másik osztályra, hogy majd ott lesz, mire végül kilyukadtam a pénztárnál és le is léptem mert egy 0 a segítőkészség meg a szaktudás...
Mellesleg perelj be! De olcsóbban megkapom a komplett dobozt máshol, mint nálatok a lenyúlt verziót! Szóval szerintem fogd vissza magad és mutass a vásárló felé némi megbecsülést...
-
dawe666
tag
válasz
miért kell már megint iylen érzelmeket kiváltania emberekből egy mobiltelefonnak... rágalmazás? már hogy lenne rágalmazás? ez az internet jó reggelt, nehogy már egy fórumon elmondott véleményért bepereljen a "céged" XD nem mellesleg, mi az h a céged? kid neked a media markt, én nem hsizem h ennyire kurvajó lehet ott dolgozni de hát te tudod, de szerintem nyugodtan vissza lehet venni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mustang 87 #832 üzenetére
nem az akksi teljesítménye alacsony, hanem (talán észrevetted már)
van a készüléken két kurvanagy kijelzőxmad:
a két kijelző háttérvilágítása közös, ezen nemigen lehet spórolni ennél jobban. -
Jimmy Clark
csendes tag
válasz
Mustang 87 #850 üzenetére
Most, hogy újra itt vagyok elmondom, hogy mi a helyzet. Az ébresztőm nem ismétel. Többen mondtátok, hogy biztos beállítás kérdése. Mindent kipróbáltam és nem megy. Akkor elmondom mit látok, hátha bennem van a hiba. Ugye van az ébresztőóra menüpont, azon belül be lehet állítani 3 különböző ébresztést. Ha az egyiket kiválasztom, akkor a következőket állíthatom be:
-riasztás időpontja //itt azt állítom be, hogy mikor kezd
-riasztás //itt a dallamot állítom be, ami alapból vmi ui_countdown, amit soha többé nem tudok visszaállani később, ha már egyszer valami mást állítottam be helyette (nincs sehol a telefonban)
-Ismétlés //itt megadható, hogy milyen napokon legyen
-Ismétlés (perc) //elvileg itt szerepel az, hogy mennyi idő múlva ismétlődjön, ha nem nyomom ki
-HangerőA helyzet az, hogyha megszólal az ébresztő, és nem nyomok rá semmit (elvileg szundi és eltüntet között választhatok) akkor nem ismétlődik többet. Csak akkor ismétlődik, ha szundit nyomok rá, egyébként nem.
Azoktól akik azt mondják beállítás kérdése kérdezném, be tudják-e úgy állítani, hogy egyébként ne ismétlődjön. Szerintem ezt nem is lehet. Szóval, ha tényleg ez vmi teló hiba, akkor kihez kell fordulni?Garanciális?
A másik furcsa az az, hogy a motorola phone tools nem ismeri fel a telefonomat. Mondjuk anélkul is tudok rá zenéket tenni, de például a képeimet nem tudom a gépemre másolni.Kōszi a segítséget
u.i.:egyébként t-mobilos a teló, meg a szoftver is
-
válasz
Mustang 87 #829 üzenetére
Egy másik készülék kapcsán az akku refresh "visszafelé sült el", épp' hogy kevesebbet bírt utána a készülék.
Meg ne vedd!!!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mustang 87 #810 üzenetére
displex, ez egy (polikarbonáthoz való?) polírpaszta, kimondottan telefon, PDA meg hasonló kijelzőkhöz szánják. ezt ajánlom, bár tapasztalataim szerint a Motorolánál
komoly múltra visszatekintő hagyománya van annak,
hogy a telefon gombsora becsukott állapotban idővel totál összekaristolja
a kijelzőt. Ez lényegében feature kb a v3688 óta, és ahogy elnézem,
a V8-nál is hozzáér a navi gomb teteje a displayhez. Úgyhogy jól jöhet még a displex a későbbiekben is, kb 1200-1500 Ft egy tubus.macika:
melyik gomb ez, hogy csak úgy ki tud esni? -
papi77
addikt
válasz
Mustang 87 #812 üzenetére
Sajna nem jó...
[link]
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #667 üzenetére
sajnos ez a motorola legnagyobb baklövése amit elkövettek, hogy a V8ból nem készült bővíthető változat, pedig kész volt az alap is, a Z6ot kellett volna átpaszírozni nagyjából ebbe a dobozba, szóval nincs a mentség h a linux meg a memóriakártya nem ment volna, mert ment volna
ez egy fájó pont, de a V9re semmi képpen sem beszélne rá, főleg mert az utóbbi egy hónapban elég nagy előrelépések mutatkoznak modding tekintetében V8 háza táján. A jelentős gondot eddig az okozta, hogy bizonyos kódcsoportok (CG-k) RSA kulccsal voltak védve, és ha ez nem stimmelt a bootloader nem engedte felállni a rendszert, ezt végre sikerült kiköszöbölni, az új LM5-ben megoldották (tudom, hogy elsőre nem hangzik nagy előrelépésnek, de az!) hogy a nyelvi csomagból ne csak egyet használhassunk, ahnem a telefonra létrehozott language mappába szabadon betehhesük azt a nyelvet amit mi akarunk, pl ha olasz kínai állampolgárok vagyunk, eddig nem volt lehetőség, hogy egyszerre megtalálható legyen a két nyelv XDXDXD gondolom nem volt mondjuk nagy az igény rá
szóval ez csak azért fontos, mert a nyelvi csomagok CG-je például egy digitálisan aláírt kócsoport, amit eddig nem lehetett buherálni, szóval talán mostmár lassan történnek csodák linuxéknál
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Mustang 87 #664 üzenetére
Én is most mikor betörtem a kijelzőjét az enyémnek, szétnéztem, hogy milyen telefont is vegyek helyette, de nem volt semmi ami ennyire tetszett volna, ezért úgy döntöttem, ha nem tudom megcsinálni, akkor ugyanilyet veszek vagy egy ezüst v9-et, mert az szerintem még ennél is szebb.
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #649 üzenetére
nincs több user.chm ugyanazon a néven? Ha semmi sem segít akkor egyszerűen törölj le minden user.chmet, mondjuk a gyáriakat ne
de amiket te raktál fel azokat, tedd fel újra azokat amikre szükséged van, a skin fájlokat a lemezen nem kell bántanod, indítsd újra biztos ami biztos, és mennie kell, nem tudsz semmit hazavágni rajta.
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #644 üzenetére
ne a képet töltsd fel a többi közé, mert arra a fájlrendszerre nem írhatsz P2Kval, hanem a user.chm megfelelő sorát írd át, és a képre meg úgy hivatkozz mint a háttérre pl, h ezxlocal/download/mystuff/pictures vagy mi, nem emléxem pontosan a hivatkozás címre
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #641 üzenetére
a user.chmben találsz hivatkozást a poweroff és poweron képekre, ezeknek a hivatkozását kell átállítanod a saját fájlodra és elvileg azt fogja betölteni. Nem próbáltam de majdnem biztos hogy ez így működik, annyit még hozzáfűznék, hogy ez az átírkálás dolog csak az 512 megás esetében működik ilyen egyszerűen, a 2 GiB-os V8 memóriakiosztása teljesen más, ha valakinek ilyen lenne és van kérdése ott hogy kell ezeket megoldani, akkor ne habozzon tegye fel, mert ezek a módszerek amiket itt többen is leirogatunk erre arra nagyrészt az 512eshez valók!
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #635 üzenetére
igen, nekem is ugyanezt csinálja, ha nem a gyári alkali vagy plush skin van aktiválva, halvány fogalmam sincs hol lehet a hiba, de sajnos fennáll, elvileg a MotoMagX platform hibája, előfordult Z6on is, de ott a legújabb SW orvosolta a gondot, nálunk nem tudom van e megoldás, gondolom linuxmodok alatt nem fordul elő, szóval kell hogy legyen valami, de nem tudom mi az, gyári SW mellett ezt meg kell szokni egyelőre, ha memóriaeszközként akarsz csatlakozni, akkor előtte állítsd át a témád alkalira, aztán ha végeztél vissza, úgyis mindent megjegyez, háttérkép stb, szóval nem annyira para, csak 7+ gombnyomás előtte is és utána is xD
egy másik kérdés viszont, aki a vodafonetól vette a V8át, és még nem csinált semmit a gyári SWvel, az legyen szíves küldje el a verziószámát, illetve a teljes SW nevet minden taggal együtt, pusztán kiváncsi vagyok
köszi -
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #487 üzenetére
háát, igazából ehhez nem is tudás kell nagyon, mert van egy manual rasputin oldalán valahol, talán insecure spike írhatta, ő is egy tehetséges modder, a leírás persze angol, szóval ez nem elég hozzá sajnos, ha minden nap ini fájlokat írnál akkor elég lenne ránézned a grafikára és látnád hova mekkora betűk milyen színnel kellenek, de így nekiállhatsz ugyan és sikerülni is fog előbb vagy utóbb, de annyi munkát és próbálkozást igényel, h csk na
, én biztos nem fognék bele
én csak egy betűméret állítást vettem tervbe, de még ahhoz se volt se kedvem se erőm hozzáfogni, és időközben az új év meghozta a vizsgaidőszakot is a nyakamra
, úgyhogy sajnos úgy néz ki elnapolom
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #485 üzenetére
ilyen plusz ikon jött ki pl a black-gray skinekhez is utólag, azzal könnyű dolgod van, mert csak a másik skin ini fájljait kell hazsnálnod, teljesen kompatibilis, sőt! De ha más iconreseket is leszedtél, akkor ott lehet meg volt említve, hogy melyik skin ini fájljaival dolgozik együtt, anélkül nem nagyon lehet működésre bírni, bemásolhatsz bármilyen init, menni fog vele, de ha nem ehhez való, akkor bizony csúnyán el lesznek csúszva a szövegek, vagy olvashatatlanok lesznek a színek, az pedig, h te magad készítsd el az ini fájlokat hozzá, az hatalmas munka és közel sem biztos, h ér ennyit az a skin :S
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #483 üzenetére
az iconres.ezx minden skinben megtalálható, ebben van tárolva minden kép ami megjelenik az UI-n ami nincs benne azt pedig az alap alkali témából veszi, de mivel ezek csak a képek egy skin másik fő része az a 10-20 .ini fájl, amiben minden szöveges információ mérete, pozicíója, színe stb van tárolva, tehát ha csak iconres.ezx-eket töltöttél és nem voltak hozzá ini fájlok, akkor egy kicsit meg vagy lőve, ugyanis akkor az iconres-edet be kell másolnod egy már létező skin ini fájljai közé, és azzal együtt külön témaként felraknod, de akkor sanszos, h a szövegek nem fognak pontosan illeszkedni a grafikához, ennek a kettőnek az összehozása bizony egy elég hosszú és nehéz munka, ezért nem is értem hogy lehet, h csak iconres.ezx-et töltöttél le :S milyen oldalról? mert általában csak teljes skineket osztanak meg...
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #479 üzenetére
-külön a külső kijelző képét csak egy módosított skinnel tudod...
-splitelheted az iconrest, de nekem utána újra összecsomagálánál sose működött úgy ahogy kéne :S nekem mind a 3 blackgray iconres szerkeszthető split nélkül :S kétszar bal katt és mindnél feljön az ablak :S bár nekem a kékeknek nincs miniatűrje -
Enjoy
addikt
válasz
Mustang 87 #468 üzenetére
Köszi az infót!
Nekem úgy is elég a 420mb, mert az Omniában van elég memória, csak jobb tudni, hogy mit is vesz az ember. -
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #458 üzenetére
naaah akkor, az idő lassan igazolja a tutoriálom létjogosultságát
-
dawe666
tag
válasz
Mustang 87 #454 üzenetére
annál jobban konyhanyelven nem megy mint ahogy a leírásomban olvashatod, most leírhatom neked ide újra ugyanazt, de ott ha más nem a képek alapján tudsz tájékozódni, ha az alapján se megy... akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest