- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoNeYBiRD
csendes tag
3 napot kibírhat, ha nem használod túl sokat, és éjszaka kikapcsolod mondjuk
Karácsony környékén én alig használtam (értsd: reggel bekapcsoltam, éjszakára ki, 1-2 sms), így 1 töltéssel majdnem kibírt 1 hetetviszont én újabb problémába ütköztem: a motolinux iconres composerrel nem tudom kicserélni a cl.gif-et (logo_motorola.png) se a BlackGrayBubbless, se a BlackGrayFlowers téma iconres-ében, az új iconresben sem persze, eleve kék színnel van írva (vagy ez pont azt jelenti, h. csak olvasható?!), vmiért nem engedi, hiába kattintok ballal kettőt, nem történik semmi
pedig ez a téma, az új ikonszettel már majdnem aszondom, h. megfelelne, főleg ha ki tudnám cserélni a külső kijelző képétDavey7, fagyogatni egyáltalán nem fagyogat, ha rendeltetésszerűen van használva és nincs szénné moddolva
-
Davey7
senior tag
Én is ezt akarom,csak a vodánál (15k) és én ipod touch mellé. Nekem eddig is moto-m volt és meg voltam vele elégedve,szeretem a flip-es kialakítást és nagyon jól néz ki,remélem nem fog fagyogatni és hasonlók...de én várok még a vásárlással,mert a mostani v3x-em még bírja(csak néha berecseg a hangszóró telefonálás közbe,ekkor egy újrahívás segít). Csak remélem mire ez kipurcan,még 15k-ért fogják adni....
-
dawe666
tag
ez eddig érthető, csak ha arra akarod használni, h néha telefonálj vagy smst írj róla akkor nem biztos, hogy ez a legcélszerűbb, igényesnek igényes és szépnek is az, sőt még minőségi is, de ha nem is használod aktívan akkor se fog többet bírni 2 napnál :S ami nem biztos, hogy ideális egy második kártyának szent telónál, ezért is mondtam h ahogy érzed... mert lehet csak annyi fog átjönni a telefonból, hogy kibagyorsan lemerül, és sose veszel többet motorolát
ami azért nagy kár lenne, egy szó mint száz, tudd hogy mire van szükséged, mert azért ez még mindig nem a legolcsóbb alapkategóriás telefon és lehet nem pont erre van szükséged szvsz
-
Mustang 87
csendes tag
Két félét adtak ki egy 420MB és kiadtak egy 2GB is. De a 2GBról én úgy tudom hogy magyarországon nem lehet kapni kereskedelmi forgalomban. Van aki azt mondja hogy használtboltban már látott de szerintem az nem magyarmenüs. Nekem elég új a V8am most kaptam a páromtól karácsonyra úgyhogy az újdonság ereje miatt nyomkodom rendesen és így is kibír 2 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest